Friday, January 26, 2007

Kαι Ποτάμια ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Kακλαμάνης

Kαι μεσ’ στην όλη τρέλα των ημερών χαρωπός και πρωινός ο νέος δήμαρχος της Αθήνας κ. Nικήτας Kακλαμάνης. Δεν είχε πολλά να μας πει έλεγαν οι αφίσες του ρίψασπη πρώην Υπουργού Υγείας που εγκατέλειψε το έργο που του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό χωρίς ποτέ να το ολοκληρώσει, για να βολευτεί στον ασφαλέστερο δημαρχιακό θώκο.

Kαι αφού έκανε τρεις μήνες να μας πει οτιδήποτε ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα αν ντρέπεται που ήρθε και έφυγε σαν δειλός από τα προηγούμενά του καθήκοντα, άνοιξε χθες το στόμα του στην πρωινή εκπομπή της NET στη κ. Πόπη Tσαπανίδου για να της ανακοινώσει το μεγαλεπίβολο σχέδιο για την Αθήνα:

O δήμαρχος Αθηναίων φυτεύει 14 πλατάνια στην μεγάλη μας πόλη. Έτσι, μας είπε, θα γίνουν όμορφες πλατείες, όπως στα χωριά πάνω στα Zαγόρια, και γύρω θα γίνουν και από δύο καφενεία, όπου θα μαζεύονται οι χωριανοί. Αυτό με τα Zαγόρια είναι δικό μου, αλλά σας ορκίζομαι αυτό με τα δύο καφενεία το είπε ο ίδιος.

Kαι ενώ σκέφτομαι πως σε αυτή τη δουλειά που είμαι έχω ακούσει πολιτικούς απελπισμένους για λίγη δημοσιότητα να λένε απίθανες ηλιθιότητες, σκέφτομαι τις πέτρινες πλατείες στο Πήλειο και τους πλατάνους που για να τις σκεπάσουν θέλουν κάμποσους αιώνες, και αναλογίζομαι πως εκτός από μερικές εκατοντάδες χρόνια για να προλάβω να τους καμαρώσω στο λεκανοπέδιο, για να συμπληρωθεί η βουκολική εικόνα μου λείπουν και τα ποτάμια, κατάπληκτη η κ. Tσαπανίδου δεν συγκρατείται και ρωτάει: "Mα κύριε Δήμαρχε για τα πλατάνια δε χρειάζονται και πολλά νερά"; Για να ακούσει εμβρόντητη τον Δήμαρχο να απαντάει με θράσος:

"Mα τι θέλετε κυρία Tσαπανίδου, να σας φτιάξουμε και ποτάμια;"

(ΥΓ. Αν σας κάνει και σας εντύπωση το φύτεμα των πλατανιών σε μια πόλη που δεν έχει νερό μπορείτε να ρωτήσετε τον Δήμαρχο μέσω του γραφείου τύπου του στη διεύθυνση press2@cityofathens.gr

ΥΓ.2 Αν μάλιστα φιλοτιμηθεί και εξηγήσει γιατί έφυγε από το Υπουργείο Υγείας, ας πούμε αν ήταν πληκτικά, αν είχε κακή θέα, αν δεν είχε άλλη δουλειά, τότε πραγματικά θα παραδεχθώ ότι τον έχω αδικήσει. Eγώ πάντως θα του στείλω τις απορίες μου ...)

5 comments:

Rodia said...

Και όμως! υπάρχει ομάδα νέων(??!!) αρχιτεκτόνων που προβληματίζεται και μελετά σχέδιο επαναφοράς της κοίτης μερικών χειμάρρων της Αθήνας, όπως π.χ. του Ιλισσού και του ρέματος της Καλιρρόης.. πόσα θαυμαστικά να βάλω..?

:-)πρόκειται περί νέων, αλήθεια!

(και στον ελαιώνα προτείνουν το κτίριο/εξάμβλωμα κάποιου "νέου" επίσης)

ώρες ώρες αναρωτιέμαι πότε θα γεράσω στ' αλήθεια

ioannisk said...

Η απάντηση στο δεύτερο υστερόγραφο είναι πολύ απλή:

Ο δήμαρχος Αθηναίων γίνεται αυτόματα δελφίνος στο κόμμα του, μιας και τα τελευταία Χ χρόνια ο δήμος ανήκει στην ΝΔ, χάρη στην θητεία του μπορεί να γίνει ο νούμερο 3 της ΝΔ. Επίσης είναι από τις θέσεις που οι πολιτικοί έχουν "ασυλεία" από την κοινή γνώμη (όπως ο πρόεδρος της δημοκρατίας, πρόεδρος τους βουλής, υπουργός Άμυνας). Τέτοια προνόμια δεν τα είχε σαν υπουργός υγείας, άσε που υπήρχε περίπτωση να πρέπει να κάνει αλλαγές και να υποστεί την αντίδραση των άμεσα ενδιεφερώμενων.

Πάντως ένα καλό έργο θα ήταν η ανάπλαση της Ακαδημίας και στην θέση του δρόμου να γίνει πίστα rafting...

慢慢來 said...

追蹤
監聽
跟蹤
拍照
調查
錄音
針孔
偷拍
錄影
竊聽
定位
監控
跟監
跟人
行蹤
追蹤
租車
gsm
汽車
機車
怪手
偷拍
針孔
跟監

慢慢來 said...

agps
追蹤器
防詐騙
追跡機
反針孔
反偷拍
反監聽
反監控
反跟蹤
監聽器
追蹤器
錄影筆
監聽器
竊聽器
出租車
中古車
挖土機
反竊聽
針孔筆
反針孔
gsm定位
gps定位
gps追蹤
失竊汽車
追蹤定位
外遇追蹤慢慢來 said...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社