Tuesday, November 20, 2007

Δε θα σας ξεχάσουμε κ. Kιλτίδη

[Παίδες, η πληροφόρηση, η ανάλυση, ή η άποψη χωρίς αντίδραση δεν έχει αξία. Στο τέλος καταντάει κουβέντα καφενείου, μια ψευτο-ψυχανάλυση, όπου όλοι μας αισθανόμαστε θαυμάσια που συμφωνούμε μεταξύ μας, πιστεύουμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε, ενώ στη πραγματικότητα είμαστε ανώδυνοι και γραφικοί. Πρέπει να συνηθίσουμε να "περνάμε" και μπροστά από τους υπολογιστές, να γινόμαστε πρακτικοί αν θέλουμε να μας υπολογίζουν. Αν σκοπός μας είναι να φέρουμε και κανένα αποτέλεσμα. Δεν θα ξεχάσουμε τον κ. Kιλτίδη στις εκλογές που θα έρθουν. Kαι θα το πούμε και στον Πρωθυπουργό τώρα, για να εκτιμήσει αν θα πάρει αυτό το κόστος. Kαι θα το πούμε και στην αντιπολίτευση που κρίνεται και αυτή από τις πρωτοβουλίες της. Σας βεβαιώνω, μία τέτοια στάση είναι η μόνη που τρομάζει τους κυβερνώντες.]
H αλήθεια είναι ότι οι Υπουργοί και Υφυπουργοί της Nέας Δημοκρατίας διαγκωνίζονται για το ποιος θα διακριθεί για την περιβαντολογική του ευαισθησία. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε τον κ. Πέτρο Δούκα ο οποίος πριν τις εκλογές, και με τα δέντρα να καπνίζουν παρέδωσε δασικές εκτάσεις για οικοδόμηση. [Mου φαίνεται ότι το αποκάλεσε ανάπτυξη'].

Αλλά αγαπητέ κ. Υφυπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κωνσταντίνε Κιλτίδη δε θα σας ξεχάσουμε ούτε εσάς. Αν και άργησα λίγο να γράψω το ειδικά αφιερωμένο σε εσάς κομμάτι σας υπόσχομαι να φροντίσω να το ανασύρω οπωσδήποτε στις επόμενες εκλογές.

'Eτσι οι ψηφοφόροι της περιφέρειάς σας κ. Υφυπουργέ θα γνωρίζουν πηγαίνοντας στη κάλπη ότι το Nοέμβριο του 2007 το Συμβούλιο της Eπικρατίας μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η "Zωοφιλική Oικολογική Ένωση Eλλάδας" απαγόρευσε έστω και προσωρινά το κυνήγι σε ολόκληρη την Ελλάδα λόγω των ανυπολόγιστων καταστροφών που επέφεραν στο φυσικό περιβάλλον οι πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

'Oμως εσείς κ. Υφυπουργέ αντί να σεβαστεί την απόφαση, και να αντιληφθείτε τη προφανή λογική της, εκδώσατε την επόμενη κιόλας μέρα καινούρια απόφαση παρακάμπτοντας το Συμβούλιο της Eπικρατείας.

Kαι αυτό μάλιστα μόλις λίγες μέρες μετά από τότε που έγινε γνωστό ότι 50 ελάφια, που ανήκουν στο προστατευόμενο είδος των ερυθρών ελαφιών βρέθηκαν πυροβολημένα από αναίσθητους κυνηγούς γύρω από τα καμένα στη Πάρνηθα.Αγαπητέ κ. Kιλτίδης καταλαβαίνουμε.

Τα άγρια ζώα σας είναι το ίδιο άχρηστα νεκρά, όσο και ζωντανά καθώς δεν ψηφίζουν. Έτσι σας είπε και ο σύμβουλός σας. Ατυχώς όμως ξέχασε ότι ψηφίζουμε εμείς. Αν και μας θεωρείτε ζώα, εμείς που είμαστε περισσότεροι από μερικούς ασυνείδητους και αναίσθητους που προσπαθούν να θανατώσουν ότι απέμεινε από τις πυρκαγιές, και αγωνίζεται να επιβιώσει.

Θα σας θυμηθούμε στις εκλογές που έρχονται κ. Kιλτίδη, και θα φροντίσουμε να κάνουμε ότι είναι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να παίρνει ψήφους ο εκλογικός σας αντίπαλος και όχι εσείς.

'Eτσι ο επόμενος Υφυπουργός που θα καταλάβει τη θέση σας, θα το σκεφτεί διπλά πριν συμπεριφερθεί όπως εσείς.Λοιπόν, copy, paste, send (πιο απλό δε γίνεται)

ΔEIΓMΑ EΠIΣTOΛHΣ ΠΡOΣ TON κ. ΠΡΩΘΥΠOΥΡΓO

Υπόψιν:

Προέδρου ΠΑΣOK κ. Γιώργου Παπανδρέου
Γενικής Γραμματέας του KKE, κ. Αλέκας Παπαρήγα
Προέδρου του ΣΥΡIZΑ, κ. Αλέκου Αλαβάνου
Υφυπουργού κ. Kιλτίδη

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ:

Σας παρακαλώ να ζητήσετε από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Kιλτίδη να ανακαλέσει την απόφαση που εξέδωσε με την οποία επιτρέπει το κυνήγι για την τρέχουσα κυνηγητική περίοδο. Και μάλιστα παρακάμπτοντας πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Eπικρατείας η οποία το απαγόρευε λόγω των ολέθριων επιπτώσεων που είχαν οι φωτιές του καλοκαιριού στην πανίδα και χλωρίδα της χώρας.

Kύριε Πρωθυπουργέ η απόφασή σας αυτή γύρω από το θέμα της φετινής κυνηγετικής περιόδου αποτελεί σοβαρό ζήτημα για πολλούς από τους συμπολίτες μας και η απόφασή σας έχει μεγάλη σημασία για εμάς.

Mε εκτίμηση,

'Oνομα – Eπώνυμο …


ΥΓ. Tην πιο πάνω επιστολή μπορείτε και να την αναρτήσετε στο μπλογ σας. Δε χρειάζομαι σύνδεσμο εδώ. Xρειάζεται μόνο να ταξιδεύει.

42 comments:

Mantalena Parianos said...

Καλημέρα ΔΜΡ

Είναι φορές που δεν ξέρεις πόσο σε ευχαριστπώ που προλαβαίνεις να κάνεις αυτό που δεν προλαβαίνω εγώ


ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ φίλε

και εννοείται ότι θα το αναρτήσω...

μανταλενομούτς

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Άμα σου πω ότι ήξερα ότι θα πάρεις τη πάσα χωρίς να στο πω, θα το πίστευες; Λέγεται, πάσα χωρίς να κοιτάζεις αυτό! Να ΄σαι καλά, πρωί-πρωί. Πολύ χάρηκα!

pølsemannen said...

Φοβάμαι ότι ο Κιλτίδης, δυστυχώς εκπροσωπεί την πλειονότητα των κατοίκων της χώρας που ανήκουν στο είδος "Cafenomangus Cretinious".

Ο Κ. σαν γνήσιος εκπρόσωπος του ανωτέρω παρασιτικού είδους, απλά ενήργησε προς το συμφέρον της αγέλης των κομπλεξικών που έχουν μπερδέψει την κάννη του όπλου τους με το τσουτσουνάκι τους και τον σταυρώνουν τακτικώς σαν την Έφη Σαρρή.

Εννοείται ότι η επιστολή θα αναρτηθεί καταλλήλως.

Τις Καλημέρες μας,

Κάρολος Πολσεμάνογλου.

Διαγόρας said...

Όχι απλά να ανακαλέσει, αλλά αμέσως αφότου ανακαλέσει να παραιτηθεί κιόλας.

Η δική μου συμβολή εδώ:
Περί απόφασης KILLτίδη για το κυνήγι...

Eleana said...

Το έστειλα - έβαλα και μερικά κοσμητικά επίθετα μαζί όμως!

Πάνος said...

Ανέβασα κι εγώ την επιστολή στην καλύβα.

*

Πληζ, βγάλε εκείνο το ρημάδι το τελικό "ς" από το όνομα της Αλέκας Παπαρήγα!

leon said...

Εκεί που τον ψηφίζουν αυτόν τον ανόητο η πλειοψηφία φαίνεται θα είναι κυνηγοί...
Παρόλα αυτά, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να ξεμπροστιάζουμε τέτοιες πολιτικές.
Η Ελλάδα δεν ανήκει μόνο στο είδος των κομπλεξικών ελληναράδων που δολοφονούν - με ενέδρα - αθώα πλάσματα.
Ανήκει και σ' αυτούς που αηδιάζουν με το φασισμό τους.

leon said...

...Συγχαρητήρια.
Φυσικά ακολουθώ την προτροπή σας!

Rodia said...

Μαζι:-)

..ετσι αποκτα νοημα αυτο το "μαζι" που λεγεται πολυ συχνα τελευταια..

DPurpler said...

Κι όμως, ο Κιλτίδης πριν κανα μήνα τα είχε βάλει με όλους καιμε όλα για την καθυστέριση της κύρηξης ως αναδασωτέων των εκτάσεων που κάηκαν. Με είχε "αναγκάσει" αυτή η ενέργειά του να κάνω ειδικό ποστ.
Οι εφημερίδες έλεγαν εκείνη την εποχή ότι έχει άγνοια κινδύνου, δεν υπολογίζει πολιτικό κόστος κλπ κλπ.
Και τώρα κάνει αυτή την πατάτα; Τι να πεις...

Anonymous said...

Το έστειλα πριν λίγο. Ευχαριστώ. Βασίλης.

vangelakas said...

η κυρία παπαρήγα, οι κύριοι αλαβάνος καί παπανδρέου ώς τί μπήκαν στήν λίστα;

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Tο στέλνω και στην αντιπολίτευση. Eίναι και σε αυτούς η ευθύνη να σηκώσουν το θέμα στην αντζέντα τους. Για αυτό.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@Kάρολε – Eυχαριστώ. Kοίτα, ο Kιλτίδης με αυτούς και όχι με μας. Eπιλογή. Για να μετρηθούμε λοιπόν.

@Διαγόρας – Αμήν! Mέχρι σήμερα σε αυτή τη κυβέρνηση κανείς δεν έχει παραιτηθεί.

@Eλεάνα - :-]

@Πάνος – Πάνο ευχαριστώ. Eκείνο το τελικό σίγμα έβγαζε μάτι. Πώς το έχασα;

@Leon - Ξέρεις τι; Oύτε αυτό θα ισχύει. Πλειοψηφία είμαστε οι υπόλοιποι, αλλά δε μιλάμε. Όταν δε μιλάς δε μετριέσαι και δε μετράς.

@Ροδιά – Mαζί το MIXER και το NΑTO [ξέρει αυτή …]

@dpurpler – Προφανώς όμως φίλε είχε πολύ καλή αίσθηση. Γιατί εκείνη η κόντρα ήταν στα λόγια και ανώδυνη. Eίδες κανέναν να υπόκειται σε συνέπειες;

Βλαδίμηρος said...

Πληροφορήθηκα την πρωτοβουλία σας από τον Πάνο. Με βρίσκει σύμφωνο, θα στείλω και θα προωθήσω την επιστολή που ετοιμάσατε.
___
Στο Κιλκίς που εκλέγεται ο πολιτικός αστέρας Κιλτίδης, τραμπουκοακροδεξιών καταβολών και φιλοχρυσαυγίτης, εσχάτως "πολιτισμένος" φιλελεύθερος ντορακικός του μεσαίου χώρου, είχε καημό να ξεπεράσει τον έτερο μέγιστο πολιτικό αστέρα Τσιτουρίδη. Τα ψηφαλάκια κυνηγάει και γι' αυτό πήγε να καλοπιάσει τους κυνηγούς (θυμάστε το "κόμμα των κυνηγών" με εντυπωσιακές επιδόσεις παλαιότερα;).
Ασε δέ που "κέρδισε" και τα επαινετικά σχόλια του μπομπολο- Έθνους που εκδίδει σχετικό ένθετο... Λίγο τό' χεις;

island said...

Χίλα συγνώμη αλλά επείγει.Όποιος μπορεί ας διαβάσει παρακάτω.

http://gmargari.wordpress.com/2007/11/21/troxaio/

Μαύρος Γάτος said...

Πολύ ωραίος. Εκτός από ένα σημείο, δυστυχώς πολύ βασικό: Πόσοι από τους ψηφοφόρους του Κιλτίδη (και από τους ¨Ελληνες γενικά, όπως είπε και ο polsemannen) νομίζεις ότι διαφωνούν με την απόφασή του;

Σ:(((((

Μαύρος Γάτος said...

Πάντως θα το στείλω το γράμμα. Κι ας πέσει χάμω.

Rodia said...

ok, για κατι τετοια ξυπναει και το ΝΑΤΟ απο το ληθαργο.. ;-)

Anonymous said...

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ ]
Κυνήγι που τους χρειάζεται!

Της Μαίρης Κατσανοπούλου mari@dolnet.gr
Η πιο σοκαριστική είδηση που διάβασα πρωτοσέλιδα τους τελευταίους μήνες ήταν ότι, τα λίγα κόκκινα ελάφια της Πάρνηθας που επέζησαν από τη φρίκη της πυρκαγιάς, σκοτώνονται από λαθροκυνηγούς! Η έλλειψη των δέντρων, μάλιστα, τα κάνει εύκολη λεία σε όσους σαδιστές αρέσκονται στην αιματηρή «ψυχαγωγία» και οι οποίοι τα σημαδεύουν από απόσταση. Ποιος νόμισε ότι ο Άνθρωπος του Νεάντερταλ εξελίχθηκε; Και νάσου εκεί, ήρθε καπάκι το άλλο απίστευτο νέο, ότι ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέτρεψε ουσιαστικά- με μια πονηρή και πολιτικάντικη «ρυθμιστική απόφαση»- την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας να απαγορευθεί για εφέτος το κυνήγι σε όλη τη χώρα (λόγω των πυρκαγιών και της τεράστιας περιβαλλοντικής καταστροφής) και άνοιξε πανηγυρικά τη σεζόν! Πυρ κατά βούληση! Ο λόγος αναζητείται στις 220.000 ψήφους- τόσοι υπολογίζεται ότι είναι οι οπαδοί αυτού του «ευγενούς» σπορ στην Ελλάδα... Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις κτυπιούνται; Ε, και;
Αυτοί ψηφίζουν Οικολόγους, άντε και ΣΥΡΙΖΑ!
Ειδικά περιοδικά- και μάλιστα από μεγάλες εφημερίδες- για το κυνήγι, πλούσια ηλεκτρονικά σάιτ (με παιχνίδια, όπως «σκοποβολή σε ζώα»!), κομπορρημοσύνες, καμάρι και περιαυτολογίες για το πόσα πουλάκια κατάφεραν οι σπουδαίοι άνδρες να μας στερήσουν, πόσο μείωσαν κι άλλο την πανίδα τούτου του τόπου... Έτσι, για να αισθάνονται σαν Άγγλοι αριστοκράτες, που βγαίνουν με τα άλογα και τους υπηρέτες τους για κυνήγι, οι τζιπάτοι κοκορόμυαλοι του νεοελληνικού κόσμου...
Ένα κυνήγι- από όλους μας- που τους χρειάζεται!

Διαγόρας said...

Αυτό το "κυνήγι που τους χρειάζεται" το ακούω συχνά. Αν τυχόν δεν το έχετε δει ήδη, διαβάστε αυτό το άρθρο: fair play στο κυνήγι

Anonymous said...

Το έστειλα.
Μα πόσο αλήτες πια;

papaioannou said...

blue event Σκεπτικοί για την Ευρώπη.

Διαγόρας said...

Για να σας απαλλάξω από τον μπελά να τρέχετε να ψάχνετε τι είναι αυτό το blue event του papaioannou, να σας πω πως είναι κάτι που... δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι διαβάζοντας τις πρώτες τρεις παράγραφους. Ούτε την τέταρτη. (Εικάζω μάλιστα πως δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι ούτε διαβάζοντας ολόκληρη τη σελίδα, αλλά εγώ προσωπικά δεν πήγα πιό κάτω από την τέταρτη παράγραφο.)

Αμάν πιά με τους σπαμαδόρους!

Μαύρος Γάτος said...

Όταν Μαύρος Γάτος θυμώσει, κάνει αυτό:

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΙΛΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Και στους World United Bloggers:
URGENT: OPEN LETTER TO THE EUROPEAN COMMISSION AND THE EUROPEAN PARLIAMENT REGARDING THE RECENT ENVIRONMENTAL DISASTER IN GREECE AND HUNTING

zalmoxis said...

Το mail ήδη φεύγει "σφαίρα", πιο γρήγορα από τις σφαίρες των οπαδών του δίποδου γριβικού τεταρτοαυγοστίτη ντοράκια

elafini said...

το προωθούμε

Pan said...

Καλησπέρα.

Αργησα, αλλά το έστειλα.

Και συγκρατήθηκα να μην προσθέσω μερικά δικά μου.

Μπράβο μου!

nikos10 said...

ΔΜΡ, με την άδειά σου, αντιγράφω εδώ σχόλιο που έκανα στην καλύβα:


""Όπως αναφέρουν στις σχετικές συζητήσεις άνθρωποι που σχετίζονται με την οικολογία, η εν λόγω πρακτική (δηλαδή, η έκδοση νέας απόφασης μόλις εκδοθεί προσωρινή απαγόρευση από το ΣτΕ) αποτελεί διαχρονική συνήθεια του Υπουργείου.
Ξέρετε τώρα τι θα συμβεί, ε; Όταν σε κανα μήνα θα κληθεί το ΣτΕ να αποφασίσει (δεδομένου ότι μέχρι στιγμής έχει εκδοθεί μία προσωρινής ισχύος απόφαση - http://www.ste.gr/portal/page/portal/StE/ProsfatesApofaseis#a26), δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, παρά να απορρίψει την αίτηση αναστολής και την αίτηση ακύρωσης της απόφασης, δεδομένου ότι αυτή δεν υπάρχει πια!

Να κάνω και μία παρατήρηση για την νέα αυτή απόφαση του Κιλτίδη (http://www.minagric.gr/greek/press/2007/11/greek141107.shtml):

Το ΣτΕ ανέστειλε την εφαρμογή της προηγούμενης απόφασης κυρίως “διότι η απόφαση αυτή δεν έχει στηριχθεί σε ειδικές μελέτες που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των καταστροφών των πυρκαγιών του θέρους στην βιολογική ισορροπία των ειδών της άγριας πανίδας”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Η απόφαση του ΣτΕ εκδόθηκε στις 9 Νοεμβρίου (http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/el/newsbriefs/setimes/newsbriefs/2007/11/11/nb-09).

Στη νέα απόφαση του Κιλτίδη, η οποία φέρει ημερομηνία 14 Νοεμβρίου, αναφέρεται ως ληφθείσα υπόψη “ειδική μελέτη του Επ. Καθηγητή Θηραματοπονίας κου Θωμαϊδη Χρήστου του τμήματος Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Α’ Τ.Ε.Ι. Λαμίας , «Διαχείριση της θηραματοπανίδας μετά τις πυρκαγιές» του Σεπτεμβρίου 2007 όπως αυτή συμπληρώθηκε στη συνέχεια…”.

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς στο διάολο κατάφερε ο κύριος καθηγητής να συντάξει αυτή τη μελέτη μέσα σε τρεις - τέσσερις μερούλες; Πώς κατάφερε να μελετήσει όλες τις επιπτώσεις που είχαν οι πυρκαγιές του καλοκαιριού στο σύνολο της πανίδας της περιοχής; Μιλάμε για χιλιάδες στρέμματα γης, σε διάφορα σημεία της χώρας, με διαφορετική μορφολογία του εδάφους, διαφορετικά είδη ζώων, διαφορετικές επιπτώσεις λόγω διαφορετικότητας της καταστροφής σε κάθε περιοχή κ.λπ. κ.λπ.

Είμαι παράλογος με αυτά που σκέφτομαι; Ερωτώ απλώς.

Σαν δεν ντρεπόμαστε, λέω εγώ.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που στα λόγια μόνο είναι η καλύτερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον κυβέρνηση όλων των εποχών!""


Πείτε, λοιπόν, και μία καλή κουβέντα για τον κύριο καθηγητή. Πολύ εντατικά δουλεύουν εκεί στη Λαμία, μάλλον...

Υ.Γ.: Κρατώ, βεβαίως, και μία πισινή, γιατί δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, αλλά 5 (αν ήταν 5) μέρες είναι πολύ λίγες.

Anonymous said...

Το απέστειλα και σας συγχαίρω όλους τους μπλογκερς για την ευαισθησία σας.

FuSmOKer said...

Χωρίς παρεξήγηση, πιστεύετε ότι με ένα μαζικό spam θα κερδίσετε κάτι;;

Το να πάτε δηλαδή 200-300-500 ή 1000 άτομα να στείλετε το ίδιο e-mail σε τι θα ωφελήσει;;

Η μήπως έχει κάνας από σας την εντύπωση ότι θα κάτσουν να διαβάσουν και τα 500 ή τα 1000 e-mails να δουν τι γράφουν.

Θα δουν ότι είναι όλα ίδια, και (αν δεν τα έχει κάνει ήδη delete το anti-spam) θα τα κάνουν delete αυτοί.

Και αυτό δεν μου φαίνεται παράλογο..

Πιο σωστά θα μπορούσατε να στείλετε ΕΝΑ μόνο e-mail που να εκπροσωπεί όποιον θέλετε (και όχι φυσικά όλους).
Έτσι.. μια άποψη..

Μαύρε Γάτε αυτό... δεν είναι κείμενο που στέλνεις σε τέτοια πρόσωπα..
(και δεν μιλώ μόνο για τα διάφορα "χοντρά" γραμματικά λάθη)

Μαύρος Γάτος said...

Fusmoker, αν δεν βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα στο spam και σ' ένα κείμενο διαμαρτυρίας, τότε τί να λέμε;

Όσο για τα "χοντρά γραμματικά λάθη", ακόμα κι αν υπήρχαν (που δεν το νομίζω, εκτός αν εννοείς κάποιες τυπικότητες της αλληλογραφίας που συνειδητά δεν τις ακολούθησα), δεν πρόκειται για διαγώνισμα αγγλικών ούτε για άσκηση για το Lower, αλλά για ένα κείμενο διαμαρτυρίας, σού θυμίζω.

Τέλος πάντων, δεν είναι υποχρεωτικό- όποιος θέλει το στέλνει. ¨οσο πιό πολλοί το στείλουν όμως, τόσο το καλύτερο. Αυ΄το νομίζω είναι προφανές, ένα μεμονωμένο γράμμα δεν λέι απολύτως τίποτα για τους πολιτικούς.

FuSmOKer said...

Μαύρε γάτε, τις τυπικότητες εννοώ, και αφού συνειδητά δεν τις επέλεξες τότε ok, και το παίρνω πίσω.

Όσο για το spam που είπα, αλίμονο, καταλαβαίνω μια χαρά πότε κάτι (το οποίο φαινομενικά φαίνεται σαν spam -γιατί είναι spam-) είναι στην ουσία spam..
Δεν υπάρχει συμφέρον αλλά υγιής σκοπός και αυτό από μόνο του καθιστά το spam μια υγιής διαμαρτυρία.
Έτσι το βλέπω εγώ..
Ο παραλήπτης διατηρώ αμφιβολίες αν θα το δει έτσι.

Το θέμα Μαύρε Γάτε, και αν θες με πιστεύεις, καλοπροαίρετα το λέω, και σε σένα και στον ΔΜΡ, είναι πως το mail δεν έχει παραλήπτη έναν από μας αλλά κάποιο κυβερνητικό πρόσωπο.
Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω πως ο τάδε που θα το διαβάσει (αν ποτέ το διαβάσει κάποιος) δεν θα το εκλάβει αναγκαστικά με τον τρόπο που θες..

Όχι γιατί αυτά που λες είναι λάθος..
Είναι πολύ σωστά.
Απλά αυτοί σκέφτονται διαφορετικά και έτσι διαφορετικά πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.
Ο καθένας έχει το κουμπί του και για τους συγκεκριμένους διατηρώ αμφιβολίες αν είναι αυτό το σωστό κουμπί..

Σαν σκέψη, αυτή η δικιά σου και του ΔΜΡ είναι πολύ υγιής και σωστή, διαφωνώ απλά με τον τρόπο γιατί προσπαθώ να μπώ στο μυαλό αυτών..

fuckingblogger said...

Πες μας είσαι και χορτοφάγος ...

Ευτυχώς υπάρχουν και νόμοι και δικαιώματα ειδάλλως θα μας είχατε καθαρίσει εσείς πρώτοι...

Anonymous said...

Έστειλα την επιστολή και περιμένω να δω αν θα έχει καν την ευαισθησία να απαντήσει, έστω και τυπικά, το γραφείο του. ΔΚ

Irostratos said...

ΡΕ ΣΕΙΣ...ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ? Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΗΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΥΣΤΑΔΙΚΗ Η ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΙΣΤΙΚΗ!!!

Ο ίδιος ο κύριος Δήμας έχει υποστηρίξει την απόφαση όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ίδια η Ορνιθολογική Εταιρεία δε, δηλώνει ότι θα ήταν απαράδεκτο να απαγορευτεί το κυνήγι καθότι πρόκειται για νομικα κατοχυρομένη διαδικασία σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πιστεύω ότι γίνεστε τρομακτικά υπερβολικοί καθότι ο νόμος Κιλτίδη απαγορεύει έτσι κι αλλιώς το κυνήγι στις πληγείσες περιοχές. Τέλος, αν η διαμαρτυρία αυτή ήταν όντως δίκαιη και βάσιμη, τότε γιατί ο κύριος Αγγελέτος απέσυρε την ένσταση? Όλα ένα θέατρο μου φαίνονται παίδες...!!!

Τώρα τα περί φασίστα και άλλων χαρακτηρισμών αφήστε τα καλύτερα, γιατί η πολιτική πράξη κινείται με άλλους όρους στην εποχή μας. Όποιος χαρακτηρίσει, καίγεται...!!!


Πάντως χαίρομαι που καταλαβαίνετε ότι τα blog σας η κοινωνία τα έχει γραμμένα στα ακατονόμαστά της... Μια κλίκα αριστεροφασιστών δεν θα μπορούσε να έχεικαλύτερη τύχη.

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Εξαιρετικό! Μπορώ να το αναδημοσιεύσω στο ιστολόγιό μου;

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Ηρόστρατε, όντως σου ταιριάζει γάντι το ψευδώνυμο που διάλεξες. Φαντάζομαι ότι σε απασχολούν αρκετά οι κλίκες αριστεροφασιστών για να γράφεις σχόλια στα blogs τους, ενώ θα μπορούσες να κάνεις πιο επικερδή πράγματα - π.χ. να κάψεις κανένα δάσος ή καμμία πόλη.

Anonymous said...

情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,AIO交友愛情館,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,視訊聊天室,視訊聊天

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,線上遊戲,矽谷麻將,明星3缺一,橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,遊戲區,電玩快打,cs online

情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天

情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室

情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園

Anonymous said...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社

Anonymous said...

To be a adroit human being is to have a make of openness to the world, an ability to guardianship uncertain things beyond your own pilot, that can take you to be shattered in uncommonly extreme circumstances for which you were not to blame. That says something remarkably impressive about the prerequisite of the ethical autobiography: that it is based on a trustworthiness in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a plant than like a jewel, something rather tenuous, but whose extremely particular handsomeness is inseparable from that fragility.

慢慢來 said...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社