Tuesday, June 20, 2006

Yale στα Πετράλωνα (ο κ. Γιακουμάτος ξαναχτυπά)

Mήπως κάποιος από την κυβέρνηση (ο Πρωθυπουργός για παράδειγμα) πρέπει να υποδείξει στον κ.Γεράσιμο Γιακουμάτο, αναρμόδιο Yφυπουργό για θέματα παιδείας, να πάψει να την εκπροσωπεί σε θέματα για τα οποία προφανώς δεν ξέρει τι του γίνεται;

O κ. Γιακουμάτος υποθέτω ότι περιφέρεται ανά τα κανάλια και τις πολιτικές παρέες και σερβίρει υπερήφανος αυτό το ανόητο επιχείρημα για την δημιουργία στην Eλλάδα ενός Yale και ενός Eaton.

Σήμερα στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του MEGA αυτά ήταν τα πανεπιστήμια της προτίμησης του, ενώ την προηγούμενη φορά στον ALPHA ήταν το Yale (και μάλιστα στα Πετράλωνα) και το Harvard.


Τελικά ο κ. Γιακουμάτος θέλει στην Ελλάδα το Harvard ή το Eaton; Γιατί όχι και το ΜΙΤ ή το Princeton; Έτσι και αλλοιώς τσάμπα λέγονται τα ονόματα, ο Υφυπουργός δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει και είναι σίγουρος ότι οι συνομιλητές του δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί.

Αυτές οι ασταμάτητες παπαρδέλες του κ. Υφυπουργού για πράγματα που δεν έχει καμμία γνώση πείθουν όλο και περισσότερο πως όπως με τους περισσότερους τομείς με τους οποίους ασχολείται η κυβέρνηση το ζήτημα δεν είναι ότι έχει ένα διαφορετικό σχέδιο, αλλά ένα πρόχειρο, τσαπατσούλικο, δίχως προοπτική.

No comments: