Friday, February 01, 2008

Oυδείς ταχύτερος από την κ. Άννα Παναγιωταρέα'Eβλεπα όλους αυτούς τους θρασείς τύπους να παρελαύνουν από τις τηλεοράσεις και τάχα να θρηνούν για τον Mακαριστό Xριστόδουλο. Σκεφτόμουν να γράψω ένα κείμενο για έναν άνθρωπο ομολογουμένως χαρισματικό, που όμως χρησιμοποίησε το χάρισμά του τουλάχιστον με αμφιλεγόμενο τρόπο, και για τις γλοιώδεις τηλεοπτικές εκπομπές που ακολούθησαν τον θάνατό του. Kαι οι οποίες για να τον τιμήσουν – τάχα – βρήκαν να μόνο να πουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος έλεγε ωραία ανέκδοτα.

Αλλά υπολόγιζα χωρίς την εκπομπή της κ. Παναγιωταρέα στη δημόσια τηλεόραση, με τον τίτλο "Oυδείς Αναμάρτητός ".

H κ. Παναγιωταρέα ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή της περίλυπη. Mε τρεμάμενη φωνή, κομπιάζοντας από τη συγκίνηση, μίλησε για τον αποθανόντα, και για το ασήκωτο βάρος που έφερε στη καρδιά της. "Tον έκλαψαν και οι πέτρες " μας είπε η κυρία καθηγήτρια.

[Για όσους κακόπιστους δεν πιστεύουν το πόσο πολύ θρήνησε η κ. Παναγιωταρέα, παραθέτω στο τέλος του κειμένου φωτογραφίες από την εκπομπή της ]

Kαι αφού πέρασαν δύο λεπτά από το θρήνο, η κ. Παναγιωταρέα απέβαλε όλη της την στενοχώρια, και με θαυμαστή ταχύτητα πέρασε χαμογελαστή στον υποψήφιο της επιλογής της για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, τον Δημητριάδος Iγνάτιο.

Διότι μπορεί ο τίτλος της εκπομπής της κ. Παναγιωταρέα να είναι "Oυδείς Αναμάρτητός ", αλλά στη πραγματικότητα θα έπρεπε να σήμερα να ήταν "Oυδείς Tαχύτερος". H κ. Παναγιωταρέα είχε προνομιακή θέση στην προηγούμενη κατάσταση, και φυσικά βιάζεται να αποκτήσει προνομιακή θέση και στην επερχόμενη.

Το ερώτημα φυσικά που τίθεται στην αναπληρώτρια καθηγήτρια των Mέσων Mαζικής Eνημέρωσης δεν αφορά την έλλειψη ευγένειας με την οποία το θέμα της διαδοχής βρήκε θέση στην εκπομπή της με τόσο ωμότητα και κυνισμό την ίδια μέρα της ταφής του Αρχιεπισκόπου τον οποίο υποτίθεται ότι θρηνούσε. Αυτό μάλλον δεν είναι στην διδακτέα ύλη.

Tο ερώτημα είναι: με ποιο δικαίωμα η κ. Παναγιωταρέα κάνει χρήση της δημόσιας τηλεόρασης προκειμένου να προβάλει την υποψηφιότητα που προτιμά;

Σε μία σοβαρή χώρα, την ερώτηση θα απαντούσε αν όχι η ίδια, τουλάχιστον ο φυσικός της προϊστάμενος ο κ. Ρουσόπουλος. Eγώ θα υποβάλω το ερώτημα και είμαι σίγουρος ότι θα τύχω κάποιας σοβαρής απάντησης. Πάλι.

YΓ. Στυλιστική λεπτομέρια της πλάκας : στους θρήνους έχω μάθει ότι φοράμε μαύρα. Προφανώς όμως εδώ μάλλον συμβαίνει το …λευκό να είναι το νέο μαύρο.

59 comments:

Γιωργος Μανουσακης said...

εύστοχη η εγγραφή σου.

Απλά, νομίζω ότι το ερώτημα σου:"με ποιο δικαίωμα η κ. Παναγιωταρέα κάνει χρήση της δημόσιας τηλεόρασης προκειμένου να προβάλει την υποψηφιότητα που προτιμά;" εύκολα μπορεί να απαντηθεί με επίκληση του δικαιώματος του δημοσιογράφου στην ελεύθερη επιλογή θεμάτων για τις εκπομπές.

Σε τελική ανάλυση, μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος μητροπολίτης είχε για πολλά χρόνια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Με ποιο δικαίωμα; Με το ίδιο που έχει και η κα. Παναγιωταρέα.

Απέναντι σε όλα αυτά η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία. Η προώθηση του αιτήματος για ουσιαστικό διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας.

Κανονικά, εμάς τους άθεους θα έπρεπε να μας αφήνει αδιάφορους το ποιος θα εκλεγεί αρχιεπίσκοπος. Αμ δε! Έλα που την εκκλησία την πληρώνει το κράτος, δηλαδή όλοι μας!

Γιωργος Μανουσακης said...

Σαν την ΕΡΤ ένα πράγμα δλδ. Πληρώνουμε χωρίς να βλέπουμε!

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Στη τελευταία φωτογραφία ειδικά η Παναγιωταρέα είναι βυθισμένη μέσα στη στενοχώρια ρε γαμώτο. Tης κόστισε πολύ ο θάνατος του Xριστόδουλου. Ξέρεις τι σημαίνει να έρθει κάποιος καινούριος και να μη της δώσει ρόλο; Πώς να ζήσει με τέσσερεις μισθούς άκαρδοι;

Anonymous said...

Dirty Laundry Lyrics
» Don Henley former Eagle

I make my living off the evening news
Just give me something, something I can use
People love it when you lose, they love dirty laundry

Well, I could've been an actor, but I wound up here
I just have to look good, I don't have to be clear
Come and whisper in my ear, give us dirty laundry

Kick 'em when they're up, kick 'em when they're down
Kick 'em when they're up, kick 'em when they're down
Kick 'em when they're up, kick 'em when they're down
Kick 'em when they're up, kick 'em all around

We got the bubbleheaded bleach-blonde, comes on at 5
She can tell you about the plane crash with a gleam in her eye
It's interesting when people die, give us dirty laundry

Can we film the operation? Is the head dead yet?
You know the boys in the newsroom got a running bet
Get the widow on the set, we need dirty laundry

You don't really need to find out what's going on
You don't really want to know just how far it's gone
Just leave well enough alone, keep your dirty laundry

Kick 'em when they're up, kick 'em when they're down
Kick 'em when they're up, kick 'em when they're down
Kick 'em when they're up, kick 'em when they're down
Kick 'em when they're stiff, kick 'em all around

Dirty little secrets, dirty little lies
We got our dirty little fingers in everybody's pie
Love to cut you down to size, we love dirty laundry

We can do the innuendo, we can dance and sing
When it's said and done, we haven't told you a thing
We all know that crap is king, give us dirty laundry

monahikoslikos said...

Μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι όποιος και να διαδεχτεί το Χριστόδουλο, ο Σπάρτης, ο Δημητριάδος, ο Θηβών, ο Θεσσαλονίκης ή ο "Δε μασάμε ρε" η Αννα θα είναι η πρώτη που θα βρεθεί στο ταμείο της αρχιεπισκοπής.
Παλιά της τέχνη κόσκινο...

pølsemannen said...

Aγαπητέ Αμάσητε,

Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η κ. Παναγιωταρέα έχει Κινεζική παιδεία και εκεί το χρώμα του πένθους είναι το λευκό.

Επίσης για νέο αρχιεπίσκοπο γουστάρω Άνθιμο για να ΜΠάρουμε την ΜΠόλη.

ΕυχαρισΘώ

Κάρολος Πολσεμάνογλου

DIONYSOS said...

Κάτι περισσότερο ήξερε ο Ναύαρχος πούφυγε νωρίς. Οσο υπάρχουν πρόβατα λέτε να υπάρχουν και "τσομπανοπούλες"

cthulhu said...

Προκειται για μια απο τις γλοιωδεστερες περιπτωσεις "δημοσιογραφου" στην ελληνικη πραγματικοτητα.

Και ως "μελος ΔΕΠ" (εδω γελαμε!), συνεισφερει τα μεγιστα στην καταβαραθρωση της οποιας αξιοπιστιας των Ελληνικων Παν/μιων.

Οσο για το σχολιο του κ. Μανουσακη, να προσθεσω οτι ο απλος διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας δεν ειναι αρκετος. Πρεπει να εξετασθει και το θεμα της εκκλησιαστικης περιουσιας -απο μηδενικη βαση- καθως ειναι νομικα διατρητη και "αποκτηθεισα" με πλειστες οσες πλαγιες και διαβλητες διαδικασιες. Για παμε πισω στα χρονια της Τουρκοκρατιας με τα "παραχωρητηρια" της Πυλης και τις "δωρεες" των περιουσιων απο Ελληνες στις μονες για να μην πεσουν στα χερια των Οθωμανων. Τα μοναστηριακα τσιφλικια ειναι τα αμαρτωλοτερα ολων!

NIEMANDSROSE said...

Δε τα μπορώ αυτά τα κ. που βάζεις κάθε φορά πριν το όνομα ενός δημόσιου προσώπου!!!! Μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στο κήμπορντ δλδ. Το θέλεις αυτό;

Τι υποδηλώνει τελοσπάντων αυτή η επανάληψη του κυρίου και της κυρίας; Σεβασμό; Κοσμιότητα; Τιμή;Φόβο;

Δλδ. αυτό το κ. νομίζεις πως θα τους εμποδίσει να κινηθούν εναντίον σου, αν το θελήσουν;

Αν, παρ'ελπίδα, αναφερόσουν στον Θανάση Παπακωνσταντίνου, που είναι πραγματικός κύριος. θα επαναλάμβανες αυτό το ενοχλητικό κ. κάθε φορά που θα αναφερόσουν στο όνομά του;

We are not in school anymore, my sweetheart! :)

Κατά τα άλλα, εύστοχο το ποστ.

Anonymous said...

Φήμες λένε ότι έχει καλέσει και τους υπόλοιπους. Θα βαρεθείς να τη βλέπεις με παπάδες...

Μαύρος Γάτος said...

Από καιρό θέλω να γράψω κάτι σχετικά με το πόσο μας αφορά, εμάς τους άθεους, το ποιός θα εκλεγεί κ. Αρχιεπίσκοπος (πείραγμα για τη φίλη μου τη Niemands ήταν αυτό Σ;-). Πάρα πολύ μας αφορά. Γιατί ζούμε σε μια χώρα που το 90% των συμπολιτών μας θεωρούν τον άνθρωπο αυτό πνευματικό τους ηγέτη. Από την άποψη αυτή, αν βγει ο κ. ¨Ανθιμος, μαύρο φίδι που μάς έφαγε. Τον Δημητριάδος τον συμπαθώ, λόγω της εκπομπής του- αλλά και ο κ. Χριστόδουλος συμπαθητικός φαινόταν σε πολλούς ΠΡΙΝ εκλεγεί. Πάντως σίγουρα τον προτιμώ τον Δημητριάδος από πολλούς άλλους.

Όσο για το αν η κ. Παναγιωταρέα έκανε προπαγάνδα προσδοκώντας κάποια ωφέλη, δεν με πολυαφορά- άλλωστε μην ξεχνάς ότι εκλέκτορες είναι μόνο οι Μητροπολίτες, κι εκείνοι σε καμμιά περίπτωση δεν θα επηρεαστούν από οποιαδήποτε εκπομπή του οποιουδήποτε, άρα μάλλον άτοπη η σκέψη σου για συναλλαγή.

Τέλος: Niemands, μην είσαι καθόλου σίγουρη ότι το δικό μου κ. σημαίνει "κύριος" ή "κυρία" Σ;-)))))))))

ATHENA said...

TO K. MOY ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΜΕ...

Η ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ "ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΜΑΙ" ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΓΛΟΙΩΔΕΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...)

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...

ΑΠΕΙΡΩΤΑς said...

Τον έκαψε τον Ιγκνάθιο η Παναγιωταρέα! Μάλλον άλλου μεγαλοπαπά το παιγνίδι παίζει.

suigenerisav said...

@
den masame
πόσο δίκιο έχεις ρε μάγκα..
εχοντας πλάτη τι-βι χτες την άκουγα και είχα φρυάξει..

@
pølsemannen
"Επίσης για νέο αρχιεπίσκοπο γουστάρω Άνθιμο για να ΜΠάρουμε την ΜΠόλη."
με τον ΜΠαοΚ ΜΠροστάρη, φυσικά..!

@
απειρωτας
να σου πω-κι αυτό παίζει..
8)

KitsosMitsos said...

Ξεκάθαρες προεκλογικές εξαγγελίες και αβάντες.
Ενώ στην κηδεία που και τα τρία κρατικά είχανε απευθείας σύνδεση όλη την ώρα; Έλεος! Υποτίθεται πληρώνουμε για ενημέρωση και όχι μόνο για φανφάρες!

fuzzy~burlesque said...

καποιος να μαζεψει τα περιττωματα.

Rodia said...

Και οι δυο περιχαρεις ειναι.
Μπορει βεβαια να συμβαινει και αυτο που λεει ο ΑΠΕΙΡΩΤΑς, αλλα δεν το νομιζω επειδη ειδα και αλλου να τον προτεινει ως "συμπαθεια" της.
..οσο για τη χαρα, υπαρχει η σχετικη παροιμια για μια κυρια που "θελει να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει"..
(το οτι τον εκαψε ελεγχεται, επειδη οι μητροπολιτες δεν εχουν μπλογκ -μαλλον ουτε τιβι βλεπουν, βρισκονται μακρια απο τα εγκοσμια)

Rodia said...

Ασχετο: Ενημερωσε το συνδεσμο για το μπλογκ "Ροϊδη Εμμονές" επειδη οδηγει σε αλλη σελιδα. Μαλλον καποιος "εκλεψε" το URL οταν ο Ροιδης μεταπηδησε στο wordpress αφηνοντας τη διευθυνση ακυβερνητη. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια...

Chris said...

Να περάσει από το Ταμείο για τις υπηρεσίες της παρακαλώ.
Και μια παρόλα που πέταξε σε κάποιο νεαρό δημοσιαγράφο σε μια άλλη εκπομπή πάλι για παπάδες "δε θα κανω διαλογο μαζι σου νεαρέ συνάδελφε"

Anonymous said...

Η αιχρότερη όλων των αισχρών δημοσιογράφων. Και το χειρότερο έχει το θράσος να διδάσκει. Άντε να τα πέρνει από το Ωνάσειο, από την Αρχιεπισκοπή, από την Ορμύλια (θυμάστε αυτό το ίδρυμα που έβγαλε ο Χαρδαβέλας και περασε με τσαμπουκά με νόμο ο σημερινός πρόεδρος της Βουλής), αλλά να την πληρώνουμε διπλά (Ερτ+Πανεπιστήμιο)? Γιατί τι έχουμε φταίξει?

Anonymous said...

Σήμερα βλέπω σε επισκεύθηκαν θαμώνες γνωστού άθεου μπλοκ Μασόνου, οι οποίοι ότι έχει σχέση με εκκλησία το μαυρίζουν αδιακρήτως.
Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει παγανιά.
Εδώ πάντως έχω καιρό να τους δω.
Μάλλον τα έχουν μπερδέψει τα πράγματα.

Να θυμήσω ότι οι αγνοί Χριστιανοί άσκησαν κριτική στον Χριστόδουλο και καταδίκασαν τα τερτίπια του.
Ότι κάνουν δηλαδή και οι αγνοί "πασόκοι" και οι αγνοί "Νεοδημοκράτες".
Ότι κάνει κάθε καλοπροέραιτος "οπαδός".
Οι υπόλοιποι είναι ή λαμόγια ή κάτι περιμένουν για αντάλαγμα.
Η Παναγιωταρέα προφανώς ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία.

william said...

σόρρυ παιδιά που θα γράψω για κάτι άσχετο (βεβαίως συμφωνώ με ό,τι ειπώθηκε παραπάνω), αλλά το είδα σήμερα στην κυριακάτικη ελευθεροτυπία και δεν κρατήθηκα. Δεδομένου του σεβασμού που έχω για το συγκεκριμένο μπλογκ, θα ήθελα ει δυνατόν να κάνετε και ένα ποστ για τον αξιότιμο νομάρχη θεσσαλονίκης, ο οποίος αυτήν την εβδομάδα είπε το εξής:

«Να έχει άποψη ο "κουνιστός" κι ο "αρουραίος" και να μην έχει ο Αρχιεπίσκοπος;»

Δεν ξέρω αν το θεματολόγιο σας αγγίζει γκέι θέματα, αλλά το συγκεκριμένο είναι βασικά θέμα (ή απόστημα) δημοκρατίας.

Βασίλης, φοιτητής πολιτικών επιστημών στην Αγγλία

tractatus said...

Εχουμε μια πρόταση: Να κλείσουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου, Δευτέρα. Μπορείς να δείς το blog μου και να το αναρτήσεις. Ας μη δούμε τη μούρη της κυρίας, νομίζω Δευτέρα παίζει;;; Δεν ξέρω...

exoaptonkyklo said...

Χριστοδουλος, οι τελευταιες στιγμες του !

Kαι ξαφνικα μια κινηση.... Ενα ιχνος ζωης.....
Σκοταδι. Θανατος. Οχι Θανατος. Κατι...
Τα βλεφαρα κουνιουντε. Τα ματια ανοιγουν .Μια συσπαση στο προσωπο. Ενας βηχας ασυγκρατητος. Μια ανασα που προσπαθει να βγει....Μια κραυγη που σκιζει θαρρεις τους ουρανους ολου του κοσμου.

Ααααααααααααα!Ααααααααααααα!Ααααααααααααααααααααααα!


Απο "πανω", μια ηλικιωμενη κυρια σκυμμενη στο μνημειο κανει το σταυρο της. Σαν να 'κουσε, της φανηκε, εναν ψιθυρο να βγαινει απ το χορταρι... Μονομιας, ενας αερας απ' το πουθενα της σηκωσε τη μαυρη φουστα κι αυτη αλαφιασμενη βιαστηκε να την μαζεψει.

"Κυριε ελεησον", μουρμουρησε και συνεχισε τη δουλεια της.


"Που ειμαι, που βρισκομαι; Χριστε μου...Ααααααααα!
Βοηθειαααα!....... Βοηθειαααααααααα! Ανοιξτεεεεεε!........... Εγινε λαθοοοος!............Δεν ειμαι νεκροοοος!..............Βοηθειααααα!........ "

Βηχας ξανα τον συγκλονιζει. Φτυνει το χωμα απ' το στομα του. Ξεσπαει σε κλαματα. Σπρωχνει, ουρλιαζει και κλαιει. Προσπαθει για την παραμικρη κινηση βαζοντας ολες του τις δυναμεις......
Ο ενας λυγμος πισω απ' τον αλλο. Λιγα λεπτα μοναχα τον εξαντλουν.
Διαλυμενος σωματικα και ψυχικα λιποθυμαει. Περιεργο πραγμα ομως .Τα ματια του συνεχιζουν να κλαινε...

.............."Ειναι τοσο σκοτεινα εδω μεσα Χριστε μου! Δεν μπορω ν' αναπνευσω. Γιατι Θε μου γιατι; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ ; Δε μπορει..καποιο λαθος εχει γινει... Κατι δεν παει καλα στο μυαλο μου...Οχι οχι, δεν ειναι δυνατον, δε μπορει να συμβαινει................................................Ονειρο ειναι, ονειρο ειναι, ονειρο ειναι... Αααααααααααααααααα! "

Μια καταιγιδα δακρυων ξεσπαει πιο δυνατα απο πριν, πλημμυρα.

"Αααααααααααααααααααααα! Βοηθειαααααααααααα!Βοηθειαααααααααααα!"

Προσπαθει να σπρωξει με τα χερια , μα αυτα δεν κουνιουντε. Προσπαθει με το κεφαλι, με τους ωμους , με τους γοφους, προσπαθει να γυρισει. Αδυνατον!
Παγωμενος ιδρωτας, καυτο δακρυ κατρακυλανε μαζι, σαν οξινη βροχη γεματη καρκινο απο το μετωπο προς τη μυτη, τα μαγουλα, το στομα.
Ασυναισθητα προσπαθει να το πιει, να ξεδιψασει , να κρατηθει στη ζωη εστω κι ετσι, εστω για λιγο ακομη... Γινεται λασπη με το χωμα και τον πνιγει.
Η χειροτερη, η συγκλονιστικοτερη, η τρομαχτικοτερη αισθηση φοβου που 'χει ζησει ποτε ανθρωπος τον κατακυριευει. Τα ουρα του κατακλυζουν καθε εκατοστο. Ποδια, χερια, στηθος, κεφαλι τρεμουνε ασταματητα, εκτος ελεγχου. Μυριζει απαισια ο Θανατος . Ανοιγοκλεινει το στομα προσπαθωντας απελπισμενα για μια ακομα ανασα...Τον αναπνεει το Θανατο και το νιωθει. Οι κορες των ματιων του διαστελλονται στο απειρο του σκοταδιου. Ο οριζοντας του, ελαχιστα εκατοστα. Η ανασα βαρια δεν προλαβαινει να ξεμυτησει απο τα πνευμονια του και χτυπαει απευθειας πανω στο ξυλινο καπακι επιστρεφοντας δηλητηριο στο στομα του.

"Θεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?........ Αααααααααααααααααααααααα!
Βοηθειαααααααααααα! Δεν ειμαι νεκροοοοοοοοοος! Δεν ειμαι νεκρος, δεν ειμαι νεκρος,
δεν ειμαι... Πατερ ημων ο εν τοις ουρανοις................................Ααααααααααααααααα!
Δεν ειμαι νεκρος. Εσυ εισαι. Εσυ εισαι. Εσυυυυυυυυυ! "

Παραλειρει ,πεφτει σε συγχιση, παραμιλαει, βριζει, προσευχεται, ουρλιαζει, εκλιπαρει.

"Εσυ,εσυ, εσυ εισαι ο σατανας.Ονειρο ειναι, ονειρο ειναι, ονειρο ειναι και θα ξυπνησω.
Δεν ημουνα ποτε τοσο αμαρτωλος. Ο Κυριος ειναι μαζι μου. Μ' αγαπα.
Δεν εφταιξα εγω.
Σωσε με Κυριε, σωσε με...Εγω πολεμησα για τη δοξα Σου. Εγω αγωνιστηκα για τη λαμπροτητα Σου.
Αγαπησα εγω. Αγαπησα! Σε λατρεψα εγω κι εκανα παντα το θελημα Σου. Θυσιασα τα παντα για την πιστη μου, για την πατριδα, για τον συνανθρωπο.
Απο μικρος και τι δεν εκανα για Σενα! Αγαπησα. Οχι τα πλουτη και τα μεγαλεια. Οχι τις τιμες και τ' αξιωματα. Μονο πονεσα για τον φτωχο, τον δυστυχη, για τον κατατρεγμενο. Για τον αμαρτωλο κουραστηκα εγω, για τον αδικημενο,για τον αρρωστο, για τον γεροντα,για τον μεταναστη,για τον πολιτικο κρατουμενο, για τον προσφυγα, για την εγκυο ανυπαντρη μητερα, για τον ναρκομανη και καθε εξαρτημενο σκιστηκα εγω. Για την εκκλησια πολεμησα εγω, για τη νεολαια και τα προβληματα της προσπαθησα εγω. Σταυροφορος για την Μακεδονια μας εγινα εγω. Στην πρωτη γραμμη παντοτε ημουνα, για την επανασταση το 67 για την πατριδα, για την ειρηνη με τους γειτονους, για την προοδο του λαου μας στην ενωμενη Ευρωπη, για την εθνικη μας ταυτοτητα, για τα ιερα μας λαβαρα και τα οσια μας μπροσταρης παντοτε εγω.
Με τη Δεξια Σου Κυριε παντα πορευτηκα, συμμαχος και δουλος σου παντοτινος."

Αγαπησα εγω Κυριε, αγαπησα μονολογει και κλαιει, κλαιει απαρηγορητα, απεγνωσμενα. Ομως δεν κλαιει πια απο φοβο. Λες και για αλλο λογο τωρα κλαιει. Ειναι το κλαμα του βουβο, παραξενο κλαμα......

..........Αααααααααααααααααα! Ακουτεεεεεεεεεεεεεεε! Βοηθειαααααααααααααααα! Αααααααααααααααααααααα!Συγ... "

Κανει κρυο. Η ανασα δε βγαινει πια. Το δακρυ δεν κυλαει. Η τελευταια του λεξη δεν προλαβε να βγει. Να 'ταν μετανοια ; Να 'ταν κραυγη ; Τι κλαμα να 'ταν 'κεινο 'κει το τελευταιο;
Κανεις ποτε δεν θα το μαθει. Ισως μοναχα Εκεινος να το ξερει.

Η κυρια τελειωσε τη δουλεια της. Εβγαλε απ την τσεπη της ενα κουλουρι κι εριξε λιγα ψιχουλα σ' ενα σταχτι περιστερι που ειχε κατσει απο πριν κοντα της στο μνημειο. Δεσποινα, την φωναξε καποιος και κινησε να φυγει. Κινησε να φυγει και το περιστερι. Πεταξε πισω απο την πλατη της ψηλα. Ακουσε το φτερουγισμα πισω της η κυρια μα δε γυρισε να το κοιταξει. Αυτη τη φορα ητανε σιγουρη τι ειχε ακουσει.

Anonymous said...

Ρε παιδιά θέλω ένα σχόλιο γι αυτό το ποστ

Απεργία πείνας έξω από το Μαξίμου

http://o-politis.blogspot.com/2008/02/blog-post.html

Αντώνης said...

Ο Άνθιμος λέει αυτά που λέει αφού τσίμπησε την πλουσιότερη μητρόπολη της χώρας. Εγκλιματίσθη εν ριπή οφθαλμού - πριν το έπαιζε φωτισμένος ιεράρχης. Διατηρώ επιφυλάξεις σε κρίσεις για το ποιόν των υποψηφίων. Η ανακούφιση που δεν βγαίνει ο Άνθιμος, μπορεί ταχέως να αντικατασταθεί από βαριά έκπληξη με τα καμώματα αυτού που θα βγει. Μην ξεχνάμε ότι ο Χριστόδουλος αρθρογραφούσε υπέρ του χωρισμού εκκλησίας-κράτους.

Για την Παναγιωταρέα δε βρίσκω λόγια.

island said...

Για την υποτιθέμενη λύπη της:Ο καθένας λυπάται όσο θέλει,ακόμα και σαν Μητσοτάκης.
Για το θέμα της χρήσης της δημόσιας τηλεόρασης:Όσο την αφήνουμε εκείνη μπορεί να ασελγεί όσο θέλει πάνω από το πτώμα μας.Εύστοχα τα λες...

Anonymous said...

βρίσκει και τα κάνει εδώ και χρόνια ...την κάνανε και Καθηγήτρια εκπομπή να λέει μαλ4534 δεν θα της δίνανε!

MAD said...

Aν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε, η Εκκλησία δε θα φύγει ποτέ από τα πόδια του Κράτους. Αφού αυτοί μεταξύ τους θα ψηφίσουν. Σήμερα λήγουν τα μαρτύριά μας και τα πισωμαχαιρώματα με background ψαλμωδίες. Ιδωμεν...

Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξα με 1,5 συντελεστή τον Σπάρτης. Για αυτόν προσεύχομαι από το πρωί (δε λέω πόσα έπαιξα). Τελικά είδες πόσο κοντά στην Εκκλησία με έφερε αυτή η διαδοχολογία?

Καλημέρες ;-)

Anonymous said...

κι' ὅμως ὑπάρχει ταχύτερος, ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης

N.Ago said...

Καλή βδομάδα!
Είναι...σπρίντερ η Αννούλα!

Anonymous said...

Είδα μέρος της εκπομπής και επειδή μου είρθε μια αναγούλα βλέποντας το θεατρινίστικο ύφος της Αννας με τη βαμμένη άσπρη τσούφα και το βλάχικο
ιδίωμα και από την άλλη τον μελιστάλακτο ιεράρχη να εξηγεί με αθεράπευτη υπομονή τις υποκρισίες τους, έκλεισα την τηλεόραση και βλαστήμησα τα θεία. Στο τέλος ζήτησα συγχώρηση από τον ανύπαρκτο θεό και προσευχήθηκα για την ύπαρξη ολιγοτέρων Ελλήνων βλακών.

g1980 said...

Κακαουνάκης που της χρειάζεται, θυμάστε το επεισόδιο στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, πριν τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ said...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΑΝΟΙΙΙΙΙ
http://palaigalatsi.wordpress.com/

Anonymous said...

Ρε γαμώτο, ήθελα τόσο να βγει ο Άνθιμος.

Αλλά η ιερά σύνοδος έβγαλε κάποιον σχετικά σοβαρό. Κρίμα, θα πεθάνουμε στη βαρεμάρα τα επόμενα χρόνια και θα αναπολούμε τα all times best of Christodoulos. Άνθιμε είμαστε μαζί σου.

Οι Φασιστόδουλοι

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Σοφία said...

Ένα ράκος η κυρία Παναγιωταρέα. Προφανώς λόγο θρήνου...

StupidityGR said...

16:44

Μπράβο σου Σοφία. Το καλύτερο σχόλιο.

Κλαζομένιος said...

Ολίγα τινά (διότι τό ξετινάξατε το θέμα...) εκ μέρους μου... του μόνου καθ' ύλην αρμόδιου να είχε γράψει όσα γράψατε, την φαρμακώσατε την καλή χριστιανή! Πάπαπαπαπαπαπαπα! (καμμία σχέση με παπάδες) Τί είστε εσείς, ρε παιδιά ;;;

1. Οι κομφουκιανισταί και οι σιντοϊσταί φορώσιν λευκάς, καταλεύκους εσθήτας εν πένθει και ουχί ταγιέρ μετά μελαίνων ουγίων.

2. Τινές των ανωνύμων ορθώς πληκτρολογούσι, τινές όμως σαχλοειδώς. Μη τί έστι ο καιρός φίλτατε Δεμασσαμερέα (κατά το Παναγιωταρέα) ούπω επιτρέψαι την ανώνυμον πληκτρολογίαν εν τω σώ βλογίω;;;

3. Το υπό ...Λουλουδίμου καταλαβείν πλουσίαν Μητρόπολιν, δια "μεταθέσεως", δεν είχατε αντιληφθεί, ώ τάλανες και τάλαιναι, ότι ήτο το «ζουμίον» της μεγάλης διαμάχης μεταξύ Φαναρίου και Χριστοδούλου;;; Ο Οικουμενικός «δεν μασσάει» τας μεταθέσεις... Η Μαριέττα τά συμβίβασε.

4. Όταν η μακαρίτισσα η Μελίνα, έστω φανφαρόνικα, σταμάτησε να πληρώνει την ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, κάποτε το1978 νομίζω πως ήταν, ΕΜΕΙΣ τί κάναμε, πολυφίλητοι/-ες/-α συμπλογκιστές/-ίστριες/-ιστάκια;;;
Τί βγαίνουμε τώρα και λέμε;;; Η Παναγιωταρέα, η αγία αυτή γυναίκα (σαν την άλλη, την Αθανασία του Αιγάλεω...), μάς μάρανε;;;

Ελπίς-Μακροθυμία-Αγάπη,
φίλτατοι εν αθε'ί'α αδελφοί/-αί/άκια
(όσοι είστε τλςπντν...)
Κι αγώνας, ρέεεεεεεεεεεεεεε!

Anonymous said...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!!

Anonymous said...

Αγαπητέ μου, μή λες ότι ο μακαριστός πλέον αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος χρησιμοποίησε το χάρισμά του με αμφιλεγόμενο τρόπο γιατί τώρα εξελέγη ο καινούριος και είναι ήδη σαν να χηρεύει κιόλας η θέση του προκαθημένου. Θα κάνουμε να δούμε χρόνια -μην πω δεκαετίες- να δούμε προκαθήμενο που να είναι αρχιεπίσκοπος εργοις λογοις και όχι μόνο κατ΄'ονομα. Μπορεί και να μην ζούμε όταν η ελλαδική εκκλησία αποκτήσει κεφαλη τόσο άξια όσο ήταν ο Μακαριστός. Τώρα ο Ιερώνυμος είτε εξελεγη είτε όχι θα 'ναι σα να μην έχουμε αρχιεπίσκοπο όπως τότε με τον Σεραφείμ που αρχιεπίσκοπο ακούγαμε και αρχιεπίσκοπο δεν βλέπαμε. Μία υγιής, αδολη και ανυστεροβουλη φωνή υπήρχε και βουβάθηκε. Τώρα δεν μας διαφοροποιεί τίποτα από την Κολομβία

sotiris koukios said...

Δες τε στο ιστολόγιο μου μια πρώτη νομική ανάλυση των blogs. Μας αφορά όλους

Anonymous said...

"Μία υγιής, άδολη και ανυστερόβουλη φωνή υπήρχε και βουβάθηκε"
.......................

Μια φορά και έναν καιρό (Τα τελευταία 10 χρόνια)....
Άνθρωπος του περιβάλλοντος της ηγεσίας της εκκλησίας (Κολοσούσας)
και μητροπολίτης φέρονται εμπλεκόμενοι σε σεξουαλικό σκάνδαλο. Οι άνθρωποι αυτοί απομακρύνεται από τη θέση τους.
Μητροπολίτης στην Αθήνα φέρεται να έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό ... επταψήφιες καταθέσεις (δρχ.) Ο άνθρωπος αυτός απομακρύνεται από τη θέση του.
Άνθρωπος του περιβάλλοντος της ηγεσίας της εκκλησίας φέρεται να παραλαμβάνει (αγοράζει;) κασέτα με δήθεν ενοχοποιητικό υλικό για "ενοχλητικό" ιεράρχη. Ο άνθρωπος αυτός απομακρύνεται από τη θέση του.
Άνθρωπος του περιβάλλοντος της ηγεσίας της εκκλησίας φέρεται ως έμπορος ναρκωτικών, καταδικάζεται και φυλακίζεται στην Ιταλία.
Άνθρωπος του περιβάλλοντος της ηγεσίας της εκκλησίας, παντρεμένος με ισραηλίτισσα (το θρήσκευμα), φέρεται αναμεμιγμένος σε συκοφαντική εκστρατεία εναντίον υποψηφίου πατριάρχη ο οποίος τελικά δεν εκλέγεται. Ο άνθρωπος αυτός είναι ακόμη στη φυλακή.
Άνθρωπος του περιβάλλοντος της ηγεσίας της εκκλησίας, κατηγορήθηκε για αρχαιοκαπηλία και ως εμπνευστής του παραδικαστικού κυκλώματος. Ο άνθρωπος αυτός απομακρύνθηκε από τη θέση του και κατέληξε στη φυλακή.
Αν συνεχίσω και μάλιστα στα οικονομικά της "Αλληλεγγύης" και κάτι κρουαζιέρες θα γράφω 2-3 μέρες.
Μια φορά και έναν καιρό (Τα τελευταία 10 χρόνια)....
Ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος κυκλοφορούσε με "phaethon" που ίσως δεύτερο να μην κυκλοφορεί στην Ελλάδα, όταν το 20% του πληθυσμού ζεί κάτω από το όριο της φτώχιας.
Ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος κατά τις επισκέψεις του στο εξωτερικό διανυκτέρευε σε "Four Seasons", όταν το 20% του πληθυσμού ζεί κάτω από το όριο της φτώχιας.
Ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος τιμωρήθηκε με ακοινωνησία από το πατριαρχείο για αντικανονικές ενέργειες στη εκλογή μητροπολιτών.
...................
"Θα κάνουμε χρόνια -μην πω δεκαετίες- να δούμε προκαθήμενο που να είναι αρχιεπίσκοπος εργοις λογοις και όχι μόνο κατ' όνομα. Μπορεί και να μην ζούμε όταν η ελλαδική εκκλησία αποκτήσει κεφαλή τόσο άξια όσο ήταν ο Μακαριστός."

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα......

Χαζοπούλι said...

Δευτέρα μεσημέρι, κάπου στον Σταθμό Λαρίσης, περιμένοντας να’ ρθει η ώρα του τραίνου για Αλεξανδρούπολη.

Κάθισα σ ένα παλιό φαγάδικο, να τσιμπήσω κάτι πριν το ταξίδι, παράγγειλα κι ένα καραφάκι κόκκινο κρασί που το παίνεψε το αφεντικό.

Τέσσερα τραπέζια όλα κι όλα, γεμάτα κι αυτά με μικρές παρέες που μπήκαν στο μαγαζί να ζεσταθούν.

Έξω, από το τζάμι, τέσσερεις μαντράχαλοι παίζανε χιονοπόλεμο. Πολωνοί νομίζω πως ήτανε, θα θυμήθηκαν την πατρίδα τους με το χιόνι.

Το κρασί στην ταβέρνα, άναψε λίγο τα αίματα, οι παρέες πιάσανε την κουβέντα όλοι μαζί…

Μου φάνηκε πως το χιόνι, τους έφερε όλους κοντά, γνωριστήκανε, γελάσανε, τσουγκρίσανε τα ποτήρια τους.

Όλο το πρωί, τριγύριζα στο κέντρο της πόλης. Στο Σύνταγμα, το Θησείο, την Ακρόπολη.

Η Αθήνα πιο όμορφη από ποτέ, οι ρυθμοί αργοί, ο ουρανός καταγάλανος και το χιόνι ασορτί με τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Τα μισά μαγαζιά κλειστά, σχεδόν μια Κυριακή μετά την Κυριακή.
Ηρθε η ώρα να πληρώσω, να φύγω.

Στην τηλεόραση αρχίζανε οι ειδήσεις του μεσημεριού…

Ο παρουσιαστής ξεκινάει και λέει…

«Στο έλεος του θεού η Αθήνα…»

Όλοι μέσα στο μικρό μαγαζάκι, γελάσανε μαζί του, κουνώντας το κεφάλι.

Ναπολέων said...

1.3.08
Καλησπέρα
Καλές Απόκριες
Καλό Μήνα
Καλή Σαρακοστή
Καλό Πάσχα
Καλή Ψήφο
Καλές Διακοπές
Καλό Χειμώνα
Έ!... και ...Καλά Χριστούουουγεννα!
Ν.
------------
Y.Γ.
H ζωή 'ν' ωραία
με Παναγιωταρέα!

Ξέρει κάνας άλλος να πενθεί γελώντας;
Ξέρει;;;
Αν δεν ξέρετε, κοθώνια, κάτστε στ' αυγά μας και κόφτε τα εξυπνοπικροχολοσχόλιά σας για την ΚΥΡΙΑ!

george said...

Nisafi pia.................. ena arthro..gia tin ideologia os stasi zois
http://georgegiannopoulos.blogspot.com/2008/03/blog-post.html

Jane E. said...

Στην εποχή του superficial πάντως... θα έπρεπε να παρατηρηθεί το ταγέρ που ασορτίζει με το γούνινο καπελάκι της... εερρρ με το μαλλί της βρε.

;)

Anonymous said...

Θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!

kermit said...

Ποτέ τελικά δεν μάθαμε πως γίνεται η Άννα Παναγιωταρέα, να έχει 350 θέσεις εργασίας,πως γίνεται να μπορεί να ανταπεξέρχεται στα καθήκοντα της καθηγήτριας μαζί με όλα τα άλλα που κάνει, καιπως γίβνεται να έχει το πιο γελολίο βιογραφικό σημείωμα στι site του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. ΄Ολοι οι καθηγητές έχουν τις διδακτορικές τους διατριβές, αυτή έχει παραθέσει μια ολόκληρη παπαρολογία που αφορά σε ποιές εφημερίδες εργάστηκε, από ποιους πήρε συνεντέυξεις και σε πόσες ημερίδες πήγε....Τι μας νοιάζουν κυρά μου αυτά;; 'Αμα ήτανε ο καθείς που έγραφε σε μια φυλάδα να γίνεται και καθηγητής ζήτω που κάηκε ι πανεπιστημιακή εκπαίδευση...
Άν διαβάσει δε κανείς το πως γραφει στην εφημερίδα άρθρα, ασύντακτα και ασαφή θα ρίξει π9ολύ γελιο

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Διότι σου λέει η κ. Παναγιωταρέα: "ουδείς αναμάρτητος ". Που σημαίνει, όσο φταίει αυτή, άλλο τόσο φταίνε και αυτοί που την εξέλεξαν καθηγήτρια. Πάει ένας χρόνος από τότε που έγραψα το πρώτο κείμενό μου για αυτήν. Αποδείχθηκε μεγάλο σουξέ! Έφτασε να συζητηθεί μεταξύ Υπουργών. Ένας άλλος άνθρωπος θα ντρεπόταν, αλλά όχι η κ. Kαθηγήτρια. Eγώ όμως δε θέλω να θεωρηθώ άδικος. Έτσι, θα μελετήσω από πέρυσι μέχρι φέτος να δω της συνεισφορά της στην ακαδημαϊκή έρευνα. Mη ξεχνάτε – αργά ή γρήγορα η κ. Παναγιωταρέα θα θελήσει να γίνει και τακτική καθηγήτρια!

Anonymous said...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
που συνδυαζει σεξ με συγχρονα καλλιτεχνικα ρευματα

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Αυτό το σπαμ για ερωτικές σελίδες στο κείμενό μου για την κ. Παναγιωταρέα το βρίσκω πολύ σουρεάλ για να το σβήσω. Για να εξηγούμαι δεν έχω καμμία σχέση και το αποδοκιμάζω [κατά κάποιο τρόπο].

Anonymous said...

情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,AIO交友愛情館,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,視訊聊天室,視訊聊天

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,線上遊戲,矽谷麻將,明星3缺一,橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,遊戲區,電玩快打,cs online

情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天

情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室

情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園

Anonymous said...

There is not going to links of london uk happen such a difficulty that you can't find cheap links of london bracelet an identical topaz jewelry according to your costume. cheap links of london charms It is monitored that besides the reality that it's a links of london watch uk great present to gift, it's also preferred by many people just for the links of london ring uk sake of an inclusion to their own jewelry collection. However, links of london necklaces uk if you'd really like to satisfy your partner and guarantee that she adores your present on this special date.

Anonymous said...

One can engrave an eternal phrase, date, thomas sabo bracelet name, or symbol that has a special history. thomas sabo bracelets Silver Engraving Process.There are two ways to procure engraved discount thomas sabo bracelet silver products. Whether you buy a piece already engraved, or have cheap thomas sabo bracelet an engraver add that special message or name thomas sabo bracelet clearance to a silver item. thomas sabo An engraved silver gift, very popularly given during discount thomas sabo the special occasions like anniversary, christenings, birthdays thomas sabo sale uk is absolutely lovely and even more special as it’s personalized. The two ways to thomas sabo jewellery nicely engrave your special design on a piece of silver item, is by a hand or machine process. Usually, the machine process is less expensive as it doesn’t require as much handcraft and time but the price thomas sabo silver of engraving usually depends on the number of characters and the kind of design you choose. Corporate gifts are also among our engravable range where we can engrave company logo or any required design or text.

慢慢來 said...

有線針孔
無線針孔
探測盜拍
汽車定位
攝影錄音
調查器材
機車追蹤
監聽手機
子女行蹤
監聽器材
監聽設備
gps定位器
gps遮斷器
gps追蹤器
針孔攝影機
大哥大監聽
定位追蹤器
汽車追蹤器
機車追蹤器
車輛追蹤器
gps衛星定位
gps汽車防盜
gps追蹤定位
gps定位追蹤
gps汽車追蹤器
衛星定位追蹤慢慢來 said...

針孔偵測器
反針孔偵測器
防止老人走失
防止小孩走失
防止寵物走失
底盤式追蹤器
車底追蹤器
追蹤器平台
日港電信
追蹤器科技網
北台灣防衛科技
汽車追蹤器出租
行車記錄器
租車公司
汽車衛星追蹤器
吸附式追蹤器
商業間諜
內神通外鬼
通姦罪
中華徵信
中華徵信所
羅漢腳
大陸新娘
外籍新娘
越南新娘
印尼新娘慢慢來 said...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社