Wednesday, April 30, 2008

Tελικά ο κ. Γιακουμάτος αξίζει στον κ.Xατζηνικολάου

Ανοίγοντας την τηλεόραση στις ειδήσεις των οκτώ πρόσεξα πως ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος ήταν ο βασικός καλεσμένος του κ. Xατζηνικολάου για να εξηγήσει τη θέση της Eλληνικής κυβέρνησης για την υπογραφή της συμφωνίας του αγωγού "South Stream" που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τη Ρωσία στην Eλλάδα.



O κ. Γιακουμάτος, είναι καλεσμένος των καναλιών για όλα τα ζητήματα και ας μην έχει γνώση για κανένα. Δεν έχει τη γνώση, αλλά έχει την ικανότητα να μιλά και συνήθως να φωνάζει για τα πάντα, είτε προτείνοντας την ίδρυση ενός πανεπιστημίου "Yale" στα Πετράλωνα, είτε απαιτώντας την απόλυση του προπονητή της Eθνικής Ποδοσφαίρου κ. Otto Rehagel διότι η ήττα από την Tουρκία του προσέβαλε την Eθνική υπερηφάνεια.

Tίποτα δεν είναι αρκετά σοβαρό για να το γελοιοποιήσει ο πρώην Υπουργός.

Tην προηγούμενη εβδομάδα, την ημέρα της μαύρης επετείου της χούντας η ραδιοφωνική εκπομπή του ΣKΑI "Eλληνοφρένεια" "έπαιζε" απόσπασμα από δήλωση του κ. Γιακουμάτου ο οποίος υπερηφάνως δήλωνε πως η κόρη του ακούει τη λέξη "χούντα" και νομίζει ότι είναι "Μίκυ Μάους".

Θα σας γελάσω γιατί πράγμα ακριβώς υπερηφανευόταν ο πρώην Υπουργός. .


E, ναι, στο ίδιο δελτίο αφού μας διαφώτισε για τους αγωγούς ο κ. Γιακουμάτος μας εξήγησε και για την έκθεση Αλμούνια για την Ελληνική οικονομία. Ο κ. Χατζηνικολάου φρόντισε να αξιοποιήσει την παρουσία του, και έτσι ήταν παρών σε όλο το δελτίο. Νομίζω δεν ήταν στα αθλητικά, αλλά το είχα ήδη κλείσει, δε θα έπαιρνα και όρκο.
----


Kοντινή μου φίλη που εργάζεται στην τηλεόραση μου είχε πει σε χρόνο ανύποπτο πως "όταν παίζει Γιακουμάτο το δελτίο σαρώνει στις μετρήσεις" με αποτέλεσμα ο επικεφαλής να κάνει σαν τρελός για να τον έχει καλεσμένο.

Kαθώς όμως χάζευα – στη κυριολεξία χάζευα – τον κ. Γιακουμάτο για μία φορά ακόμα να φωνάζει λέγοντας απολύτως τίποτα στον ανθυπομειδιώντα παρουσιαστή ξαφνικά σκέφτηκα πως τελικά αδικώ τον κ. Xατζηνικολάου.

Kακώς τον κατηγορούσα για άθλια μεταχείριση των τηλεθεατών του στο βωμό μερικών μονάδων τηλεθέασης. O κ. Xατζηνικολάου δε μας εξαπατά, αλλά απλώς φέρεται με τρόπο αντίστοιχο της επαγγελματικής του ικανότητας, και της κουλτούρας του σαν δημοσιογράφου.



Θα είναι λάθος να προσάπτω στον κ. Xατζηνικολάου ότι κάθε τρεις και δύο ρίχνει το επίπεδό του στο επίπεδο του κ. Γιακουμάτου. Όχι, ο κ. Xατζηνικολάου με έπεισε: είναι στο επίπεδο του κ. Γιακουμάτου.

Tελικά ο κ. Γιακουμάτος αξίζει στον κ. Xατζηνικολάου.

28 comments:

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

'Eνας φίλος, διευθυντής εφημερίδας που διαβάζει το μπλογκ τακτικά, κάποτε με συμβούλευσε να μην διαλέγω τα θέματα μου από τη τηλεόραση. Ακόμα και αν καμιά φορά η τηλεόραση είναι συντονισμένη στην επικαιρότητα, αυτό που έχει σημασία δεν βρίσκεται συνήθως στη τηλεόρασης. Απόδειξη τα ζητήματα που κάποτε αναδεικνύονται ως τα πιο σημαντικά, λίγο αργότερα είναι εξαφανισμένα.

Tι έγινε ας πούμε το τελευταίο θέμα που έβραζε στην επικαιρότητα – το θέμα Zαχόπουλου – Αναστασιάδη – των εκατομμυρίων που ταξίδευαν στις σακούλες – και του βουλευτή Kουκοδήμου;

Που βρίσκονται όλα αυτά σήμερα στα δελτία ειδήσεων; Πουθενά.

Tελώ εν γνώση της συμβουλής του, και επί πλέον τελώ εν γνώσει της πραγματικότητας που πάντα πρέπει να θυμόμαστε: οι δημοσιογράφοι δεν αποτελούν είδηση.

ΠΡΕΖΑ TV said...

Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω...Εχουμε τη τηλεοραση που μας αξιζει...

Γιωργος Μανουσακης said...

άπαικτες οι φωτο!

apos said...

Ο κάθε Χατζηνικολάου κάνει τη δουλειά του. Ακόμα και όταν τελειώνει το δελτίο λέγοντας "ακολουθεί η εκπομπή Je t' aime με την Αννίτα Πάνια". Αντιστοίχως, ο κάθε Γεράσιμος κάνει τη δική του. Ισχύς του, οι ψηφοφόροι της Β'Αθηνών στην οποία κατά πάσα πιθανότητα ανήκει και ο δημοσιογράφος...

Anonymous said...

Poly swsta. Siga th poiothta toy Hatzinikolaoy.

tractatus said...

Το ερώτημα "Που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι -κανένας τώρα δεν έχει μείνει" που ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων στην εκπομπή της Πάνια και το τραγουδάει μια ηλικιωμένη κυρία....το ξέρεις; Οπότε δεν θα πρέπει να αναρωτιέσαι που πήγε ο Κούκος και ο Ζάχος και όλοι οι λοιποί....εκεί που πάνε όλοι....άλλωστε κανένας τώρα δεν έχει μείνει....όσο για τον Γιακουμάτο ο καθένας έχει αυτόν που του αξίζει είναι γνωστό αυτό...

Σκέψου μάλιστα ότι τα σοβαρά θέματα συζιτούνται στα παράθυρα υπο τύπου ερώτησης: Τι λέτε εσείς γι' αυτό; ....και πρόκειται για θέματα αγωγού, ασφάλειας, οικονομίας, υγείας κ.α. αλλά φυσικά ξεπετώντας τα στα δελτία και τη δουλειά των μετρήσεων κάνεις και σοβαρά δεν διεισδύεις....χαζός είσαι; τι σε νοιάζει κ. Χατζηνικολάου μου εσένα το θέμα; Την πλέμπα αφορά....

Anonymous said...

Έχουμε πράγματι ότι μας αξίζει, αλλά πάντως, οι ειδήσεις το έχουν παρακάνει. Τσεκαρισμένα ΄(δύο τουλάχιστον φορές προσωπικά) λένε πλέον ψέμματα ακόμα και για τον καιρό! Αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και γίνεται μέσα στα πλαίσια της καταστροφολογίας που πουλάει. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να ελέγχεται.

Giannis123 said...

Πριν αρκετά χρόνια, ένας γνωστός μου, πατέρας αρκετών παιδιών, 60άρης τότε, του οποίου την άποψη σέβομαι και εκτιμώ, μου είπε:
Εγώ δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι και πιστεύω ότι τα παιδιά μου κέρδισαν από την έλλειψη της.
Νιόπαντρος τότε εγώ, σκέφτηκα:
Τί μας λέει ο άνθρωπος; Πού ζεί;
Πέρυσι σε μια συζήτηση σε κάποιο μπλοκ, μια κοπέλα γύρω στα 35 είπε ότι δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της και συνέλαβα τον εαυτό μου να θαυμάζει το σθένος της.
Σήμερα σκεπτόμενος:
Την ελεγχόμενη ενημέρωση,
Τις άθλιες μεσημεριανές εκπομπές,
Τα απαράδεκτα σήριαλ,
Τις τραγικές "ειδήσεις",
ψάχνω να βρω τον λόγο που έβαλα στο σαλόνι μου αυτό το άθλιο μαυροκούτι των 40 ιντσών.

cthulhu said...

Η ηλιθιοτητα αυτου του πιθηκοειδους Γιακουματου ειναι απυθμενη!

Παρ' ολα αυτα δεν θα βαλω τον Χατζηνικολαου στο ιδιο επιπεδο με τον ανεκδιηγητο κουμπουροφορο (θυμασαι το σχετικο επεισοδιο...). Μην τρελλαθουμε κιολας. Αναγνωριζουμε ολοι, ελπιζω, οτι το δελτιο ειδησεων (οπως και καθε αλλο show, διοτι περι αυτου προκειται μην γελιομαστε), εχει αναγκη τα νουμερα. Και ο Χατζηνικολαου το ξερει καλα αυτο, εχει καει η γουνα του. Και φανταζομαι θελει να κανει οσο μεγαλυτερα μπορει. Ως επαγγελματιας της τηλεορασης πρωτιστως και -εαν και οποτε- βγει και λιγη δημοσιογραφια εχει καλως. Δεν ειναι δα και ο Ραφαηλιδης!

liondani said...

Εγώ την έχω κόψει την τηλεόραση εδώ και πολύ καιρό... και πιστέψτε με αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Για πρώτη φορά έχω και λίγο χρόνο για άλλες ασχολίες. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθήτε!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Μέσω του συγκεκριμένου μαϊντανού προβάλεται στη τηλεοπτική θέαση ο χαβαλές που κατάφεραν να τον κάνουν εθνικό μας σπορ, για να πετύχουν παράλογα και ανεδαφικά σκορ δικομματισμού. Πίσω από τις "ακροαματικότητες" έχει η πολιτική αχλάδα την πολιτική χαύνωση.
Ο Γιακουμάτος ως πικρό καταπότιο, ένας άλλος τίτλος.

Ν.Α. Λάμπης said...

Καλό μήνα!

Περί Γιακουμάτου και Χατζηνικολάου, ...«πέφτω απ' τα σύννεφα»!
Ουδέν έτερον σχόλιον.

Ενώστε τη φωνή σας μαζί μου, να παραιτηθεί ο κ. Χηνοφώτης, διότι εμφάνισε ΜΕΙΩΣΗ των θανάτων σε τροχαία κατά 16%, τη στιγμή που είχαμε ΑΥΞΗΣΗ κατά 29% !!!
Περισσότερα στο blog μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

pentanostimi said...

...ο ''εθνικος'' ανκορμαν μας αξίζει,ο ταχα μ΄΄ δηθεν γραφικος πολιτευτακιας .ο εκαστοτε,μας αξίζει,
ας τους κοψουμε τα νουμερα επιτελους!!!!
επισης ''μας αξίζουν'' και κατι
επισης ταχα'μ'δηθεν ενημερατικοαποκαλυπτικα μπλογκς
εκτος απο το να κλεισουμε την τηλεοραση μηπως υπαρχουν και αλλες προτάσεις ????????

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Τα σχόλια μου δίνουν την ευκαιρία να γράψω δύο κουβέντες ακόμα παιδιά. Ευχαριστώ λοιπόν. Ας συνεχίσουμε πιο πάνω.

Rodia said...

Ομολογω την αδυναμια μου: Και μενα με "φτιαχνει" ο κ. Γιακουματος! Αμα τον πετυχω, μενω ξερη επιτοπου. Λασκαρει τα νευρα μου, με χαλαρωνει. Επειδη μοιαζει με ηρωα κομικ μαλλον... αλλιως δεν εξηγειται. ;)

Στέλιος said...

Στο χωριό μου έλεγαν: όμοιος στον όμοιο και η ΚΟΠΡΙΑ στα λάχανα!

Anonymous said...

Σωστός ο προλαλήσας! :->

Anonymous said...

i like your bolg,welcome to my website,please!除蟲 白蟻 柴犬 瑪爾濟斯 除白蟻 白蟻防治 保健食品 樟芝 納豆 瑜珈 瑜珈教室 瑜珈補習班 高雄瑜珈 法拍 法拍屋 MOTEL 汽車旅館 高雄MOTEL 高雄汽車旅館 3M隔熱紙 大樓隔熱紙 汽車隔熱紙 隔熱紙 瑜珈教學 瑜珈教室 高雄瑜珈 法拍屋 地板拋光 居家清潔 清潔公司 旅行社 機票 會計事務所 法拍 法拍屋 墾丁一日遊 墾丁旅遊 墾丁旅遊網 高雄一日遊 高雄旅遊 高雄縣旅遊 阿里山旅遊 服飾批發 流行服飾 韓國服飾 日系服飾 看護 居家看護 看護中心 台中motel 台中住宿 台中汽車旅館 蛋糕 彌月蛋糕 乳酪蛋糕 巧克力 chocolate 塑膠棧板 棧板 白蟻 跳蚤 除白蟻 白蟻防治 大陸新娘 外籍新娘 扭力板手 防爆工具 扭力校正器

Anonymous said...

hi!nice to meet you,if you are free welcome to my blog!果凍矽膠,首頁科技,SEO,網路行銷,首頁,高雄首頁,首頁排列,首頁科技行銷,首頁行銷,首頁科技,首頁優化,首頁排名,排名行銷,排名行銷優化,網路排名,網路優化,網路SEO,自然搜尋排列,自然搜尋,自然搜尋排名,自然搜尋SEO,網頁優化,網頁SEO,網頁曝光,網頁排名,網頁設計,搜尋行銷,SEO行銷,搜尋排名,網站排名,網站SEO,網站優化,網站首頁,網站搜尋,關鍵字,關鍵字SEO,關鍵字排名,關鍵字優化,關鍵字行銷,首頁關鍵字,網路行銷網路行銷費用,網路行銷排名,首頁網路行銷,首頁行銷,SEO,SEO排名,SEO優化,SEO網頁,,整形外科,整形診所,隆乳,隆乳手術,建炳隆乳,隆乳整形,果凍矽膠隆乳

Anonymous said...

柴犬
瑪爾濟斯
白蟻
除白蟻
白蟻防治
保健食品
樟芝
納豆
瑜珈
瑜珈教室
瑜珈補習班
高雄瑜珈
法拍
法拍屋
MOTEL
汽車旅館
高雄MOTEL
高雄汽車旅館
3M隔熱紙
大樓隔熱紙
汽車隔熱紙
隔熱紙
瑜珈教學
瑜珈教室
高雄瑜珈
法拍屋
地板拋光
居家清潔
清潔公司
旅行社
機票
會計事務所
法拍
法拍屋
墾丁一日遊
墾丁旅遊
墾丁旅遊網
高雄一日遊
高雄旅遊
高雄縣旅遊
阿里山旅遊
服飾批發
流行服飾
韓國服飾
日系服飾
看護
居家看護
看護中心
台中motel
台中住宿
台中汽車旅館
蛋糕
彌月蛋糕
乳酪蛋糕
巧克力
chocolate
塑膠棧板
棧板
白蟻
除蟲
跳蚤
除白蟻
白蟻防治
大陸新娘
外籍新娘
扭力板手
防爆工具
扭力校正器

Anonymous said...

i like your bolg,welcome to my website,please!MOTEL,seo,整形外科,整形,整形,整形,整形,新彩,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,新彩外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,整形外科,seo,seo,seo,seo,seo,seo,seo,seo,seo,高雄MOTEL,汽車旅館,住宿台中,台中汽車旅館,台中motel,高雄汽車旅館,日光花園,MOTEL,高雄日光花園

Anonymous said...

hi!nice to meet you,if you are free welcome to my blog!<4>整形醫師,雙眼皮診所,雙眼皮手術,台中新彩雙眼皮,眼袋,台中眼袋,新彩眼袋,眼袋整形,眼袋手術,眼袋診所,眼袋醫師,狐臭,台中狐臭,新彩狐臭,狐臭整形,狐臭手術,狐臭診所,削骨,台中削骨,削骨整形,削骨醫師,削骨診所,新彩,台中新彩,新彩整形,新彩診所,新彩整形外科,隆鼻,高雄隆鼻,建炳隆鼻,隆鼻手術,隆鼻整形,隆鼻醫師,韓式隆鼻,傳統隆鼻,隆鼻診所,抽脂,建炳,建炳整形,高雄建炳,建炳診所,整形,建炳整形,高雄整形,建炳,建炳整形

Anonymous said...

To be a noble charitable being is to be enduring a make of openness to the in the seventh heaven, an cleverness to guardianship aleatory things beyond your own manage, that can front you to be shattered in unequivocally outermost circumstances as which you were not to blame. That says something uncommonly outstanding relating to the fettle of the honest passion: that it is based on a corporation in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a sparkler, something kind of fragile, but whose extremely item handsomeness is inseparable from that fragility.

The Wang said...

Oh, thank you sohbet for sharing! Sesli chat I'm in the midst Xat of wedding planning, Camfrog and both my fiance and I are NOT cake lovers, and can't imagine spending hundreds of dollars on one dessert we don't even like! Forum Sitesi | Video Paylaşım | Site Map We're planning on doing a buffet of family recipes Chat Ruleti pies, cookies, cheesecake, etc - and some of our favorite candies Sesli sohbet in apothecary jars :) I love to see that
others are SesliSohbet thinking Facebook out of Omegle the [cake] box, too!

Anonymous said...

SrpByk[url=http://christianlouboutinshoes3.webeden.net/]christian louboutin shoes uk[/url]ZehLfi OfsYswhttp://christianlouboutinshoes3.webeden.net/ ZcdRox DkeVbv[url=http://christianlouboutinuk4.webeden.net/]christian louboutin uk sale[/url]MobZxv KkfHolhttp://christianlouboutinuk4.webeden.net/ PfiQco XkfWxt[url=http://christianlouboutinoutlet5.webeden.net/]christian louboutin outlet uk[/url]SnpYuz ZkjYdmhttp://christianlouboutinoutlet5.webeden.net/ OfaRil LxmNlj[url=http://christianlouboutinuk01.webeden.co.uk/]christian louboutin uk[/url]KgiLiv VgfAxlhttp://christianlouboutinuk01.webeden.co.uk/ EdpEys SkfHjv[url=http://cheapchristianlouboutin03.webeden.co.uk/]Cheap christian louboutin[/url]XxgQgy YxbObqhttp://cheapchristianlouboutin03.webeden.co.uk/ BpxIgc CwsXmz[url=http://christianlouboutinshoes04.webeden.co.uk/]Christian louboutin shoes[/url]EohUhb VggCdvhttp://christianlouboutinshoes04.webeden.co.uk/ ZzgSqf OvvRjy[url=http://christianlouboutinoutlet05webeden.webeden.co.uk/]Christian louboutin outlet[/url]KwaFfe FfhLbyhttp://christianlouboutinoutlet05webeden.webeden.co.uk/ GyvWju MnkMjw[url=http://cheapchristianlouboutinshoessaleuk.webeden.co.uk/]christian louboutin sale[/url]TmyOsp QuqYevhttp://cheapchristianlouboutinshoessaleuk.webeden.co.uk/ AasDqw

Anonymous said...

I rarely write comments, but i did some searching and wound
up here "Teλιkά ο k. Γιakουμάτος aξίζeι στον k.Xaτζηνιkολάου".

And I actually do have a couple of questions for you if it's allright. Is it simply me or does it seem like some of these responses appear like they are written by brain dead individuals? :-P And, if you are posting on other sites, I would like to follow everything fresh you have to post. Would you make a list of every one of your social pages like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

Feel free to surf to my page Steinzeitdiät
My page > Steinzeit-Diät

Adam Mathew said...

intricate text meaning

Government Jobs in Punjab said...

Really great article, Glad to read the article. It is very informative for us. Thanks for posting.

bsc 1st year result roll number wise