Wednesday, January 31, 2007

Περισσότερος Χυμός σε Λίγο

Tραγικό: ομαδικά πυρά από την ιδιωτική τηλεόραση κατά της EΡT για τον κομπογιαννιτισμό της εκπομπής για τον χυμό φύλλων ελιάς. Που καταντήσαμε. Nα κατηγορούν τα ιδιωτικά κανάλια τη δημόσια τηλεόραση για αναξιοπιστία.

Πυρά ομαδικά και από τις στήλες τηλεκριτικής των εφημερίδων. Tο Eθνικο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ατάραχο. Tο ίδιο και ο πρόεδρος της EΡT κ. Παναγόπουλος. Tο ίδιο και ο πολιτικός του προϊστάμενος κ. Ρουσόπουλος.

10 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Κοιτα να δεις που φτασαμε!!!

DeMasame Re said...

Σου λέω, μεγάλη θλίψη... Να κάνει βραδυνή εκπομπή ο Μάνεσης στον ALPHA, να κράζει την ΕΡΤ, και να φέρνει ένα ψώνιο στο μεταξύ, κατάληλο μόνο για φάρμακα, τον Παπανικόλα, ο οποίος πάλι να μιλάει για τον χυμό φύλλων ελιάς.

Όμως τον Μάνεση τουλάχιστον δεν τον πληρώνουμε εμείς. (Τον πληρώνουμε δηλαδή γιατί ο ALPHA χρωστάει πολλά λεφτά - αλλά τελοσπάντων ας μη τη μεγαλώσουμε τη κουβέντα αυτή τη στιγμή).

Και ένας από την ΕΡΤ δεν βγει να πει μία κουβέντα...

funEL said...

Αυτή η Αννα ... πάει να ξεπεράσει τον Προφήτη

+σκοτάδισον+

Anonymous said...

Einai sklhrh h maxh. Elies, Gioufo, skylia. Mh thn ypotimas thn Anna.

JS

DeMasame Re said...

Αλλεργικό σοκ και διαταραχές από τα μαντζούνια της ελιάς

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε αποδεδειγμένη αντικαρκινική δράση του χυμού από τα φύλλα της ελιάς», βεβαιώνει τους ασθενείς η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, που σε ανακοίνωσή της «καταδικάζει το εμπόριο ελπίδας που γίνεται από επιτήδειους και άσχετους, σε βάρος της υγείας των αρρώστων με καρκίνο».

Το Δ.Σ. της Εταιρείας θεωρεί «καταστροφική τη διακοπή της θεραπείας που παρέχεται από ειδικούς ογκολόγους» και διατηρεί, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το δικαίωμα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση της υγείας του Ελληνα ασθενή με καρκίνο.

Οπως ανέφεραν σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου, υπήρξαν καταγγελίες από Συλλόγους Καρκινοπαθών για ασθενείς που σταμάτησαν τις θεραπείες τους για να πιουν τον χυμό από φύλλα ελιάς, ενώ τόνισαν ότι δεν έχουν μελετηθεί η τοξικότητα αυτού του χυμού και οι παρενέργειες που μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα η χρήση του. Ανέφεραν ότι ήδη ένας ασθενής που ήπιε τον χυμό νοσηλεύθηκε με αλλεργικό σοκ, ενώ πολλοί παρουσίασαν γαστρεντερικές διαταραχές.

Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας έκαναν έκκληση στα ΜΜΕ να σταματήσουν να προβάλλουν το θέμα και να ασχοληθούν με τα πραγματικά επιτεύγματα της επιστήμης στη μάχη κατά του καρκίνου.

(Ελευθεροτυπία)

Anonymous said...

Η ελευρωπαΐνη

Τα ελαιόφυλλα περιέχουν την ουσία ελευρωπαΐνη σε τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις, που ενδέχεται να έχουν τοξική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, αντί να τον μειώνουν! Επιπλέον, είναι επικίνδυνα εξαιτίας των φυτοφαρμάκων με τα οποία ραντίζονται.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα που εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές διαφημίζοντας το... διά πάσαν νόσον λιόζουμο, φέρεται να κατηγορείται για απάτη κατά συρροή. Σε πρώτο βαθμό έχει καταδικασθεί σε 15 μήνες φυλάκιση. (Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, 2 Φεβρουαρίου).

ytb

Anonymous said...

Η χθεσινή συνεδρίαση του ΕΣΡ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=113,id=43576428

«Φραπελιά» και πρόστιμα

Ρεπορτάζ: Μ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ - Σ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Στο «μικροσκόπιο» του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έχουν μπει πλέον εκπομπές και δελτία ειδήσεων που ασχολήθηκαν με την περιβόητη «φραπελιά», με πρώτη και καλύτερη τη δημόσια τηλεόραση, ενώ χθες η ανεξάρτητη αρχή φιλοδώρησε με συνολικό πρόστιμο 83.000 ευρώ τέσσερα κανάλια και έξι ραδιόφωνα.

Η Αννα Δρούζα «έστειλε» την ΕΡΤ στο ΕΣΡ
Ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, επέμεινε χθες ότι το Συμβούλιο έδρασε σχετικά γρήγορα, τονίζοντας ότι σε τόσο σοβαρά ζητήματα η αντιμετώπιση πρέπει να είναι ανάλογη. Ηδη, όπως είπε, απομαγνητοφωνούνται οι εκπομπές που ασχολήθηκαν με τη «φραπελιά», της Αννας Δρούζα «Η ζωή είναι παιχνίδι» στη ΝΕΤ και της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις» στον ΑΝΤ 1, ώστε να καταγραφούν τα πραγματικά περιστατικά και να γίνει νομικός έλεγχος. «Δεν μπορούμε να γίνουμε Ιερά Εξέταση. Χρειάζεται προσοχή...», τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι καταγράφονται οι σχετικές αναφορές που γίνονται σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές ώστε να γίνει έλεγχος και σε αυτές.

Στο Συμβούλιο βρέθηκαν χθες οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ για άλλο ζήτημα που εξετάζεται και πάλι για εκπομπή της Αννας Δρούζα (20/11/2006), σχετικά με συγκεκαλυμμένη διαφήμιση φαρμάκων για αδυνάτισμα που χορηγούνται με συνταγή ιατρού. Για το θέμα θα κατατεθεί υπόμνημα, αλλά οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ όταν ρωτήθηκαν αν έχουν ληφθεί μέτρα για τις εκπομπές με τη «φραπελιά», σύμφωνα με δημοσιεύματα, απάντησαν θετικά.

-ytb

慢慢來 said...

南投市徵信社公會
南投縣徵信社公會
雲林徵信社公會
雲林市徵信社公會
雲林縣徵信社公會
嘉義徵信社公會
嘉義市徵信社公會
嘉義縣徵信社公會
台南徵信社公會
台南市徵信社公會
台南縣徵信社公會
高雄徵信社公會
高雄市徵信社公會
高雄縣徵信社公會
屏東徵信社公會
屏東市徵信社公會
屏東縣徵信社公會
宜蘭徵信社公會
宜蘭市徵信社公會
宜蘭縣徵信社公會
花蓮徵信社公會
花蓮市徵信社公會
花蓮縣徵信社公會
台東徵信社公會
台東市徵信社公會
台東縣徵信社公會

慢慢來 said...

澎湖徵信社公會
澎湖縣徵信社公會
金門徵信社公會
金門縣徵信社公會
馬祖徵信社公會
馬祖縣徵信社公會
香港徵信社公會
大陸徵信社公會
美國徵信社公會
尋人
尋人網
尋人查址
尋人啟事
尋人方法
尋人起源
尋人免費咨詢
尋人高手
尋人網站
尋人工具
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費咨詢網
離婚協議書
離婚要件
離婚證人
徵信社收費
徵信社推薦
徵信社尋人
徵信社申訴管道
徵信社工作
徵信社公會

慢慢來 said...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社