Monday, August 27, 2007

Οδηγίες για τις Εκλογές



Είναι πολύ απλές, αλλά για αυτό όχι μόνο θα μιλήσουμε. Θα οργανωθούμε να τους πονέσουμε κιόλας.

ΥΓ. Όποιος ακούσει την λέξη "συγγνώμη" από Υπουργό κερδίζει τα άπαντα του Γιώργου Τράγκα.

25 comments:

Anonymous said...

Μαυρίστε τους!

Δημήτρης Παπαγεωργίου said...

Θα τους μαυρίσουμε. Το θέμα είναι αν εμείς καταλαβαίνουμε τι γίνεται, ή αν και εμείς συμμετέχουμε έμεσα ή άμεσα σε αυτή την κατάσταση (πχ πόσα αυθαίρετα έχουμε??????).

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Μα έχεις δίκιο.
Αυτό είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει.

Anonymous said...

έχει ξεκινήσει μία νέαν πρωτοβουλία εδώ αν θές ρίξε μια ματιά

Anonymous said...

ναι ρε παιδιά ! να τους μαυρίσουμε ! όλους . Ομως τωρα, σήμερα χθες γιατι δεν βγήκε ένας ΜΑ ΕΝΑΣ να δώσει οδηγίες για το τι να κάνουν οι ανθρωποι που είναι κοντα στις φωτιες. Οι εκλογές μας καινε τωρα ή οι φλόγες??

Ειλικρινά ακουσα σε ενα μικρό κανάλι χθες κάποιον να δίνει "συμβουλές" για το πως μπορεί να προστατευθουμε απο τη φωτιά , εμείς και τα σπίτια μας...Πείτε μου γιατι δεν εβγαλε ένα κανάλι της τηλεορασης έναν ΜΑ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ να δωσει 5 βασικές συμβουλες και οδηγίες?

Anonymous said...

Καλώστονε κι ας άργησε. Νόμιζα ότι σε είχαν σε κανένα Γκουαντάναμο τόσο καιρό.

Χώσε και σώσε ΔΜΡ. Στήριξε κι εσύ την συγκέντρωση της Τετάρτης όσο μπορείς. Είναι μια πρώτη αντίδραση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω πια.

ΠΡΕΖΑ TV said...

Μαυρο και στα δυο μεγαλα κομματα.

Mauve_All said...

Η χρονική εγγύτητα των εκλογών ίσως είναι μια ευτυχής συγκυρία (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο μεσούσης της καταστροφής). Ποιος θα πάει να στήσει κάλπες, να φτιάξει επιτροπές, να τοιχοκολλήσει καταλόγους στα εκλογικά τμήματα; Τότε θα λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός και το υπουργείο εσωτερικών; Και κυρίως, ποιος θα πάει να ψηφίσει και τι; Ένα κατάμαυρο ψηφοδέλτιο στην κάλπη, άκυρο για τους άκυρους, ένα μήνυμα, κάτι, οτιδήποτε, να φανεί η αγανάκτηση με αριθμούς, αφού τα νούμερα μόνο από κουκιά καταλαβαίνουν.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Πρέζα και Mωβ είμαστε μέσα.

Αυτό είναι το ζουμί.

'Oσοι είναι μέσα πρέπει να τους στείλουμε το μήνυμα.

Αυτοί οι γραφικοί αλήτες, και τα παπαγαλάκια τους ντε και καλά να μας πουν ότι υπάρχει ασύμετρη απειλή από την Tουρκία!

Ασύμετρη απειλή από την ηλιθιότητα υπάρχει. Kαι από την ξεφτίλα.

Anonymous said...

Πρώτα μας καίνε τη χώρα και το μέλλον μας και από πάνω θέλουν να κερδίσουν και από το "λαικό αίσθημα", και δώστου οι αναλύσεις για τις επιπτώσεις στις εκλογές.

Είναι εγκληματίες και το μόνο που θα τους πονέσει είναι να μην μπορέσουν να κυβερνήσουν.

Για αυτό ΟΧΙ αυτοδυναμία. Μαύρο στα 2 μεγάλα κόμματα.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Συνεχίζουν τα παπαγαλάκια να λένε για τρομοκρατίες ...

ATHENA said...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΑ ΟΧΙ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.
Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ* ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.

*ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ;-)

Anonymous said...

Υπάρχουν και οι οικολόγοι...

(δεν εννοώ τον Βεργή)

:]

Μantalena

KitsosMitsos said...

Η πολιτεία είναι ο μόνος τρομοκράτης, τουλάχιστον όσον αφορά τις πρόσφατες καταστροφές. Από τον εκάστοτε Δήμαρχο, Νομάρχη, τοπικό φορέα, βουλευτή, πρωθυπουργό, όλους. Σώζουν την παρτίδα λίγοι που χυμήξανε στις φλόγες δίπλα στους συμπολίτες τους - κάποιοι το πλήρωσαν με τραύματα (βλέπε αντιδήμαρχος Ζαχάρως). Αλλά τα φωτεινά παραδείγματα είναι τόσο λίγα...

maya said...

ναι αλλά μπορούμε να βρούμε τρόπο να μην πάει η άκυρη ψήφος στα τέρατα που "κυβερνούν"?
σπάω το κεφάλι μου να δω πως θα μπορέσω να ρίξω καλύτερα την μούτζα.

έχουμε προδώσει ανεπανόρθωτα την ελλάδα...

exitmusician said...

Καλή επάνοδο φίλε. Μακάρι να ήταν και η συγκυρία καλύτερη.

Anonymous said...

Αν μετά από αυτή τη τεράστια καταστροφή δεν ξυπνήσουν , έστω και λίγο , οι ψηφοφόροι πραγματικά δεν θα ξέρω πια τι να σκεφτώ .Ας ψηφίσει ο κόσμος ό,τι θέλει . Όχι όμως αυτούς που μας κοροιδεύουν 25 χρόνια τώρα .Όχι αυτους που ξέρουν πολύ καλά ότι όταν σβήσουν οι φωτιές θα γυρίσουν στις μίζες και στα κουμπαριλίκια και θα αφήσουν την κάθε γριά που παίρνει 500 ευρό σύνταξη να χτίσει μόνη της το σπίτι που της κάηκε .Όχι αυτούς ρε γαμότο .Όχι .Ποιός θα δώσει δηλαδη χρήματα στους πληγέντες ; Ο Λαλιωτης , που τα έχει 'πάρεί' απο παντού , ή ο Αλογοσκούφης;

ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

Anonymous said...

Καλώς ήρθες ΔΜΡ.
Όπως βλέπεις, το πρόβλημα της Παναγιωταρέας είναι πολύ μικρό πλέον. Έχουμε γεμίσει "Παναγιωταρέες" παντού! Ανθρώπους που είναι για το φαίνεστε! Μόνο για να μιλούν! Κανένας δεν θέλησε να πάρει την ευθύνη πάνω του και να κάνει 1 ρημάδι αντι-πυρικό έργο! Αν ζητούσαν από την αρχή την βοήθεια του στρατού για την εκκένωση, ΔΕΝ θα είχαμε τόσους νεκρούς! Ο στρατός έχει συγκεκριμένα σχέδια δράσης για εκκενώσεις... Αλλά που να το ξέρει αυτό ο κάθε "καρεκλάκιας" διορισμένος... Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα δάση ούτε η βροχή που θα μας πνίξει μόλις έρθει... Με ενδιαφέρουν όμως τόσοι άνθρωποι που τους ΚΑΨΑΜΕ (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ΤΖΑΜΠΑ! Κρίμα... Είμαστε το ιλιθιότερο ον του πλανήτη μας... Ούτε αυτός μας αντέχει, και σύντομα θα μας στείλει από εκεί που ήρθαμε! Σύντομα θα μας ξεράσει από εδώ...
Τι προτείνω? Αλλαγή στα πάντα! Να σταματήσουμε να δουλεύουμε! Να πάρουμε τα βουνά, και να ζούμε χωρίς τηλεόραση, χωρίς τίποτα. Μόνο φαγητό και ύπνο... Το φαγητό θα το καλλιεργούμε ΜΟΝΟ για την πάρτη μας. Και φυσικά, ΟΥΤΕ ψήφο στα μικρά κόμματα! Γιατί να ψηφίσω κάποιον? Επειδή ο άλλος είναι χειρότερος? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ! ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ! Αυτά τα λίγα... Υπομονή! Δεν μας μένουν και πολλά χρόνια ούτως ή άλλως...

trying escape the truth said...

Μόνο μαύρο;;;;;! Θα συμφωνήσω όμως με την maya:πως σκατά θα γίνει να μην τους βοηθήσουμε;;; Κυκλοφορεί μια φήμη περί λευκού πραξικοπήματος που σημαίνει ότι εκλογές δεν ... μήπως πρεπει να το λαβουμε σοβαρά αυτό; Γιατί τότε δεν έχει μόνο μαύρισμα...

trying escape the truth said...

Και φυσικά πρωτεύει να δούμε τι θα γίνει με ολους αυτους τους ανθρωπους αλλά κατι μου λεει ότι θα σοβαρεψουν πολυ τα πραγματα. Καλως σε βρηκα ΔΜΡ χωστα μπας και ξυπνησουμε ;)

KitsosMitsos said...

Υιοθετούμε, λοιπόν, την πρόταση και σκεφτόμαστε για βελτιώσεις - προσθήκες.

Anonymous said...

Προφανώς στην Πελοπόννησο θα πέσει σύρμα "να μην πάμε να ψηφίσουμε" για να αποφύγουν το εντελώς αρνητικό αποτέλεσμα.
Τους βολεύει καλύτερα να μην ακουστεί η φωνή όσων ξεσπιτώθηκαν.
Και δυστυχώς, πολλοί θα μασήσουν.

KitsosMitsos said...

Η αλήθεια είναι ότι το λευκό δε μειώνει ιδιαίτερα τη δύναμη κανενός. Περισσότεροι ενδυναμώνει αυτόν που αυτή τη στιγμή προηγείται, γιατί τουλάχιστον δε μειώνει τη διαφορά. Αλλά είναι τέτοιο το εκλογικό σύστημα, που δεν εκφράζεται δυναμικά η λευκή ψήφος ή το άκυρο. Κρατάμε αυτή την πρόταση, μέχρι να τη βελτιώσουμε;

Anonymous said...

Το θέμα πλέον δεν είναι τόσο απλό.
Μέχρι τώρα (με εξαίρεση μια φορά) ήμουν του ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ-ΑΠΟΧΗ. Γιατί δεν ήθελα να ευτελίζω την ψήφο μου στην λογική "ο μη χείρων, βέλτιστος". Όμως έτσι όπως είναι ο τωρινός εκλογικός νόμος, με την πριμοδότηση 40 εδρών στο πρώτο κόμμα και τις υπόλοιπες να μοιράζονται αναλογικά σε όλους όσους περνάνε το 3%, ελλοχέυει ο εξής "κίνδυνος": Όσο μεγαλύτερο ποσοστό πάρουν τα "λοιπά" κόμματα (δηλαδή όσα δεν μπουν στη βουλή) τόσο ευκολότερα ο πρώτος κάνει αυτοδυναμία, ακόμα και με ποσοστό <42%. Δεν μπορώ να προτείνω σε κανένα μια στάση (πέρα από το, πλέον, αυτονόητο ότι ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΣΥΝΕΝΟΧΗ0ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ), απλώς το γράφω ώστε όλοι να έχουν υπ' οψη τους κανόνες του παιχνιδιού.

Anonymous said...

To be a adroit lenient being is to procure a amiable of openness to the mankind, an ability to trust unsure things beyond your own restrain, that can take you to be shattered in uncommonly outermost circumstances pro which you were not to blame. That says something uncommonly outstanding thither the condition of the righteous compulsion: that it is based on a conviction in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a prize, something kind of fragile, but whose very item attractiveness is inseparable from that fragility.