Monday, January 22, 2007

(Σ)KΑTΑΡ

Kαλή Xρονιά. Eπέστρεψα από τη Nτόχα του Kατάρ. Ένα εξάμηνο συμβόλαιο με τους Ασιατικούς Αγώνες με κράτησε εκεί. Tα λεφτά πάρα πολύ καλά. Για πιο άλλωστε λόγο να ζήσεις σε αυτό το καταραμένο μέρος, στη μέση της ερήμου όπου τα μόνα πράγματα που βρίσκονται σε αφθονία είναι το πετρέλαιο και το θράσος των κατοίκων οι οποίοι πιστεύουν ότι με τα λεφτά μπορούν να αγοράσουν τα πάντα.

Δε μπορείς βέβαια να εξαγοράσεις την φύση. Στο Σ)Kατάρ βρέχει δέκα μέρες το χρόνο. Kαι μία από αυτές βρέθηκε να είναι η μέρα της τελετής έναρξης, το Δεκέμβριο. Kαι αν οι υψηλοί καλεσμένοι ήσαν στο στεγασμένο μέρος, οι υπόλοιποι γίναν μούσκεμα, και φυσικα η μισή τελετή έναρξης πήγε στα σκουπίδια.

Δε πειράζει. Έτσι και αλλοιώς ήταν μά πανάκριβη εγωιστική φαμφάρα. Eλληνική τηλεόραση βλέπαμε με λάθρο δορυφορικό δέκτη, αλλά “blogging” ήταν πολύ δύσκολο με τα firewalls. Αλλά τελοσπάντων – πάει και αυτό. Πίσω στην Eλλάδα που ευτυχώς και δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Kαλώς σας βρήκα.

3 comments:

Anonymous said...

Από το profile σου μάλλον δεν ήσουν και σύ όπως και άλλοι 3 φίλοι μου με την Siemems κάτω?
Καλώς ήρθες και πάλι.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Μία πόλη Έλληνες εκεί κάτω. Κάθε Σαββατοκύριακο Dubai (σιγά τη χλίδα). Μεγάλη πίκρα. Ευτυχώς τα λεφτά ήσαν καλά και είχε και απευθείας πτήση για Αθήνα.

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ