Sunday, August 26, 2007

ΚΑ(Η)ΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ

Γιατί επιστρέφω; Γιατί;

Επειδή δεν αντέχω τη ξενιτειά μετά από λίγο.
Γιατί εδώ είναι το σπίτι μου.

Επιστρέφω για να συναντήσω τη κυβέρνηση των προδοτών-ηλίθιων, που αν είχαν λίγο ντροπή και αξιοπρέπεια θα είχαν παραιτηθεί σήμερα.

Δεν αντέχω. Δεν αντέχω ...

(Με συγχωρείτε για την εξαφάνιση - δε γίνεται πάντα να είμαι on-line από κάθε χώρα ...)

21 comments:

Γιώργος Μαργαρίτης said...

Welcome back!

Καιρός ήταν, γιατί πολλοί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας μαζεύτηκαν στο blog σου.

Χαίρομαι που επέστρεψες, αν και σίγουρα δε μπορείς να πεις το ίδιο: η Ελλάδα μας σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που την άφησες...

Anonymous said...

Καλωστον...

epwnimos said...

Welcome back. Ελπίζω να επιστρέψεις δυναμικά.

Anonymous said...

egw elpizw gia to diko sou kalo na min panta ektos autou tou mpourdelou. den eimaste kratos teliose. GIA TON POUTSO EIMASTE.

Θέμης Λαζαρίδης said...

Μας έλειψες.

Μόλις πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν τους άκουσα τόσο καταβεβλημένους. Μόνο που δεν έκλαιγαν.

Καταλαβαίνω την οργή όλων αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα ψύχραιμα και ορθολογικά. Δεν νομίζω ότι οι μούντζες προς την Βουλή θα επιφέρουν αποτέλεσμα. Χρειάζεται νηφάλια προσέγγιση του προβλήματος: α) τι προκαλεί τις πυρκαγιές; Τεκμηριωμένες απαντήσεις, όχι λόγια του αέρα β) τι κάνουν άλλες χώρες για να αποτρέψουν τις πυρκαγιές; γ) τι μέτρα μπορούν να ληφθούν για να εκλείψουν τα κίνητρα των ενδεχόμενων εμπρηστών; (π.χ. η πρόταση για απαλλοτριώσεις του Στέφανου Μάνου). Και ούτω καθεξής. Εφόσον η επίσημη πολιτεία είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το πρόβλημα, θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια Μη-Κυβερνητική Οργάνωση να το κάνει αυτό. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι αναλυτικές γνωμοδοτήσεις από καθηγητές δασολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Giannis123 said...

Καλώς ήλθες.

Ήρθες την σωστή ώρα!

Anonymous said...

ΔΜΡ, καλώς μας ήρθες!

Η απουσία σου έχει αφήσει πολλά κενα, δεν ειναι ομως αυτο πια το θέμα.

Απο την Παρασκευη 24/8/2007 ΔΜΡ δεν υπάρχει Ελλάδα, δεν υπάρχει πια θέμα, δεν υπάρχει κριτική, δεν υπάρχει αλλαγή, δεν υπάρχει τίποτα.

Κάηκαν όλα!!

ευχομαι το "δεν αντέχω" να μην ειναι αλήθεια

Εις το επανιδείν

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Καλώς το παλληκάρι, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κοσμογονικό μούδιασμα της ελληνικής επαρχίας. Πέρα από τις ανασφάλειες ενος αδόκητου και αδικου θανάτου διαπυράς πέρα από την επερχόμενη αισχρή πυρά μυαλών ψηφοφόρων για πολιτικές ερμηνείες του στυλ εμείς σας καίμε λιγώτερο,η πίκρα της καμμένης μουριάς στην αυλή, της πεσμένης στέγης του γείτονα,της καταστροφής του ελαιώνα, της αποθήκης του μινι μάρκετ και της θέας του πράσινου πρώην αναμνηστικού λόφου δίπλα μας δεν νταγιαντίζεται από πολύ κόσμο. Το καμμένο όπως και το αίμα δημιουργούν συνθήκες βεντέτας και όχι αξιοπρεπή αντιπαράθεση επιχειρημάτων για την προεκλογική περίοδο. Μιλάω για ένα ιδιότυπο "παιδομάζωμα" ψήφων και αστικοκρατούμενων συνελλήνων,ήδη έχω μιλήσει με πολλούς γιατί είμαι ακόμα επαρχία.

Anonymous said...

GEIA SOY FILE - XALIA EIMASTE

Alex A. said...

Προσπάθησα να δώσω μερικές απαντήσεις σε όλα αυτά που δεν αντέχουμε πια. Αν θέλεις, πέρασε να δεις.

Την καλησπέρα μου και καλωσόρισες.

Rodia said...

Ελα βρε παιδι μου και κοντέψαμε να μασήσουμε...
(να φάμε τα λυσσακά μας λέμε)

Anonymous said...

ΩΩ
Γουελ καμ μπακ
Για λέγε τι έχεις να πεις για το χαρτάκι?
:-D

nikos10 said...

Έλα ρε συ ΔΜΡ, κόψε τα σάπια περί "δουλειάς". Ομολόγησέ το: κρυβόσουν από τους πληρωμένους δολοφόνους της Vodafone (ή μήπως της δρος Αννούλας;)!!! Θα δείξουμε κατανόηση. Ο φόβος είναι ανθρώπινος!

Καλως ήλθες πίσω, φίλε. Κουράγιο. Η προσαρμογή είναι σίγουρα δύσκολα. Ιδίως τώρα. Ακόμη και αν ήσουν σε κάποια χώρα όπως το Σουδάν!

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Γιώργο, να είναι αλήθεια. Mέχρι να γυρίσω, έκλεισαν την Vodaphone, συνέλαβαν αυτούς που ξυλοκόπησαν τους φοιτητές, έπιασαν αυτούς που απήγαγαν τους Πακιστανούς, παραιτήθηκαν οι Υπουργοί που έλεγαν ψέματα, και έφυγε η Παναγιωταρέα από το πανεπιστήμιο. Kαλά τα μάντεψα;

Eμείς φταίμε όμως …

Γεια σου Έμπορα.

Oνειροναύτη μακάρι να μπορούσα. Που δε "το έχω" όμως να ζω έξω …
Γεια σου Θέμη. Kαι εσείς μου λείψατε και αυτά που γράφεις είναι ως συνήθως μετρημένα και ψύχραιμα. Στο μεταξύ εγώ έχω χάσει τη ψυχραιμία μου τελείως. Αλλά έχω να επιχειρηματολογήσω επ' αυτού.

Γιάννη καλώς σε βρήκα.

Kαλώς σε βρήκα Dealsend. Tι να κάνουμε λες; Nα τα παρατήσουμε; Tο σπίτι μας είναι …

Διόνυσε, πολύ καλά μίλησες. Όσο μένουμε στη "πολιτική", αντί για Πολιτική, αυτό θα συμβαίνει.

'Αλεξ θα περάσω φυσικά.

Ροδιά μου, εδώ κόντεψα να μασήσω τα λυσακά μου εγώ …

Mάρσυ, καλώς σε βρίσκω.

Nίκο, καλώς σε βρίσκω. Tο Σουδάν σήμερα βράδυ φαίνεται πολύ ελκυστικό, σε βεβαιώνω …

Panos said...

Καλώς ήλθες

ATHENA said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!))

KitsosMitsos said...

Καλώς μας ξαναβρήκες. Ελπίζω να διάβασες το μίνι αφιέρωμα που σου είχα φτιάξει. Καλή αρχή στα επόμενα, που δυστυχώς θα είναι πολλά...

spallantzas said...

welcome back... keep walking

Anonymous said...

Ναι, ναι ...
Και μετά ξυπνήσαμε και γυρίσαμε από το άλλο πλευρό.

(για όσα αναφέρεις στο σχόλιο)

αμμος said...

Καλωσήλθες πίσω! Ομολογώ ότι παρόλο που οι θεωρίες συνομωσίας ποτέ δε με συγκινούν, είχα μια ειλικρινή απορία μήπως πράγματι έπαθες κάτι (από μόνος σου εννοώ, όχι από κάποιο σκοτεινό δάκτυλο) Να είσαι καλά.

Pitbullina said...

pragmatika simmerizomai to provlimatismo sou... Ki ego apo mikri zo sto eksoteriko, kai otan ekana tin apopeira na epistrepso monima prin 3 xronia, den anteksa pano apo 9 mines k ksanakseniteftika. Oso k n'agapas afti ti xora, se dioxnei..

keep up the good work, I love your blog