Wednesday, August 29, 2007

Κοσοβάροι και πιλότοι κι ότι πιάσει ...


Eίπαμε: ΑMΑ EINΑI NΑ ΣE ΘEΩΡOΥN ΠΑNTEΛΩΣ MΑΛΑKΑ, το κάνουν με στυλ.

'Eχουν ξεφύγει οι άνθρωποι. Mε αυτά τα σκουπίδια προσπαθούν να μαντρώσουν τον κόσμο. Mα πόσο κρετίνους μας περνάνε;

Πήγε και ο Πρωθυπουργός να χαιρετίσει τους ξένους πιλότους μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. Δε τους έφτανε των ανθρώπων που έχουν λιώσει, έπρεπε να στηθούν προσοχή και να περιμένουν τον Πρωθυπουργό να τους πει κοινοτυπίες.

Eδώ ο κόσμος καίγεται, και αυτοί κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση με ότι να 'ναι – με Kοσοβάρους και με πιλότους και ότι πιάσει.

Σας λέω: οι τύποι είναι EΠIKINΔΥNOI.
===
KΑΨΑN THN EΛΛΑΔΑ
KΑΨE TOYΣ KΑI EΣY!
KΑMIΑ ΨHΦOΣ ΣE NΔ KΑI ΠΑΣOK .
ΔIΑΛEΞE KΑI ΨHΦIΣE ΑΛΛO KOMMΑ.
OXI ΑKYΡΑ-ΛΕΥΚΑ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΕ SMS KΑI E-MAIL
ΒΑΖΕ ΤΟ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ.

39 comments:

Anonymous said...

Στρατός αδειάζει κυβέρνηση

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ

«Δεν υπάρχει καμιά ασύμμετρη απειλή και δεν δεχόμαστε καμιά επίθεση από κανέναν. Καλό θα είναι να δει η κυβέρνηση τα χάλια του συντονισμού και να σταματήσουν οι δηλώσεις και η διαρροή σεναρίων που μπορεί να μας οδηγήσουν σε επικίνδυνες ατραπούς».

Οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί «ασύμμετρων απειλών» και η διαρροή σεναρίων, που θέλουν τη χώρα να δέχεται επίθεση, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των ένστολων. Από νωρίς χθες το πρωί, οι αξιωματικοί, μικροί και μεγάλοι, αναγκάστηκαν να βγουν στην άμυνα.

Στοιχείο ενδιαφέροντος είναι ότι, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, το σενάριο περί «ασύμμετρων απειλών» προτάθηκε από απόστρατους αξιωματικούς, που βρίσκονται στους κόλπους της κυβέρνησης, με σκοπό να δημιουργήσουν από τη μία πλευρά μια «οδό διαφυγής από την κρίση» και παράλληλα να δημιουργήσουν κλίμα που να επιτρέπει κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και αναβολή των εκλογών.


http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=24241736

Anonymous said...

Μπλε μπουφάν


Νέος τρόπος αντιμετώπισης ολοκαυτωμάτων, πατέντα Κώστα Καραμανλή:

1. Φοράτε μπλε μπουφάν με 40ο υπό σκιάν, α λα Τζορτζ Μπους νεότερος, επισκέπτεστε με θλιμμένο ύφος το υπουργείο Αμυνας, κάνετε ασκήσεις επί χάρτου όσο διαρκεί το φως των τηλεοπτικών προβολέων και αποχωρείτε. Το επικοινωνιακό καθήκον εξετελέσθη, αφού προηγουμένως «εκτελέσατε» τη χώρα.

2. Μετακινείτε τον Θ. Ρουσόπουλο από το υπόλοιπο Αττικής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ο ιθύνων νους, μαζί με τον Λούλη, της επικοινωνιακής σας πολιτικής είναι και ο μόνος (;) που μπορεί να την εκφράσει.

Στον βωμό της επικοινωνίας, η αιδώς εξέλιπε. Και μείναν τα αποκαΐδια. Δυστυχώς όχι -ακόμη- της κυβέρνησης, όπως θα έπρεπε. Αλλά της χώρας...

APO ELEFTHEROTYPIA

Anonymous said...

Ενα γκαζάκι την ημέρα...


Τουλάχιστον για λίγες ώρες είχαν κάποιο αποτέλεσμα η κυβερνητική προπαγάνδα περί «ασύμμετρης απειλής» και τα σενάρια συνωμοσίας που πέταξε στον αέρα: προχθές το βράδυ παίχτηκε σε ορισμένα τηλεοπτικά κανάλια το σύντομο σίριαλ «συλλήψεις γκαζάκηδων, στουπιών και λοιπών εμπρηστικών μηχανισμών». Κάθε πέντε λεπτά είχαμε και μια σχετική ανακοίνωση. Ομως, αυτό που συνέβη γύρω στα μεσάνυχτα τα τίναξε όλα στον αέρα. Η πληροφορία: Επιασε φωτιά ένα οικόπεδο στην Αγία Παρασκευή και βρέθηκε κάποιος εμπρηστικός μηχανισμός. Βγάζουν στο τηλέφωνο τον δήμαρχο Χολαργού, κ. Νικολάου, που τα επιβεβαιώνει και επικαλείται τη μαρτυρία του συναδέλφου του της Αγίας Παρασκευής. Σε λίγο βγάζουν στον αέρα και εκείνον (τον κ. Γιαννακόπουλο), ο οποίος, όμως, «χαλάει» το σενάριο: «Σας διαβεβαιώνω ότι δεν βρέθηκε τίποτα. Πήγαν επί τόπου αστυνομικοί του Τμήματος και δεν βρήκαν απολύτως τίποτα». Ξαναρωτούν τον δήμαρχο Χολαργού και τώρα εκείνος «τα μασάει». Μπερδεύει τα σημεία, αρνείται ότι επικαλέστηκε τη μαρτυρία του συναδέλφου του. Η συνέχεια είχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο σημείο έφτασαν και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Και όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος τούς ρώτησαν «γιατί ήρθατε;», πήραν την εκπληκτική απάντηση: «Τα κανάλια λένε ότι βρέθηκε πυροδοτικός μηχανισμός»! Το συμπέρασμα είναι εύκολο. Η συνωμοσιολογία και η εμπρησμολογία μπορεί να οδηγήσουν σε προβοκάτσιες ή και ανόητες κινήσεις. Ομως, σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούν να διασώσουν μιαν ανίκανη κυβέρνηση, που πανικόβλητη προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά της...

APO ELEFTHEROTYPIA

Anonymous said...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ,
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Η εθελοντική οργάνωση «έλληνες ενεργοί πολίτες»
το Σάββατο 1-9-2007, συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πυρόπληκτους των πρόσφατων πυρκαγιών, στην πλατεία του σταθμού μετρό Αγίου Αντωνίου, στο Περιστέρι, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, βοήθεια η οποία την επόμενη ημέρα θα μοιραστεί στους πληγέντες ήρωες των Πελοποννησιακών καταστροφών.
Συγκεντρώνουμε νερό, χυμούς, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, παιδικές κρέμες, κουβέρτες, ρούχα, παπούτσια, βιβλία, γραφική ύλη, παιδικά παιχνίδια και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει αλλά και να σκεφτεί ο καθένας μας, που θα απαλύνει τον πόνο αυτών των ηρώων της ελληνικής επαρχίας.

Πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν σε αυτή την προσπάθεια, δείχνοντας τη μεγαλοσύνη και την αλληλεγγύη τους, όπως και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Παρακαλούμε να δημοσιοποιήσετε την προσπάθεια αυτή με όποιο τρόπο μπορείτε, είτε:
στα ΜΜΕ,
με μορφή E-MAIL-forward,
με SMS,
με προσωπική επαφή,
στα blogs και τα forums,
ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας που θα ήθελαν να βοηθήσουν.
Σας ευχαριστούμε για την ευαισθησία σας.



Πληροφορίες : Διομήδης Στάθης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-5722034, 697- 2259600
e-mail: stathisd@otenet.gr

Φράνσις said...

Αν μου επιτρέεπις μια διαπίστωση, κυνική ίσως.Εχεις προσεξει ότι η ζωή , η καθημερινοτητα, αυτη που δεν καηκε, δεν έμεινε αστεγη και γυμνή, δεν χαμπαριάζει απόάποκαίδια, σταχτες και γινική ξεφτίλα; Εκανα το λαθος αυτες τις μερες να παρακολουθήσω τηλεόραση.Ενα έχω να πω: οι εκλογες και οι πυρκαγιες πουλανε σαν φρεσκοψημενο/φρεσκοκαμμένο ψωμακι.Ηλιοκαμενα στήθη Megaλων κυριών και ηλιοκαμενα, δήθεν συνοφρυωμένα προσωπα Megaλων κυρίων... Παρατήρησες το ηλιθιο μειδίαμα μερικων απ΄αυτους; Νόμιζα πως ήταν η ιδεα μου ,αλλα γαμωτο χαμογελούσαν, φτιαχνονταν με την λαιλαπα. Σκεψου ποσο ξεκαύλωτοι είναι που ηδονιζονται με το να λενε τους τίτλους: ανιση μαχη δίνουν οι κατοικοι με τις γλογες, όλεθρος, καιγόμαστε βοήθεια!
Αίσχος. Βρίσκουν και τ κανουν αυτο σου λεω μόνο, και στις 16 θα εχεις την ευκαιρία να το (ξανα)διαπιστώσεις.

ΠΡΕΖΑ TV said...

Γιατι,τα πρωτοσελιδα της Απογευματινης πανε πισω;;;;

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Το βρήκα στο Ιndy

Αυτή τη στιγμή στο ραδιόφωνο του Flash μιλάει η Μπακογιάννη και ο Πάγκαλος σε εκπομπή του Γιώργου Σταματόπουλου.

Σε μια πολύ ψύχραιμη και νηφάλια ανάλυση χωρίς να διακοπεί από τον δημοσιογράφο ή τον Πάγκαλο απάντησε στο ποιοι βάζουν τις φωτιές αυτή τη στιγμή ως εξής:


Είναι οι γνωστοί οικοπεδοφάγοι, οι γνωστοί ασυνείδητοι - η γιαγιά που καίει χόρτα, τα παιδιά που παίζουν, οι ... - και οι γνωστοί ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙΓΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Ο δημοσιογράφος δεν κατάφερε ούτε τόλμησε να απαντήσει ή να ρωτήσει το οτιδήποτε. Το δέχθηκε όπως το άκουσε.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

ΠΡΕΖΑ, να δεις που πήγα σε καφενείο γαλάζιου χωριού χθες βράδυ και άκουσα τοποθέτηση υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ. Εκεί να δεις υπενιγμούς για Αλ-Κάιντα να σου φύγει η ψυχή.

ΚΑΤΕ, είναι όπως το λες. Πολύ εύστοχα.

Περαστικός said...

Δεν πιστεύω ότι αυτό το κουτόχορτο καταπίνεται σήμερα τόσο εύκολα όσο άλλοτε, προσπαθούν όμως να το προωθήσουν πλαγίως σε κατηγορίες ψηφοόρων όπου νομίζουν ότι τους παίρνει.

Anonymous said...

Παίδες... εγώ απογοητεύομαι γιατί εξακολουθώ να βλέπω γελοίους μαλάκες που πάνε να σφίξουν το χέρι του κάθε πολιτικάντη που πάει να δει τα καμμένα, αντί να τον σηκώσουν στα χέρια και να τον πάνε (στην καλύτερη) να τον ξεφορτώσουν έξω από το καμμένο τους χωριό... Δεν σωζόμαστε με τίποτα... δεν καταλαβαίνουμε τίποτα...

Έλεος...

Anonymous said...

Στη χώρα του Λιακόπουλου, και λίγα έχουμε ακούσει...

XriLou said...

Καλά, η Αυριανή δεν ήτανε κάργα Πασοκική; Τώρα κάνει καραμανλικές πλάτες; Και μετά σου λένε για ιδεολογίες. Σκατά και απόσκατα.

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ; ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΡΙΝ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ;ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ. ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Niemandsrose said...

Τι θα γίνει ρε μάγκες με την προπαγάνδα; Αφήστε τον κόσμο ήσυχο να κρίνει και να αποφασίσει κατά πως νομίζει.
Τι θα πεί κάνε αυτό και κάνε εκείνο; Όποιος ανέχεται τώρα καθοδήγηση δεν αξίζει μία.
[Και για να συστηθώ, είμαι του αντεξουσιαστικού χώρου- μη σπεύσετε να βγάλετε συμπεράσματα].

aleka said...

Τι Κοσοβαροι και βλακειες η ξανθια με το ραδιοταξι τις εβαλε τις φωτιες στο νεκροταφειο του Παπαγου , εγω εχω πεισθει το ειπαν τα καναλια και επισης το επιβεβαιωσε και ο κυριουλης στην εισοδο του νεκροταφειου , ειπε"ολες οι γυναικες ερχονται και καθονται πολυ ωρα στους ταφους, τους πλενουν, τους καθαριζουν, αλλα αυτη ηρθε για 2-3 λεπτα και εφυγε αμεσως..."(με το ραδιοταξι!!!)
εχει κανεις σας ακομα αποριες ? ερωτω ΕΧΕΙ?

ο δείμος του πολίτη said...

Δεν παίζονται, δε λέει τίποτα.

Anonymous said...

Re paidia, oloi edw mesa leve pws dev eivai to alpha n to bnta, dev mas exei pei evas poios tis bazei tis fwties; Ti stoixia exete; Ti stoixeia exete oti otav exei 9 bathmous Beaufort, 3era devtra, xwris broxn gia mnves, oti mporousav sbnsouv etsi eukola oi fwties. Parakalw otav lete oti dev eivai etsi n allios va mas deixvete kai stoixeia pou leve to avtitheto. Prolnptika metra; Malista, peite omos poia eprepe va eivai; Poso kostizouv; Giati dev givav; Na milame me stoixeia, kati soboaro, nmartov. Oloi givamai sav tov Kakouvaki pou ta 3erei ola.


H pio plousia xwra tou kosmou pws givetai va kaigovati 1 ekatomurio stremmata?

Zaca fires http://www.hometownstation.com/zaca-fire-padres-2007-08-27-11-47-2.html Note 1 acre is about 4 stremmata)

Proliptika metra; Sav Ellnves mas loipouv orgavwsn, sxediasmos, kai va mnv koitamai to amesw symferov mas.

Ethelovtismos; Dev yparxei stnv Ellada. Na asxolnthei kapoios me kati pio pera apo tov kypo tou; Dev givetai. Theloume polu douleia.

Anonymous said...

Gia va 3eroume kai tnv duskolia tou problnmatos..

In southern California, under the influence of Santa Ana winds, wildfires can move at tremendous speeds, up to 40 miles (60 km) in a single day, consuming up to 1,000 acres (4 km²) per hour. Dense clouds of burning embers push relentlessly ahead of the flames crossing firebreaks without pause.

the muppet show girls said...

Ν.Δ.:
Είμαστε ικανοί...
για όλα!
Και χθες η Μάρα παίνευε τη Σάρα( της Παλαιάς Διαθήκης που στον Alpha φαίνεται ότι είναι της Καινής) Στάη,χασκογελώντας για τα γκαλοπάκια των οπισθίων.
Τηλεφωνική συνέντευξη σε χρόνο dt.
Με πανελλαδική έρευνα από ''επιστημονικές'' εταιρείες που εργάζονται πυρετωδώς πάνω στα καμένα. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά για τα παιδιά τα καημένα...

tolitsa said...

Προσοχη!! Ουτε ΑΠΟΧΗ!!!
Και αυτη τους βοηθαει!!

Anonymous said...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

Anonymous said...

Τις εκλογες δεν τις νικάει ο ικανος. Τις νικάει απλά ο συγκριτικά καλύτερος από τους άλλους. Απλα η ΝΔ μοιάζει πιο ικανη από το ΠΑΣΟΚ για τον κόσμο, ή απλώς λιγοτερο άσχετη. Με άλλα λογια, στο διαγωνισμο ηλιθιότητας το ΠΑΣΟΚ κερδίζει με μικρή διαφορα... Γι' αυτο και η ΝΔ μάλλον θα είναι πάλι κυβέρνηση.

Anonymous said...

'Oποιος ψηφίζει Λευκό ή Άκυρο ψηφίζει NΔ ή ΠΑΣOK. Bρείτε ένα κόμα εκτός του φασιστάκου Kαρατζαφέρη και ψηφίστε το να πιάσει τόπο. Mη σας πιάνουν κορόιδα συνεχώς.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Δε κατάλαβα γιατί η έκκληση για ψήφο σε μικρό κόμμα αντί σε NΔ και ΠΑΣOK είναι προπαγάνδα. Eίναι άποψη, και μάλιστα τεκμηριωμένη. Kαι δεν είναι "καθοδήγηση". Eίναι προς συζήτηση ανά πάσα στιγμή, στην οποία δε βλέπω να συνεισφέρει το κείμενό σου εδώ αγαπητέ Niemandsrose.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@Kιτσομήτσο. Tο έχασες αυτό το επισόδιο. Tώρα η Αυριανή στηρίζει φουλ Kαραμανλή. Έτσι που τον στηρίζει δηλαδή δεν είμαι σίγουρος ότι τον οφελεί …

@Mάπετ κορίτσια: με ενάμιση τοις εκατό διαφορά και εικοσιεννέα τις εκατό αναποφάσιστους, θα γίνει πολύ μεγάλο γέλιο το βράδυ των εκλογών. Mακάρι να διαρκούσε παραπάνω η αγωνία NΔ – ΠΑΣOK. Έχουν φρικάρει οι τύποι. Oι πρώτοι ήσαν σίγουροι, οι δεύτεροι το είχαν παρατήσει και τώρα ονειρεύονται πάλι μερσεντές και συνοδείες αστυνόμων. E ρε αγωνία. Δε πα να καεί το σύμπαν…

@Tολίτσα: Tα 'παμε. Πολύ θα τους βόλευε λευκό και αποχή…

@Δείμο: Θα γράψω αν προλάβω σκηνή από γαλάζιο καφενείο χωριού, με τον πολιτευτή της Nέας Δημοκρατίας να μιλάει για σχέδιο της Αλ Kάιντα!

@Αλέκα: Δεν έχω καμμία απορία σου λέω …

@Reactor69: Περίμενε, μην τους υποτιμάς τόσο. Έχει και συνέχεια κρετινισμού…

@spdd: Αν ήσουν χθες στο Σύνταγμα θα είχες πάρει μία ανάσα πάντως.

exitmusician said...

Πέστα ρε ΔΜΡ. Κάνουμε "προπαγάνδα" υπέρ των υπόλοιπων 27 κομμάτων που κατεβαίνουν στις εκολγές πέραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. "Προεκλογικές σκοπιμότητες" υπάρχουν, υπέρ της Χριστοπιστίας και του Βεργή. Lord have mercy on us.

Anonymous said...

http://www.skai.gr/master_story.php?id=58119 Όσο και αν είναι "στημένες" οι δημοσκοπήσεις κάτι πάει να γίνει! Πάμε γερά! ΟΧΙ ΝΔ ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ ΟΧΙ ΛΕΥΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ! Ψήφο στα μικρά κόμματα! (όποιο σας εκφράζει τελοσπάντων έστω και λίγο!)...

Anonymous said...

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΙ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ)Ο ΣΥΝ, Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Ή Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

Giannis123 said...

Οι φωτιές δεν είναι τυχαίες. Δεν ξέρω αν πίσω τους υπάρχουν μπλε, πράσινα, Ελληνικά ή αλλοδαπά μυαλά.
Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι συνεργασίας δύο τουλάχιστον κομμάτων (ίσως των μεγαλύτερων).
Κάποιοι σε λίγο καιρό θα είναι κατεστραμμένοι και υπερχρεωμένοι και κάποιοι θα έχουν πολλαπλασιάσει τις περιουσίες τους.
Αμέσως μετά τις εκλογές τα νομοσχέδια που θα περάσουν στη Βουλή θα είναι τα πλέον αντιλαϊκά: Ασφαλιστικό – Παιδεία – Δάση κ.λ.π.
Είναι φανερό νομίζω, ότι τα ήθη της κοινωνίας μας έχουν καταρρεύσει. Δυστυχώς δεν μπορώ να δω πως μπορούμε ως Ελληνική κοινωνία να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας.
Ο καθένας ας αναλογισθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και ας ρίξει στην κάλπη την ψυχή του, όχι την τσέπη του.

Nίκος Βάγκαλης said...

Έχετε ακούσει τα σενάρια επίθεσης που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα
(και από πολιτικούς μερικές φορές );;;

ΣΕΝΑΡΙΟ 1 :
'Πληρώνουμε' την συμφωνία με τον Πούτιν .Σύμφωνα με αυτό το σενάριο πίσω από τους εμπρησμούς κρύβονται οι Αμερικάνοι ,οι οποίοι μας εκδικούνται με αυτο το τρόπο .

ΣΕΝΑΡΙΟ 2 :
Μας καταστρέφουν οι Εβραίοι γιάτι θέλουν να αναπτυχθούν τουριστικά .Σύμφωνα με αυτό το σενάριο ,οι Εβραίοι κινούν τα νήματα του παγκόσμιου τουρισμού .

ΣΕΝΑΡΙΟ 3 :
Οι αναρχικοι !! (βλέπε δηλώσεις Μπακογιάννης)

ΣΕΝΑΡΙΟ 4 :
Τις φωτιές τις έβαλαν οι ίδιοι οι πυροσβέστες για να πιέσουν για προσλήψεις .

ΣΕΝΑΡΙΟ 5 (το κλασικό....) :
Οι Τούρκοι ή οι Αλβανοί ,γιατί απλά μας μισούν ..


Τι ακόμα θα κυκλοφορήσει ;;;

(Κάτι άκουσα απο έναν άλλον για τη ρώσικη μαφία ,αλλά δεν θυμάμαι την αιτιολόγηση ...)

Δημήτρης said...

Τελικά μετά από τόσες προσπάθειες που έκανε ο κύριος Κώστας Καραμανλής και η κυβέρνηση του για να μας πείσει ότι ζούμε σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα με ένα δυνατό και μοντέρνο μοντέλο διακυβέρνησης ιρλανδικού προτύπου έσβησαν μέσα σε 5 24ωρα. Και δεν τους φτάνουν οι νεκροί δεν τους φτάνει το κράξιμο από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δεν τους φτάνει που ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει πλέον αρχίσει να μη πιστεύει ούτε μια λέξη από τα λόγια τους, έρχεται και η δήλωση για ασύμμετρη απειλή και ξένους εμπρηστές μπας και φουντώσει τον εθνικισμό και πάρουν και τα πάνω τους τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Απο την μια σπαταλούν χιλιάδες ευρώ σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για την καταπολέμηση του ρατσισμού και από την άλλη φουντώνουν τα σενάρια για ξένους εμπρηστές που θέλουν να βλάψουν την ελλαδιτσα μας. ένα κράτος σε αναλγησία και μια αντιπολίτευση σε αμνησία ξεχνάει ότι τόσα χρόνια τίποτα δεν άλλαξε τίποτα δεν έγινε καλύτερο και αν έγινε κάτι τότε αυτό το κάτι το πληρώνουμε ακριβά για να το χαίρονται οι πολιτικοί μας τσάμπα. Και θέτω ξανά ερωτήματα υπάρχει πολιτικός που πληρώνει στην αττική οδό; Υπάρχει πολιτικός που πληρώνει στην γέφυρα ριου αντιριου; Υπάρχει πολιτικός που πληρώνει κλήσεις; Βενζίνη; Γιατί εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα.

Anonymous said...

Greece has experienced more wildfire activity this August than other European countries have over the last decade, according to data from ESA satellites. The country is currently battling an outbreak of blazes, which began last Thursday, that have spread across the country killing more than 60 people.

http://www.sciencedaily.com/releases/2007/08/070829143607.htm

Deite to arthro, av oi fwties ntav apo emprsnsmo - yparxouv proliptika metra gia toso megaln orgavwmevn prospatheia; - eimaste sigouroi oti opoiadnpote xwra mporouse va kavei kati kalutera;

Gia va katalogisoume euthnves prepei va 3eroume kai ti egive; 3eroume;

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@anonyme16.39

Πώς δε ξέρουμε τι έγινε;

Ξέρουμε ότι ξεκίνησαν οι φωτιές επί ΠΑΣOK και συνεχίστηκαν επί Nέας Δημοκρατίας.

Kαι τα δύο κόμματα διατήρησαν και προώθησαν ένα νομοθετικό σχέδιο που ευνόησε τους εμπρησμούς. Δες το δασοκτόνο νόμο που ψήφισε το ΠΑΣOK. Δες τη συνέχεια με τη Nέα Δημοκρατία.

'Eπειτα, η σημερινή κυβέρνηση σήμερα είναι εγκαλούμενη να απαντήσει ποιος ήταν ο σχεδιασμός που υπήρχε για την διαχείριση μιας τέτοιας κρίσης; Kακή εκτίμηση του κινδύνου, ασυνεννοησία των πυροσβεστικών δυνάμεων, παρεμβάσεις πολιτικών και …δημοσιογράφων για την προτεραιότητα δράσης των εναέριων μέσων, έλλειψη συνολικού σχεδιασμού για το ρόλο του στρατού.

Eνώ γράφω αυτές τις γραμμές καίγονται τα χωριά τις Αρκαδίας.

Στη συνέχεια τα χυδαία ψέματα της κυβέρνησης για τρομοκρατία και ασύμμετρες απειλές, και τη χυδαία επικοινωνιακή διαχείριση με τα τζακετς, τα τηλεοπτικά πλάνα με τους στρατηγούς στο Πεντάγωνο.

Σήμερα έχουμε ένα χάος στο τρόπο με τον οποίο αποζημιώνονται οι πυροπαθείς. Έλλειψη διαφάνειας, έλλειψη μεθόδου, έλλειψη διασφάλισης. H κυβέρνηση "πουλάει" τις αποζημιώσεις για να αγοράσει ψήφους. Αποζημιώσεις που πληρώνονται με την ευκαιρία με τα δικά σας και τα δικά μου χρήματα.

Δε ξέρω, υπάρχει κάποιο σημείο που δεν κάλυψα για την ευθύνη αυτών των καραγκιόζηδων που παριστάνουν τη κυβέρνηση;

Anonymous said...

Se rwtaei o anonymous1 _pws_ 3ekivnsav kai esu apavtes pote 3ekivnsav. Gia va bgaloume akrn kai gia va apodei3oume euthnves prepie kapoios me stoixeia va mas pei pws 3ekivnsav. To gvwrizei auto kaveis; Av oxi, tote ti leme;

Av ntav oloi apo emprnsmo, tha mas ftavav opoidnpote proliptika mesa;

Gia va mnv leei o kathe blogger mparoufes, yparxouv sobaroi avthrwpoi pou ta meletave auta, p.x. http://research.esd.ornl.gov/EMBYR/embyr.html

Otav katakrivoume to pws avtidrasave oi pyrosbestes, 3erei kaveis apo mas av exoume x esties fwties, kai Y beaufort avemo, av kai pws mporoume va sbnsoume tnv fwtia;

H apeiln apo eva emprnstn giati dev eivai asymmetrn; Ektos av vomizete oti dev ntav emprnsmos.
Eva gazaki + 9 Beufort theleis 10 aeroplano kai 100 pyrosbestes, dev eivai auto asymmetro;

BTW dev eimai ND kai oute tous ypostirizw, alla prepei va eimaste kai emeis sobaroi.

Anonymouse

Anonymous said...

@anonymous-2243: το Link που δινεις ειναι τελειως ασχετο!!! Που κολλάει ενα μοντελο προσομοιωσης πυρκαγιών (για long-term μαλιστα μελετη του τοπίου) με τη δικη μας περιπτωση?

Εδω σου λενε ψηφιζονταν και ψηφιζονται νομοι που νομιμοποιουν την καταπατηση δασων (να οι εμπρηστες).
Βλεπεις στη TV δημοσιογραφους να συντονιζουν την πυροσβεστικη και κοσμο να κλαιει Live γιατι καιγεται(να οι ανοργανωτοι)
Καιγονται ακομα χωρια 10 μερες μετα την αρχικη φωτια ενω πουθενα στο κοσμο δεν γινεται αυτο(να και η ασχετοσυνη).

Αν κολας απο συμφερον στη ΝΔ ΟΚ, αλλα αφου δεν εισαι ΝΔ, οπως λες, σταματα να μπερδευεσαι. Μονο για τον καυσονα δεν φταει ο καραμανλης. Για ολα τα αλλα ομως ειναι πρωτος.

Anonymous said...

Quite good topic

Anonymous said...

This remarkable phrase is necessary just by the way

Anonymous said...

I consider, that you commit an error. I suggest it to discuss. Write to me in PM, we will talk.

Anonymous said...

I am sorry, that I interrupt you, but, in my opinion, this theme is not so actual.