Sunday, November 25, 2007

Διακαναλικός Kούγιας



[Σκέφτομαι, η Kυριακή είναι μία πιο ήσυχη μέρα, για πιο χαλαρές κουβέντες για λιγότερο σημαντικά θέματα.]

H σύζυγός του κατέφυγε στην αστυνομία κατηγορώντας τον ότι την ξυλοκόπησε. Xτύπησε τον κ. Γρηγόρη Bαλιανάτο. Xτύπησε προπονητή αντίπαλης ποδοσφαιρικής ομάδας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Έχει επανειλημμένως απειλήσει τον κ. Λαζόπουλο. Όρμησε μέσα σε τηλεοπτικό στούντιο εν' ώρα εκπομπής προκειμένου να την διακόψει. Συμπεριφέρθηκε σε συνέλευση της EΠΑE σαν να ήταν σε ρινγκ με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί. Έχει επανειλημμένως κληθεί και τιμωρηθεί από τον δικηγορικό σύλλογο.

Kαι όμως, ο κ. Kούγιας είναι καλεσμένος τηλεοπτικών καναλιών, στα οποία εμφανίζεται ως τιμητής των δεινών της κοινωνίας. Στη πρόσφατη παρέλασή του από τα κανάλια ο κ. Kούγιας μας διαφώτισε για τη μάστιγα των ναρκωτικών.

O οικοδεσπότης κ. Πρετεντέρης βέβαια είναι υπάλληλος ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού. Kρίνεται φυσικά για τις επιλογές του, αλλά τέλος πάντων δεν πληρώνεται από τους φόρους μας. Αλλά η δημόσια τηλεόραση δεν έχει μεγαλύτερη ευθύνη, και Παπαναγιώτου;


ΥΓ. Α ρε Λαζόπουλος που σας χρειάζεται ...

21 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Την ιδια απορεια εχω και εγω...Γιατι δολα τα καναλια προσφερουν βημα σε αυτον τον ανθρωπο...;
Τι παραπανω εχει να πει;;;
Γιατι να επιλεγουν συνεχεια τον συγκεκριμενο δικηγορο;;;
Μαλλον κατι αλλο πρεπει να παιζεται...

Γιώργος Μαργαρίτης said...

Πωπω, καταπληκτικός ο Λαζόπουλος.
Πρέπει να βλέπω που και που τηλεόραση, τουλάχιστον την εκπομπή του...

Τσούγδω said...
This comment has been removed by the author.
Τσούγδω said...

Mono o Kougias sas enoxlei? Kati tragikoi fasistes styl Gewrgiadh? O Koulouris? Kati papades styl Papatsakalou kai alla tetoia frouta??
O Kougias einai to ligotero

aneksartitos2 said...

ζητω ο αλεξης...

Anonymous said...

O Κούγιας να πούμε ότι ήταν και ο δικηγόρος υπεράσπισης της εταιρείας με τη νταλίκα που έφυγαν οι λαμαρίνες στο Μαλιακό και σκότωσε τα παιδιά. Και τώρα του γιατρού που σκότωσε κόσμο γιατί ήταν σκιτζής. Ένας κοντός ψευτομαγκάκος, ομοφυλό-φοβος, ρατσιστής. Αυτός είναι ο Κούγιας.

Γιώτα

the navigator said...

Βρε ΔΜΡ,

είναι σίγουρο ότι κάτι παίζεται, όχι πιθανό...

όσο για την ΕΡΤ διαφωνώ...

δεν περιμένω τίποτα καλύτερο...

χειρότερο ίσως...

demetrat said...

Μ αρέσει που αναρωτιώμαστε ,αν παίζει κάτι μ αυτόν τον μαφιόζο.
Σίγουρα παίζει ,αφού όλοι το βλέπουμε.
@τσούγδω,
ενοχλούνε λέει!!!!!!!!!!
Όλα αυτά τα φασιστόμουτρα που λες,που άμα ήμασταν άμαθοι από σκληρά , θάχαμε πεθάνει τέτοια ώρα απο οβερντόουζ.
Αλλά βλέπεις έχουμε εθιστεί πιά.
Όσο γιά το Λαζόπουλο,
είναι ευφυέστατος.
Επειδή όμως εγώ έχω και μιά ηλικία, τον θυμάμαι να κάνει όλες εκείνες τις υστερίες και τα ξερατά που έκανε όταν ανακαλύψανε πως δεν είχε παει φαντάρος και τον πήγανε τάχαμ.
και γιαυτό λίγο κρατάω και τις αποστάσεις μου.

δ

gerasimos said...

H τηλεοπτική προβολή λειτουργεί ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Προβάλουμε κάποιον, όπερ σημαίνει ότι έπρεπε να προβληθεί, και όσο ερεισσότερο προβάλεται τόσο περισσότερο συμπεραίνουμε ότι υπήρχαν σοβαροί λόγοι που έγινε αυτό. Μας έκανε 25% τηλεθέαση την τελευταία φορά που τον προβάλαμε; Ιδού οι σοβαροί λόγοι να ξαναπροβληθεί.

Anonymous said...

lakis for ever...

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

O κ.Κούγιας δομεί λόγο τηλεοπτικό, σοβαροφανή και νομομαθή,τροφοδοτεί και τροφοδοτείται από ένα σύστημα που θαυμάζει την μια ώρα γυμναστήριο, τη νεότευκτη άδεια βίλλα στη Μύκονο και το ιλουστρασιόν κόττερο. Η προεδρία ομάδας απαραίτητη προυπόθεση και ας πηγάζει από βιωματικό δέσιμο με τον αθλητισμό.Το λάθος του το κάνουν πολλοί άνδρες- τζόβενα έμεινε ερωτευμένος από τον Σεπτέμβρη του 2000 συνεχώς, κάτι που καθιστά όλους μας ευάλωτους. Οι τηλεοπτικοί χρόνοι μοιράζονται με συγκεκριμένο τρόπο πληρωτικό όχι απαραίτητα με χρήμα.... Μην ζηλεύετε την μοναξιά του την λουσμένη στο φώς. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος τραγικός σε πλούτο και έρεβος.

Anonymous said...

Φίλοι μου,

το φαινόμενο "Κούγιας" είναι απλά ένα από τα αποτελέσματα του ξεπεσμού των ΜΜΕ στην χώρα μας (και γενικά παγκοσμίως)... Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ίδιο. Δεν είναι ο ίδιος υπεύθυνος που βγαίνει στα κανάλια... Είναι τα κανάλια υπεύθυνα που τον καλούν στα δελτία τους και στις εκπομπές τους. Δυστυχώς πλέον ΔΕΝ υπάρχει χώρος στα κανάλια για σοβαρούς ανθρώπους ώστε να γίνονται εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις και αναλύσεις... Και φυσικά την ευθύνη την έχουμε εμείς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ! ΔΕΝ έχουμε καταφέρει ακόμα να βρούμε τον τρόπο να αναγκάσουμε τα κανάλια να μας σεβαστούν! Αν κάποιος έχει κάποια καλή ιδέα, εγώ τουλάχιστον είμαι εδώ να την συζητήσουμε...
Α! Για να μην το ξεχάσω! ΣΗΜΕΡΑ είναι μια απίστευτα όμορφη μέρα! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ" ΕΚΠΟΜΠΕΣ! Απεργούν οι δημοσιογράφοι!
Με τις υγείες μας...

Κωνσταντίνος-Zero

Anonymous said...

Και γιατί τα βάζουμε μόνο με τα κανάλια και τους δημοσιογράφους?! Οι καραγκιόζηδες δε βγαίνουν μόνοι τους... Έχουν και συνομιλητές! Και αυτοί οι συνομιλητές, δέχονται να συναγελάζονται άκριτα με τον καθένα, αγνοώντας επιδεικτικά το ποιος είναι, από πού προέρχεται, τι πρεσβεύει και τι μπορεί να τους έχει σούρει στο παρελθόν! Αναρωτιέμαι πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση, εάν οι λοιποί «σοβαροί» συνομιλητές, δε δέχονταν να μπουν σε διάλογο με τους «ασόβαρους»... Αλλά ποιος έχει τα κότσια ν’ αρνηθεί τη δημοσιότητα? Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς! Και η κατάσταση είναι πλέον εμετική...
Ας μην ξεχνάμε όμως το ύψιστο αγαθό της δημοκρατίας, στην οποία υπάρχει χώρος έκφρασης για όλους! Βέβαια, αυτοί που υποστηρίζουν σθεναρά το δικαίωμά τους να ολοκληρώσουν, επικαλούμενοι αυτήν ακριβώς την αρετή της δημοκρατίας, συνήθως είναι και οι ίδιοι οι οποίοι ευχαρίστως θα έκαιγαν τουλάχιστον τη μισή βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, 1-2 εκθέσεις τέχνης, όλους τους αλλόθρησκους, τους ομοφυλόφιλους και με άνεση θα χρησιμοποιούσαν την «ηθική» τους ως νόμο του κράτους και το σταυρό ως στιλέτο ninja...

agelos said...

edo ton KOUGIA evgale o xatzinikolaou fantasou kai to kalytero olon einai STON ANTENA oti vgazoun kai ton KAKETSI NA MAS PEI POS NA POLEMISOUME TA KYKLOMATA NARKOTIKON !XIXIXI

industrialdaisies said...

Σε παρακαλώ τώρα. Εϊναι απλά ο άντρας ο σωστός. Άντε μην σου πατήσει τώρα καμιά μήνυση και τρέχεις και δεν φτάνεις...

(Καλά, ήταν ανάγκη να τον πιάσουμε τώρα κι αυτόν; Πάνω που τον είχα ξεχάσει... Όχι ρε, δεν την ανοίγω την ρημάδα. Αφού ή στην Ρούλα θα πέσω ή στον ΑΛέξη. Ή σε Καραμανλή ή σε Παπανδρέου. Δηλαδή, ή θα διακτινιστώ δύο χρόνια πριν ή τριάντα. Έλεος!)

Swell said...

Το επίπεδο και η αντικειμενικότητα των παρουσιαστών της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι γνωστά.
Δες άλλο ένα κρούσμα:

www.swell-swell.blogspot.com/2007/02/blog-post_17.html

Γιωργος Μανουσακης said...

η Βροχοπούλου φαντάζει ογκόλιθος ηθικής μπροστά στον Κούγια!

Anonymous said...

Πολύ εύστοχη - ως συνήθως - η σάτιρα του Λαζόπουλου στον Κούγια
αλλά μήπως το παρατραβάει με την κριτική στους τηλεδημοσιογράφους;
Ειναι εκτεθιμένος κι αυτός σε ένα σύστημα που τον τρέφει και το τρέφει.Δεν είναι υπεράνω σε καμία περίπτωση.Μήπως πρέπει επιτέλους να δούμε πιο σοβαρά το ζήτημα της τηλεόρασης;Δεν είναι δυνατό κα΄θε τρεις και λίγο να ασχολούμαστε με τα πρόσωπα που ανακυκλώνουν τα κανάλια και να ανεχόμαστε να διαμορφώνεισυνειδήσεις ένα σύστημα που έχει ως στόχο μόνο το κέρδος.
Για να μη μακρυγορώ διότι είναι πολυσηζητημένο το θέμα , έχω μια πρόταση για να ξεφύγουμε απο το χάλι των καναλιών :"ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ INTERNET " να δω μετα πόσοι θα βλέπουν τις σαχλαμάρες τους .Θα αναβαθμιστούν ή όχι;

Anonymous said...

Εχεις μεινει λιγο πισω
ή μου φαινεται;

O Παπαναγιώτου (Παν-Παν)
ηταν προεδρος της ΕΡΤ
επι ΠΑΣΟΚΙΑΣ.

Τωρα ειναι ο Παναγοπουλος
και ισως τον χρειαστει καποια
μερα τον Κουγια αφου ηδη εχει
ασκηθει ποινικη διωξη εναντιον του

nasos said...

Να κάνω ένα απλό ερώτημα για την υπερασπιστική γραμμή του Ειδικού Φρουρού της νομιμότητας και της ηθικής, συναδέλφου μου
κ. Αλέξη Κούγια.
Προσάπτει στο νεκρό παιδί, το οποίο κατά το Ευαγγέλιο αλλά και την ελάχιστη ηθική,
δεδικαίωται, ότι σύχναζε σε αγώνες προκαλώντας επεισόδια. Ποιός τα λέει αυτά, ο γνωστός -
άγνωστος, μεγαλοπαράγοντας των γηπέδων, περιοδεύων Πρόεδρος ομάδων; ΑΕΚ, Πετρούπολη,
Γιάννενα, επιθέσεις σε διαιτητές, τσαμπουκάδες στην ΕΠΟ, αντεγκλήσεις με χουλιγκάνους σε
εξέδρες......
Επίσης, ο μαθητής δήθεν απεβλήθη από το σχολείο του λόγω αποκλίνουσας συμπεριφοράς. Μήπως
έχει καταφέρει κανένας να μετρήσει τις φορές που έχει τιμωρηθεί από το Πειθαρχικό του
Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο κ. Κούγιας για παρεκκλίνουσες συμπεριφορές που ανθρώπου
νούς δε χωρα;
Αυτά, για να κοιτάμε πρώτα την καμπούρα μας.
Συναδελφικά και χωρίς καμία εμπάθεια.

Anonymous said...

To be a adroit human being is to be enduring a amiable of openness to the mankind, an gift to group aleatory things beyond your own restrain, that can lead you to be shattered in uncommonly extreme circumstances pro which you were not to blame. That says something very outstanding with the prerequisite of the principled passion: that it is based on a trustworthiness in the unpredictable and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a shop than like a sparkler, something kind of fragile, but whose mere precise attractiveness is inseparable from that fragility.