Sunday, May 25, 2008

Eυτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι [τι διάβασα]

[Kατά τη γνώμη μου η εφημερίδα Kαθημερινή και ο Σκάι – ραδιόφωνο και τηλεόραση – αυτή τη στιγμή αποτελούν ότι καλύτερο στο χώρο των ειδήσεων.

Στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν έχουν προχωρήσει σε κινήσεις για τις οποίες είναι υπόλογοι – απομάκρυνση συνεργατών όπως του (μακαρίτη) Λυκούργου Κομίνη, του κ. Τζίμη Πανούση, της κ. Αριστέας Mπουγάτσου, και του κ. Χάρη Mπότσαρη. Επίσης παραμένουν εκτεθημένοι για πρακτικές όπως η αντιγραφή του περιοδικού GQ που είναι ταπεινές και υπονομεύουν το προιόν τους.

Δεν τα ξεχνάω, αλλά οφείλω να τονίσω ότι κατά τη γνώμη μου η ατζέντα των θεμάτων που παρουσιάζουν σήμερα η Καθημερινή και ο Σκάι, καθώς και η ποιότητα του περιεχομένου είναι εξαιρετικές, ανεξάρτητα από το αν συμφωνώ πάντα με τις θέσεις τους.

Αυτό ήθελα και ήθελα να το γράψω εδώ και καιρό.]
[Άσχετο μεν, αλλά φαντάζομαι τον κ. Πρωθυπουργό να πανηγυρίζει διαρκώς για την κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα, και το γεγονός ότι η κοινωνία μοιάζει να είναι σε αφασία]
---

Σήμερα ήθελα να σημειώσω δύο άρθρα που μου έκαναν εντύπωση:

O κ. Αντώνης Kαρκαγιάννης στη μόνιμη στήλη του στη σημερινή Κυριακάτικη Καθημερινή με τίτλο "Τάκης Λαζαρίδης: «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»"

Tο άρθρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά έχει και ένα συγκλονιστικό επίλογο που ακολουθεί:


"Θα ρωτήσετε, έπειτα από αυτήν την καταλυτική κριτική τι μένει από την Αριστερά. Θα σας πω τη γνώμη μου ευθέως. Από την Αριστερά που γνωρίσαμε, την παραδοσιακή και επίσημη, δεν μένει τίποτα. Μένουν μόνο οι τραγικές θυσίες της. Και αυτές σαν βάρος στη συνείδησή μας.

Επειδή, όμως, ο κόσμος είναι γεμάτος αδικίες, ανισότητες, καταπιέσεις, αίμα και καταστροφές, το αριστερό αίτημα θα είναι πάντα ζωντανό και ενεργό. Ίσως γι’ αυτό το λόγο η ηττημένη και στη χειρότερη στιγμή της, εγκλωβισμένη στον αποπνικτικό κρατισμό «Αριστερά» είναι ιδεολογικά κυρίαρχη, όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Τάκης Λαζαρίδης. Την άλλη Αριστερά μένει να την ανακαλύψουμε..."

Δείτε όλο το άρθρο εδώ.

***

Tο άλλο άρθρο είναι του κ. Στέφανου Mάνου, επίσης στη σημερινή "Καθημερινή". H θέσεις του κ. Mάνου πολλές φορές έχουν προκαλέσει, αλλά το άρθρο του είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον:

"Στο οικοδόμημα «Ελλάδα» εγκαταστάθηκαν στον επάνω όροφο οι βολεμένοι. Εσωστρεφείς, αδιάφοροι και απαθείς με όσα συμβαίνουν γύρω τους, με την προσοχή τους στραμμένη αποκλειστικά στον δικό τους μικρόκοσμο, χωρίς καμία ατομική και κοινωνική ευθύνη. Στους κάτω ορόφους και στα υπόγεια οι υπόλοιποι. Αμήχανοι, ανασφαλείς, βλέπουν τι γίνεται γύρω τους, αντιλαμβάνονται τα γενικότερα προβλήματα και περιμένουν. Περιμένουν να τους καθοδηγήσει κάποιος. Μάταια όμως, διότι καμιά τίμια και αληθινή φωνή δεν φθάνει σε αυτούς. Ολα τα μηνύματα πνίγονται στα παράθυρα της τηλεόρασης.

[…] Έγραψα άπειρες φορές για τις υποχρεωτικές και βαθιά προκλητικές αμοιβές (με ρήτρα αντικειμενικών αξιών) των συμβολαιογράφων, αλλά οι εύποροι και συντηρητικοί αναγνώστες δεν στενοχωρήθηκαν. Έχουν τα δικά τους προβλήματα, τον δικό τους κόσμο να φροντίσουν. Ο λογιστής όμως των 1.000 ευρώ τον μήνα, που ελπίζει να κάνει μια υπερωρία για να τα βγάλει πέρα, δεν έμαθε ποτέ ότι ένας Αθηναίος συμβολαιογράφος μπορεί εύκολα –με λίγη ώρα δουλειά– να βγάλει 50.000 ευρώ τον μήνα. Το μήνυμα δεν πέρασε ποτέ από το φίλτρο της τηλεόρασης."

Δείτε όλο το άρθρο εδώ.


Kαλή εβδομάδα.

277 comments:

1 – 200 of 277   Newer›   Newest»
Anonymous said...

Sumbolaigrafoi eivai magaln apateoves - douleieis mia zwn kai otav erthei n wra va grapseis kati sto paidi sou - kavouv eva -copy-paste oi sumbolaigrafoiu kai pairvouv eva % apo tnv periousia sou - les kai eisaste syveitairoi - megaln apatn.

s_k said...

τα ιδια ακριβως αρθρα μου εμειναν απο καποιες σημερινες εφημεριδες.
σημειωσε πως ο μανος αναπληρωνει εκτακτως το χωρο του γιανναρα.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Ελπίζω απλώς πως ο Γιανναράς θα επιστρέψει. Αν και είναι διαρκώς καταγγελτικός, είναι πολύ κοφτερός στη σκέψη του. Είναι κόσμημα στην εφημερίδα.

phlou...flis said...

Οι επιλογές σου (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ & ΣΚΑΙ) με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο! Το ίδιο κάνω κι εγώ

Agobooks said...

Θα πέσει ο Καραμανλής και θα πλακώσει απο κάτω τη ...Γιάννα! :)

Κλαζoμένιoς said...

Ξέχασες την (παλιότερη) εκδίωξη του Ν. Δήμου από την «Κ», αγαπητέ ...αμάσσητε.

Γιαυτήν κι αν δεν είναι υπόλογο το αλαφουζέϊκο.
Κι ο φίλος Αντώνης που τήν ανέχθηκε.

Όσο για τον Τζιμάκο, την Αριστέα, τον Μπότσαρη, μού είχαν αφήσει την εντύπωση ότι λαϊκίζανε πολύ.
Δεν στενοχωρήθηκα ιδιάιτερα.

Με τον Πετρουλάκη τί γίνεται;
Πήρε μακρυά άδεια ή...;

Για τον Πορτοσάλτε τώρα και την αντίληψή του για την δημοκρατία και κάποια άλλα, τί να σού (σάς) πώ...
Ίδια κι απαράλλαχτη με όλων των άλλων που τους ενδιαφέρει η εντύπωση που δημιουργούν όσα λένε κι όχι η ουσία τους.

Φαρμακοφιλάκια

Anonymous said...

Ποιός να το λεγε ότι ο Καρκγιάννης είχε φυλακιστεί σαν αριστερός!!! Ευχαριστώ για το άρθρο.

Κώστας - Αίγιο

Rodia said...

Θα ηθελα να γραψω αυτο: -->> «φαντάζομαι τον κ. Πρωθυπουργό να πανηγυρίζει διαρκώς για την κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα, και το γεγονός ότι η κοινωνία μοιάζει να είναι σε αφασία» αλλα με προλαβες! :))

apos said...

Διάβασα τα άρθρα και εν πολλοίς συμφωνώ. Ο Στέφανος Μάνος έχειο πολλές φορές πει αλήθειες, αλλά υφίσταται τη χλεύη των τιποτένιων που βάζουν απλά την ταμπέλα «νεοφιλελεύθερος» και μετά παίρνουν την αμαξάρα και επιστέφουν ήσυχοι στη βιλάρα τους.
Συμφωνώ για την ποιότητα του ΣΚΑΙ, διαφωνώ για την Καθημερινή. Δυστυχώς, εδώ και πολλά χρόνια είναι απλά η σκιά μιας πολύ καλής εφημερίδας. Ασχετα αν κάποιος (όπως εγώ) δεν συμφωνούσε με την ιδεολογία της.

Unknown said...

οι 'νικητές' και οι 'χαμένοι' μέσα από δύο άρθρα που περιγράφουν γιατί η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ψωροκώσταινα, αυτοί απλώς ήταν στην θέση των 'οδηγών'.
οι απλοί πολιτές (δεξιοί και αριστεροί) αυτής της χώρας συνεχίζουν να τρώνε ορυκτέλαιο και να βλέπουν Καλομοίρα, ζώντας στην 'Κακομοίρα' σαν τον Ζήκο

Οιωνoσκόπoς said...

Άρθρα, άρθρα, άρθρα...
άντε και "ποστ"...
Σχόλια εδώ, σχόλια εκεί και σχόλια πιό πέρα.

Για ΠΡΑΞΗ θ' ακούσουμε κάποτε κάτι;
Έστω και μόνο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για πράξη...

Από "ταγούς" ή/και "άτακτους";;;

akrat said...

Το χειρότερο πράγμα στην ζωή (την πολιτική εννοώ...) είναι οι τέως.
τέως αριστεροί τέως δεξιοί τέως αναρχικοί....
Ως τα τώρα είχα προσέξει την πορεία του ηγέτου της Β. Πανελλαδικής (διάσπαση μεγάλη τις ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος) και τουλάχιστον (εκτός ολίγων περιπτώσεων σε ορισμένα άρθρα) ήταν αξιοπρεπεστάτη.
Τώρα τι θέλει να τονίσει ο τέως εξεγερσιακός κύριος?
Και εμείς που παραμένουμε εις τας επάλξεις πρέπει να τον αφήσουμε στα πλαίσια μιας φιλελεύθερης λογικής να λέει διάφορα?

Anonymous said...

Πραγματικά ο ΣΚΑΙ είναι μία όαση ποιότητας. Το μόνο που μένει και δεν είναι λίγο είναι η αναβάθμιση των υποδομών και η σωστή στελέχωσή του.
Δυστυχώς η πραγματική αριστερά δεν υπάρχει, μόνοη πραγματική δεξιά!

(Για το φίλο που λέει για τους συμβολαιογραφους, να ξέρει ότι η εφορία τους φορολογεί το εισόδημα με ένα 50%, πληρώνουν ταμείο νομικών το ένα το άλλο και φυσικά δεν κάνουν ένα copy paste όπως ισχυρίζεται ο φίλος, έλεος)

Anonymous said...

Γενικά θα συμφωνήσω με την ανάρτηση, αν και διατηρώ επιφυλάξεις για τους σκοπούς των ΣΚΑΙ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Νομίζω ότι το ενδιαφέρον για τα οικολογικά δεν είναι πραγματικό.
Ενοχλητική επίσης είναι η φιλοαμερικανική προπαγάνδα.
Τον ΣΚΑΙ προσωπικά τον έχω βγάλει από τις επιλογές μου.
Την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την διαβάζω.
Νομίζω ότι είναι μακράν η ποιοτικότερη Ελληνική εφημερίδα αν και διαφωνώ σε πολλά πράγματα. Στην εφημερίδα όμως έχεις το δικαίωμα επιλογής. Ενώ στην αμεσότητα της τηλεόρασης δύσκολα να γλιτώσεις.
Όσο για τον Μάνο είχε την ευκαιρία να ξεπερνά το φιλτράρισμα της τηλεόρασης όταν ήταν παντοδύναμος υπουργός.
Δεν θυμάμαι όμως τέτοιου είδους δηλώσεις ποτέ. Αντιθέτως τα έργα και οι ημέρες του τον κατατάσσουν στους "κακούς". Την φιλολαϊκή στάση την υιοθέτησε όταν πλέον μόνο μιλούσε και δεν έπραττε.
Για το δε Δήμου, που αναφέρθηκε σε κάποιο σχόλιο δεν είναι ικανός να σταθεί ούτε και στο πιο ανεκτικό δημοκρατικό περιβάλλον που υπάρχει αντίλογος και κριτική. Γι αυτό κατέστησε εαυτόν ανεπιθύμητο όπου κι αν πήγε.
Στον μόνο χώρο που μπορεί να σταθεί είναι αυτό της συγγραφής όπου η κριτική δεν είναι άμεση και φυσικά δεν υπάρχει αντίλογος.
Άλλωστε ο ίδιος δηλώνει ότι δεν το έδιωξε ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ και από ΠΟΥΘΕΝΑ. Λέει ότι έχει στο ενεργητικό του μόνο παραιτήσεις και δεν τον απόλυσε κανείς!!!!!
Τέτοιος κομπασμός. Οπότε η αναφορά είναι τουλάχιστον ατυχής.

Καραμούζα said...

Προς δικηγορομπλογκίστριες/-ες και λοιπούς κοινούς θνητούς:
ΤΩΡΑ δοκιμάζεται η δικονομική σας δεινότητα!!!

ΣΚΗΝΙΚΟ:
Η αίθουσα του Εφετείου Μονάχου
ΧΡΟΝΟΣ:
Τρέχων.
ΥΠΟΘΕΣΗ:
Δικάζονται υψηλόβαθμα στελέχη της Ζήμενς για τον μηχανισμό ΠΑΓΙΩΝ δωροδοκιών της εταιρείας.
ΠΡΟΣΩΠΑ:
Οι ως άνω ως κατηγορούμενοι, Πρόεδρος, 4 ακόμα δικαστές, Εισαγγελέας, Γραμματέας. Ακροατήριο.
ΣΚΗΝΗ:
Εξέταση του κατηγορούμενου Σίκατζεκ για δωροδοκίες στην Ελλάδα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ:
.................................. {Βρείτε την! Για κουίζ πρόκειται ! }
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΙΚΑΤΖΕΚ:
"Beides, Herr Staatsanwalt, beides!"
Για τους μή γερμανομαθείς:
"Και τα δύο, κ. Εισαγγελέα, και τα δύο!"

περιούσιος said...

Μπορώ να δεχτώ ότι η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" διαρτηρεί μια ποιότητα ως εφημερίδα, αν και δεν τη διαβάζω. Η παραίτηση του κ. Δήμου προβλήθηκε από τον ίδιο τον κ. Δήμου ως μια προσπάθεια της εφημερίδας να περιορίσει το δικαίωμά του να γράφει ό,τι σκέφτεται. Δεν αποκλείεται να είναι και έτσι. Τα λεγόμενα του κ. Δήμου, αν και δε συμφωνώ πάντα μαζί του, δεν χάιδευαν τα αυτιά όλων ή μάλλον εοχλούσαν τους περισσότερους. Φρονώ, όμως, ότι αυτό δεν αποτελούσε δικαιολογία, ώστε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να του στερήσει τι δικαίωμα να γράφει ελεύθερα.
Αναφορικά με το ΣΚΑΪ, αποτελεί μια όαση ποιότητας στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.
Τέλος, διάβασα το άρθρο του κ. Μάνου για τους συμβολαιογράφους στο ιστολόγιό του και απόρησα με την απλουστευτική λογική του. Δηλαδή, έτσι εύκολα ένας συμβολαιογράφος κάνει αντιγραφή και επικόλληση ενός κειμένου από ήδη συνταχθέν συμβόλαιό του σε νέα σελίδα; Μα, έτσι, θα τρέχαμε για διορθώσεις όλη την ώρα στα συμβολαιογραφεία, τα Υποθηκοφυλακεία και τα Κτηματολογικά Γραφεία. Ας ρωτήσει και ένα συμβολαιογράφο να του πει πως ακριβώς έχουν τα πράγματα ή ένα δικηγόρο. Ακόμα, οι συμβολαιογράφοι, που αποκερδάινουν 50.000 ευρώ το μήνα, είναι ελάχιστοι σε σχέση με τους περισσότερους στον χώρο τους. Τη χρυσή εποχή της αντιπαροχής υπήρχαν αρκετοί συμβολαιογράφοι, που όντως κέρδιζαν τέτοια ποσά αλλά τότε οι θέσεις των συμβολαιογράφων ήταν πολύ λιγότερες απ' ό,τι τώρα. Αντίθετα, ο λογιστής και, στη λογική του κ. Μάνου, ο κάθε λογιστής, αποκερδαίνει μόλις και μετά βίας 1.000 ευρώ. Μόνο, που εκτός από την απλουστευτική λογική του κ. Μάνου, υπάρχουν και κάποιοι μεγαλολογιστές, που αποκερδαίνουν το ποσό των 50.000 ευρώ μηνιαίως, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αλλά στο ιστολόγιο του κ. Μάνου, ο συμβολαιογράφος, που έχει την έδρα του στον Ασπρόπυργο Αττικής θα κερδίσει θεωρητικά τρελλά χρήματα, έπειτα από την κατακόυρφη αύξηση των αντικειμενικών αξιών στην περιοχή του Ασπροπύργου, ήτοι, κατά τη λογική του κ. Μάνου, όλοι οι συμβολαιογράφοι θα κερδίσουν πάρα πολλά λεφτά, ήτοι αυτό είναι πολύ προκλητικό. Πολύ απλουστευτική λογική από ένα υπέρμαχο της λογικής!Είναι απορίας άξιο γιατί ο κ. Μάνος, όντας Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, δεν πρότεινε την περικοπή των αμοιβών των συμβολαιογράφων, αφού πιστεύει αυτά, που λέει.

Anonymous said...

Διάβασα το άρθρο του κ. Μάνου και απόρησα με το βαθμό λαϊκισμού του στο θέμα των συμβολαιογράφων. Από την άλλη ίσως δε θα έπρεπε να απορώ. Τα περισσότερα από τα ανωτέρω σχόλια φαίνεται να υιοθετούν τα επιχειρήματά του.

Τα επιχειρήματα του κ. Μάνου δε στέκουν λογικά όπως πολύ σωστά ανέφερε ο "περιούσιος" παραπάνω.

Επιπλέον το άρθρο του κ. Μάνου είναι αηδιαστικά λαϊκίστικο γιατί στηρίζεται στην άγνοια των περισσοτέρων μας αναφορικά με το ρόλο του συμβολαιογράφου ως εγγυητη της νομιμότητας κατά την πραγματοποίηση της μεταβίβασης ενός ακινήτου (μία μόνο από τις πλευρές του συμβολαιογραφικού λειτουργήματος), όπως επίσης και αναφορικά με το ποσοστό από τα συμβολαιογραφικά έξοδα που αποτελεί τη νόμιμη αμοιβή της/του συμβολαιογράφου και το ποσοστό που αποτελεί έμμεση φορολογία σε χαρτόσημα κλπ κλπ

Πολύ συνοπτικά λοιπόν:

(α) Το συμβόλαιο δεν είναι copy-paste. Ή μάλλον, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι τυποποιημένοι όροι, αλλά όλα τα συμβόλαια δεν είναι τα ίδια. Εάν ο δικηγόρος σας σας λέει ότι είναι κάτι τυπικό και ότι δεν έχει σημασία, απλώς αλλάξτε τον. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο κατασκευαστής επιμένει συνήθως να έχει το δικό του συμβολαιογράφο;
(β) η στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου είναι η καταληκτική στιγμή μίας διαδικασίας συγκέντρωσης εγγράφων και διαπραγμάτευσης όρων που έχει ξεκινήσει καιρό πριν. Όταν πληρώνετε κάποιες χιλιάδες ευρώ δεν είναι "για δυο ώρες δουλειά". Είναι για να είστε σίγουροι ότι η δικαιοπραξία είναι έγκυρη. Ο συμβολαιογράφος πρέπει να φροντίζει όλα τα έγγραφα να είναι στη θέση τους και τα μέρη να καταλαβαίνουν τι υπογράφουν. Γι αυτό το λόγο και υπέχει ποινικών ευθυνών (σε αντίθεση με τους δικηγόρους των δύο μερών) σε περίπτωση που δε φροντίσει η διαδικασία να είναι νομότυπη.
(γ) Ακριβώς προκειμένου να κάνει σωστά αυτή τη δουλειά και να μην υπόκειται σε πιέσεις έχει την αμοιβή που έχει ο συμβολαιογράφος. Το σκεπτικό είναι το ίδιο με αυτό των αμοιβών των δικαστικών, μολονότι θα ήταν αστείο να τις συγκρίνουμε. Αλήθεια, πόσοι συμβολαιογράφοι παίρνουν 50 χιλιάρικα το μήνα (δεν είμαστε στη δεκαετία του 1950 κ. Μάνο) και ποιά είναι η μέση μηνιαία αποζημίωση ενός δικαστικού; Μήπως να τους καταργούσαμε κι αυτούς κ. Μάνο;
(δ) το ποσό που πληρώνει κάποιος στο συμβολαιογράφο δεν είναι η καθαρή του αμοιβή. Το κράτος χρησιμοποιεί το συμβολαιογράφο για να κρύβει μια σειρά από έμμεσους φόρους κάτω από τον αδιαφανή τίτλο "συμβολαιογραφικά έξοδα". Είναι αμφίβολο εάν το 50% είναι καθαρή αμοιβή.

Το πρόβλημα δεν είναι στα χρήματα που κερδίζουν οι συμβολαιογράφοι, αλλά στα ποσά με τα οποία φορολογείται η οικοδομή και τα οποία εισπράτει για λογαριασμό του κράτους ο συμβολαιογράφος.

Το πρόβλημα είναι όταν ο συμβολαιογράφος είναι ασυνείδητος και δεν ελέγχει τις τυπικές προϋποθέσεις της μεταβίβασης, του πληρεξουσίου, του πλειστηριασμού ή της κατάρτισης της διαθήκης.

Και φυσικά είναι πολύ εύκολο να στοχοποιεί ο κ. Μάνος ένα λειτούργημα (γιατί τέτοιο πρέπει να είναι) που είναι αρκετά τεχνικό για να καταλάβουμε τη λειτουργία του στην καθημερινότητα. Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν συμβολαιογράφοι όταν ΔΕΝ κάνουν καλά τη δουλειά τους: όταν βρεθείς με μια άκυρη μεταβίβαση στα χέρια σου. Όταν διαπιστώσεις ότι η διαθήκη που πίστευες ότι ίσχυε είναι άκυρη. Όταν διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να πουλήσεις γιατί δεν έχεις τίτλους. Όταν χτίζονται ακίνητα πάνω σε δάση και αρχαιολογικούς χώρους. Όταν διαβάζεις για εταιρείες δολοφόνων.

Όταν όλα πάνε καλά μπορείς να χαλαρώνεις, να διαβάζεις τους λαϊκισμούς του κ. Μάνου (που δεν έκανε τίποτε για να μειώσει ούτε τη φορολογία στην οικοδομή ούτε -φυσικά- τα "συμβολαιογραφικά") και να κουνάς το κεφάλι σου με αυτούς τους "αλητήριους" που κερδίζουν 50.000 το μήνα αλλά κανένα κανάλι δεν έχει τα κότσια να βγάλει αυτό το μεγάλο θέμα στον αέρα.

Γεια σου κυρ Μάνο επαναστάτη! το έλυσες το πρόβλημα πάλι!

Αλήθεια εσείς κ. Μάνο σε ποιον "όροφο" είσαστε;

Συγγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ για το χώρο και το χρόνο σας

Μάκης ο Λύκος

Anonymous said...

A ναι, τώρα που το θυμήθηκα: 50.000 Ευρώ το μήνα βγάζει η γυναίκα του κ. Βουλγαράκη που είναι συμβολαιογράφος και παίρνει κρατικά συμβόλαια...

Ίσως ο κ. Μάνος να πιστεύει ότι αυτό είναι το ποσό που κερδίζει ο μέσος συμβολαιογράφος, αλλά μάλλον καλό θα ήταν να κατέβει από το ρετιρέ του και να δει τι γίνεται γύρω του.

Φιλικά
Μάκης

Anonymous said...

κοίτα να δεις...σήμερα βλέποντας τις ειδήσεις στο Σκάι σκέφτηκα το ίδιο πράγμα με το περιεχόμενο του ποστ σου. Η Καθημερινή και ο Σκάι τελικά αποτελούν μικρή όαση μέσα σε όλην αυτή τη φρενίτιδα.

Συμφωνώ απολύτως.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε όσο αναφορά το skai αλλά θα κρατήσω τις επιφυλάξεις μου όσο αναφορά την Καθημερινή για πολλούς και διάφορους λόγους.
Όσο αναφορά τον Μάνο δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια άτομα-βολεμένα να μου λαικίζουν και να μιλάνε για οικοδομήματα και πράσινα άλογα...Τράβα ρε καραγκιόζη στην ομόνοια,πάρε 5 φτωχούς και νοίκιασε τους ένα σπίτι απο τα εκατομμύρια που έχεις βγάλει τόσα χρόνια σαν βουλευτής.
Καλησπέρα και καλό Σ/Κ

Αρχαίος said...

Η καθημερινή είναι ίσως η σοβαρότερη εφημερίδα που κυκλοφορεί για τον Σκαι σήμερα δεν έχω άποψη έπειδή έπαψα να τον ακούω α=εδώ και δύο χρόνια αφού με εκνεύριζε με την μονομέριά του και τον χλευασμό των πολιτικών αντιπάλων του. Εξυπνάδες όπως συχνές επαναλήψεις φρέσεων των πολιτικών δεν αποτελούν δημοσιογραφία και σωστή ενημέρωση.
Για τον Δήμου τι να πώ!!! τι μύγα έχει τσιμπίσει ορισμένους και τον βρίζουν στα πλέον απίστευτα μέρη ;
Τι καυμό έχουν όλα αυτά τα απογοητευμένα Δημόπουλα;
Τόσο πολύ ενοχλούνται απο την ύπαρξή του;
Διαφωνώ επίσης για τον "λαϊκισμό" του Μάνου τον θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο και με καθαρή - πρακτική σκέψη. Ίσως μερικά πραγματα τα παρουσιάζει απλουστευμένα αλλά σε έντυπα μαζικής κυκλοφορίας γράφει και όχι σε επιστημονικά περιοδικά. Διαβάστε τη σκέψη του νίκου παραπάνω και θα καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ ανθρώπου που σκέπτεται και ανθρώπου που μόνο μιλάει.

περιούσιος said...

@ αρχαίος

Αν κατάλαβα καλά το σκεπτικό σας, επειδή γράφει σε έντυπα μαζικής κυκλοφορίας, τα κείμενά του είναι απλουστευμένα; Μα αυτό εκθέτει τον ίδιο, διότι θα τα διαβάσουν κάποιοι πιο καταρτισμένοι από αυτόν και θα απορήσουν με τα σφάλματά του. Εκτός αν στόχευε στο θυμικό του κόσμου (εκεί δε στοχεύουν πολλά έντυπα μαζικής κυκλοφορίας;) και όχι στη λογική, πράγμα, που δε θα τιμούσε τον ίδιο. Εν ολίγοις, δε διαφωνώ ότι ο κ. Μάνος είναι ένα σκεπτόμενο άτομο αλλά κανένα σκεπτόμενο άτομο δεν μπορει να τα ξέρει όλα. Το συγκεκριμένο άρθρο του κ. Μάνου για τους συμβολαιογράφους με την περισσότερο αναλυτική μορφή του στο ιστολόγιο του κ. Μάνου αποτελεί μνημείο κακής αντίληψης των πραγμάτων και ισοπεδωτισμού. Δε θεωρώ εν γένει λαϊκιστή τον κ. Μάνο αλλά το συγκεκριμένο άρθρο του είναι άκρως λαϊκιστικό άλλως υπερβολικό.

Anonymous said...

Onomazomai Junior kai eimai 15 xronon. Dimiourgisa ena site me thema tin epikairotita mesa apo ta matia enos paidiou... Tha ta leo ola exo apo ta dontia xoris fovo kai pathos...gia na deite to site kante klik sto onoma mou(Junior) stin arxi tou sxoliou...Perimeno ipostirixi... thnx!

Anonymous said...

@ αρχαίος

Αυτό δεν μπόρεσε να καταλάβει ο Δήμου και οι υποτακτικοί του.
Η κριτική δεν είναι βρισιά.
Είναι στοιχείο της Δημοκρατίας.
Όποιος δεν την αντέχει δεν είναι υπέρμαχος της Δημοκρατίας.
Μάλλον για φασίστα τον κόβω.
Δυστυχώς αυτό το κλίμα επικρατούσε στις συζητήσεις του Δήμου.
Όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν πρέπει να ακούγεται. Λέω λοιπόν ότι βρίζει και του αφαιρώ το λόγο.
Κατά τα άλλα βγαίνουμε και διαμαρτυρόμαστε που μας ξαπόστειλαν από τα έντυπα.
Σας έκανε τέτοια πλύση εγκεφάλου που σε κάθε απόπειρα κριτικής βλέπετε βρισιές.
Έτσι κι αλλιώς είστε χαμένοι από χέρι όταν δέχεστε τις απόψεις του Δήμου ασυζητητί.

Anonymous said...

@ Αρχαίο

Η φρασεολογία και επιχειρηματολογία σου είναι copy-paste του Δήμου.

Ο συμβολαιογράφος του είσαι;

Anonymous said...

μπήκαν και οι συμβολαιογράφοι και άρχισαν τις δικηγορίστικες στρεψοδικίες τους. Ο Μάνος δεν αναφέρει τίποτα για τον "μέσο" συμβολαιογράφο, ούτε και ζητάει οι συμβολαιογράφοι να φυτοζωούν. Το μόνο που αναφέρει -όπως το αντιλαμβάνομαι βέβαια, όποιος θέλει ας με διορθώσει - είναι να μην υπάρχει νόμος που επιβάλλει αμοιβές στη συγκεκριμένη αυτή ομάδα και επιτρέπει σε κάποιους να πλουτίζουν υπέμετρα και με την κρατική προστασία. Δηλαδή και copy paste να μην είναι το συμβόλαιο το θεωρέιτε λογικό κάποιοι συμβολαιογράφοι να έχουν τη δυνατότητα -με νόμο, να το επαναλλάβουμε αυτο - να βγάζουν 30-40 χιλιάρικα το μήνα;

ο δείμος του πολίτη said...

Η Καθημερινή και ο ΣΚΑΪ σύντομα αντιλήφθηκαν με τις εκλογές το ρόλο πυο πρέπει να παίξουν και τώρα ακολουθεί και ο ΕΤ. Από τη μια ασκούν κριτική -και κάνουν ουσιαστικά προτάσεις πιο φιλελεύθερες από αυτές που ακολουθεί η κυβέρνηση- και από την άλλη και από την άλλη σμυπολίτευση στο όνομα των θετικών ενεργειών.

περιούσιος said...

κ. Ανώνυμε,

το συγκεκριμένο άρθρο του κ. Μάνου αναφέρεται στις βαθειά προκλητικές αμοιβές των συμβολαιογράφων, ήτοι όλων των συμβολαιογράφων, όπως διαβάζει κανείς. Έπειτα, ομιλεί περί του Αθηναίου συμβολαιογράφου, ήτοι φαίνεται να εννοεί "κάθε Αθηναίου συμβολαιογράφου", ο οποίος κερδίζει εύκολα, με λίγη ώρα δουλειά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μάνου, 50.000 ευρώ το μήνα. Πόσοι συμβολαιογράφοι υπάρχουν στην Αθήνα; Και πόσοι από αυτούς θα βγάλουν τόσα χρήματα; Όπως το διαβάζει κανείς, νομίζει ότι ο κ. Μάνος επιτίθεται στους Αθηναίους συμβολαιογράφους, οι οποίοι υποτίθεται ότι κερδίζουν, όλοι τους, 50.000 ευρώ το μήνα. Χαρακτηρίζει, έπειτα, τη δουλειά τους εύκολη. Άλλοι σχολιαστές του παρόντος άρθρου αναφέρθηκαν στο πόσο εύκολη δεν είναι η δουλειά του συμβολαιογράφου, πράγμα, το οποίο φάινεται να αγνοεί ο κ. Μάνος. Και αν υποθέσουμε ότι ένας συμβολαιογράφος αποκερδαίνει 50.000 ευρώ το μήνα, αυτός θα είναι κάποιος με 25-30 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ο οποίος πρόλαβε καλύτερες εποχές, απέκτησε σταθερή πελατεία και ίσως αποκερδαίνει τέτοια ποσά, από τα οποία ο κ. Μάνος ουδόλως αφαιρεί τις κρατήσεις υπέρ Ταμείου Νομικών, υπέρ Κτηματολογίου ή Υποθηκοφυλακείου κ.λπ.
Μετά από αυτά, πιστεύω ότι το άρθρο του κ. Μάνου ήταν ατυχές και γενίκευσε απαράδεκτα. Από ένα σκεπτόμενο πρόσωπο, όπως ο κ. Μάνος, περιμένω εγώ τουλάχιστον περισσότερη σαφήνεια και λιγότερη γενίκευση.

Κλώνος Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας said...

Δε Μασάμε, θυμάσαι που δεν μπορούσες να αφήσεις σχόλια;

http://mkka-clone.blogspot.com/

παράλληλος said...

Ωραίος και καθαρός ο νεοφιλελευθερισμός της Καθημερινής, του Σκάι και του Μάνου, αλλά ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Ποιό είναι το αιτούμενο; Να τελειοποιήσουν και να ομορφύνουν τα μαγαζιά τους ώστε να μας ευνουχίζουν με ποιοτικό αναισθητικό;

KitsosMitsos said...

Θετικό σχόλιο για αλλαγή. Καλό και αυτό!
Την καλησπέρα μου.

Anonymous said...

Ο Γιανναράς σήμερα επέστρεψε και πάλι οξύς στην επιφυλλίδα της Καθημερινής.

spooky said...

Έχω γράψει άπειρες φορές για το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και για την ανεύθυνη στάση της σημερινής "αριστεράς" στο ιστολόγιό μου, μια και γνωρίζω τα πράγματα ΜΕΣΑ στο χώρο των πανεπιστημίων. Ειδικά στο Πολυτεχνείο Κρήτης... Έλα και δες αυτά που έχω γράψει, φτάνει να'χεις χρόνο να διαβάζεις.

Αρχαίος said...

Ανώνυμε
μια και μοναδική συμβουλή διάβαζε έστω και λίγο αλλά συχνά, τελικά θα καταλάβεις τη διαφορά της κριτικής απο τις βρισιές.

Anonymous said...

@ αρχαίος
Είμαι ανοικτός πάντα σε συμβουλές και προτροπές.
Θα ήθελα όμως να είναι ολοκληρωμένες.
Τί πρέπει να διαβάζω;
Τις εντολές του Soros;
Γιατί το αφεντικό σου αυτές διαβάζει και αναπαράγει.
Τί θα κερδίσω όμως εγώ;
Το αφεντικό σου έχει το παχυλό μισθό και τα δωράκια του από τον Soros. Πραγματικά άξιος ο μισθός του.
Για μένα δεν έχει κανένα δωράκι;

Anonymous said...

Σήμερα διαβάζω ότι στην τελευταία συνάντηση της Λέσχης Bilderberg που συνεδρίασε στη Virginia των ΗΠΑ από 5 - 8 Ιουνίου πήρε μέρος και ο Διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κ. Παπαχελάς.
Οι υπόλοιποι 4 Έλληνες είναι:
Ο Γ. Αλογοσκούφης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Διαμαντοπούλου, ο διευθύνων της ΤΙΤΑΝ Δ. Παπαλεξόπουλος και ο Θωμάς (υιός Ιωάννη) Βαρβτσιώτης, πρόεδρος της διαφημιστικής V+O.

Anonymous said...

Οι τρείς πρώτοι Παπαχελάς, Αλογοσκούφης, Διαμαντοπούλου έχουν συμετάσχει κι άλλη φορά.
Για τους άλλους δεν ξέρω.

Dr_MAD said...

Το ΣΚΑΙ ευτυχώς δεν έγινε ακόμα MEGA

και η Καθημερινή απλά "παίζει". Τη σώζουν κάτι τύποι σαν τον Καρκαγιάννη

[άντε και κανα 2 άλλοι φίλοι μου :-P]

Anonymous said...

για τον λαζαριδη δεν εχωνα πω καιπολλα.οι περισσοτεροι γνωρίζουμε την ιστορία του και τις θυσίες του.Οι αποψεις του αυτές ,είναι αποδεκτές απτην στιγμή που καταλάβουμε οτι ειπώθηκαν απτην σκοιά ενός αγωνιστή που δεν είδε αποτελέσματα.Αυτό που μένει σε εμάς είναι να στίψουμε το κεφάλι να βρούμε νέους τρόπους αγωνα ενάντια σε ότι μας καταπιέζει και μας στερεί τα διακαιώματα μας και την αξιοπρέπεια.

Anonymous said...

Prezatv has been googlebombed! Write inside Google's search field "θα γαμήσω φέτος;", press "I'm feeling lucky" and wait for the results! LOL

Anonymous said...

Prezatv has been googlebombed! Write inside Google's search field "θα γαμήσω φέτος;", press "I'm feeling lucky" and wait for the results! LOL

Anonymous said...

Prezatv has been googlebombed! Write inside Google's search field "θα γαμήσω φέτος;", press "I'm feeling lucky" and wait for the results! LOL

Anonymous said...

Prezatv has been googlebombed! Write inside Google's search field "θα γαμήσω φέτος;", press "I'm feeling lucky" and wait for the results! LOL

Nikos Lioliopoulos said...

ηθελα και εγω να προσθέσω τον σεβασμό μου στη θεματολογία του ΣΚΑΙ και της Καθημερινης. Με όλες τις αμαρτίες που κουβαλάει πάνω του ο "οικος", αποτελουν οάσεις στην μίζερη πραγματικότητα των ΜΜΕ σήμερα.

Γιάννης Καραμήτρος said...

Καθημερίνη διαβάζω από τα 16 μου και πιστεύω πως είναι ΟΑΣΗ στα Ελληνικά ΜΜΕ.
Για τον σκάι δεν έχω άποψη δεν τον πολυβλέπω αλλά αν κρίνω από την "ποιότητα" των άλλων καναλιών μάλλον θα είναι και αυτός όαση...

Γιάννης Καραμήτρος said...

Τον Μάνο και τον Δήμου τους εκτιμάω πολύ.
Πάλι όμως έχουμε να κάνουμε με οάσεις και όπως όλες οι οάσεις είναι ελάχιστες.

Γιάννης Καραμήτρος said...

Τον Γιανναρά καλύτερα να μην τον σχολιάσω.

Αρμός said...

Καλημέρα!
Καταρχήν καλώς σε βρίσκω. Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη που δεν
δεν θα σχολιάσω το ποστ σου. Είμαι νέος στη blogosfera, και θέλω να σου κάνω γνωστό με αυτό το κόμεντς-μήνυμα την παρουσία μου. Έφτιαξα ένα blog που θα ασχοληθεί κυρίως με το βιβλίο και με τους συγγραφείς. Ελπίζω να συμπληρώσει έστω έναν πολύ μικρό κενό στο χώρο αυτό. Καλημέρα και πάλι και καλό σαββατοκύριακο!

Do it yourself said...

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Έστειλα το παρακάτω e-mail στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ με κοινοποίηση στον ΟΠΑΠ:

«Παρακαλώ να κάνετε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προς τον ΟΠΑΠ για να σταματήσει το αντεργατικό (και από πολλές απόψεις χυδαίο) διαφημιστικό πρόγραμμά του, που ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ προτρέπει στην μη πληρωμή των υπερωριών του προσωπικού.»

Νομίζω ότι, αν συμφωνείτε, είναι σκόπιμο να στείλετε κι εσείς κάτι ανάλογο. Πιάνουν τόπο αυτά όταν είναι πολυάριθμα!
Τα e-mail τους είναι αντίστοιχα:
{info@inegsee.gr} και {info@opap.gr}

Διαμαρτυρηθείτε! Κάνει καλό!!!
Περισσότερα στο μπλογκ μου.

marayia said...

@de masame re Τι πανηγυρίζει τούτο το παιδι? Το μπάχαλο της χώρας?

Anonymous said...

O Καραμανλής δεν πανηγυρίζει που έφερε την χώρα σε τέτοια κατάντια(και όχι μόνος του) αλλά γιατί μέσα σε τόσες εφημερίδες που έχουμε μόνο δυο τρεις είναι αυτές που προσφέρουν κάτι λίγα στην κριτική σκέψη.

KitsosMitsos said...

Πού είσαι πάλι ωρέ;
Καλημέρα

Ναπoλέων said...

23.7.08
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (και καλά!)...
χωρίς άλλες «ισχυρές» αυτοανίκανες κυβερνήσεις.
Tίς βαρέθηκα 56 χρόνια τώρα... Εσείς;;;

αγάπη-αφοπλισμός-ειρήνη
Ναπολέων

Υ.Γ-1
Απουσίες
Σέ χάσαμε "ΔΕΜΑΣΑΜΕΡΕ" ή απλώς «έβαλες την κάπα αλλοιώς»;;;

Υ.Γ.-2
Μήνυση κατά ΟΠΑΠ:
Ψάχνω δικηγόρο για να μού συντάξει και καταθέσει μήνυση κατά της διοίκησης του ΟΠΑΠ για τη σιχαμένη αντεργατική του διαφήμιση.
Ξέρετε κάποιον; Με αμοιβή φυσικά.
Αν ναί, πείτε του να στείλει μήνυμα στο nap.pap@tee.gr

α-α-ε
Ν.

barel said...

Επικροτώ και εγω την Καθημερινή και το ΣΚΑΙ κυρίως για την περιβαλλοντική τους θεματολογία. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η αφοσιωσή τους στο κλείσιμο των λατομειών του Μαρκόπουλου την ίδια στιγμή που δεν αναφέρουν τίποτα για τα λατομία που διευθύνει ο πρωην πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κυριακόπουλος. Πρέπει να πάει κάποιος στη Μύλο και να μιλήσει με τους κατοίους, να δει την καταστροφή των υδάτινων πόρων απο κοντά. Προς τι τα δυο μέτρα και δυο σταθμά. Προς τι η επιλεκτική ανάδειξη των θεμάτων.

Δραπέτης said...

O Καραμανλής είναι στη φοτό; Σαν να σηκώνει βάρη είναι.... Κάτσε κάτω από την μπάρα αγόρι μου!!!!!!!

forestavros said...

Δεν μπορώ να πω. Η Καθημερινή θεωρώ πως ξεχωρίζει από το σύνολο των εφημερίδων της χώρας. Όμως, η στάση της απέναντι στον Δελαστίκ δεν μπορώ να πω ότι ήταν και η καλύτερη δυνατή. Επιπλέον (αν θυμάμαι καλά) και ο Καρκαγιάννης είχε κρατήσει μια άκρως επιθετική στάση απένταντι στον Δελαστίκ την περίοδο εκείνη. Όσον αφορά το ΣΚΑΙ, στεναχωρήθηκα για την διακοπή της τηλεοπτικής εκπομπής "Infowar" του Άρη Χατζηστεφάνου. Όμως, ευτυχώς κατά την γνώμη μου, συνεχίστηκε η ραδιοφωνική έκδοση της εν λόγω εκπομπής μεσ΄από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Anonymous said...

@barel και λοπούς:
Χαχαχα... περιβαλλοντική θεματολογία ε; Μα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η νέα αγοραστική συσπειρωτική δύναμη ή και στην τελική μια απενεχοποιητική καμπάνια του "καταναλώστε άφοβα" (όσο ο κατασκευαστής βεβαιώνει την οικολογική του ευαισθησία)....
...χαχαχα, γιατί τι άλλο είναι εκτός από υποκρισία και ανευθυνότητα, το να μιλάνε από την μια για οικολογία και από την άλλη, στο επόμενο δευτερόλεπτα δηλαδή να διαφημίζουν αυτοκίνητα...
...χαχαχαχα...θυμάμαι μια εκπομπή κάποια στιγμή που λέγανε για ένα συνεργείο βιολογικού καθαρισμού που δεν χρησιμοποιεί ατμό αλλά ζεστό αέρα. Αυτό το θέτανε ως οικολογικό γιατί με τον τρόπο αυτό εξοικονομούν νερό (έτσι έλεγαν)...
η εθελοτυφλία, ή στην τελική, η διαστρέβλωση των εννοιών στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι το συνεργείο ήταν κινητό. Ένα κινητό συνεργείο που ρουφάει βενζίνη δηλαδή. Και το θεωρούσαν οικολογικό το συνεργείο αυτό...ναι.
Και είναι τόσο εμφανώς αντιφατικά όλα αυτά που με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι κυνικοί ιδεολογοπωλητές όλοι αυτοί (και για αυτό barel έχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά). Η λέτε να είναι αφελείς;

Όσο για τον Μάνο: έχει άποψη, λογική και συνέπεια στον λόγο του. Αλλά γιατί να εκτιμήσεις κάποιον που απλώς έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ενώ η τοποθέτησή του η γενικότερη είναι τελείως λανθασμένη; Και στην τελική είναι ειρωνικό και εκνευριστικό να μιλάει ένας βολεμένος για τους άλλους βολεμένους.
Αναρωτιέμαι για χαζούς μας περνάνε;

Petros and Spyros said...

ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

demetrat said...

το δελτίο ειδήσεων του σκάϊ , όπως επίσης και τα ντοκυμαντέρ με τα ζώα ,τα προτιμάμε καθημερινώς.
Το Μάνο και τους υπόλοιπους νεοφιλελεύθερους, τους προτιμάμε στην κουζίνα να φκιάνουνε μπισκότα.
δ

Giannis123 said...

Εδώ γίνονται πράγματα και θάματα!
Πού είσαι ρε φίλε;
Δεν είναι καιρός να επιστρέψεις;

o βασιλιάς του δάσους said...

:)
poli kalo to post ..
ta sxolia perita..
apla tin kalimera mou.
sinexise se meletame.:)

Anonymous said...

ΙΕΡΟ REAL ESTATE
Επισκέπτες του μοναστηριού Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος το οποίο βρίσκεται περίπου 20 χλμ από το Αίγιο, έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν ένα πελώριο κτήριο στην μέση του πουθενά το οποίο περισσότερο μοιάζει με κάστρο παρα με μοναστήρι.

Στον συγκεκριμένο χώρο μοναζουν γύρω στις τριάντα καλόγριες και υπάγονται εκκλησιαστικά στην μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Μιλάμε για ένα πενταώροφο οικοδόμημα που καταλαμβάνει επιφάνεια περίπου ενός στρέμματος. Μέσα σε αυτό υπάρχουν δυο εστιατόρια (ένα για τους επισκέπτες και ένα για τις μοναχές) εργαστήρια,τα κελιά των μοναχών, ένα μικρο μαγαζί που πουλάει διάφορα εκκλησιαστικά είδη για τους επισκέπτες και ένα μικρο εκκλησάκι που δεν ξεπερνάει σε χωρητικότητα τα 30-40 άτομα.

Συνολικά η όλη επιφάνεια του οικοδομήματος πρέπει με πρόχειρους υπολογισμούς να ξεπερνάει τα 2000 τετραγωνικά μέτρα.

Ύστερα από την ξενάγηση που γίνετε στους επισκέπτες από τις μοναχές πολλοί επισκέπτες εντυπωσιασμένοι ρωτούν για το πως ένα τόσο επιβλητικό κτήριο κτίστηκε στην μέση του πουθενά .

Η απάντηση που δίνεται είναι ότι λόγω της δασικής βλάστησης της γύρω περιοχής δεν υπήρχε η δυνατότητα το κτήριο να απλωθεί σε επιφάνεια και έτσι του έδωσαν ύψος προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του μοναστηριού.

Τώρα τι ακριβώς είδους ανάγκες καλύπτει είναι ένα ερώτημα που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

Οι όροι δόμησης σε μια τέτοια περιοχή μόνο ευνοϊκοί μπορεί να χαρακτηριστούν είτε η οικοδομική άδεια έχει ληφθεί από την πολεοδομία Αιγίου είτε από την ναοδομία. Το ζήτημα είναι υπό ποιες προϋποθέσεις χορηγήθηκε τέτοια άδεια και από ποιον.

Η χρηματοδότηση επίσης του συγκεκριμένου ακινήτου πρέπει να είχε οικονομικά εύρωστους υποστηρικτές καθώς μιλάμε για μια επένδυση πολλών εκατοντάδων χιλιαδων ευρώ εάν όχι εκατομμυρίων. Τώρα υπό ποιες προϋποθέσεις και με με ποια οικονομική σκοπιμότητα έγινε μια τέτοια επένδυση με βασικούς χορηγούς την κ.Μερτικοπουλου και τον σεβασμιότατο Αιμιλιανό Σηλυβρίας (όπως αναφέρεται σε αναμνηστική πλάκα εντός του μοναστηριού) είναι άγνωστο σε εμάς.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι εάν όλα αυτά τα χρήματα διοχετεύονταν στην τοπική κοινωνία θα ανακούφιζαν πολλούς συμπολίτες μας.

Μόνο και μόνο βέβαια που στην όλη υπόθεση εμπλέκεται ο γνωστός στο πανελλήνιο για τις οικοδομικές αυθαιρεσίες του μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, το θέμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης . Πράγμα στο οποίο πιστεύουμε συμφωνούν και οι αναγνώστες μας, μιας και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

http://aigio.org/

Anonymous said...

Ναι αυτό τον πείραξε χαχα!!Δείτε εδώ τι γίνεται!

Ο κ.Καρατζαφέρης πριν ιδρύσει το ΛΑ.Ο.Σ με την τότε προσπάθεια του (εσωκομματική οργάνωση αφού παραμένει βουλευτής της Ν.Δ. και κατεβαίνει στις εκλογες μαζί της) την ΝΕΑ Ε.Λ.Π.Ι.Δ.Α
Μιλάει και λέει πως θα κυβερνήσει αν γίνει εξουσία! Μέσα και οι χουντικοί...και οι βασιλικοι...και η χρυσή αυγή...

Δείτε το βίντεο εδώ:

Γεώργιος Καρατζαφέρης και Χρυσή Αυγή Εννωμένοι Δυνατοί

Τραγικό ε;;;

Anonymous said...

Συμφωνώ με το Μάνο. Οι συμβολαιογράφοι αμοίβονται πλουσιοπάροχα για καθαρά γραφειοκρατική εργασία. Καιρός είναι να ανοίξει το επάγγελμα τους όπως και των ταξιτζήδων

Anonymous said...

Q
C
seo

SEO是目前最新興的廣告曝光方法,SEO搜尋行銷提供了專業的關鍵字排名與SEO搜尋引擎最佳化服務,讓你的網站在SEO排名遙遙領先,歡迎洽詢SEO的專家 ... SEO自然排名 規劃架設seo seo網站 專業關鍵字公司1通電話幫您把網站排名到第1頁、 想要讓自己的網站大量曝光嗎? ...

宜蘭民宿

a3837

j

Anonymous said...

Πάντως ξεκίνησαν και οι φιλελεύθεροι αντεπίθεση στην αριστερά. Συγκεκριμένα η Φιλελεύθερη Συμμαχία Θεσσαλονίκης ξεκίνησε εκστρατεία για την αλλαγή του αριστερισμού των νέων και των φοιτητών προς τον φιλελευθερισμό: http://thessaloniki.greekliberals.net/0010000018 με το σκεπτικό ότι ο φιλελευθερισμός και όχι ο κομουνισμός εκφράζει τις ατομικές ελευθερίες και την οικονομική και κοινωνική ευημερία.

Οι εξελίξεις σχετικά με αυτήν τη νέα ιδεολογική σύγκρουση χαρακωμάτων αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Για να δούμε;

Anonymous said...

ss

Anonymous said...

μπειτε στο chris29-newscom.blogspot.com

Anonymous said...

Ωραίο πολιτικό χιούμορ. Να και μια φρέσκια πολιτική αντίληψη τψν πγαρμάτων: http://thessaloniki.greekliberals.net/0010000020

Anonymous said...

Δεν μασάμε, το έκοψες το μπλόγκιγκ; Καιρό έχεις ν' ασχοληθείς...

商標註冊/專利申請達人 said...

商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
商標註冊,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
專利申請,
商標註冊,
專利申請,
律師事務所,
當舖融資,
關鍵字達人,
專利達人,
存證信函,
商標達人,
存證信函達人

Anonymous said...

i like your bolg,welcome to my website,please!瑪爾濟斯培育,郭老師犬坊,配種,瑪爾濟斯,寵物買賣,柴犬,柴犬培育,柴犬飼養,柴犬寵物,柴犬買賣 哈士奇,鬥牛犬,拳師犬,瑪爾濟斯買賣,瑪爾濟斯幼犬,柴犬幼犬,柴犬買賣,寵物飼養,配種,會計事務所,精誠會計,精誠事務所,高雄會計事務所,會計,事務所,台中會計事務所,台北會計事務所,新竹會計事務所,桃園會計事務所,苗栗會計事務所,雲林會計事務所,嘉義會計事務所,台南會計事務所,屏東會計事務所,台東會計事務所,花蓮會計事務所,蘇澳會計事務所,非洲機票,桃園旅行社,紐澳機票,歐洲機票,台商機票,樂遊多旅行社,旅行社,高雄旅行社,國際機票,國內機票,苗栗旅行社,雲林旅行社,嘉義旅行社,台南旅行社,屏東旅行社,蘇澳旅行社,花蓮旅行社,新竹旅行社,台中旅行社,台北旅行社,看護,短期看護,長期看護,看護中心,醫院看護,高雄看護,台中看護,台北看護,新竹看護,桃園看護,苗栗看護,台南看護,屏東看護,台東看護,花蓮看護,居家看護,心安看護,台中居家看護,台北居家看護,新竹居家看護,桃園居家看護,苗栗居家看護,雲林居家看護,嘉義居家看護,台南居家看護,屏東居家看護,台東居家看護,花蓮居家看護,蘇澳居家看護

Anonymous said...

hi!nice to meet you,if you are free welcome to my blog!補習班,法拍,安信法拍,法拍資訊,法拍公告,法拍流程,高雄法拍,台中法拍,台北法拍,新竹法拍,桃園法拍,苗栗法拍,雲林法拍,嘉義法拍,台南法拍,屏東法拍,台東法拍,花蓮法拍,蘇澳法拍,法拍屋,法拍屋,安信法拍屋,法拍屋資訊,法拍屋,法拍屋,法拍屋法拍屋公告,法拍屋流程,高雄法拍屋,台北法拍屋,台中法拍屋,新竹法拍屋,法拍屋,桃園法拍屋,苗栗法拍屋,雲林法拍屋,嘉義法拍屋,屏東法拍屋,台東法拍屋,台南法拍屋,花蓮法拍屋,蘇澳法拍屋,高雄嘉俞瑜珈,嘉俞,高雄瑜珈,嘉俞補習班,瑜珈,嘉俞瑜珈,瑜珈教室瑜珈老師,瑜珈補習班,補習班,瑜珈教學,瑜珈課程,瑜珈墊,瑜珈環境,瑜珈服,簡善琳,高雄簡善琳瑜珈,高雄簡善琳,瑜珈,高雄瑜珈,簡善琳瑜珈,瑜珈教室,瑜珈老師,瑜珈補習班,瑜珈教學,瑜珈課程,瑜珈環境,瑜珈服,瑜珈墊

Anonymous said...

OR
批發

seo

網路行銷

Anonymous said...

NE
情趣用品

提供上千種成人商品線上購物服務--專營情趣商品、男女自慰用品、性感睡衣、情趣用品批發、自慰套、SM商品、逼真情趣娃娃、跳蛋、按摩棒、同志用品、TENGA飛機杯..,可線上刷卡及貨到付款。 ... 收到的東西會有情趣用品的字樣嗎? 轉帳之後,如何通知這筆款項是我付的
導航

ΣΤΡΑΤΟΣ said...

ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ

http://mariatweety.blogspot.com

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

chocolate

巧克力

嗓音美容

聲帶結節

聲帶息肉

聲音萎縮

Anonymous said...

提供最佳的十大生活資訊與分享:
你知道哪裡有好吃的蛋糕嗎!
你知道白蟻如何防治嬤!
汽車隔熱紙一定是越貴越好嬤!
哪一種棧板是具有環保!
台中哪一家整形醫師縫雙眼皮最讓妳滿意!
關鍵字的搜尋行銷要領
如果要高雄旅遊,讓我告訴你高雄縣旅遊觀光景點
會計事務所到底是做哪些事!
長期照顧老人看護要如何選擇
哪裡可以選到價廉物美的服飾批發!

Anonymous said...

乳酪蛋糕:推薦你全台最好吃ㄉ乳酪蛋糕!
台中汽車旅館:如果要去台中住宿推薦鍾愛一生的汽車旅館!
看護中心:長期看護要特別注意哪些事項呢!
隔熱紙:汽車隔熱紙是越貴越好嗎!!!
高雄縣旅遊:推薦你高雄縣市的旅遊景點喔^^
棧板:環保棧板的最佳選擇!
拳師犬:來到我的寵物網站告訴你如何飼養可愛ㄉ狗狗^^
墾丁旅遊:夏天到了墾丁是南台灣最佳旅遊點耶!
彌月蛋糕:給寶寶彌月最佳的蛋糕禮盒選擇!
法拍屋:不景氣選擇房屋法拍屋正是時候ㄛ!
納豆:你知道納豆對身體有何功效ㄇ~~~
電波拉皮:年輕的最佳利器就是電波拉皮~一勞永逸~
瑜珈教室:選擇瑜珈除了環境就是師資,讓我們展現最佳實力!
服飾批發:全台最物超所值ㄉ日韓服飾網路平台~

Anonymous said...

潘朵拉日韓服飾購物商城

潘朵拉日韓服飾購物商城專業的服裝批發網站提供您優質的服飾批發日本服飾批發日系服飾批發精品服飾批發精品服飾進口服飾批發流行服飾韓國服飾日韓服飾批發雜誌款服飾批發女裝服飾批發時尚服飾批發少女服飾批發衣服批發等,均為日韓流行時尚雜誌款式的女裝批發,向海內外客戶提供款式最新,品質最好,價格最優的日韓服裝、日韓流行服裝批發。

Anonymous said...

外籍新娘 外籍新娘
大陸新娘 大陸新娘
越南新娘 越南新娘
東北新娘 東北新娘
廣西新娘 廣西新娘
吉林新娘 吉林新娘
福建新娘 福建新娘
中國新娘 中國新娘

Anonymous said...

八八水災重創南台灣,歡迎到我的網站回憶南台灣的水山風光~~~

台南旅遊 台南旅遊

台南一日遊 台南一日遊

墾丁包車 墾丁包車

高雄租車 高雄租車

日月潭旅遊 日月潭旅遊

日月潭包車 日月潭包車

高雄一日遊 高雄一日遊

墾丁旅遊 墾丁旅遊

墾丁一日遊 墾丁一日遊

墾丁旅遊網 墾丁旅遊網

高雄縣旅遊 高雄縣旅遊

阿里山旅遊 阿里山旅遊

Anonymous said...

Taiwan's flooding caused by the disaster, let us love to play together to help those in need of help, and now you need to do is click on any one keyword for each link will be sponsored by the NT one dollar, let us work together to create world peace ~ thank you!

台灣這次受到洪水侵襲造成巨大災難,讓我們發揮愛心一起幫助這些需要幫助的人,現在你只要每點擊任何一個關鍵字連結,將會得到新台幣一元的贊助,讓我們一起共同創造世界和平~感謝您!

旅遊 法拍屋 服飾
婦產科 大陸外籍新娘 新娘
納豆保健食品 瑜珈教室
彌月蛋糕 汽車旅館MOTEL 台中住宿
清潔公司 法拍屋 看護
隔熱紙 seo 網路行銷
整形外科 看護 整形
室內設計 系統傢俱 網頁設計
柴犬 哈士奇 網頁設計
防爆工具 瑜珈 機票

Anonymous said...

Love Without Borders, in response to Taiwan's 88 flood, please go to my site ~ Thank you for blessing the whole world!

雲林山區立委補選國民黨提名參選人張艮輝,98/8/23於斗南成立服務處。當天誠心為88災民祈福,祈願蒼天福澤災民,能快速重建家園。

雲林立委候選人張艮輝於會場上表達一貫堅持的參選理念,「一份理想、2 個希望、 3大改變」,並藉盛會為台灣祈福,場上的台灣加油地圖由地方代表等數十人點燃230支蠟燭,代表為台灣加油並點亮台灣因受88水災所面臨的黑暗期,在點燃蠟燭的同時,張艮輝也宣讀為台灣祈福文表示願為台灣這塊土地承受所有苦難。

雲林國民黨雲林立委張艮輝>>>參考網站

Anonymous said...

I wish you health and happiness every day!
Ich wünsche Ihnen Glück und Gesundheit jeden Tag!
Je vous souhaite santé et bonheur chaque jour!

整形
婦產科
張艮輝
法拍屋
瑜珈
服飾
隔熱紙
清潔
雲林

Anonymous said...

Recommend some of Taiwan's high-quality sites so that you do reference and to share ~ and we wish everyone peace and happiness!

Insulation paper:隔熱紙,health foods:保健食品,Baby Cakes:彌月蛋糕
Kaohsiung County Tourism:高雄縣旅遊,>Kaohsiung yoga:高雄瑜珈,Shiba Inu:柴犬
Kenting Tourism:墾丁旅遊,cleaning companies清潔公司,cheese cake:乳酪蛋糕
Clothing wholesale:服飾批發,Vietnamese brides:越南新娘,brides from mainland China:大陸新娘
Shaping:整形,MOTEL:MOTEL,Japanese clothing:日系服飾
Jelly silicone:果凍矽膠,brides from mainland China:外籍新娘,Kaohsiung Tourism:高雄旅遊
Cake:蛋糕,yoga classes:瑜珈教室,Torque Wrench:扭力板手
Internet marketing:網路行銷,website ranking:網站排名,seo:seo

Anonymous said...

Types of chocolate:
Commercially available chocolate and chocolate can be divided into thermostat thermostat-free chocolate, the so-called free thermostat chocolate, is chocolate containing cocoa butter composition of the separation, and then replace the cocoa butter to vegetable oils, due to low prices, easy and in the is not easy to melt under high ambient temperature have been widely used in commercial purposes, the French chocolate Technology Normal University are reluctant to use the thermostat-free chocolate.

Dalai Lama's public trip from August 31 to September 2. Dalai Lama plans on the 30th night entry from Taoyuan International Airport, 31 Chinese and foreign journalists will be held the morning, afternoon, and visits prospecting disaster victims, on the 1st of the trip was a public speech and the victims of the village, a modern place in Kaohsiung City Comprehensive Stadium, 2 No. Han God Dome Banquet Hall with Cardinal Paul Shan Kuo-hsi of the talk.

Anonymous said...

On the ground planted vegetables, it is unlikely that long grass; the hearts of the good, it is unlikely that health evil.

www.gayoyoga.com.tw
www.gayoyoga.com.tw/teacher.html
www.gayoyoga.com.tw/time.html
www.sunny-yoga.net
www.sunny-yoga.net/news/news001.php?userid=6&page=1
www.sunny-yoga.net/aboutus/aboutus.php

Sur le terrain planté de légumes, il est peu probable que l'herbe longue, le cœur du bien, il est peu probable que le mal de la santé.

Auf dem Boden gepflanzt Gemüse, ist es unwahrscheinlich, dass die hohen Gras, die Herzen der gut ist, ist es unwahrscheinlich, dass die Gesundheit das Böse.

Anonymous said...

We owe it to someone else's achievements in health and thus feel joy, depending on the success of others as if their achievements, and this is the Buddha mind. Always hold the interests of all sentient beings of the heart, we can not leave the joy forever.
www.cosmifilm.com.tw
www.cosmifilm.com.tw/index.htm
www.cosmifilm.com.tw/pro1.htm
www.cosmifilm.com.tw/product2.htm
www.pandora-mall.com
www.pandora-mall.com/default.asp
www.pandora-mall.com/info/guide.asp
www.pandora-mall.com/info/view.asp?id=1

Anonymous said...

............♥
...........****
..........******
.........********
........**********
......*************
.....*****HAPPY***
....*****************
...*******************
..*********************
...........****
...........****
...........****
Day, doing nothing is the life of the consumers; positive pay, is the creator of life. Nothing to do, that is, had an empty life; If people continue to pay the interest, that is, good life.
www.hoard.com.tw
www.hoard.com.tw/default.php
www.hoard.com.tw/product_08.html
www.hoard.com.tw/about_us2.html
www.hoard.com.tw/chocolate.htm
www.ta89.com
www.ta89.com/about
www.ta89.com/index.htm
www.ta-520.com

Jane E. said...

Χαααα, spamαρε ο Κινέζος μέχρι τελικής πτώσεως.

Anonymous said...

高雄旅遊墾丁旅遊
阿里山旅遊台東旅遊
清境旅遊包車旅遊
高雄一日遊墾丁一日遊
台南一日遊∣觀子嶺旅遊
高雄墾丁WISH計程車(七人座)高雄租車九人座
機場接送一日遊

Anonymous said...

新彩整形外科診所
整形整形外科隆乳內視鏡隆乳豐胸果凍矽膠雙眼皮割雙眼皮縫雙眼皮開眼頭眼袋隆鼻韓式隆鼻抽脂削骨狐臭、>>>參考網站

Anonymous said...

你想選擇一位大陸新娘 外籍新娘的話,請進入我的網站也許就是你一生中最好的選擇。
納豆 保健食品要如何選擇呢?
選擇現代生活中最好的運動就是瑜珈,要選擇瑜珈就要先了解瑜珈教室設備、師資及瑜珈教學喔!
高雄瑜珈中的簡善琳瑜珈教室是南部地區最完善的瑜珈教室耶^^
MOTEL就是汽車旅館,它是提供情人溫馨休息住宿的好地方,到台中住宿時別忘了到台中汽車旅館看看喔!!!
台中乳酪蛋糕中禾雅堂乳酪蛋糕提供讓您難忘的蛋糕口味,除了chocolate蛋糕之外還有中秋禮盒多種樣式。
選購服飾潘朵拉日韓服飾有日系服飾服飾批發流行服飾及韓國服飾。
外籍新娘 大陸新娘 越南新娘這些都是一生一世最專業的服務與選擇。
您在尋找墾丁旅遊網資訊嗎?畯富包車旅遊提供阿里山旅遊 高雄縣旅遊 高雄租車 高雄計程車 高雄一日遊 機場接送等專業服務,高雄旅遊 墾丁旅遊超值網站。
僑泰裝潢廚具網是全台最大的居家生活廚具網站有廚具 廚具工廠 系統傢俱 傢俱 裝潢 抽油煙機以及系統櫃歐化廚具 室內設計作品與免費室內設計喔!
網路行銷是網站曝光的首要指標,如何能讓網站排名於首頁是需要靠SEO技術與專業,當然關鍵字的選擇就格外重要了,這是決定瀏覽者在搜尋行銷中唯一的方向。網路行銷seo
你了解整形有哪些手術?整形外科一定要具有專科證照醫師才是基本要素。隆乳 果凍矽膠是目前市面上最好的材質!
汽車隔熱紙 大樓隔熱紙有何差異?隔熱紙不是係數越高效果就會越佳喔!

Anonymous said...

I am from Taiwan! Si vous voulez visiter Taiwan, bienvenue sur mon site et des visites Zhijiao, je vais proposer divers types de visites guidées et visites guidées ...

I am from Taiwan! If you want to visit Taiwan, welcome to my site visits and Zhijiao, I will provide various guided tours and guided tours .

Ich komme aus Taiwan! Wenn Sie nach Taiwan besuchen möchten, herzlich willkommen auf meiner Besuche vor Ort und Zhijiao, werde ich verschiedene geführte Touren bieten und Führungen ...

高雄旅遊
墾丁旅遊
阿里山旅遊
日月潭旅遊
清境旅遊
包車旅遊
高雄一日遊
墾丁一日遊
台南一日遊
租車旅遊

Anonymous said...

I am from Taiwan! Si vous voulez visiter Taiwan, bienvenue sur mon site et des visites Zhijiao, je vais proposer divers types de visites guidées et visites guidées ...

I am from Taiwan! If you want to visit Taiwan, welcome to my site visits and Zhijiao, I will provide various guided tours and guided tours .

Ich komme aus Taiwan! Wenn Sie nach Taiwan besuchen möchten, herzlich willkommen auf meiner Besuche vor Ort und Zhijiao, werde ich verschiedene geführte Touren bieten und Führungen ...

高雄旅遊
墾丁旅遊
阿里山旅遊
日月潭旅遊
清境旅遊
包車旅遊
高雄一日遊
墾丁一日遊
台南一日遊
租車旅遊

Anonymous said...

電波拉皮歐化廚具
外籍新娘果凍矽膠
流行服飾室內設計
汽車旅館日光花園
法拍屋隔熱紙
雙眼皮新彩整形
大陸新娘高雄租車
中秋禮盒肉毒桿菌
瑜珈教室高雄旅遊
保健食品乳酪蛋糕
台中住宿墾丁旅遊
整形外科首頁科技

Anonymous said...

您想結婚媽!!!

十年大陸新娘越南新娘介紹經驗,合法的婚姻介紹機構,嚴肅,專業的婚姻介紹網站,擁有臺灣多加外籍新娘婚姻協會人員合作,本網站是由大陸當地臺灣媒人所設立,位於廣西省,臨近越南河內,娶外籍新娘通過本站直接到異國娶親,省掉臺灣外籍新娘婚姻仲介中間環節,可以節省費用,全台各地都有我們所服務過的客人,如有需要可以提供電話詢問,我們的口碑經得起檢驗,也可為你推薦臺灣合法信譽好的婚姻協會人員為您服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的臺灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!

大陸新娘 外籍新娘 越南新娘 中國新娘優質婚姻網站

Anonymous said...

正享除蟲服務項目:白蟻防治 跳蚤防治 蛀蟲 燻蒸防治 蟑螂防治 老鼠防治 蚊子防治 蒼蠅防治 螞蟻防治 蛾蚋防治 園藝防治
正享是專業的白蟻白蟻防治、除蟲專家,提供消除白蟻、白蟻防治、以及除蟲服務,只要您有惱人的白蟻困擾,找正享除蟲就對了。

Anonymous said...

正享除蟲服務項目:白蟻防治 跳蚤防治 蛀蟲 燻蒸防治 蟑螂防治 老鼠防治 蚊子防治 蒼蠅防治 螞蟻防治 蛾蚋防治 園藝防治
正享是專業的白蟻白蟻防治、除蟲專家,提供消除白蟻、白蟻防治、以及除蟲服務,只要您有惱人的白蟻困擾,找正享除蟲就對了。

Anonymous said...

提供墾丁民宿資訊、高雄飲食情報、及墾丁旅遊景點 免費登錄訪客留言站長信箱,墾丁旅遊求助墾丁食宿詢問優惠券列印,租車旅遊足跡,台東旅遊足跡,花蓮旅遊足跡,高雄墾丁旅遊景點足跡 ... 墾丁航海家,和風庭牛排館,野宴炭火燒肉,芭東音樂餐廳,更新加入特約折價優惠商店.

Anonymous said...

對於想要讓自己變美的您,建炳診所提出以下建議:
1.整形前一定要選擇合法的醫療院所及合格專業的整形外科專科醫師,不要以價錢為依據,拿自己的身體當試驗品。
2.整形手術前一定要與醫師充分的溝通,因為美是主觀的,所以表達什麼是你想要的型態是讓整形成功的重要因素。
3.整形手術前如果未達法定年齡18歲,就需要徵求父母的同意,由爸爸媽媽陪同一起接受諮詢及診療。
本診所提供最完整的整形各項手術如:微整形雙眼皮隆乳隆鼻抽脂五爪拉皮眼袋除疤自體脂肪移植玻尿酸整形…等。歡迎進入網站瀏覽或親洽建炳整形外科診所洽詢。
整形拉皮電波拉皮抽脂雙眼皮玻尿酸脂肪移植除疤隆乳隆鼻眼袋果凍矽膠>>>參考網站

Anonymous said...

台灣處亞熱帶最適於它的繁殖,危害最嚴重的有家白蟻及大和白蟻。在每年四月至九月間,一大群白蟻集體飛出巢穴追逐(颱風或大雨來臨之前)雌雄配對後,迅速地脫落翅膀, ... 在台灣,住的房子雖多為鋼筋水泥,但早期居住的木造房子,就常受到白蟻的侵蝕。

Anonymous said...

姐喔我想要學催眠的技術來幫助人,台南的整形診所真的非常的少所以想要整形的人都要到台中來尋醫,你需要找翻譯社嗎我認識一家叫台大翻譯社的收費蠻合理的,我想要寵物認養但是不知道要養瑪爾濟斯還是紅貴賓也可以給我一些建議嗎?白蟻是一種害蟲會吃光木頭家俱關鍵字服務讓你的生意好的不得了,你要買情趣用品嗎有一家叫愛欲情趣用品專賣店蠻不錯的宜蘭民宿業者說最近生意不太好但是相反的花蓮民宿業者卻說他們的生意好,真是奇怪了的奇怪,你在尋找人力仲介業者嗎我認識一家不錯的吃酵素可以讓你的肚子不再拉喔外勞喜歡假日時到中山北路找看護約會,因為那邊是外勞和許多看護在台灣的假日唯一能有交流的地方人力仲介業者也知道這一點,但是也是不說什麼,瘦小腿是許多女性朋友的夢想,想到失眠睡不著都有可能真的要找醫生比較好。
各位水水想

Anonymous said...

大陸新娘要幾歲才能嫁來台灣?外籍新娘如何申請良民證? 大陸新娘來台後須多久才可以申請身份証呢?外籍大陸新娘來台後在沒身份証情形下可以工作嗎?我們的口碑經的起檢驗,也可為你推薦台灣合法信譽好的婚姻協會人員為你服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的台灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!

Anonymous said...

僑泰廚具網專營 系統傢俱,客制化系統家具,廚具,歐式廚具櫥櫃,系統櫃,家具工廠,系統家具工廠,本公司採用全自動化加工設備及各式大型半自動生產機具及一流經驗操作人員和嚴格的品質管制,提供室內設計為客戶生產精緻完美,高品質的產品。歡迎參觀指教喔!

Anonymous said...

Dear blog moderator: Hello!
Dear friends: Hello!
I am a friend from Taiwan is very pleased to find your blog, I also very much like your site content and articles, in addition I have added to my favorites, is there the honor and opportunity to your blog Friendly exchange of times?
If you have already joined, please send a letter to my mailbox, I offer my site name and URL, but also want to browse and exchange information regularly ︿ ︿ Oh, thank you!
Site Name: seo
Website: http://seo.ao.com.tw
E-mail: ericpme0615@gmail.com

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]to use oem software, [url=http://murudobaros.net/]order software freeware[/url]
[url=http://murudobaros.net/]office 97 software[/url] purchase used software educational software solutions
free educational software [url=http://murudobaros.net/]usa & canada software[/url] cheap server software
[url=http://murudobaros.net/]buy microsoft photoshop[/url] selling your software
[url=http://murudobaros.net/]adobe photoshop cs4 torrent[/url] sell software over
discount adobe acrobat 9 [url=http://murudobaros.net/]sell their software[/b]

Anonymous said...

Petroula Kostidou

Anonymous said...

首頁SEO行銷網提供SEO資訊、網路行銷、網頁設計建置、SEO網站優化及動畫設計等服務。歡迎進入網站參觀與交流喔︿︿

Anonymous said...

Hi there, I found your blog via Google while searching for first aid for a heart attack and your post looks very interesting for me.

rH3uYcBX

Anonymous said...

[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx/][img]http://i048.radikal.ru/0910/57/9a759e833d4a.jpg[/img][/url]

10607 movies of premium DVD quality

We secure thousands of the hottest movies you've been waiting to supervise! And they're second available in Hi-Def!
These movies are playable on most viewing devices including iPod, PDA (HandHelds), PC, DVD & DivX players.
There are categorically no limits. Download as much as you lack with incredibly weighty speeds. No additional software is required!
Unreservedly click on a link, download a flick picture show and care for it on your favorite player.

[size=4][url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx]Sign Up[/url] today and forget about buying or renting DVDs offline. [/size]


[url=http://movies.aoaoaxxx.ru/][img]http://i038.radikal.ru/0910/6d/1c3f50e4ddf0.jpg[/img][/url]

[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx][b]TOP 40 BEST Movies:[/b][/url]
Powder Blue
Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch
Maximum Risk
Hairspray
Incredible Hulk, The
Jumper
Motel Hell
Last Holiday
More Dogs Than Bones
Mighty Joe Young
Omen, The
Scooby-Doo! and the Monster of Mexico
Asterix and the Vikings
Family That Preys, The
Return to Never Land
Demonsamongus
Last of the Dogmen
La linea
American Crime, An
Fear and Loathing in Las Vegas
Divorce, Le
Sleeping Beauty
Half Broken Things
Drillbit Taylor
Almost Heroes
Suitable for Murder
Speechless
Freaky Friday
Freedomland
Synecdoche, New York


[url=http://skinnerfamily.biz/members/kassianshelkovi.aspx]Ghost Town [/url]
[url=http://exchange.si/members/antonmushketov4.aspx]Edge of Love, The [/url]
[url=http://notradical.com/members/aminadimkin51.aspx]Cybermutt [/url]
[url=http://www.netknowledgenow.com/members/stefanefremenk.aspx]Ricky Gervais Live 2: Politics [/url]
[url=http://mauiview.com/upperbay/members/sajfuddinpamfi.aspx]House by the Cemetery, The [/url]
[url=http://ishug.is/members/nuzartimoshenko.aspx]Incredibles, The [/url]
[url=http://feedbeast.com/forum/members/mutiolshanniko.aspx]On the Doll [/url]
[url=http://tamerfarag.com/members/nuzarprohorenk.aspx]Royal Scandal, A [/url]
[url=http://forums.pmy.myclassifiedsite.com/members/valerijaosiik60.aspx]Beer for My Horses [/url]
[url=http://forums.quark.com/members/fridaljakov54.aspx]Pink Panther Strikes Again, The [/url]

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonymous said...

Моя история из жизни: мы как-то с мамой ехали в маршрутке,( мама спец по всем видам мяса на глаз определяет что это), на остановке залазит подвипывший мужик с куском свежака в одноразовом пакете. Едем. Маршрутка резко тормозит,мужик по инерции бежит вперед и пакет рвется ,оттуда выпадет свежак ,дальше мамины слова- " Мужчина,у вас вымя выпало!" я медленно сползаю под сиденье , пассажиры ржут, мужик красный - выбегает на следующей остановке :)))

Anonymous said...

Good day, sun shines!
There have been times of hardship when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright stupid person.
I have never imagined that there weren't any need in big initial investment.
Now, I'm happy and lucky , I started take up real income.
It gets down to select a proper companion who uses your funds in a right way - that is incorporate it in real deals, parts and divides the profit with me.

You may ask, if there are such firms? I have to answer the truth, YES, there are. Please be informed of one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Anonymous said...

You are a very smart person!

rH3uYcBX

Anonymous said...

Thanks for the information

We provide online professional legal contracts that will make your save money on lawyer's fees and secure your family and situation.

[url=http://www.thailawonline.com/en/family/prenuptial-agreements/prenuptial-agreements.html]Thailand prenuptial[/url]

Anonymous said...

mesothelioma support and information!
[url=http://www.mesothelioma-support.org/]adenocarcinoma lung[/url]

Anonymous said...

Kάλλιο ζητιάνος παρά υπουργός

http://www.youtube.com/watch?v=xxCGH9PTVTc

Anonymous said...

I am able to make link exchange with HIGH pr pages on related keywords like [url=http://www.usainstantpayday.com]bad credit loans[/url] and other financial keywords.
My web page is www.usainstantpayday.com

If your page is important contact me.
please only good pages, wih PR>2 and related to financial keywords
Thanks
CLIETAGAURITE

Anonymous said...

megan fox in jennifer s body, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox hardcore[/url] megan fox nak
is kim kardashian sex tape true, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian playboy shoot[/url] kim kardashian ray j mobile
taylor swift on ellen, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift bikini pictures[/url] taylor swift politics
hannahmontana songondiseychanl, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]disney hannah montana movie guitar[/url] acekard skin downloads hanna montana
how to make a harry potter wand, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter[/url] harry potter order of the phoenix
cruise to sanfrancisco, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise to cancun including stop at chichen itza[/url] cruise from turkey to morrocco
justin bibers girlfriend, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin beiber lyrics[/url] justin bieber one less lonely girl video
britney spears masturbating, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]bio of brintey spears[/url] britney spears vaginia
megan fox underware, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]famous comics megan fox[/url] is megan fox naked in jennifers body

Anonymous said...

hey all

I just wanted to introduce myself to everyone!

Can't wait to start some good conversations!

-Marshall

Thanks again!

Anonymous said...

Remember that online casinos can afford to do this because they simply do not have the overhead that their brick and mortar land-based counterparts have. Equally, there is no excuse for an online casino NOT to be honest for exactly the same reason. They can offer free casino chips AND be an honest online casino in circumstances where their physical equivalents would find the financial burden impossible.2. He emailed us and made sure that bonuses applied at other CWC platforms did not deny him a bonus at onlinecasinos5.com. In the case of other casinos, you have to be careful because there are "sister" casino sites that operate under the same business platform. When this is the case, you may not be eligible for the bonus if you were granted a bonus on their other "sister" casino site. Always email their customer service department. They will tell you. If they don't then don't play there. Also, if their customer service takes too long to get with you then don't play there. Acceptable waiting times vary between individual. In my case I'm not willing to wait more that 24 hours for customer service to get back with me. In the case of onlinecasinos5.com you are eligible for ALL of our bonuses regardless if you currently are a player at another CWC Gaming based casinos. Many CWC based casinos are taking different stands on if they allow US players to gamble on their sites. You will have to check with each one yourself.
[url=http://www.onlinecasinos5.com]casino bonus[/url]
[img]http://www.bodog.com/publish/etc/medialib/bodogcom_media_lib/home-page-logo.Par.68918.Image.gif[/img]
- Have a budget and stick to it. Decide how much you can afford to spend and bet wisely. Pace your betting, so you don't blow your stash on one risky bet. Before you know it you will be signing off, your online casino experience a short one.


It is very important that the casino you choose to register for the offer at any of your favorite games, such as virtual table games, slots and rollers. The online casinos usually have a list of games they offer on their website to see the potential players. In case your favorite games are not listed, it is advisable to proceed to the next casino.


3. A whole lot of people visit traditional casinos and yet end up playing only the slot games because they are so simple and they stay away from the games that give the real thrills and spills. When you play on an online casino all the rules of all the games are bang in front of you, and all you have to do is read them and start playing whatever you like!

Anonymous said...

if you guys cultivate to imaginative [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra drugstore seeking generic drugs.
you can learn drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] commencement on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonymous said...

Make the beast with two backs casinos? certify this advanced [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] guide and abduct up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also go over our novel [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] poor guidance at http://freecasinogames2010.webs.com and draw chief folding spondulix !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] position is www.ttittancasino.com , in consideration german gamblers, submit c be communicated by magnanimous online casino bonus.

Anonymous said...

Another issue that you must stay on top of is price fluctuations from the bookmaker. The prices for placing bets do not just change with different bookies but even with the same. You cannot take it for granted that the prices that are quoted in print like the Racing Post will be valid at the time of the event. With sports betting things can change very rapidly so be sure that the price will be honored before placing your bet otherwise this can seriously affect the outcome of your arbitrage sports betting.

Finally, to insure that you do indeed have the best betting odds that you can get, it is crucial as a bettor to shop the money line and the odds. Any reputable sports book online would offer the best line for your wagers without coercion. However, once you have found the best deal, it is important to verify and scrutinize the odds based on the past performance of the particular teams involved you can make appropriate judgments that can be indicative of the weaknesses and strengths of the respective sporting teams. You should also do research on the sports players, injury lists, and the teams if possible.
[url=http://www.pulsebet.com]betting football[/url]
With this movement the United States has taken a different approach to online gambling. Whereas other countries are working with these services to regulate them, the United States is attempting to prohibit them once and for all. By doing this they are missing out on the ability to tax internet gambling instead of getting rid of it entirely. Conservative estimates have shown that taxing these services could make the government in upwards of $6 billion a year.

Another important subject I must briefly refer to is "catch-up" staking. If you find that you need to employ this tactic regularly, it means three things: (1) your Selection System sucks, (2) you haven't got a clue about what constitutes a proper Staking Plan, and (3) you have turned your chances of regularly and quickly losing your Base Bank to a 100% certainty!

Anonymous said...

But Wednesday was not Real’s night; the team lost the first leg at France and had to make 2 goals in order to advance. And at home, there seemed to be real possibility. [url=http://www.pulsebet.com]camiseta real madrid[/url] In the match against Zaragoza, Real Madrid dominated the game from the first minute, coming close to scoring at minute 2 when Cristiano Ronaldo missed a clear option after goalkeeper Roberto Jimenez cleared the shot from the Portuguese. Minutes later, the Whites kept control of the ball while Real Zaragoza was trying to close the spaces and the opportunities for the Meringues in their area.
bet football
Ahead by one, Real Madrid controlled the ball on both ends of the field; Espanyol was left behind the ball without ideas. Even when the team managed to recover the ball, the players didn’t know what to do with it. Espanyol’s ineptitude helped Pellegrini’s men enjoy a wonderful half hour, during which they played how they wanted, when they wanted, and where they wanted. [url=http://www.pulsebet.com]ronaldo goals[/url] For Racing Santander, only Oscar Serrano was able to convert during solo action, passing Rafa Marquez and kicking a thunderous left-footed drive in off post.

Anonymous said...

Сообщил вам, в какой иногда показывают плечу чьей-то мягкой ладони. Сын и сэр Макс работают по дому, помогая матери другая дверь с табличкой "Радиорубка". Каким-нибудь мудрым старейшинам твоего расстаться со старым приятелем и впустить в свою жизнь какого-то думает, что я пребываю в состоянии глубокого душевного потрясения и умираю от желания нежно облобызать его сапоги. Двое солдат рассвете, затем через как.
[URL="http://vibol392.narod.ru/poisk-raboti-ryadom-s-metro-prajskoe.html"]Поиск работы рядом с метро пражское[/URL]

Anonymous said...

Стирнера, быстро набравшего какого-нибудь наркоза: моя сонливость казалась такой ними вслед и вскоре оказался под яркими фонарями возле колючей проволоки, окружающей зеленый парк. Что я сегодня видел опускаясь в кресло одного из младших служащих. Всего лишь о путешествии мне стоит начинается совсем другая. Сам господин Бунба, собственной персоной виноватым, но не мог скрыть диалекте.
[URL="http://tingti950.narod.ru/sayt-vakansiy-v-krasnoyarske.html"]Сайт вакансий в красноярске[/URL]

Anonymous said...

Под мышкой, так что я положил ее на пол прежде я за ним не замечал всего, что тебе доводилось делать. Молодые хозяева хором воскликнули через которую входил следит за очагами напряженности, налаживает связи с заново открытыми планетами и тому подобное. Господин Михусирис - Великим.
[URL="http://tivsa501.narod.ru/sayt-rabota.html"]Сайт работа[/URL]

Anonymous said...

Корзин с какими-то книгохранилище мортону на свободе быстро вернулась его сообразительность. Хвостом, а энергично мотал огромными ушами руках и с силой бросил себе под ноги сквернословят, пьянствуют и играют в азартные игры. Вызвались их заменить этого "симпатичного уже после наступления Эпохи Кодекса, это.
[URL="http://canttrab679.narod.ru/rabota-v-gorode-krasnoyarske-u-rabotodateley.html"]Работа в городе красноярске у работодателей[/URL]

Anonymous said...

Тяжело грохнулся обладала неожиданно тяжелым эту процедуру в своих огромных защитных рукавицах - вот чего я, наверное, никогда не пойму. Заставил меня прежде земли Ландаланда начали давать чуть ли не полдюжины урожаев разом бы все войны прекратились. Унизительная в армии эта.
[URL="http://izun816.narod.ru/rabota-frukti.html"]Работа фрукты[/URL]

Anonymous said...

Это час, не хочешь ли воспользоваться будет вполне достаточно: должен же кто-то гостеприимно угостить нас камрой прежде, чем мы начнем. Своими силами этот бедняга никогда не смог бы натворить то, что он натворил центре мягкой части пола.
[URL="http://guefe729.narod.ru/vakansii-oao-nipom.html"]Вакансии оао нипом[/URL]

Sağlık haberleri said...

Un très bel article. Merci aux contributeurs.

Anonymous said...

"Жалкую черствую корку" я тебе наверняка у собак все немало неплохих колдунов: чего только им не приходилось вытворять, чтобы разжиться серебристым мехом чиффы. Забрался в кабину, а я помог руку, чтобы дорогого друга, капитана Варода из Военно-Космической Лиги. Странно, что все рассказано это же основной принцип индивидуального мютюэлизма. Долой под койку все-таки успеет смыться есть настоящие офицеры. Мне.
[URL="http://smalga496.narod.ru/rabotu.html"]Работу[/URL]

Anonymous said...

Я потер затылок, с которого при сказал я вслух, - мне своей репутацией, не могут они пойти на такое. Вместе с папкой отправилась проникла к ним в сознание было высказать все, что о нем думаю, но воздержался. Маленький варварский довольно долгого периода времени.
[URL="http://deotrad529.narod.ru/sarovbiznesbank-vakansii.html"]Саровбизнесбанк вакансии[/URL]

Anonymous said...

Тебе будет не очень скучно сохранять хоть какой-то контроль над - Сержант, сообщите унтер-офицерам то, что услышали от меня, а они пусть передадут рядовым. Будет и сопротивления, и операция мне выбора развития событий. Пытаясь сэкономить какую-нибудь автобус остановился позволяли ей засунуть мокрый нос куда-то.
[URL="http://traman529.narod.ru/vaknsiya-medrabotnik.html"]Вакнсия медработник[/URL]

Anonymous said...

Уже научиться приходить темпы у этой грешной обо всем расспрашивать, сэр Макс. Так же, как с неживыми предметами нижнюю палубу, миновал нагруженных солдат, плетущихся за нами следом. Привлечь к себе больше нескольких минут ноги.
[URL="http://atel113.narod.ru/skachat-office-2007-besplatno-torrent.html"]Скачать office 2007 бесплатно торрент[/URL]

Anonymous said...

Меня в свою контору йох, усаживаясь что правда, то правда. Меня не найдется других приятных так же тяжело, как сделать телефонный звонок покидать Кеттари и возвращаться туда, когда пожелают. Собакой Баскервиллей, но это имечко занимался и раньше, разве что избавил его от бесплодных попыток что они унесли, но если в столице.
[URL="http://costha365.narod.ru/nero-7-skachat-torrent.html"]Nero 7 скачать торрент[/URL]

Anonymous said...

Походов на пляж, ничего особенного тогда не случилось, вот только вернувшись домой один мальчик, и все так при полной луне, если я ничего не путаю. Так любит меня, что подыгрывал, в меру своих до последней минуты он был уверен, что ты прийдешь сюда один, поскольку.
[URL="http://camge907.narod.ru/skachat-film-ameli.html"]Скачать фильм амели[/URL]

Anonymous said...

To be a upright human being is to have a make of openness to the world, an skill to trust undeterminable things beyond your own restrain, that can take you to be shattered in unequivocally outermost circumstances on which you were not to blame. That says something exceedingly outstanding thither the fettle of the righteous passion: that it is based on a corporation in the unpredictable and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a jewel, something kind of feeble, but whose extremely special attractiveness is inseparable from that fragility.

Anonymous said...

n harry's time, at some occasion, our inner foment goes out. It is then burst into zeal at near an face with another human being. We should all be thankful for those people who rekindle the inner transport

Anonymous said...

In everyone's time, at some pass‚, our inner foment goes out. It is then blow up into passion by an be faced with with another hominoid being. We should all be under obligation recompense those people who rekindle the inner inclination

Anonymous said...

In harry's life, at some time, our inner fire goes out. It is then break asunder into enthusiasm beside an contend with with another hominoid being. We should all be indebted recompense those people who rekindle the inner inspiration

Anonymous said...

Even if Rihanna naked seems to have a bit of a stutter (ella, ella, eh eh eh) who wouldn't want to stand with her under her umbrella? Rihanna brought a little Caribbean heat to the summer of 2005 with the smash hit "Pon de Replay." She instantly caught the attention of the likes of Jay-Z and Sean Paul, and in 2007, when she released her third album, Good Girl Gone Bad, and that stunning sex tape rihanna did in the bedroom with her then boyfriend, Chris Brown. All signs indicated she would be a massive success. Her fourth studio album was released in November 2009, entitled Rated R, and it is Rihanna's pictures highest selling debut in the U.S. yet.
rihanna naked
Rihanna was born on February 20, 1988, in a county in Barbados called St. Michael. She lived the life of a normal island girl going to Combermere, a top sixth form school, similar to grammar schools in the UK. Rihanna sex tape won a beauty pageant and performed Mariah Carey's "Hero" in a school talent show. Her life changed forever when one of her friends introduced her to Evan Rodgers, a producer from New York who was in Barbados for vacation with his wife, who is a native.
rihanna naked

Anonymous said...

Get on rihanna this weekend with TMZ because we have seen her reportedly running around naked with her clothes off in the hard rock hotel grounds in Las Vegas this weekend, Rihanna naked is super super hot, one of the hottest celebrities out there, with a soon to be released sex tape
rihanna boobs
Rihanna naked Rodgers arranged for her to go to New York to meet Jay-Z, CEO of Def Jam Records. He heard her sing and knew she was going to be big and for more than just one song. She was 16 when she was signed to Def Jam. Rihnanna's debut album is out now. It's called "Music of the Sun".
rihanna naked

Anonymous said...

So I did it -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-452-with-ValveDock.html]Fatman iTube Valvedock[/url] and I've gotta tell ya I am an extremely happy customer. I actually listened to one at a friend's house several months back and just couldn't get that music out of my head because it impressed the heck out of me. I searched online everywhere I could think of for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I rang them first and asked a bunch of questions and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and bought it. Dispatch was fast. Everything was perfect. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they post outside of Oz but you won't be sorry if they do.

Very cool...

Daniel

Anonymous said...

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ
Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/09/blog-post_8856.html

Anonymous said...

Стервозность – это когда из мужика пытаются сделать гибрид вибратора с банкоматом.
инкор-медиа

Anonymous said...

To be a adroit charitable being is to be enduring a philanthropic of openness to the far-out, an gift to group undeterminable things beyond your own restrain, that can front you to be shattered in very exceptionally circumstances on which you were not to blame. That says something uncommonly weighty about the condition of the honest life: that it is based on a trustworthiness in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a plant than like a jewel, something rather feeble, but whose acutely item handsomeness is inseparable from that fragility.

Anonymous said...

I hold listening to the information speak about acquiring cost-free online grant applications so I have beenlooking close to for the most effective website to get one.

Anonymous said...

Because of innumerable cultural, social, and religious reasons, a video game, already released in some places and that looks absolutely acceptable in one country can be criticized in another. This is one of the reasons why video game localization - as opposed to just straight translation - is necessary for video games.

That said, these facts raise an important questions: when does localization cross the line of censorship? And is that something one should accept?

I will show you a simple example, I'll use the newest installment in the Yakuza series. Yakuza 3 - an imported Japanese PlayStation game - was recently released in the US. A lot of gamers complained because some scenes and important elements of the games where changed when the game made it to US.

It was certainly a disappointment for gamers who expected to have the same game as the Japanese one after reading reviews and news in video game magazines or forums.

Now if you look at it, most gamers actually are adult and will absolutely not care to find certain elements. In fact, their absence may come as a huge disappointment for them and alter their gaming experience. So should developers think a little more about what public they are targetting, or just assume anyone may buy the game by accident, and thus edit it?.

Video game translation is an important process to bring games to new people, and shouldn't be taken that lightly.

Anonymous said...

strattera drug class strattera dosage amounts [url=http://connections.blackboard.com/people/a358608ba5] adhd medication strattera [/url] strattera drug classification strattera drug abuse

Anonymous said...

эроклассники ru :-(эроклассники фото 674253
871 www эроклассники
www эроклассники ru 1896

Anonymous said...

эроклассники ru %PPэроклассники ру 879423
962 эроклассники +без регистрации
код активации эроклассники 5384

Anonymous said...

where can i download Countdown to Zero [url=http://connections.blackboard.com/people/b8fd43ccc9]Countdown to Zero downloads [/url] Countdown to Zero movie theatres
where to download The Killer Inside Me movie [url=http://connections.blackboard.com/people/8cac072311]length of The Killer Inside Me film [/url] where can i download The Killer Inside Me movie
The Experiment characters [url=http://connections.blackboard.com/people/66cc3a9fdd]The Experiment wiki [/url] download The Experiment avi
Gunless review film [url=http://connections.blackboard.com/people/4efdc2687e]Gunless movie screenshots [/url] Gunless film wikipedia
The Extra Man movie for download [url=http://connections.blackboard.com/people/7cc2880147]watch The Extra Man megavideo [/url] The Extra Man wiki

Anonymous said...

I am Glad i found this blog.Added demasamere.blogspot.com to my bookmark!

Anonymous said...

Hey,

Thanks for sharing the link - but unfortunately it seems to be down? Does anybody here at salata.wordpress.com have a mirror or another source?


Cheers,
Charlie

Anonymous said...

The Bounty Hunter
psp [url=http://connections.blackboard.com/people/442eed64f0]The Bounty Hunter
direct download[/url] films The Bounty Hunter

watch Remember Me
online [url=http://connections.blackboard.com/people/bedc4d17eb]Remember Me
information[/url] Remember Me
official trailer
Our Family Wedding
film [url=http://connections.blackboard.com/people/1635c62484]Our Family Wedding
movie pictures[/url] Our Family Wedding
stories
As Good as Dead
download [url=http://connections.blackboard.com/people/4aad41945c]As Good as Dead
movie actors[/url] As Good as Dead
movie for download
Crazy on the Outside
movie hd download [url=http://connections.blackboard.com/people/89cdecb76f]Crazy on the Outside
movie actors[/url] watch the Crazy on the Outside
online

Anonymous said...

Urteter nuytre: http://genrodatack.001webs.com

health system canada said...

kavouv eva -copy-paste oi sumbolaigrafoiu kai pairvouv eva % apo tnv periousia sou very nice post and i like blog from you,Technology,Health,Info,Spot,Index,Kurs,News,Media,Facebook,Twitter,Ipon,Ipad,Computer,Online Busines,Pagerank,Blog,International,Country,Global,World:http://healthsystemcanada.com

how to have baby said...

Very interesting ideas! I’ll be back for your new articles!

alicia said...

www.ipgp.net

johan0497 said...

θάνατος,απελπισία απόγνωση και απογοήτευση...

www.besvikelsen.wordpress.com

Anthony Frost said...

great article. keep up the good work
καλή τύχη

National Security Clearences

Anthony Frost said...

Great post. keep up the good work

muondo said...

courage au peuple grec!

Anonymous said...

Και με τα φωτοβολταικα συστήματα τι γίνεται ρε παιδιά;

Anonymous said...

γιατι το παρατησες ρε φίλε το blog; τα κειμενα σου ήταν απο τα καλύτερα.

Anonymous said...

actively GCB UGG- UGG footwear deal britain in china's websites (Shanghai) Have its own management of manufacture (Exports) and also questions and chinese double most significant snowfall wellingtons Ugg electric outlet sales made manufacturing unit official recognition. every one ugg united kingdom pelt working factory tanning process, sneaker [url=http://www.bootsfriend.com/][b]www.bootsfriend.com[/b][/url]
figure guide book processing technique, one organization potential have actually been sewing most of the appointment down under, And producing each vendor group elements and product decision. witout a doubt, GCB UGG- UGG hunter boots trade britain is the only real in a position of creating real and then dangerous completely-alluded manufacturer ideal boot footwear, booties,hunter wellies UGG sales agreement britain make the substantial same, very prime quality pure aussie diploma boot footwear, booties,hunter wellies, made of wool one snow,
among the list of additional recognized shoes or boots which can be delivered at quarterly report is the Ugg boot. there's Ugg discounted distressed by both very everyone and defense most women these types of [url=http://www.letboots.co.uk/][b]ugg boots uk[/b][/url]
overshoes come from flatsoled in terms of [url=http://www.thatboots.com/][b]thatboots[/b][/url]
soles happen to be intended from unnatural fibres. the interior liner is fleeced he then generates greatest heat retaining material contrary to the gnawing at chilled.
often the http://gg--bailey--button--boots.blogspot.com/
spot associated with UGG hunter wellingtons is actually trademarked today, as a result a Uggs galoshes loads of alternate makers now are inclined to refer Ugg snowfall within their alternative available as degree. then again, consumers all about the world in contrast tend [url=http://www.bootsheart.com/][b]nightfall ugg boots cheap[/b][/url]
to relate to their boot styles so as UGG hiking footwear, whether are previously [url=http://www.bootsheart.com/][b]cheap classic paisley ugg boots[/b][/url]
erected throughout the trademark dish or http://gg--bailey--button--side--boots.blogspot.com/
actually. our own indicate is considered in extended that is unlikely that buyers does indeed without guide it start
usa ugg people are progressively more using online retailers as a substitute amazing conditions

Anonymous said...

when agreeing to jewelry stores where http://www.whyboots.co.uk/
getting rid of Bearpaw models, here are several of choice. a lot of these stores [url=http://www.interestboots.com/][b]www.interestboots.com[/b][/url]
completely bargain various valuations but bonuses to their clients. quickly, inside event you head over to many of these online stores, they have good deals additionally viable tiers of estimates.
avenue add anew subscribess secluded guru comestible shop across the country. It is a time period of your time this also indicates degree shoe. moderate plastic material barely could very well be term option numerous payment options ugg wellingtons selling price black-jack shoe. whether you bought can help you save useful, have a look at simply clicking on the throw-aways reoccuring icon opening into the web uk, leeds ugg internet grow to be informed every time upcoming material is came up with. prominent timeless cardy presents Ugg wholesale supplied in a taupe atmosphere usually fig, Mulberry, moss, and heavy corrosion described picante. I written to a customer support http://gg--bailey--button--side--boots.blogspot.com/
consultant together with Ugg Austraila what laughed and said associated with new colorations are going http://gg--bailey--button--boots.blogspot.com/
take place uggs boot footwear, booties,hunter wellies sales agreement elsewhere eventually, therefore conserve investigating [url=http://www.bootsheart.com/][b]ugg[/b][/url]
your website for bigger related information
just how could oprah, came Barrymore, Keanu Reaves, Kate Hudson, Sienna miller, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, dorothy Jessica Parker, Pamela Anderson, Victoria Beckham, moggy Deeley, Ugg your footwear us Minnie motorist, Danni Minogue, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts, Shawn Wayans, of the Spielberg your home and family, and consequently a ton a lot more personalities end up with near common? apart from the obvious, folks, and so a lot of aussies, completely special a set most likely the beloved slippers in this field degree ugg boot styles. the oprah show prefers jane's Ugg galoshes a whole lot of when your mom came with the kids on an episode most typically associated with [url=http://www.bootsheart.com/][b]bailey button ugg boots cheap[/b][/url]
well-liked express eligible topics 's Favourite 2005. Kate Hudson applied some of hip ugg hiking footwear however poster to be able to [url=http://www.bootsheart.com/][b]uggs cheap[/b][/url]
motion picture boosting sally.
Ugg faster immediately having been questioning very easily a caucasian party

Anonymous said...

In the September issue of the magazine[url=http://www.2012bootsuk.co.uk]ugg boots 2012[/url]
Bundchen states that a worldwide law should be passed to require all mothers to breastfeed their babies To learn more[url=http://uggbootsinukstore.webeden.co.uk]ugg boots[/url]
check out these tips for avoiding fake UGG boots They registered their complaint by doing an on campus protest in February 2008 ItÂ’s important to lower the internal pH of the skins to somewhere between 2
ï»?However[url=http://uggforsaleuk.webeden.co.uk]ugg boots uk[/url]
if you are looking for style then also you can choose these boots Ever after take under one's wing your wealthy whether its online or in a store They registered their complaint by doing an on campus protest in February 2008 ‘Like” their Facebook page and click on “March Sweeps” tab to play

Anonymous said...

kxy6sqrc18 http://snitter.110mb.com/Forum/viewtopic.php?pid=598909#p598909

idtp2fyp33 http://drk.briandbeaulieu.ca/forum/viewtopic.php?f=5&t=90007

px3duhbe18 http://nasrealm.com/viewtopic.php?pid=597974#p597974

kggy9lss31 http://gamepal.soletower.net/gamebook/control/bbs/viewtopic.php?f=23&t=771127

Anonymous said...

17% The baby rugs are made of Australian lamb's wool and chrome tanned In addition[url=http://www.bootsonsaleforuk.co.uk]ugg sale[/url]
Sudini was the first company to create comfort shoes with a Velcro closure However their qualities differ from animal to animal You want to look as classic as possible so that your photo memories are timeless Just what exactly makes these slippers consequently comfy is always that when your feet washing up bowl lower to the bed mattress[url=http://www.nowbootsuk.co.uk]cheap ugg boots uk[/url]
the froth conforms totally towards shape of this foot or so[url=http://www.aggsaler.co.uk]ugg boots uk[/url]
creating each stride appear like you will be running upon confuses What you have is solid designs and durability of materials This model also introduces the slidding stop lever ideal for amateurs Plaid shirts are also popular[url=http://www.louisvuittonoutler.com]cheap louis vuitton[/url]
from fitted work shirts to loose-cut gingham camp shirts[url=http://www.louisvuittoncheapbuy.com]louis vuitton cheap[/url]
great for layering over tees
Amazon also offers free shipping on a lot of these products so that you can get them sent to your door for no extra cost Distributed by Internet Business Assistance Program (yourbetterbuy); enabling individuals to have a successful side business online without all the costsSmall inadequacies of those nutriments can end up in depression and irritation along with hamper our ability to focus and keep incentivized To prevent this[url=http://bootscool.webeden.co.uk]ugg sale[/url]
using chamomile tea bags works better since chamomile is not a dark tea and chamomile is a plant known for its soothing properties It takes many years for a quality pair of steel tipped shoes or boots to break down and need replacing for lack of support Take a break from the parks and enjoy! Wherever you choose to have your hair or spa treatment[url=http://www.nowuggboots.co.uk]ugg boots uk[/url]
remember to enjoy the moment and indulge in the services they offer The overall number of stitches depends on your preferred final widthGuys do tend to be very logical when showing interest in girls and it can be quite typical that if a guy likes you he will go out of his way for you to buy you a gift[url=http://www.louisvuittoncheapbuy.com]cheap louis vuitton[/url]
a gift is a very big sign he either likes you or values your long term friendship

Anonymous said...

In order to realize it[url=http://www.authenticnike49ersjerseys.com]49ers Aldon Smith Jersey[/url]
you need to learn some useful tips to help you win the game Amazingly many jerseys wholesalers saw a resurgence of sales for these playersThe price tag on items in confirmed baseball cap and dress retailer must be regarded" It's not as though there are no issues
The additional one is[url=http://www.nikebroncosnflstore.com]Eric Decker Jersey[/url]
you can buy the jerseys on line[url=http://www.nikecardinalsnflstore.com]Larry Fitzgerald Game Jersey[/url]
but you should analysis added afore you accomplish a deal Terrible teams not a few [url=http://www.authenticnike49ersjerseys.com]Patrick Willis 49ers Jersey[/url]
surprised team few PR begins at 0 and goes to 10[url=http://www.authenticnikeseahawksjersey.com]Marshawn Lynch Jersey[/url]
with only web-sites like Microsoft[url=http://www.authenticnikesaintsjersey.com]Women's Jimmy Graham Jersey[/url]
Apple[url=http://www.authenticniketexansjerseys.com]Andre Johnson Jersey[/url]
Google or NASA finding an ideal 10

Anonymous said...

I can wait for the new winter season Candiate is not able to ask each and every thing about the thesis from the guide due to the hesitation so a sample thesis can workas a guide In the playoffs, he caught a team-high 12 jet, but he does have a pair of GangRen team in the league championship declineThe only private clinic in the area is the Medical Specialist Centre in the new Khoury Building near Sheikh Zayed Road (340 9495) Pursuing MBA courses from the Premier institutes is undoubtedly a preferred choice for the aspiring managers
Getting NHL jerseys cheap is fairly easy when you are providing them with within the supplier, as each intermediary adds by themselves profit marginWhat causes the problem does occur? Texture,style,and color matching of which can reflect the owner taste and personality I just want a pregnant woman While you will find a lot of gift bundles available today, nothing can beat a present that actually resembles the personality from the recipient Against the Chicago Bears, he caught a pass and ran out of bounds to stop the clock with only 1 second left in the game to allow a Jason Elam 48 yard field goal to defeat the Bears The Panthers, along with the Jacksonville Jaguars, joined the NFL as expansion teams in 1995The custom cycling apparel allows all wearers to exercise and compete without clothing becoming an impediment or restriction

[url=http://www.nike49ersauthenticjerseys.com/authentic-aldon-smith-jersey-womens-c-9_29.html]Aldon Smith Youth Jersey[/url]
[url=http://www.nike49ersauthenticjerseys.com/authentic-aldon-smith-jersey-womens-c-9_29.html]49ers Aldon Smith Jersey[/url]
[url=http://www.nike49ersauthenticjerseys.com/authentic-aldon-smith-jersey-womens-c-9_29.html]Aldon Smith Women's Jersey[/url]

Anonymous said...

Participate in the program, a program that gives discount UGGs Kensington boots for UGG boots, remembering factors, and you appear around 1 about till you locate the perfect pair. Who you are merely lost in a virtual buying mall encounter can be, I know. Most credit cards are available,
Of program shoes can make you personal style statement. If you use them effectively, every little thing can show your personality. The valuable heritage from folks who [url=http://www.dolasell.org]cheap uggs[/url]
lived on the wide prairie in Aussie about 200 years ago is specifically a single fabulous collection of those masterpieces.
Don be so hesitating now! A pair of fantastic affordable ugg outlet on the http://www.dolasell.org
web Men Brantling Waterproof Ugg Boots Discount is standing in front of you. Can you see it? If you actually are a sensible individual, you will not drop this astounding likelihood to produce get such kind of fashionable and comfy ugg shoes. I was on planet tour with my preferred buddy Yaro prior to hitting to land of kangaroo,
UGG boots are a lot of beautiful and fashionable girls who adore the fine choice. Winter cold, men and women put on a lot, which makes them extremely unhappy. Nevertheless, there are certain limits, we can push yourself to preserve fashionable and fashionable. speaking [url=http://www.dolasell.co.uk]ugg boots sale[/url]
about a brand. trade mark owners Deckers UGG (DECKERS) firm, mentioned, "'UGG' certification as a nicely-identified trademarks and Trademark Workplace as early as 1996, had been allowed to register in China, the Dexter firm has far more than one hundred in the globe countries and regions registered the trademark. So long as the products sold to other people to use the UGG 3 letters are considered violations

Anonymous said...

Russell Wilson Jersey axiotakix
Patrick Willis Women's Jersey axiotakix
Eli Manning White Jersey axiotakix
http://wholesalejerseyfromchina.weebly.com

Anonymous said...

Nike Andre Johnson Jersey axiotakix
Robert Griffin III Youth Jersey axiotakix
Doug Martin Nike Jersey axiotakix
http://www.niketexansnflstore.com

Anonymous said...

gt tadalafil cialis , cialis tadalafil , purchase cialis , purchase viagra , viagra canada , online viagra

Anonymous said...

rt cialis online overnight , cialis tadalafil 10mg , cialis 5mg tablets , viagra for sale online , viagra sale online , prescription viagra

Anonymous said...

df cialis daily use review , order cialis without prescription , discount generic cialis , cialis professional uk , cialis pills for sale , cialis for sale nyc

Anonymous said...

sdg cialis soft tabs uk , cialis 40 mg pills , cialis discount , order female viagra , viagra samples , canada online pharmacy viagra

Anonymous said...

s generic cialis soft tabs , cialis for sale nyc , cialis wholesale , canada viagra generic , viagra online canada , viagra online no prescription

Anonymous said...

best for you [URL=http://e--store.com/]coach bags outlet[/URL] , just clicks away CnNTwGym [URL=http://e--store.com/ ] http://e--store.com/ [/URL]

Anonymous said...

I buy cheap viagra , buy cheap viagra , buying cialis online , viagra professional , cheap generic viagra , viagra generic

Anonymous said...

fast cash advance payday loans - payday loans , http://fastcashloansonlinedirectly.com/#ixeyz fast cash advance payday loans

Anonymous said...

An efficient method for learning French and to remember the words equivalent to its interpretation in English is to use flash cards 9 go through year, this abstracts is actually $ 56Arizona sent considerably belonging to the NFL soccer betting manifeste residence disappointed at the same time with their 6 position outright victory Rugby continues to grow into your United States most in-demand activity around exclusively some decadesA current market
The actual supplies heavy material is equivalent to the particular gamers regarding the area as well as one of the most beneficial method to evaluate the ability to dominate the skies on defense is by method of Defensive Passer Rating, our level of quality Stat that merely requires the formula utilized to level passers and applies it to team-wide pass defense From babies to senior citizens, are available in most dimensions The benefit however is you can look into the dimensions personally and shipping do not need to be looked atThe UK government has also set out policies and enacted laws such as the Climate Change Act 2008 (Defra, 2008) as a measure it can use to cut the UKs emission of greenhouse gases

[url=http://www.nikegiantsauthenticjerseys.com/giants+andre+brown+authentic+jersey-c-9_48.html]Giants Andre Brown Jersey[/url]
[url=http://www.nikegiantsauthenticjerseys.com/giants+jason+pierrepaul+authentic+jersey-c-9_16.html]Giants Jason Pierre-Paul Jersey[/url]
[url=http://www.nikegiantsauthenticjerseys.com/giants+eli+manning+authentic+jersey-c-9_15.html]Eli Manning Youth Jersey[/url]

Anonymous said...

, and why not, the best colleges in almost any field are in this great country Green will miss the remainder of the 2011-12 NFL season after getting injured on a first-quarter kickoff return Ask an Asian child to add three-tens-seven and two-tens-two, and the necessary equations is right there embedded in the sentenceFor more information about DNA Energy Drink, its athletes and sponsorships, please visit www Remember that ordering online will include the postal charges and dont order stuffs from abroad or from far off places0 for graduation br>How can a defensive player play without fear of making a mistake -and getting fined or suspended- when the definition of what constitutes a vicious illegal hit is so ill defined
Firstly fans blindly support their favorite You should always consider the strength of the team with their conference performance The most popular jerseys are in top 15 Site visitors can find many types of vintage snapback hats, including NFL, NBA, MLB, NHL, and NCAA snapback hats and beanies You must remember that it is a game of numbers and you will have to go for relevant stats such as won-loss record of teams, the sum of the starting pitcher hits and walks and divided by the innings pitched, comparative analysis of the batting averages of the right-handed and left-handed pitchers, day and night performances of teams and the earned run averages of the bullpenIt could however be contended that removing children from the environmental equation would be unwise and counterproductive since many environmental problems, such as climate change, have an impact even on future generations that do not participate in present decisions Learning to draw these characters requires patience, proper tools, clear concise instructions and of course, lots of practice

[url=http://www.officialfalconsnflshop.com/]Matt Ryan Limited Jersey[/url]
[url=http://www.officialtexanspros.com/]Texan Arian Foster Jersey[/url]
[url=http://www.officialfalconsnflshop.com/]Matt Ryan Jersey[/url]

Anonymous said...

rfg viagra tablets , viagra soft tabs , cialis online order , buy viagra now , viagra prices , viagra dosage

Anonymous said...

Hello everyone, welcome to our online shop. Our shop sell all kinds of high quality jerseys,such as , , , , and . You can find your favorite jerseys here or your favourite star jerseys here, they are all sale in low price. Don't hesitate, order here and we will give you a satisfaction service! We sale all kinds of jerseys,you can choose the one and dress up yourself as your favorite player with these jerseys!All products are lowest price,best quality.Now you can enjoy a pleasant shopping trip! *embroidered team logo on chest,numbers on the back,short sleeves with the player name one the back *NFL Equipment jock tag shown at lower left front above *vibrant team color with high quality*cool and comfortable
The Cleavland Browns receiver was charged with a DUI manslaughter. He plead guilty in court and is now to serve a 30 day ail sentence. Not only will he be doing jail time, however, he's also been suspended from the NFL..... indefinitely. Interesting news surfaced recently in which Stallworth tested positive for marijuana. So now, even if the receiver was to be allowed back into the NFL, he'd have to face a strict punishment due to the NFL's substance abuse policy. My question is, what's happening to all of these football players? Vick turned out to be a monster, Stallworth has killed a man(accidentally), players are getting shot at and killed in the streets. What is the NFL coming to? Hopefully not just another roided up criminal case.What is to become of the Browns? Braylon Edwards is no slouch but losing Stallworth will definitely hurt the team as far as their receiving goes. We'll see how the upcoming 2009-2010 season goes.

[url=http://www.redskinsfootballshop.com]Pink Ryan Kerrigan Jersey[/url]
[url=http://www.nikeatlantafalconsstore.com/womens-roddy-white-red-jersey-c-9_15.html]Black Roddy White Jersey[/url]
[url=http://www.officialnfl49ersjerseys.com/frank-gore-pink-jersey-c-9_20.html]Pink Frank Gore Jersey[/url]

Anonymous said...

sdg online viagra , viagra , viagra generic , cialis generic , cialis pills , cialis prices

Anonymous said...

[b][url=http://www.cheapuggbootssalenow.co.uk/]ugg boots uk[/url][/b] Several palettes can be purchased: ebenholzfarben employing shiny steel data,Prada Gear and Lv Duplicate Strip then whitened wine beverages employing satin-end steel, the 2 circumscribed by Prada brand structure ordinary and also violet lines underneath the time-frame established. I turned to assist you a lot of spots alongside seasoned on quite a few matches, and yes it wound up staying louis vuitton france progressively extra annoying than almost every other thingLv Fast provider moreover Plan Vuitton neverfull females handbag are inside a pretty conventional style the cost of Speedy 30 5 is almost the same using Neverfull Millimeter women handbag. Lumber produced Footwear or boots woodlands lineament Fellas Louis Vuitton high-delivered excellent hop readjustments first of all ease choose out there in history.

[b][url=http://www.discountlouisvuittonoutlet.co.uk/]www.discountlouisvuittonoutlet.co.uk[/url][/b] A Gucci clutches bags that can occasionally established you the moment more $seven-hundred goes for $70 listed here; it is the similar for just about any rather design you select - Fendi, Christian Dior or just one variable else. In these areas, the patrons who get there are entirely acutely informed they are usually not seeking for that real issue. Go on eBay or an additional place, and you'll see sellers declaring to provde the authentic report, many of the whereas pushing a phony.

[b][url=http://www.shippingonlineplaza.com/]louis vuitton handbags[/url][/b] 7. Finally, should you be purchasing a bag from the downtown roadside shop, then never hope an genuine designer purse. When the designer purse is as low-cost as chips, then tend not to hope to obtain an genuine designer purse. Spanish artist Santiago Sierra is perhaps the world's most radical residing artist. He recreates the exploitation of the globalised economic system from the art gallery - by paying out junkies the price of a repair to tattoo a line across their backs, choosing scores of black immigrant is effective to dig a vast land artwork sculpture in Spain, and filling a museum in Germany with mud. He thinks the whole world of art is as corrupted as being the world of capitalism..
Tutte le scenario di moda comune tocco di specifica edizione 2012 Autunno For each Inverno tipi. Inside of realt ridurre andare disadvantage Abercrombie Fitch Prorsum A/W09 specificate. harkens Bailey torna su all through specifiche all'interno personalizzati Regno unito brand name arrive una propriet giacche i casa con la regia di tutte the trincea sulla strada for every centro ormai di stagione.

[b][url=http://www.cheapuggbootssalenow.co.uk/]cheap ugg boots[/url][/b] "Has it at any time occurred to you that work merely serves being an justification for neglecting all your family members?" she cerebrated, albeit disapprovingly. "Work is transient. Organizations can present you with the sack anytime the odds are not in their favor but your family won't do that.
A vital function about zebra designer carriers is possible forever trendy, it doesn't matter what the four seasons is. You'll be able to carry these artist bags within the wintertime months local weather at the similar time. It can be really a end journeying procedure that contains a continue being in the car establishing.

Anonymous said...

viagra 150 mg - order viagra , http://cheapviagradirectly.com/#rjpsf viagra 50 mg

Anonymous said...

ï»?Most of the soccer fanatics around the globe choose to purchase this kind of shirts[url=http://www.maurkicepounceyjersey.com/]Womens Maurkice Pouncey Jersey[/url]
provided that they are declaring that they are totally devoted with the team they are on Various network companies offer this remarkable publicity and thus you may take reward of owning a sophisticated quality cellular phone
You might be confident adequate to sell your cheap [url=http://www.maurkicepounceyjersey.com/]Nike Maurkice Pouncey Jersey[/url]
towards the buyers A Few Important And Interesting Things About San FranciscoThe hotels mentioned below are supposed to be the finest historic hotels in San Francisco
ï»?It takes almost all participants to help tuck its [url=http://www.mattfortejersey.net/]Authentic Matt Forte Jersey[/url]
If you ever cannot don a regular basketball best next nevertheless you are able to support your staff when at this time there rest a wide range of kind [url=http://www.mattfortejersey.net/]Nike Matt Forte Jersey[/url]
internet that complement your option plus qualities so that they can make your outlook more elegant

Anonymous said...

[b][url=http://www.lovelouisvuittonbags.co.uk/]louis vuitton purses[/url][/b] luggage and position purses Vegas purseblog ensemble Balenciaga E. B. out garments upholster databases upholster ingredients from Message discussion board board Mechanics at Caesars Las vegas NV. In order for you to check out how modern Vietnamese yuppies 'do the hustle', there are several regional discos to examine out. These spots have a strung inclination to change aided by the wind, so request all over for what's hot or not throughout your check out. During the Old Quarter, New Century Nightclub (10 Trang Thi Road) is all of the rage.

[b][url=http://www.uggsunitedkingdom.co.uk/]uggs uk[/url][/b] An additional card has received the product particulars along using the style and design amount. I would advocate you to original of look out for just a good authenticity cards. Should the designer purse you purchased features an inside of jean pocket, you can expect to arrive across your existing authenticity card in there.

[b][url=http://www.cheapuggbootsukwebsite.co.uk/]ugg boots clearance[/url][/b] The subsequent helps make men and women in to the christian louboutin blue suede slingback. Vasculitis is moreover commonly often known as angiitis and lots of much more specially when arteritis if foremost to tinnitus are infected and likewise venulitis each time blood vessels are red-looking. Additionally to though others essential complications Low-cost Genuine Religion out there available for sale, usually normally there are many alternate benefits which could be employed in many persons encountering focus deficit condition..

[b][url=http://www.louisvuittonpursesale.com/]www.louisvuittonpursesale.com[/url][/b] 2. Bears - This mammal belongs on the loved ones of animals referred to as Ursidae. This animal can identified mainly in the countries situated from the north hemisphere. Although the voiced stored expressing my title, over and about again. The greater the title was reported, the louder the voices became. It bought closer and closer, each individual time sounding far more beautiful compared to the final time.

[b][url=http://www.cheapuggbootsonlinesales.co.uk/]ugg boots cheap[/url][/b] New offices will be opening in up coming one-two several years and most of them are all set. You can find only a few unique structures much like the a single by Unitech. The industrial developments include JMD Galleria, Raheja's R Shopping mall, ILD TRade Tower, Ninex Shopping mall, Omaxe wedding ceremony shopping mall.

Anonymous said...

[b][url=http://www.cheapuggsstore.com/]cheap ugg boots[/url][/b] Provide hyperlinks to other complementary but non-competitive neighborhood firms. For instance customers generally check with me to suggest local groomers, dog trainers, and veterinarians. This month I'll be incorporating a list of these regional organizations on my web-site to make sure that buyers have quick usage of them and also have a reason to return back again to go to my internet site subsequent time these are hunting for a pet company provider.

[b][url=http://www.louisvuittonoutletmart.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] That is a short overview of a lot of the original education all those in master's degree in forensic science plans will finish. Now let's look into a lot of the occupations forensic science schooling students can pursue. Preserve in mind that a lot of students don't halt that has a master's degree but keep on their education and learning for the doctorate and post-doctorate levels as a way to qualify for particular work opportunities within the field.

[b][url=http://www.louisvuittonsalemarket.com/]www.louisvuittonsalemarket.com[/url][/b] Rock in the Night time: This glamorous area appears more gorgeous with all the solution of darkness. It really is around the globe well-known that Paris has one of the most wonderful nightlife between numerous global metropolitan areas. Spectacular light sights all over the town elevated the enjoyment of nightlife to quite a few folds.

[b][url=http://www.cheapuggsstore.com/]ugg boots cheap[/url][/b] Females of average money can therefore private many bags on the price of the genuine. A speak to feel you just normally read the the well-known people obtaining that group, they only certainly additional component. However the bash can go away choices intended from purse you can actually make them crafted from the variety of resources.

[b][url=http://www.uggsclearancebusiness.com/]uggs boots clearance[/url][/b] It absolutely was not long in advance of a king's son introduced himself, and offered to undertake the enterprise. He was very well obtained, and in the evening was led into a room adjoining the princesses' sleeping-chamber. His bed was placed there, and he was to look at exactly where they went and danced, as well as in order that they could possibly do absolutely nothing secretly or go away to various other position, the door in their room was still left open up.

[b][url=http://www.uggsoutletnow.com/]ugg outlet[/url][/b] An automobile paint maker offers its body shop consumers help with applications on stock management, accounts receivable, together with other company principles. A restaurant offers no cost infant food items to buyers with infants, making life a lot easier for your loved ones. Seem over and above your core products or services and take a look at how a "big picture" strategy could be your best tiebreaker..

Anonymous said...

Von Miller Elite Jersey

The priest should seek recourse to all available tools and techniques in his planning and decision-making Unlike humans, who use a variety of political processes to determine leadership and rank, dogs sort out their social order by dominance and powerWhen events happen the information is received through our sensory perception organs: eyes, ears, nose, and touch

Peyton Manning Elite Jersey

Like the song Working 9-5, It's No Way to Make a Living Each tape drive range has a specified duty cycle, which is the maximum percentage of time that the drive should be operational BUT THE EVIL OF THE PEOPLE IN THIS DAY WILL CAUSE HIM TO RELEASE HIS WRATH AND ANGER IN A WAY THAT THE WORLD HAS NEVER SEEN BEFORE Can we do anything about such possibilities? Yes, we can balance out the planet by moving ice around, changing reservoirs (China is doing this now, not that they have figured it out yet), etc on the surface and in the perfect balance will come a better orbit

Heath Miller Black Jersey

Anonymous said...

[b][url=http://www.seekingbestbags.co.uk/]louis vuitton outlet[/url][/b] Though it seems everyone during the earth provides a cell cellphone currently, Nokia continues to mature into one of many elite cell phone firms. A a lot necessary accessory that may be turning into important to your mobile phone is actually a ringtone to let you recognize your friend is calling. You will discover at the moment a couple of various forms of Nokia ringtones, with a large number of variants to allow you to personalize each and every buddy of yours with their incredibly possess ringtone..

[b][url=http://www.cheapuggbootsonlinesales.co.uk/]ugg boots cheap[/url][/b] But not in this fashionable period! You'll discover plenty of denim designer wears out there inside the market place at this time. It may become a denims, jackets, shorts or possibly add-ons designed inside a denim fabric this kind of as bags, hats, and so on They come in distinctive colours, price and the like. You'll be able to select from the several styles and types that should absolutely suit your style flavor and every day needs..

[b][url=http://www.cheapuggbootsukwebsite.co.uk/]ugg boots uk[/url][/b] What an peculiar animal who, on this kind of a bag, may be to build me truly feel the full environment gets to be spectacular together. Stroll from the avenue, I do know I was carrying the My boyfriend pledged me the influenced LV didn trigger the attention of individuals all around, but I continue to assured, I even provide the emotion to fly, just after all, all of this, can escape my colleagues Fang Fang eyes. Fang Fang requested if I used to be in five hundred million? I discussed, five hundred million might not should be liked from the LV? "What, you carry the LV?" Fanfan didn pay attention to LV, she merely sensed my inner thoughts are riding substantial these days, do not know why? Fang Fang a more in-depth seem when this LV bag, his eyes envy, jealousy, I extremely happy.

[b][url=http://www.uggsoutletsite.co.uk/]www.uggsoutletsite.co.uk[/url][/b] One more factor to think about is you simply can obtain the top provides at deal designer tag procuring bags once you globe extensive website. Many people loathe to go on the net, even so the reality is this this is certainly every little thing you may need to execute as a way to discover a small priced elegant purse. You are going to still tend to not get yourself a one detail, benefit from it someone drop unwelcome with searching all over to the net? Although you unearth establishments which normally easily promote bargain beautiful wholesale purses, having said that merchants for instance craigslist and ebay are exceptional locations to search also..

[b][url=http://www.louisvuittonwalletsmarket.com/]louis vuitton outlet[/url][/b] Tips on how to buy Legal/Attorney Net Hosting PlansWeb internet hosting strategies differ tremendously in cost, disk space, bandwidth, as well as a number of add-ons and other options. When selecting your hosting program, make certain you are concious of what your company actually really should host, and the way substantially of a desire their will probably be for this content once it truly is on the web. Retain in your mind the most critical functions presented because of the website hosting options such as the regular fee as well as load which the plan can carry; tend not to be fooled by smaller perk goods these kinds of as advertising credits for Search engine optimization or another short-sighted gives.

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 277   Newer› Newest»