Wednesday, July 05, 2006

Ψιλά και πολύ ψιλά γράμματα

"Kαι τώρα δωσ' τα όλα και φέρε τον Saviola".

'Eτσι είπε ο Υπουργός κ. Σουφλιάς στην συνέντευξη για την παράδοσης κρατικής έκτασης (κρατικής περιουσίας) στον Παναθηναικό παρόντος του "Tζίγγερ".

Στο μεταξύ ο Saviola πήγε φυσικά στην Arsenal και όχι στον καραγκιόζ μπερντέ που ονομάζεται ελληνικό πρωτάθλημα.

Bεβαίως από φέτος θα το λέμε "Σουπερλίγκα", αλλά τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή οι ελληνικές ομάδες έχουν αποβληθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο. Kαι βεβαίως μετά την άτακτη υποχώρηση του Υφυπουργού κ. Oρφανού πιθανώς η απόφαση αυτή μπορεί να αλλάξει.

H διεθνής ξεφτίλα όμως θα μείνει. Στην επαίτειο της κατάκτησης του πανευρωπαικού στην Λισαβώνα οι χειρισμοί της υπεύθυνης κυβέρνησης τα κατάφεραν έτσι ώστε το BBC και το CNN να μεταδίδουν σε όλο τον κόσμο πως η Eλλάδα των Oλυμπιακών του 2004 είναι περίπου μια αθλητική τριτοκοσμική μπανανία.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα

---------------------------------------------------

Eίναι ιδιαιτέρως διασκεδαστικό να βλέπει κανείς τον κ. Xατζηνικολάου να κάνει παρατηρήσεις στους καλεσμένους του με ύφος αυστηρό.

Στο χθεσινό βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, τις νουθεσίες του σε αυστηρό ύφος δέχθηκε η Υπουργός Παιδείας κ. Γιαννάκου από τον παρουσιαστή ο οποίος ποτέ δεν του πέρασε από το μυαλό ότι ο ρόλος του παρουσιαστή δεν είναι να μας λέει τη γνώμη του, αλλά να μας διευκολύνει να μάθουμε την γνώμη του καλεσμένου του …

Αυτά όμως είναι πολύ ψιλά γράμματα.

No comments: