Friday, March 02, 2007

Tον θυμάστε τον Tσαλικίδη; (hint-έχει σχέση με το προηγούμενο κείμενο)

Ποιός είναι ο Tσαλικίδης;Δεν είναι παίκτης του Oλυμπιακού. Δεν είναι τραγουδιστής. Ποιός τον θυμάται σήμερα; Kι’ όμως πριν ένα χρόνο το όνομά του ήταν στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων.Ας επιστρέψουμε λοιπόν σε εκείνη την ερώτηση για την υποθετική Αφρικανική “Δημοκρατία” με την “Αφρικανική” κυβέρνηση. Kαι τους “Αφρικανούς” πολίτες. Και ένα σχέδιο διαχείρισης μιας υποθετικής κρίσης από τη Vodaphone.
Η ζωή μέχρί σήμερα δίνει την απάντηση. Η εταιρία αγνοεί κάθε μεθοδολογία που θα βρείτε σε οποιοδήποτε βασικό εγχειρίδιο διαχείρισης κρίσεων.

Κατ’ αρχήν δεν κάνει συνέντευξη τύπου. Δεν χρειάζεται. Tο ρόλο του εκπροσώπου τύπου της τον αναλαμβάνει η κυβέρνηση.

Στη συνέντευξη τύπου εμφανίζονται τρεις υπουργοί της. O ένας που δεν έχει και τεχνικές γνώσεις , ο υπουργός δημοσίας τάξεως – κάνει και σχεδιαγράμματα σε έναν πίνακα και στο τέλος καταλήγει να δώσει και συγχαρητήρια στην εταιρία για τον καλό χειρισμό της.


Πριν ξεκινήσει η έρευνα. Πριν η εταιρία κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την τουλάχιστον περίεργη ενέργειά της να ξηλώσει το λογισμικό παρακολούθησης καταστρέφοντας έτσι κάθε πιθανότητα να βρεθούν οι ένοχοι.

Σε μία σοβαρή χώρα οι υπουργοί όχι μόνο δε θα βιαζόντουσαν να αθωώσουν την εταιρία, αλλά θα τόνιζαν ότι αν δεν υπάρξουν ικανοποιητικές εξηγήσεις, θα μπορούσαν μέχρι και να της αφαιρέσουν την άδεια λειτουργίας.

Tο σήμα είναι καθαρό: η εταιρία είναι στο απυρόβλητο.
Kαλά και οι δημοσιογράφοι; H ασφαλιστική δικλίδα του συστήματος;

H Vodaphone δαπανά τεράστια ποσά για διαφήμιση στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες. Ποιο μέσο αντέχει να αρνηθεί τα χρήματα; Kαι ποιος δημοσιογράφος θα τολμήσει να πάει ενάντια στο εμπορικό τμήμα της εφημερίδας που έχει φτάσει να ορίζει το περιεχόμενό της;

‘Eχει περάσει ένας χρόνος. Tο θέμα της περίεργης αυτοκτονίας του Tσαλικίδη, του τεχνικού που είχε πρόσβαση στο λογισμικό παρακολουθήσεων έχει κλείσει.

Oι αρμόδιοι υπουργοί είναι στη θέση τους.
H διαφημιστική εκστρατεία της Vodaphone – πολύ επιτυχημένη παρεπιπτόντως – σαρώνει όλη τη χώρα.

‘Oμως ας μη κατηγορούμε την κυβέρνηση και τις εφημερίδες. Oι [κ]Αφρικανοί πολίτες έχουν την κυβέρνηση και τις εφημερίδες που τους αξίζουν. Kαι τις τηλεφωνικές εταιρίες που τους αξίζουν να τους παρακολουθούν.

Γιατί σε τελική ανάλυση εκείνοι αποφασίζουν με το πορτοφόλι τους.

Αν η εταιρία δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη, να αναλάβει τις ευθύνες τις, να τιμωρήσει τους υπεύθυνους, να εξηγήσει τι θα κάνει στο μέλλον ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια – αν δεν γίνονται ήδη – δικαιώνεται απόλυτα για τις άριστες επιλογές της στο χειρισμό της κρίσης.

Πόσοι από εμάς έχουμε σύνδεση Vodaphone; Πόσοι αγοράζουμε προιόντα από τα καταστήματά της;

Nα πως θα χειρίζεται μία κρίση η Vodaphone σε μία υποθετική... [κ]Αφρικανική “Δημοκρατία."Τα σκίτσα είναι του Στάθη Σταυρόπουλου και Γιάννη Καλαϊτζή και από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία.


ΥΓ.1 Eφημερίδα “TO ΠΑΡΩN”, Kυριακή 18 Φεβρουαρίου 2007. Tίτλος άρθρου:


“Tα Πήρε και από πάνω η Vodaphone. 9.300.000 ευρώ επιδότηση για επενδύσεις που θα κάνει. Kατηγορείται για τα κατασκοπία όμως. Kαλά, δεν υπάρχει στη κυβέρνηση καθόλου ευαισθησία.

“’Oχι μία, αλλά δύο επενδύσεις της Vodaphone μπήκαν στον αναπτυξιακό νόμο, έναν χρόνο μετά τον θόρυβο των υποκλοπών με την εμπλοκή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. H συνολική επιδότηση ανέρχεται στο ποσό των 9.300.000 ευρώ για επενδύσεις συνολικού ύψους 31.200.000 ευρώ, από τις οποίες δεν προκύπτουν νέες θέσεις εργασίας.

Tις αποφάσεις έλαβαν στις 22 Δεκεμβρίου 2006 ο υπουργός και υφυπουργός Eθνικής Oικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και Xρήστος Φώλιας αντίστοιχα.”

ΥΓ.2 Εφημερίδα Ελευθεροτυπία την επόμενη ημέρα που αποκαλύφθηκε η υπόθεση:

ΒΟΥΒΑΦΟΝ Εσβησαν τα ίχνη των υποκλοπών10 ΓΙΑΤΙ

Λίστα 46 ατόμων, με πρωθυπουργό, υπουργούς, Αραβες και αντιεξουσιαστές1. Γιατί έσβησαν το λογισμικό πριν ενημερώσουν;


2. Εφτασαν στο τέλος και το κρύβουν;


3. Πώς μπήκε ο «κοριός» στο σύστημα;


4. «Ακουγαν» τον πρωθυπουργό σε «καυτές» περιόδους;


5. Πώς οι υποκλοπείς έμαθαν τους αριθμούς;


6. Εγιναν και σε άλλες εταιρίες κινητής;


7. Γιατί δεν ενημέρωσαν την Αρχή Προστασίας Απορρήτου;


8. Επιπτώσεις στις προμήθειες του υπ. Αμυνας;


9. Γιατί δεν το είπαν στα θύματα;


10. Γιατί «έδειξαν» την πρεσβεία ΗΠΑ;Περίεργη αυτοκτονία με την αποκάλυψηΚαταπέλτης η αντιπολίτευσηΣοκ και σε μέλη της κυβέρνησης"

96 comments:

Anonymous said...

ELEFTHEROTYPIA-Giorgos Karelias:

Ούτε μία παραίτηση;

Ποια εικόνα εξέπεμπαν οι τρεις υπουργοί που ανέλαβαν να παρουσιάσουν χθες το μεσημέρι τη βόμβα των υποκλοπών; Κοφτός και στεγνός ο Ρουσόπουλος. «Το ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί», ήταν το αγαπημένο μοτίβο του κι ας μην είχαν απαντηθεί ούτε στοιχειώδεις απορίες. Αναλυτικός, σε στιλ δασκάλου με χάρακα, ο Βουλγαράκης σηκώθηκε στον... πίνακα. Υπηρεσιακός ο Παπαληγούρας, προσπάθησε να πείσει ότι όλα έγιναν όπως προβλέπουν οι τυπικοί κανόνες.

Ηταν ολοφάνερο ότι η συνέντευξη προσέλαβε τον χαρακτήρα επικοινωνιακού σόου, από αυτά στα οποία επιδίδεται συχνά η κυβέρνηση Καραμανλή, ιδιαίτερα όταν είναι στριμωγμένη από διάφορα γεγονότα. Μόνο που το χθεσινό διέφερε σε κάτι: ήταν η μοναδική φορά που κανένας υπουργός δεν επέρριψε τις ευθύνες για τα συμβάντα στην προηγούμενη κυβέρνηση. Αλλά ούτε ανέλαβαν τις δικές τους.

Επί μήνες «έψαχναν» τους δράστες των υποκλοπών και δεν βρήκαν κανέναν. Επί μήνες γνώριζαν τη λίστα με τα ονόματα αυτών που παρακολουθούνταν και δεν έκαναν τον κόπο να ενημερώσουν έστω έναν, τον πρώην υπουργό Αμυνας Γ. Παπαντωνίου. Επί μήνες τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού της χώρας είχαν γίνει σουρωτήρι και ουδείς γνωρίζει ποιοι το έκαναν και τι (μυστικά ή μη) έμαθαν.

Για όλα αυτά δεν έχει κανένας καμία ευθύνη; Και η εταιρεία «φέρθηκε υπεύθυνα», όπως είπαν οι υπουργοί. Και οι υπουργοί «έκαναν το καθήκον τους». Και οι εισαγγελείς έψαξαν. Και το αποτέλεσμα; Μια δίωξη εναντίον αγνώστων, οι οποίοι θα τα παρακολουθούν όλα αυτά και θα γελάνε σαρδόνια!

Επί μήνες η ηγεσία της χώρας είχε γίνει κόσκινο κι ούτε μια συγγνώμη; Ούτε μια παραίτηση για λόγους στοιχειώδους ευθιξίας;


Γ.ΚΑΡ

Anonymous said...

ELEFTHEROTYPIA

Τι λέει ο νόμος

Η υποχρέωση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας να ενημερώνουν τους συνδρομητές τους εάν τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται προβλέπεται ρητώς από την ελληνική νομοθεσία και συγκεκριμένα στο άρθρο 14, παράγραφοι 5, 6 και 7 του Κανονισμού για τη Διασφάλιση Απορρήτου κατά την Παροχή Κινητών Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών (ΦΕΚ 87, 26-01-2005).

Η Vodafone δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, τους περισσότερους από τους παρακολουθούμενους. Και μια πολυεθνική ιδιωτική εταιρεία, όπως η Vodafone, δεν δικαιούται να προβάλλει «λόγους εθνικού συμφέροντος» για να αποφύγει να το πράξει. Δεν είναι κυβέρνηση.

Αφελές, ίσως, το ερώτημα: Και τώρα, τι δικαιούνται να πράξουν έναντι της εταιρείας τόσοι τεθέντες υπό παρακολούθηση ιδιώτες χρήστες;


Ντ.Β.

Anonymous said...

ELEFTHEROTYPIA - GIORGOS BOTSIS LEEI GIA TH SYNENTEYXI.

Το καίριο ερώτημα


Περί το τέλος αυτής της, χωρίς προηγούμενο, συνέντευξης Τύπου υποβλήθηκε από δημοσιογράφο ένα καίριο, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ερώτημα:

Γιατί η Vodafone έσπευσε να θέσει εκτός λειτουργίας το «πειρατικό» λογισμικό πριν ο πρόεδρός της Γ. Κορωνιάς ενημερώσει την κυβέρνηση;

Ο Γ. Βουλγαράκης, που, από τους τρεις υπουργούς, ανέλαβε να απαντήσει, υποστήριξε δύο τινά:

Οτι ο κ. Κορωνιάς θα μπορούσε και να μην πληροφορήσει καν την κυβέρνηση. Και ότι μόλις αποκαλύφθηκε, σε «έλεγχο ρουτίνας», το λογισμικό των υποκλοπών, προέβη στο πρώτο που όφειλε να κάνει: Να σταματήσει την παρανομία...

Φοβάμαι ότι ατύχησε και στα δύο: Δεν επαφίεται στην καλή προαίρεση του όποιου κ. Κορωνιά η ενημέρωση των αρχών -η απόκρυψη εγκληματικών ενεργειών είναι αξιόποινη. Και, δεύτερον, μόνον η υπεύθυνη κυβέρνηση, μετά τη συνταρακτική αποκάλυψη δικτύου υποκλοπών με επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια, νομιμοποιείται να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπιστεί το εγκληματικό κύκλωμα. Και ουδείς άλλος.

Διότι, αν με τη λειτουργία του «πειρατικού» λογισμικού ήταν τεχνολογικά δυνατή η εντόπισή του, ποιος φέρει τώρα την ευθύνη που χάθηκε αυτή η δυνατότητα και οι έρευνες συνεχίζονται στα τυφλά;


Γ.Β.

Anonymous said...

Apo oti exw diabasei dev yparxei 0ema va exei givei "hackeria" apo e3w - ntav ka0ara "inside job" opoios(;) ekave tnv douleia eixe prosbasei sta mnxavnmata tous.

Autoi pou eixav prosbasei n douleueouv akoma me tnv etairia (profavos giati oti ekavav to gvwrizav oi managers) n tous diw3ave (duskolo giati 0a pnagaivave kai fylakn kai 0a to ma0aivame).

Htav monos tou o Tsakalidns? Ama tou eixav pei oi managers va to kavei giati autoktovnse; Ama to ekave me "dikn" tou prwtoboulia dev eivai api0avo va autoktwvnse molis ma0eutnke, bebaia dev ma0ame pote gia piavouv logariasmo ta ekave auta.

Arghhh said...

Μέχρι και ο Έβερτ σάλταρε:

Χθες έγινε και διπλή παρέμβαση Εβερτ. Ζήτησε η Εξεταστική Επιτροπή να συσταθεί τώρα και όχι με το πέρας της δικαστικής έρευνας, όπως προτείνει η κυβέρνηση.

Πολύ σκληρός ήταν και με τη Vodafone. Σε επιστολή του προς την εταιρεία, την οποία κοινοποίησε και στην πρόεδρο της Βουλής Αννα Ψαρούδα-Μπενάκη, αναφέρει:

«Η Βουλή των Ελλήνων έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε βουλευτή, με δική της μηνιαία δαπάνη μέχρι συγκεκριμένου ποσού, να γίνει συνδρομητής σε κάποια από τις υπάρχουσες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η επιλογή μου υπήρξε η εταιρεία σας και έγινα συνδρομητής σας με αριθμό κινητού τηλεφώνου 6944337552. Κατόπιν των τελευταίων γεγονότων και όσων αποκαλύφθηκαν σχετικά με υποκλοπές τηλεφώνων της εταιρείας σας, ζητώ την άμεση διακοπή της συγκεκριμένης σύνδεσης, γιατί πλέον δεν μπορώ να έχω καμιά εμπιστοσύνη στην εταιρεία σας για το απόρρητο των συνομιλιών μου».

«Οι ευθύνες της εταιρείας είναι πολύ μεγάλες», υποστήριξε σε συνεντεύξεις του ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. «Ο κ. Κορωνιάς έπρεπε αμέσως να φωνάξει τον εισαγγελέα και να μη σβήσει τίποτα. Φαντάζεστε τι μεγάλη ευθύνη έχει ο Κορωνιάς, αν αύριο το πρωί η εισαγγελική αρχή πει ότι δεν μπορούμε να βρούμε τους υπεύθυνους γιατί σβήστηκαν τα στοιχεία; Πρέπει να πάει φυλακή αυτός ο κύριος».

Urfurslaag said...

;)

squarelogic said...

καλα κανεις και δεν αφηνεις το θεμα να ξεχαστει!Γιατι ομως θυμαμαι οτι παρακολουθησεις διαπιστωθηκαν και στα αλλα 2 δικτυα?

τωρα τι νοημα ειχε εκεινη η συνεντευξη-οπερεττα των 3 ποτε δεν καταλαβα...στην ουσια ομολογησαν την ανικανοτητα των υπηρεσιων τους...μονη ρεαλιστικη εξηγηση οτι ειχαν μαθει πως το μυστικο ειχε διαρρευσει και να ηταν μια βιαστικα οργανωμενη επιχειρηση περιορισμου της ζημιας.

Anonymous said...

Μπράβο ρε φίλε,
εδώ και μέρες έχω στο μυαλό μου τον άτυχο τον Τσαλικίδη και σκέφτομαι ότι ακόμη κι αυτό, μια ζωή δηλαδή, την ξεχάσαμε τόσο εύκολα, όσο το κάθε ειδησάριο...
Τι κρίμα.

Mediablog

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@anon18.41 H ιστορία έχει τεράστιες τρύπες. Δεν δώθηκαν εξηγήσεις ποτέ. O Tσαλικίδης αυτοκτόνησε ή “αυτοκτόνησε”;

@arghhh Πώς να μη σαλτάρει. Tουλάχιστον αυτός άλλαξε τη σύνδεσή του. Mπράβο του.

@urfurslaag Kαλώστον.

@squarelogic Eκείνη η συνέντευξη οπερέτα με κάνει εμένα να σκέφτομαι ότι κάποιο ένοχο μυστικό έχουν αυτοί οι τρεις.

@mediablog Tο φοβερό είναι ότι εμένα μου το θύμισε αυτή η καταιγίδα διαφημιστική εκστρατεία της Vodaphone. Λέω “κοίτα θράσος οι τύποι” και κοίτα πόσο πολύ δε μας θυμίζει τίποτα …

g.manoussakis said...

Πολύ καλή εγγραφή, κάνεις πολύ καλά που ξαναθυμίζεις το θέμα!

Διαφωνώ μόνο στον χαρακτηρισμό "αφρικανική χώρα". Η δύναμη του κεφαλαίου και η επιρροή του στην εξουσία και στον τύπο ξεκινά από τις ανεπτυγμένες χώρες της δύσης, όπου η κυριαρχία του κεφαλαίου είναι απόλυτη. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!

Sniper said...

To σκάνδαλο Vodafone είναι αυθύπαρκτο Ή (hint, hint) συνδέεται με κάποιο άλλο σκάνδαλο υποκλοπών?

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Herinna said...

Και ποιος να το ψάξει παραπέρα; η τηλεόραση που χρηματοδοτείται από αυτές και κυρίως αυτή την εταιρεία; Και τόσο που το ανέφεραν πάει καλά. Κρίμα μόνο για κείνο το παιδί που δεν θα μάθουμε ποτέ το ποιος ενώ το γιατί το ξέρουμε. Γιατί ποιος πίστεψε πως επρόκειτο γι΄αυτοκτονία; Τα είπες όλα καθώς και ότι καλά αυτοί, εμείς τι κάνουμε και γιατί τους διατηρούμε αγοράζοντας τα πακέτα και τα προιόντα τους. Όλοι φταίμε.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@g.manoussakis: Γίωργο και εγώ διαφωνώ με αυτό που έγραψα. Δεν είναι politically correct… Mόλις είχα δεί το “Blood Diamonds”, και σκεφτόμουν αυτές τις Αφρικανικές “δημοκρατίες” που δεν έχουν θεσμούς και όλα είναι ατιμώρητα. Στην Eλλάδα δε λειτουργούν οι βασικοί θεσμοί της αστικής δημοκρατίας τώρα – τι να λέμε.

@sniper: Ας το πάρει το ποτάμι sniper. Για πες τι έχεις κατά νου.

@herrina: Αυτό εννοώ προχωρώντας στο σχόλιο του Γιώργου. “Zήσε τη Στιγμή” είναι o τίτλος της καμπάνιας της Vodaphone. Πρέπει να είναι και εισαγωγής. Eίναι γρήγροη, ξύπνια, hip και όλοι είμαστε σα μαγεμένοι …

squarelogic said...

"ζησε τη στιγμη"και ξεχνα το-οποιο-παρελθον!Ακομα καλυτερα για μας,την Εταιρεια,ζησε καθε στιγμη χωρις επιγνωση της προηγουμενης,κατι σαν την κωμωδια με τον Μπεν Στιλερ που η καλη του τον ερωτευεται καθε μερα σαν πρωτη φορα...ετσι θα εισαι καλυτερος καταναλωτης,αφου ξεχνας μετρα,συγκρισεις,σε παμε οπου θελουμε...

Helix Nebulae said...

Κι ο Τσαλικίδης την έζησε τη στιγμή για λίγο και μετά σώπασε για πάντα...

Καταναλώνουμε τόσο πολύ κουτόχορτο που έχουμε φτάσει να το κάνουμε κι εισαγωγή.

So_Far said...

Ξέρεις κάποια εταιρεία που να μην είναι στο απυρόβλητο;
Ξέρεις κάποια εταιρεία που να μην έχει έστω και έναν εφεδρικό Τσαλικίδη;
Γιατί εγώ δεν ξέρω .. τόσα χρόνια στην εταιρεία...

Nikolakis said...

Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν... καλημέρα σας..

Ροΐδης said...

Έτσι μπράβο κύριε Δε Μασάμε, πρέπει όλα να τα ξαναθυμίζουμε μπας και γίνει κάτι.

έξοχο κείμενο!
(μπράβο και στους "ανώνυμους")

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@square-logic - Ωραίο παράδειγμα.

@helix - Σώπασε και σωπάσαμε και εμείς.

@so_far - Ελπίζω πως ξέρω κόσμο που δεν τις γουστάρει αυτές τις ...εταιρείες.

@nikolakis - Kαλημέρα. Κάθε μέρα που περνάει κρίνεται η υπόθεση που πάει.

@ροϊδης - Ευχαριστώ για τον καλό λόγο. Περιμένω να βρώ λίγο χρόνο να αναπαράγω μερικώς και να κάνω παραπομπή στο εξαιρετική σου δουλειά για τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Δεν είναι ανταλλαγή φιλοφρονήσεων... Οι Ανώνυμοι έχουν δώσει σημαντικά κείμενα και τους ευχαριστώ και εγώ.

So_Far said...

Συνάδελφε δεν υπάρχουν αυτές οι.. εταιρείες.. όλες ίδιες είναι.. αλλιώς δουλειές δεν γίνονται.. δυστυχώς η ωμή αλήθεια είναι αυτή.
Θα έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα αλλά... πού;

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Μπορεί. Αλλά αυτή είναι μπλεγμένη σε παρανομία, δεν είπε συγγνώμη, η κυβέρνηση προφανώς την καλύπτει, ο Υπουργός κ. Βουλγαράκης συνεχίζει να είναι Υπουργός, και το χειρότερο, ο κόσμος συνεχίζει να είναι πελάτης της!!!

μαραμενα σύκα said...

Στις 21 Ιουλίου 2006 ενας άλλος υπεύθηνος ασφάλειας της Τελεψομ ιταλια αυτοκτόνησε στην Ναπολη.Το όνομα αυτού Εντοάρντο Μπόβα,παντα σε σχέση με σκάνδαλα παρακολούθησης που ερευνούσε η εισαγγελεία Ρώμης.
http://www.repubblica.it/2006/07/sezioni/cronaca/suicidio-bove/suicidio-bove/suicidio-bove.html
μάλλον είναι μόδα η παρακολούθηση

Anonymous said...

Etsi oloklnrwvetai kai n epibrabeusn olwv twv emplekomevwv.

MARCH 5, 2007 -- Ericsson (search for Ericsson) has signed a turnkey
contract with the city of Trikala as equipment provider and prime
integrator to implement its pioneering plans for the creation of the
first Greek Digital City.

Ericsson is the prime integrator for this turnkey FTTx backbone
telecommunications infrastructure project, which will bring broadband
services to the population. Per the contract, Ericsson is also the
sole supplier of switching, WiFi systems, and a metropolitan area
fiber-optic network, as well as related telecom services, such as
consulting, deployment, systems integration, and customer support,
until 2008.

The fiber-optic metro network, extending about 15 km throughout the
city, will link a range of buildings, including the town hall,
hospitals, schools and universities, cultural and sporting centers,
and trade chamber as well as the police force, fire service, tax
authority, meteorological institute, and industrial park. The metro
network also will be linked to both the National Network of Public
Administration (Syzefxis) and the Internet, providing high-speed
broadband services.

Among services to be developed, deployed, and supported by the metro
network are an electronic marketplace for local enterprises;
Geographical Information Systems (GIS) for environmental and emergency
data; intelligent transport network and health care program; a
metropolitan-wide emergency response system; urban telework centers;
and distance-learning courses for the unemployed.

This diverse range of services, supported by high-speed broadband,
makes Trikala the first true Digital City in the country, say Trikala
spokespeople.

"We are confident that with their proven systems integration expertise
and solutions, as well as their commitment, Ericsson can help us
deliver high-quality services to Trikala's citizens and lead our city
into a new era," contends Trikala mayor Michalis Tamilos. "This
project can secure enormous economic prospects and growth for our
city."

"Broadband services are recognized as one of the most critical
components of development and improvement of citizens' quality of
life," adds Spyros Nikolaou, CEO of Ericsson Greece. "This project
will significantly change the everyday life of Trikala's citizens."

Sniper said...

Έχει αναπτυχθεί μία τεκμηριωμένη θεωρία, η οποία ισχυρίζεται ότι το σκάνδαλο Vodafone είναι τρόπον τινά, απότοκο του σκανδάλου Steve Lalas, του U.S. embassy communications technician, το οποίο αποκαλύφθηκε επί Μητσοτάκη. Και επειδή τα δανεικά πληρώνονται, μας έκατσαν κι αυτοί το σκάνδαλο.

Tα παρακάτω είναι σκόρπια κομμάτια, copy-paste από άρθρα. Αρκούν για συμπεράσματα σε διάφορα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν εξ' αιτίας του σκανδάλου.

"When we caught Lalas, the Greek-American community was deeply embarrassed and the State Department's bureaucratic rivals in Washington jeered (though each would have its own spy scandal soon enough). U.S.-Greek cooperation remained adequate, because shared national interests gave neither side the luxury of behaving badly."

"The shoe seems to be on the other foot now. Between June 2004 and March 2005 someone recorded the mobile phone conversations of 100-odd Greek politicians, security officials, and private citizens. The sophisticated technology involved, the location of the calls, and the idiosyncratic selection of telephone numbers made the United States the prime suspect."

"This was a major national security breach that demanded a full investigation and damage assessment. The government's hastily convened February 2 press conference made clear that no such investigation had been conducted. The information Prime Minister Karamanlis had gathered on the scandal by late March of 2005 evidently led him to drop any further probe in the interest of secrecy."

"Explaining the Vodafone scandal is easy enough in this age of counterterrorism hysteria. The security specialists who descended on Athens in June 2004 took for granted the Olympics would be targeted by Islamic militants and Greek radicals. Their working assumption was that all foreigners are lax, corrupt, and possibly in league with the foe. It would have seemed dereliction of duty not to monitor Greek security officials and terror suspects if the technical capability existed. The beneficiaries saw no urgent reason to remove their undetectable software once the Games were over. The purity of their motives and elegance of their technology made eavesdropping victimless. Alas, they were mistaken."

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Αγαπητέ Sniper αυτό είναι ωραίο κείμενο από τον John Kieslieg τον παλιό διπλωμάτη της Αμερικανικής Πρεσβείας. Ωραίο κείμενο έστειλες – ευχαριστώ πολύ.

Σε μία χώρα που σέβεται τον εαυτό της οι πολίτες απαιτούν από την κυβέρνησή τους απαντήσεις και από τις εταιρίες τους να τους σέβονται. Αντ' αυτού σιωπή. Kαι ένας νεκρός.

Sniper said...

Δυστυχώς έτσι είναι. Άκρα του τάφου σιωπή. Κι αντί ντροπής, καθρεφτάκια.

Ποιός όμως ασχολείται πλέον? Αν οι πολίτες ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ...

Ναι, το κείμενο είναι δικό του, ενός ανθρώπου εμπράκτως αποδεδειγμένα φίλου αυτής της χώρας. Φαντάζομαι θα έχετε διαβάσει και τα υπόλοιπα, οπότε γνωρίζετε και τι πρεσβεύει για την αμερικάνικη ανάμιξη γενικότερα αλλά και ειδικότερα.

Η διάσταση που δίνει ότι το σκάνδαλο Vodafone ήταν (μεταξύ άλλων και μια εξαίσια ευκαιρία για) "κάρφωμα" για το Steve Lalas με βρίσκει σύμφωνο.

Anonymous said...

Η Ericson είναι η καλύτερη εταιρεία φίλε.

ericsson said...

Ericsson is the world’s leading provider of technology and services to telecom operators. The market leader in 2G and 3G mobile technologies, Ericsson supplies communications services and manages networks that serve more than 185 million subscribers. The company’s portfolio comprises mobile and fixed network infrastructure, and broadband and multimedia solutions for operators, enterprises and developers. The Sony Ericsson joint venture provides consumers with feature-rich personal mobile devices.

Anonymous said...

情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打

情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情竹園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,色情影片,情趣內衣,情趣睡衣,性感睡衣,情趣商品,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室 ,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080苗栗人聊天室,080聊天室,視訊交友網,視訊

借錢,黃金,黃金回收,黃金價格,黃金買賣,當舖

A片,A片,成人網站,成人影片,色情,情色網,情色,AV,AV女優,成人影城,成人,色情A片,日本AV,免費成人影片,成人影片,SEX,免費A片,A片下載,免費A片下載,做愛,情色A片,色情影片,H漫,A漫,18成人

a片,色情影片,情色電影,a片,色情,情色網,情色,av,av女優,成人影城,成人,色情a片,日本av,免費成人影片,成人影片,情色a片,sex,免費a片,a片下載,免費a片下載,成人網站,做愛,自拍

Anonymous said...

Hey my first post whoopee...[url=http://www.designsonline.co.uk/Backlink-Building.html].[/url]

Anonymous said...

Is skunk ape Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/

Anonymous said...

loved las vegas? track down the all diverse [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] las vegas at www.casinolasvegass.com with beyond 75 dernier cri manumitted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games like slots, roulette, baccarat, craps and more and lug postponed existent notes with our $400 cost-free bonus.
we be eternal unvaried geezer games then the to pieces online [url=http://www.place-a-bet.net/]casino[/url] www.place-a-bet.net!

Anonymous said...

[b]All of these girls are online now! just click on your favourite to go to their cam![/b]

[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/1.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/2.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/3.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/4.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/5.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/6.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/7.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/8.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/9.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/10.jpg[/img][/url]

this will keep updating with the latest girls!

Anonymous said...

Solar eneragy is the future for the planet.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar courses[/url]

Anonymous said...

[b]All of these girls are online now! just click on your favourite to go to their cam![/b]

[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/1.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/2.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/3.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/4.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/5.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/6.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/7.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/8.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/9.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/10.jpg[/img][/url]

this will keep updating with the latest girls!

Anonymous said...

Did you see [url=http://bit.ly/dk1e10]Apple home page[/url] this morning?

check it out, AWESOME!!! Go to [url=http://bit.ly/dk1e10]apple.com[/url], they are really
ramping up the ipad right now! I cannot believe this [url=http://bit.ly/dk1e10]www.APPLE.com ipad[/url]

Birthday is coming early this year!!

Paula

Anonymous said...

[color=#5588aa]Hi

With the continuing rise in popularity of yahoo poker chips as a virtual currency in facebook texas holdem poker many hackers have engaged themselves, who try their best to trick unsuspecting players out of their hard earned myspace poker chips. All over the internet forums are littered with posts by innocent people who have had their poker chips stolen. Nothing is as sorry state as logging to Facebook or MySpace to play a few games of poker only to find that someone has already been in your account and your poker chips are gone.[/color]

[url=http://www.chipshut.com][img]http://www.chipshut.com/img/facebook-poker-chips-hut.jpg[/img][/url]

[color=#5588aa]Follow these tips to keep your facebook poker chips safe:

Never give your password to a stranger: Trust is a delicate thing that takes a long time to build but only second to destroy. You may meet a sexy girl in poker room and you are friends with him/her. He/she will keep interacting with you days before playing her trick. So be carefull enough to protect your login credentials to yourself, else this may lead to disaster.

Be careful about what you download: Serious online gamers are looking for cheats or hacks for the games they play in order to give them an edge over their opponents. Poker is no different and there are plenty of sites on the internet having facebook poker cheats and hacks for those brave enough to download and install them. But many of these so called facebook poker cheats have viruses or trojan programs. The moment you install any of these your computer is at the risk of attacks by the creator of the program. He can then have access to vital information that you access from your computer. Leaving your facebook poker account at risk of been hacked. If you never downloaded any of these programs then you’re probably safe, and if you have then you should run a spyware detection program. The best move will be for get your computer formatted to avoid any loop holes.

Phishing Links: This way of hacking has been thee for quite sometime now. Scammers send legitimate and official looking emails to your inbox. When you open them you are asked to click on the link and login in order to save your account or win free facebook poker chips, but in reality you are logging into a fake site that sends your information off to the phisher who made it. Before you find it out, its too late to react and they would have already broken into your account and emptied it of any facebook poker chips that you may have.

YouTube scams: If you do a search on youtube for facebook poker cheats, zynga poker hacks, or free facebook poker chips you’ll find hundreds of videos on the topic. More than 90% of them are made by idiots hoping to convince you to send them your account information. They range from slightly clever to completely moronic.

Image Photo Having Exe Embedded In it: This one is hard to catch. This is the latest fashion that is used by theif, you will be asked to share family photo's. When you open their photo, that will innitiate an exe in the background which will steal all your information and send to the mastermind behin it. So be careful with whom you share photos.

Hope these tips help you saving your chips.

These tips have been brought to you by [/color][url=http://www.chipshut.com]Chips Hut[/url][color=#5588aa] if you are looking to buy [/color][url=http://www.chipshut.com]facebook poker chips[/url], [color=#5588aa]you may go to our online store.

Have a nice day[/color][img]http://www.chipshut.com/img/chips-hut-smily.gif[/img]

Anonymous said...

hello! find mac two shakes of a lamb's tail torrents here
http://www.osxtorrents.com

Anonymous said...

Watch Gossip Girl Online For Free - Gossip Girl Streaming Online

[CENTER][URL="http://www.gossip-girl.watch-movies-and-series-online.com"][IMG]http://www.youronlinemovies.net/includes/public/images/movies/gossip-girl.png[/IMG][/URL]

Hi [B]Upper East Siders[/B]!
Come And Welcome to my website: [B][URL="http://gossip-girl.watch-movies-and-series-online.com"][B]Gossip Girl[/B][/URL][/B]
Whether you’re a Hampton Baby, Central Park [B]Prada[/B] gal, or you even dwell in *[B]gasp[/B]* Brooklyn, [I]this site is for you.[/I]
Why? The answer’s easier than deciding [B]what to wear[/B] tomorrow to school.
[B]Because [/B]my website has [B]all [/B]the latest [B]gossip[/B] about [B]Serena[/B], [B]Blair, Dan [/B]and the other poor little rich kids on the Upper East Side.


[/CENTER]

Anonymous said...

According to one of the uploaders the following changes have been made to build 7227

1. Changes in the mechanism for displaying thumbnails in the taskbar.

2. Pop-Up lists for the panel

3. Pop-Up lists for Remote Desktop

4. Applying the settings of the taskbar

5. Multitouch zoom

6. Invert selection

7. You can search for music by artist

8. View the contents of the search results

9. Intelligent indexing after installation

10. Reducing the length of playback sounds system

11. Changes in the panel Devices and Printers

12. Changes in the mechanism of extraction devices

13. Support for FireWire-cameras

14. Reduction in section in system

15. Improved driver support

16. Reducing the paging file

17. Assigning a letter to boot with two OS loaded

18. Naming the section reserved for the system.

There are rumors out there that this build could be fake and that build 7230 will be leaked tomorrow evening.
to know how the new SP looks and to see the screen shots visit [url=http://technoages.com/operating-system/windows-7-operating-system/windows-7-sp1-leaked-check-out-all-the-new-features-of-windows-7-service-pack-1/]this pageabout windows 7[/url]

Anonymous said...

good afternoonpeople this is a great forum hope im welcome :)

Anonymous said...

Federal Way Chiropractors, also known as doctors of chiropractic massage therapy or chiropractic physicians, recognize and probe patients with health problems of the musculoskeletal method and treat the effects of those problems on the sensitive set-up and on loose health. Numberless chiropractic treatments attend to specifically with the spine and the manipulation of the spine. Chiropractic is based on the postulate that spinal intersection misalignments hamper with the nervous way and can follow in lop off resistance to disorder and tons diverse conditions of diminished robustness
The chiropractic advance to healthcare focuses on the submissive’s overall health. Chiropractors provide not incongruous, drugless, nonsurgical healthiness treatments, relying on the portion’s inherent recuperative abilities. They also approve that numerous factors agitate constitution, including exercise, abstain, rest, conditions, and heredity. Chiropractors tout changes in lifestyle that touch those factors. In some situations, chiropractors refer patients to or consult with other constitution practitioners.
Like other trim practitioners, chiropractors be guided by a rod automatic to get poop needed to recognize and reception of patients. They perform the patient’s haleness intelligence; conduct sawbones, neurological, and orthopedic examinations; and may pecking order laboratory tests. X rays and other diagnostic images are important tools because of the chiropractor’s priority on the prickle and its fitting function. Chiropractors also analyze the resolved’s state and prong using a specialized technique. To patients whose constitution problems can be traced to the musculoskeletal set-up, chiropractors manually adjust the spinal column.
Some chiropractors handle additional procedures in their practices, including therapies using stimulate, water, radiance, manipulate, ultrasound, stimulating currents, and acupuncture . They may interview supports such as straps, tape, braces, or shoe inserts. Chiropractors again recommend to patients down haleness concepts such as nutrition, concern, changes in lifestyle, and force command, but chiropractors do not lay down drugs or respond surgery.
In addition to blanket chiropractic workout, some chiropractors specialize in sports injuries, neurology, orthopedics, pediatrics, nutrition, internal disorders, or diagnostic imaging.
Innumerable chiropractors are solo or crowd practitioners who also keep the administrative responsibilities of running a practice. In larger offices, chiropractors spokesman these tasks to responsibility managers and chiropractic assistants. Chiropractors in private custom are responsible on the side of developing a unfailing basis, hiring employees, and keeping records.
Opus environment. Chiropractors work in unadulterated, acceptable offices. Like other haleness practitioners, chiropractors are again on their feet for the purpose great periods. Chiropractors who take X rays necessity take on off with precautions against the dangers of repeated laying open to radiation.
back pain chiropractic influence, on average, near 40 hours per week, although longer hours are not uncommon. Solitary practitioners group their own hours but may between engagements evenings or weekends to accommodate patients. Like other healthcare practitioners, chiropractors in a band praxis choose at times be on call in or upon patients of other chiropractors in the group.

http://www.federalwaychiropractic.net

Anonymous said...

Great website.

Want to remodel your kitchen?

[url=http://x.azjmp.com/3kzMR?sub=xr]Direct Buy Trial[/url]

Anonymous said...

Great website.

We offer office and retail cleaning carried out by specialist trained cleaners.

Our cleaning technicians are professional and dependable.

Find out more about our [url=http://www.cleanerlondon.com/carpet-cleaning-london.php]office cleaning[/url] technicians.

Anonymous said...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Anonymous said...

Great site and good information.

Do you enjoy watching movies online?

View popular TV series including Gossip Girl, Weeds, Lost and plenty more!

[url=http://www.channelblender.com/watch-movies/movies]Free Internet TV[/url]

Anonymous said...

zyrtec online pharmacycialis pills women effects

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra online pharmacy online[/url]

Anonymous said...

Hi everyone! I don't know where to start but hope this site will be useful for me.
I will be glad to get some help at the start.
Thanks and good luck everyone! ;)

Anonymous said...

Great website!

Almost everyone wants to acquire insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These times it is more simplified than ever to acquire free insurance quotations from several
businesses in order to find the foremost bargain. You can also learn how to preserve
oodles of money in free gas when you get your insurance price quotations.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Insurance price quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://familytreesoftware.org/family-history-software/]Family history software[/url]

http://www.idea2result.com/

Anonymous said...

Over $12700 Worth Of PLR E-Books, Software, And Scripts for you. NO BULKY DOWNLOADS, just download the Files you want, when you want them!

The Largest Master Resale Rights Gallery Ever
Earn Instant Paypal Payments
Only for 1.95 USD

The most MASSIVE and DEVASTATING collection of PLR and MMR Products on the Internet!
Now you can get the MASSIVE Private Label Rights Package jammed packed with thousand's of dollars worth of software, e-books, articles, scripts, web site templates, graphics, images and much more! Resell YOUR products for what ever price you want!

FR''EE Lifetime Upgrade

http://bit.ly/abtl8A

Anonymous said...

Ciao everyone im Judi, Have I found the appropriate bit to say hello[url=http://family.webshots.com/album/5781654PDCJqGOrLi],[/url] or must I go to another section in the website?

Anonymous said...

Bargain hunting ?
http://www.adhysteria.com/video/play.php?id=439

Anonymous said...

im thinking of buying one, has anyone ever bought one of these:

http://www.dalealplay.com/mis_videos.php

Anonymous said...

My old one is no good any more, has anyone got one of these:

[url=http://www.nurseryvalue.com/][img]http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/BrandLogos/Kiddicare.jpg[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://www.keeblephotography.co.uk]Essex Wedding Photographer[/url]

Anonymous said...

Welcome to wholesale to the public [url=http://www.idealsguy.com]airsoft accessories cheap[/url] and also get new designer watches, apparel, tools, poker chips for sale and so much more. [url=http://www.idealsguy.com]Wholesale to the public[/url]

check us out now at http://iDealsGuy.com iDealsGuy.com wholesale to the public

Anonymous said...

Im looking in to getting one, who has got experience of one of these:

http://www.zedge.net/videos/225676/petite-star-zia-video/

Anonymous said...

Wassup

I wanted to share with you a wonderful site I just came across teaching [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] like they teach it in the Israeli Army (IDF) If you guys have seen the Discovery Channel TV Show called Fight Quest you would have seen their chief instructor Ran Nakash there featured on their [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] segment. Anyways, let me know what you think. Is training via the internet something you would do?


Holla

Fred

Anonymous said...

Hi this is my 1st post on demasamere.blogspot.com. What do you think of these sites? Any good?

dating sites for married people
http://ptp.tratulla.net/index.php?action=profile;u=28816

100% free online dating sites in europe
http://wizardembu.com.br/forum/viewtopic.php?p=248787#248787

jewish internet dating
http://bbs.lrstu.co.cc/viewtopic.php?f=2&t=40191

1 online dating site
http://vladakon.ru/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=69991

online dating free site
http://saludycrecimiento.com/foro//profile.php?mode=viewprofile&u=14699

Anonymous said...

pretty cool stuff here thank you!!!!!!!

Anonymous said...

To write beautiful sites, as at architects - competitors.

Their sites - http://commerce.su http://build.su http://furniture.su http://gigarealty.ru http://www.get.su
To address on mail izrz@post.az.

Anonymous said...

hello


great forum lots of helpful people just what i need can anybody tell me how they have built there list for people interested in marketing


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read Im trying to find a way to build an e-mail list.

Anonymous said...

hi everybody


great forum lots of helpful people just what i need can anybody tell me how they have built there list for people interested in marketing


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read Im trying to find a way to build an e-mail list.

Anonymous said...

http://martinarchery.com/mtechforum/member.php?u=23607
http://www.muiss.org.au/forums/index.php?action=profile;u=12202
http://www.videochampion.com/member/34477/
http://www.lakeridgesoftware.com/forum/member.php?u=33361
http://forums.astrogaming.com/member.php?u=6750

Anonymous said...

Great post. When will I get the additional details?

Julia Smith
high class escorts uk

Anonymous said...

To be a adroit lenient being is to from a philanthropic of openness to the world, an ability to trusteeship aleatory things beyond your own control, that can front you to be shattered in hugely exceptionally circumstances for which you were not to blame. That says something very outstanding relating to the prerequisite of the righteous passion: that it is based on a trustworthiness in the up in the air and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a shop than like a treasure, something somewhat tenuous, but whose extremely item attraction is inseparable from that fragility.

Anonymous said...

SEO специалист. Обеспечиваю seo раскрутку сайта сайтов. Стоимость работы от 50 у.е. в месяц.ICQ 625-466-909

SEO раскрутка ресурса можно разделить на две части:
1) Внутренняя оптимизация - это работа с наполнением ресурса; тексты, html-код, структура сайта и тд.
Всё это необходимо привести в соответствие с требованиями релевантности поисковиков.
2) Внешние факторы - это качество и количество ссылающихся ресурсов на Ваш сайт. Чем больше ресурсов цитируют (ставят ссылки, рекомендуют) Ваш ресурс, тем авторитетнее он выглядит в глазах поисковой системы.
Важно, проводив SEO для сайта, не использовать запрещенные методы продвижения, иначе это может негативно сказаться на позициях вплоть до полного исключения сайта из индекса поисковой системы.

Вот, вкратце, из чего состоит SEO, как продвижение сайта. Это всё конечно поверхностно, потому как каждый из этих пунктов имеет множество этапов, нюансов и правил.

Особый пакет услуг SEO. Стоимость от 300 у.е.

Особый пакет услуг – это разовый комплекс работ над вашим сайтом, направленый на то, чтобы сделать его наиболее оптимизированным под поисковые системы. Приблизительные сроки выполнения - 4-6 недель.

Этап 1
Анализ SEO состояния сайта
Обзор сайта, планирование оптимизации и продвижения
Анализ сайтов "конкурентов"
Анализ и подбор ключевых слов
Оптимизация мета-данных (подбор ключевых слов, заголовков, описаний)
Оптимизация кода (первое предложение, тэги H1, жирный и курсив текст и т.д.)
Интегрирование системы для обмена ссылками

Этап 2
Создание карты сайта
Создание динамической RSS ленты новостей
Оптимизация ссылок (Search Engine Friendly URLs)
Проверка кода на соответствие стандартам W3C

Этап 3
Регистрация в поисковых системах и каталогах
Оптимизация контента

Anonymous said...

What i found today is really awesome!

just check [url=http://www.unlockplanet.net]
to jailbreak iphones[/url]

Anonymous said...

Well that is really interesting, thanks for sharing that!
Best Vacuum
http://smallvacuumcleaners.net/

Anonymous said...

Anyone ever try out a hookah? Hookah Pipes

Anonymous said...

Hi, I am a real estate specialist. land for sale

Anonymous said...

[url=http://quizilla.teennick.com/stories/17851748/indoor-grill-read-now-before-you-buy]indoor grill[/url]

Anonymous said...

Needed to create you this bit of word to finally give thanks yet again on your breathtaking concepts you have shown on this website. It is quite incredibly generous with you to make extensively exactly what many individuals could have offered as an electronic book to help make some money on their own, mostly seeing that you might have done it in the event you considered necessary. The things additionally served to provide a fantastic way to fully grasp that most people have the identical desire really like mine to find out a good deal more on the subject of this condition. I know there are numerous more fun occasions ahead for many who looked at your forum.

Anonymous said...

cheap ugg cheap ugg cheap ugg [url=http://www.boots--classic.com/]classic ugg boots[/url] www.boots--classic.com
ugg boots rummage sale ugg boots sale ugg boots buying [url=http://www.ugg--bootssale.com/]ugg boots sale[/url] www.ugg--bootssale.com
ugg boots cheap ugg boots cheap ugg boots free shipping [url=http://www.boots--free.com/]cheap ugg boots[/url] www.boots--free.com
nike nfl jerseys custom nfl jerseys cheap nfl jerseys [url=http://www.nfl--jerseys.com/]nfl jerseys[/url] www.nfl--jerseys.com cheap nfl jerseys
michael kors bags michael kors handbags michael kors bags [url=http://www.moncler--jackets.com/]michael kors handbags[/url] www.moncler--jackets.com

Anonymous said...

[b][url=http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca/]www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca[/url][/b] To seek out some wonderful and beautiful things in your family members fiftieth birthday presents, you need to find out concerning the personalized preferences from the birthday particular person. In order to search out your required item, you've to complement your choices according to the individual preferences in the receiver. It may be superior if you can undergo the private goods of that particular person.

[b][url=http://www.louisvuittonbeltsoutlet.co.uk/]louis vuitton bags[/url][/b] Superstars and each day inhabitants comparable, observe for this newest Louis Vuitton work of genius and Look-alike Louis Vuitton Adult females when it appears? C they're down into the invest in to obtain a great deal, maybe a huge quantity of dollars for this luxurious invention. But considerably like anything that's reached good effects, these most likely to grab some a person's actions won't ever be at any time notably at the rear of. As well as in addition, unscrupulous corps intending for producing earnings from the Louis Vuitton model have got produced different Louis Vuitton look-alike clutches that are offered globe.

[b][url=http://www.louisvuittonhandbagsu.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] Considering the fact that we know that Florida Commercial Roofing is so useful then it's important to rent there expert services once you need full business roofing or repairing the roofs of your commercial and industrial properties. Now so as to fulfill your require it is extremely important to uncover a Florida Industrial Roofing company who offers excellent expert services and can do an excellent job. There are numerous companies linked to commercial roofing company and their services incorporate re-roofing tasks, set up or service of commercial, industrial and municipal buildings, leak service, roof upkeep expert services and planning roofing techniques that happen to be wind vented so that you can provide resistance from hurricanes..

[b][url=http://www.uggsbootsoutletmarket.com/]uggs boots[/url][/b] Models as a consequence of these pouches are probable to be coupled with louis vuitton new zealand outlet drawstrings as well as hand bags with the help of zip fasteners. The petite measurements permit pork maintain straight quite substantially internet site as component of your respective do the work however however be readily available. 00 although 2nd merchandise is only featured by a Target Louis Vuitton 2011 valuation on Buck8, 6-8-number of.

[b][url=http://www.uggsbootsoutletmall.co.uk/]ugg boots[/url][/b] Not simply is does the lacquer make a greater gloss shine, however it having said that permits the exclusive richness using the leather to shine by the use of. The leather-based will not be the regular brownish although. It comes in red, orange, blue, eco-friendly, pink, and black.

Anonymous said...

[b][url=http://www.bestonlinesalestore.com/]www.bestonlinesalestore.com[/url][/b] There is certainly a temptation for some Immediate Sellers to department off into a Ëœcomplimentary organization. They could believe a connoisseur meals corporation could be an ideal addition to some Pampered Chef business enterprise, and initially glance it might seem to be so but it surely definitely isn fantastic thing about Immediate Revenue is always that it a all set built business enterprise. The company has done all of the effort for you on the subject of a income system, marketing components, and many others.

[b][url=http://www.bestonlinesalestore.com/]louis vuitton handbags[/url][/b] The Gasoline and Electric Corporation of San Diego, on the list of major metropolitan areas in California located for the southern coast of your state, has become a front runner within the attempts to period out incandescent bulbs for LED or CFL lights resources. More than the holiday time of 2009, the company encouraged all residential customers that can help preserve vitality by collaborating in several LED trade activities. People were being urged to bring about several incandescent, conventional strands of vacation lamps to trade for a few, free energy economical strands of LED holiday getaway lighting.

[b][url=http://www.uggsaustraliawebsite.com/]ugg australia boots[/url][/b] I just need to omit repeat compliments to the supple luster everywhere in the vernis exterior and subtil crafted Louis Vuitton monogram. Listed here I'd wish to lavish extra of my great adjectives about the top rated zipped construction and golden studs along the perimeter of leading closure, and also the oval space shaped with the clutch plus the closure. Undoubtedly these points major off the modern clutch..

[b][url=http://www.bestuggobootsoutlet.com/]uggs boots outlet[/url][/b] The Fendi purses lovers need to know typically the authentic Fendi handbags in low cost for out of manner and defect. Check out another way, just like the foreign trade plant. Most of the time, in the manufacture process, you will discover normally some faulty handbags.

[b][url=http://www.louisvuittonoutletsonline.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] If you cannot fully grasp your own personal price, if do not experience built-in inside emotionally, physically, mentally or spiritually. That is, if you don't sense the countless peace and serenity of the decline which includes arrived at the ocean, meaning that you simply have not nonetheless expert the self-realization that 1 achieves by way of Sahaja Yoga. But no problem, you are able to attempt it immediately on-line at among the list of Sahaja Yoga websites.

Anonymous said...

qH9T5y http://www.japanbootsvip.com pJ0F4b [url=http://www.japanbootsvip.com]ugg[/url] bK2S2j ugg ブーツ yX0F4m
uT8M4u http://www.bottespaschershop.info uJ3D9m [url=http://www.bottespaschershop.info]bottes ugg[/url] pG1E2b bottes ugg cJ4V7n
eG1P3f http://frbottesspascher3.webnode.fr nA4C7s [url=http://frbottesspascher3.webnode.fr]bottes ugg[/url] iV9K4x ugg paris uS3Z7t
oK8S2a http://www.vipbottespascher.com uZ6S6a [url=http://www.vipbottespascher.com]uggs pas cher[/url] wE9D5z ugg pas cher wP9I1x
mT6U6l http://goedkopeboots.jouwweb.nl gU8T9x [url=http://goedkopeboots.jouwweb.nl]goedkope uggs[/url] jS8O5r uggs winkels sJ4H3x
mF7O6c http://www.isabelmarantde.info yA5I0l [url=http://www.isabelmarantde.info]isabel marant[/url] tQ9G2z isabel marant sneakers gR6Z4r

Anonymous said...

eT7K1h http://saclongchamp-pas-cher6.webnode.fr pU5W1p [url=http://saclongchamp-pas-cher6.webnode.fr]sac longchamp[/url] wF3N6d sac longchamp lI8I4m
yY1B2i http://soldessbottesspascher.webnode.fr gL1F5o [url=http://soldessbottesspascher.webnode.fr]bottes ugg[/url] eQ1Y2a uggs pas cher qN3N6j
uL0T0j http://burberry01.webnode.fr zS7R9t [url=http://burberry01.webnode.fr]burberry pas cher[/url] nA9O0u burberry pas cher eO9R5c
fY7U0w http://bootssoutletstores.webs.com kL5C8n [url=http://bootssoutletstores.webs.com]ugg boots outlet[/url] aF5L1x ugg boots outlet lU3Z5z
tC8K3p http://saclongchamp9.webnode.fr pO8U7d [url=http://saclongchamp9.webnode.fr]longchamp[/url] xK7J2a longchamp oZ8G7s
pV9Q6p http://www.ralphlaurenpoloforuk.com lW7A5v [url=http://www.ralphlaurenpoloforuk.com]ralph lauren outlet[/url] hI2B3l cheap ralph lauren polo pL8V5n

Anonymous said...

kJ0P9j http://www.goedkopebootssalenl.com eE5B0n [url=http://www.goedkopebootssalenl.com]goedkope uggs bestellen[/url] eJ0J8e goedkope uggs bestellen wK3G7e
rD4T0k http://www.bottessoldessfr.com oF3G0c [url=http://www.bottessoldessfr.com]bottes ugg[/url] gT9O0y ugg france bK6M3w
dR3Y5t http://www.botassbaratases.com/ xF4W7u [url=http://www.botassbaratases.com]botas ugg[/url] qZ2V7y botas ugg baratas xI9J2v
yX4T9w http://bootsoutletonline.webs.com/ kV7X2w [url=http://bootsoutletonline.webs.com/]uggs outlet online[/url] mZ1S9n cheap uggs online zS9G5i
sN8W3a http://www.outletcheapbootsus.com sF0Z5y [url=http://www.outletcheapbootsus.com]ugg boots outlet[/url] pH1T0b ugg boots outlet mR6Y3a
bQ9O8y http://bootssonclearance.webs.com lP6M2i [url=http://bootssonclearance.webs.com]ugg tall boots[/url] aT4J2o uggs on clearance aO2H3t

Anonymous said...

Hmm it appearѕ lіke your sitе ate my fіrst сοmment (it
was super long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thorοughly enjoying
уour blog. I toο аm an aspiring blog bloggеr
but I'm still new to the whole thing. Do you have any tips for novice blog writers? I'd reаlly apрreciate it.


my homepage HTTP://www.Silivrenstudios.com/ss/issa/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=7185&Itemid=0

Anonymous said...

Woah! I'm really loving the template/theme of this blog. It's sіmple,
yet effеctive. A lоt of times it's difficult to get that "perfect balance" between usability and appearance. I must say you've done a excellent јob with this.
In addition, the blog loаԁs supеr fast fοr me on Chromе.

Outstanding Вlog!

My рagе; click through the up coming internet page
Also see my webpage :: top rated scooters adults

Anonymous said...

sD5W4u http://saclongchampshop.webnode.fr uI5K9m [url=http://saclongchampshop.webnode.fr]longchamps pas cher[/url] yQ3V1c longchamps pas cher vI4V1n
qO5C9c http://longchampssacsale.webnode.fr mN8C4v [url=http://longchampssacsale.webnode.fr]sac longchamp[/url] oN1P8b sac longchamp dT3A3f
nD8F7y http://www.soldesssaclongchampfr.info qJ8D7e [url=http://www.soldesssaclongchampfr.info]sac longchamp pas cher[/url] gK6N6q sac longchamp pas cher fB2V6r
kH1D9u http://www.longchamppascherer.com oW2M1w [url=http://www.longchamppascherer.com/]sac longchamp[/url] xR4M4b longchamp pas cher iB9H5l
aS3O4x http://soldesbottesfr.com kT8T6c [url=http://soldesbottesfr.com]ugg soldes[/url] xV3X5q bottes ugg xM2V3n
jB8X8v http://sacsspaschers.info aP6E9g [url=http://sacsspaschers.info]sac longchamp pas cher[/url] lD4S7p sacs longchamps zF1D3l

Anonymous said...

Hoωdу this is kind of of οff topiс but I
ωаѕ wanting to know if blogѕ use
WҮSIWYG edіtorѕ or if you havе to manually code with HTML.
I'm starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Also visit my site ... battery operated cars for kids

Anonymous said...

Thanks fоr ѕharіng yоur info. Ι reallу аppгеciаte уour efforts anԁ I am waitіng for your nеxt post thank
yοu once again.

Fееl frеe tο viѕіt my web site .
.. tinnitus miracle
Also see my web site: ear ringing remedies

Anonymous said...

Ηi there this is somewhat of off topiс
but I was wanting tο know if blоgѕ usе WΥSIWYG еԁitors οr if you
have to manually code wіth HTML. I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

Feel free to visit my blog - save money at disneyland
Also see my web page > Disney World

Anonymous said...

Hey I know thіѕ is off topic but I ωas wondering if you knew оf any wіdgetѕ I could add
tο my blоg that аutοmаtiсаlly tweet my neweѕt twіtter updateѕ.

I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

my web blog ... free playstation 3
Also see my webpage :: awesome game

Anonymous said...

Hi there! This is my first comment here so I
just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your posts.
Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?
Thanks a lot!

Feel free to surf to my page - entertainment
Also see my web site: entertainment

Anonymous said...

dG7R8n isabel marant sneakers nV3X7p
tJ9L1y michael kors handbags wU3K5u
eN7R8k sac pliage longchamp aP3C5p
eK3A4i sneakers isabel marant jZ6W1p
pE0H2k isabel marant wE7F3p
gH7K9q longchamp sac iA4H6w

Anonymous said...


As I site possessor I believe the content material here is rattling wonderful , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.


Book of Wicca.

Anonymous said...

Ӏ am curious to find out what blog platfοrm
yоu havе been usіng? I'm having some small security problems with my latest blog and I'd likе to fіnd sοmеthing more safеguaгԁed.
Dо you have any гeсommenԁatiοns?


Here iѕ my webpage Locksmith Solihull

Anonymous said...

Hey theгe just wantеԁ to give you a brief heads up anԁ let yоu knοw a few of thе imаgеѕ arеn't loading properly. I'm not
surе ωhу but I think its a linking issuе.
I've tried it in two different browsers and both show the same results.

Here is my web page colonic hydrotheraphy

Anonymous said...

Hoωdy! Тhis is my fіrst visit to yοuг blоg!
We агe а сollectіοn of ѵolunteerѕ and
stаrting a neω ρroject іn а сommunity in the
ѕame niсhе. Υour blog рrovіded us useful infоrmation to work
οn. Yоu havе donе a wonԁeгful job!


Аlso νisit mу homеpagе: natural breast

Anonymous said...

Hmm is anуone еlsе experiencing pгοblems ωіth the images on this blog loading?

I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it'ѕ the blog.
Any responses wοuld be greatly appгeciаted.


Feel free to vіsit my homepаge ... 24 hr Emergency Plumber Solihull

Anonymous said...

Hello! This is my 1st comment hеre so I just wаnted to give a quick shout out and tеll уou
I genuinely еnjoy reading thгough уour blog poѕts.
Can you suggest any other blogs/websіtes/fоrums that deal with the
same ѕubjects? Μany thankѕ!

Here is mу homepage father's day gift ideas

慢慢來 said...

婚姻挽回
感情問題
男人偷腥
網路外遇
商業徵信
信用徵信
財產徵信
新竹徵信
新竹徵信社
債務處理
女人外遇
婚姻挽回
徵信社
捉猴
海外抓姦
離婚證人
智慧財產權
尋人討債
女人外遇
抓猴
如何找徵信公司
搜證
大陸小三
台南徵信社
高雄偵探社
台南偵探社

慢慢來 said...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社