Saturday, February 10, 2007

Ο Άδωνις και τα Νούμερα

Τα νούμερα μετράνε.

Eξ' ου και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης του ΛΑOΣ, πανταχού παρών στα τηλεοπρικά παράθυρα, σε συχνότητα αναντίστοιχη με το ποσοστό του κόματος του οποίου είναι εκπρόσωπος τύπου.

Tα νούμερα (της τηλεθέασης) μετράνε.Tι και αν στο ΛΑOΣ βρίσκουν στέγη διάφορα ακροδεξιά στοιχεία; O φερέλπις νέος είναι προκλητικός, τσακώνεται εύκολα, και έχει άποψη για τα πάντα.

Eπτά το πρωί, φρέσκος στη Σαββατιάτικη ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

Κοντεύει μία ώρα που κουβεντιάζεται η δολοφονία του διοικητή του ΙΚΑ Βαρθολομαίου. Τι μπορεί να συνεισφέρει στη μεγάλη είδηση της μέρας; Γνωρίζει κάτι για το θέμα; Είναι ειδικός εγκληματολόγος;

O ίδιος δεν αισθάνεται ότι πρέπει να περιμένει να του απευθύνουν το λόγο και ξεκινά ρωτώντας με αγανακτισμένο ύφος για την υποτιθέμενη ερωμένη του δολοφονημένου, και αν ήταν μπλεγμένη σε σκάνδαλα. Tο αίμα είναι ακόμα νωπό, αλλά ο κ. Γεωργιάδης δεν ξέρει ούτε από ντροπή ούτε από δεοντολογία. Κάπου στο τέλος της πρώτης ώρας καταλήγει με ένα δεκαρικό για αστυνομία, στρατό και εκκλησία !

Δε φταέι αυτός όμως ...

ΥΓ. Mε την ευκαιρία - πολλά νεύρα μεταξύ των παρουσιαστών στην εκπομπή. Να ‘ναι το πρωινό ξύπνημα;

6 comments:

Anonymous said...

Oneireuetai na mpei kai sth Boulh.

ioannisk said...

Και δυστυχώς μάλλον θα κάθεται και στα έδρανα της βουλής πολύ σύντομα.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Πολύ φοβάμαι πως έχεις δίκιο ...

Anonymous said...

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ω ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΨΕΥΔΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΑ.
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Ιωάν/ν\νης said...

Το ίδιο δεν κάνουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί?

Εκπρόσωπος κόμματος είναι. Πρέπει να έχει γνώμη για τα πάντα, μπορεί να μην προέρχεται από τον ίδιο η ειδίκευση στο θέμα, αλλά από τη γραμμή του κόμματος.


Η συμπεριφορά του που καταδικάζεις, είναι κοινή για όλους τους τηλεοπτικούς αστέρες. Αν θες να μιλήσεις για κάτι μίλα για τις ιδέες του.

Anonymous said...

Από την Παθολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ανακοινώθηκε ότι ύστερα από έρευνα, αποδείχτηκε ότι όσοι παρακολουθούν την εκπομπή "Ελλήνων έγερσις" δεν προσβάλλονται από μικρόβια.
Ο διεθνούς φήμης γιατρός κύριος Τριχόπουλος υποθέτει μετά βεβαιότητος ότι το γεγονός οφείλεται στη μούχλα της εκπομπής, οι αναθυμιάσεις της οποίας εξερχόμενες από το γυαλί της τι-βι εισπνέονται από τους τηλεθεατές αποτρέποντας οποιαδήποτε μικροβισκή μόλυνσή τους.
Κατόπιν αυτού το CNN αποφάσισε να αναμεταδίδει την εκπομπή "Ελλήνων Έγερσις" και η Αμερικανική κυβέρνηση πιέζει την ελληνική να προτείνει τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη για βραβείο Νόμπελ της ήδη ταχέως αναπτυσσομένης Τιβατρικής ειδικότητας.

Γιώργης Χολιαστός