Wednesday, January 24, 2007

Η Άννα και τα UFO

Γυρνάω τα κανάλια και δε με πειράζει που το STAR στη σημερινή μεσημεριανή του εκπομπή ασχολείται με τα μάγια και πώς κατέστρεψαν τον Γιάννη Φλωρινιώτη (...). Eίναι ιδιωτική σκουπιδο-τηλεόραση, από την οποία δεν έχω απαιτήσεις. Σε κάποιο πολιτικό-φιλοσοφικό επίπεδο θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι συχνότητες που χρησιμοποιούν τα κανάλια είναι δημόσιο αγαθό και εκχωρούνται με κάποιους όρους σε ιδιώτες για χρήση τέτοια προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Αλλά αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα, ίσως για μια άλλη δημοκρατία. Eδώ άλλωστε οι συχνότητες δεν έχουν εκχωρηθεί, έχουν κλαπεί, έχουν καταπατηθεί, και οι σημερινοί τους κάτοχοι αντί να είναι φυλακή θεωρούνται και ευηπόληπτοι παράγοντες του δημόσιου βίου.

Bρίσκω όμως συγκλονιστικό ότι η δημόσια τηλεόραση πληρώνει πλουσιοπάροχα την κ. Άννα Δρούζα για να κάνει εκπομπή για τους εξωγήινους όπου ένας διαταραγμένος φουκαράς περιγράφει την εμπειρία του σε ένα διαστημόπλοιο και πως τα νεφρά του είναι “τα δευτερογενή όργανα επικοινωνίας με το σύμπαν”.

Oποιος θέλει να βλέπει για μάγια, για διαπλανητικές επικοινωνίες και για ερωτικές εξομολογήσεις έχει πέντε ιδιωτικά κανάλια που διαγωνίζονται το ένα με το άλλο στην αμάθεια και στην προχειρότητα. Φορολογούμαστε όμως για να έχουμε μία δημόσια τηλεόραση προκειμένου να βλέπουμε στους δέκτες μας εκπομπές που εκπληρώνουν κάποιους όρους ποιότητας οι οποίοι να μην υπακούν απαραίτητα στις επιταγές της ακροαματικότητας.

Φυσικά αμφιβάλω σοβαρά αν μία τέτοια εκπομπή θα θριάμβευε στα νούμερα της AGB σε ένα ιδιωτικό κανάλι. Άλλωστε μετά από τέτοιες εξαιρετικές εκπομπές η κ. Άννα Δρούζα ξεβράστηκε από την ιδιωτική τηλεόραση μετά από χρόνια λαμπρής θητείας, κατέληξε στη NET όπου η θλιβερή εκπομπή της χρηματοδοτείτε από τους φορολογούμενους πολίτες. O Πρόεδρος της EΡT κ. Παναγόπουλος έχει δεχθεί επανειλημμένως κριτική για το θέμα. Απ’ ότι φαίνεται όμως οι μίζες από τις παραγωγές της EΡT είναι καλοστημένη φάμπρικα από την οποία τρώνε αρκετοί, και προφανώς τους τηλεθεατές και εν τέλει χρηματοδότες τους μας περνάνε για … UFO

Yπάρχει Eίδηση;

Στην ET-3 την ίδια ώρα υπάρχει η εκπομπή “Yπάρχει Eίδηση”. Oι παρουσιαστές της εκπομπής το παλεύουν. Eίναι μία πολιτική εκπομπή με αναλύσεις τις επικαιρότητας και διάλογο μεταξύ των παραγόντων, με τρόπο που δεν συναντάμε στην ιδιωτική τηλεόραση.

Αυτό που την τρώει είναι οι γνωστές αρρώστιες: πρώτα απ’ όλα η λογοκρισία και αυτολογοκρισία των δημοσιογράφων της που γνωρίζουν ότι δεν μπορούν ποτέ να επιβιώσουν αν διανοηθούν να μην επαινούν καθημερινά τα έργα της κυβέρνησης. Kαι μάλιστα όταν εργάζονται στην πόλη των γνωστών για τις …δημοκρατικές τους απόψεις κκ. Ψωμιάδης και Παπαγεωργόπουλος.

Ύστερα είναι αυτή η μιζέρια και η κακομοιριά που εκπέμπει στην εικόνα της η καημένη η ET-3. Αν βέβαια τα χρήματα της εκπομπής της κ Δρούζα περιορίζονταν μήπως θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν τις άλλες παραγωγές; πόσο UFO είστε;

(Αν θέλετε και την άποψη της κ. Δρούζα γύρω από το θέμα το e-mail της εκπομπής της είναι annadrouza@gmail.com. Εγώ πάντως της έστειλα το κείμενο και θα φιλοξενήσω και την απάντηση της – λέμε τώρα …)

5 comments:

Anonymous said...

an den evlepa ta tsoglania me tis krifes moures na kaine to aytokinito tis et3 simera tha simfonousa 100% mazi sou simera kai meta apo auto 60-40 to kalitero....

Anonymous said...

Γιατί μιλάς ΄ετσι; Η Δρούζα η ίδια δεν είναι απόδειξη ότι υπάρχουν ουφο;

funEL said...

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε:
απονομή ευσήμων

(παρ όλο που ασχολούμεθα αποκλειστικά με τον Προφήτη -ένας είναι ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ - και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ Του)

+σκοταδισον+

慢慢來 said...

有線針孔
無線針孔
探測盜拍
汽車定位
攝影錄音
調查器材
機車追蹤
監聽手機
子女行蹤
監聽器材
監聽設備
gps定位器
gps遮斷器
gps追蹤器
針孔攝影機
大哥大監聽
定位追蹤器
汽車追蹤器
機車追蹤器
車輛追蹤器
gps衛星定位
gps汽車防盜
gps追蹤定位
gps定位追蹤
gps汽車追蹤器
衛星定位追蹤慢慢來 said...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社