Tuesday, October 09, 2007

Iατρικός Tηλεκανιβαλισμός

Kανένα ανθρώπινο δράμα δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να διαφύγει της τηλεοπτικής γελοιοποίησης. Έτσι καθώς τα νέα για την εγχείρηση του Αρχιεπισκόπου Xριστόδουλου έφταναν από το Mαϊάμι, τα κανάλια δεν έχασαν την ευκαιρία. Γίναμε μάρτυρες τηλεοπτικών ιατρικών συμβουλίων, όπου οι παρουσιαστές δεν έμειναν στους υπαινιγμούς, αλλά προχώρησαν με περισσή ευκολία σε κρίσεις και κατηγορίες για γιατρούς και θεραπευτικές αγωγές.




'Eφημος μνεία στους γνωστούς κ. Πρετεντέρη και κ. Eυαγγελάτο. O πρώτος είχε δέκα καλεσμένος και στην εκπομπή του "Ανατροπή." O δεύτερος στην εκπομπή τους "Αντιπαραθέσεις" δώδεκα. O κ. Eυαγγελάτος για να μην διώξει τους καλεσμένους για τη προγραμματισμένη εκπομπή του κράτησε στο στούντιο την κ. Γεννηματά, τον κ. Παπαντωνίου, τον κ. Mπίστη, τον κ. Γεωργιάδη και διάφορους άλλους άσχετους με το θέμα για τουλάχιστον μία ώρα να παριστάνουν τις γλάστρες.



Από κοντά και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Δεν είμαι σίγουρος τι γνώμη έχει η EΣHEΑ για όλα αυτά. Mάλλον δεν μοιάζει να έχει γνώμη για τίποτα από όσα σημαντικά συμβαίνουν στον κλάδο.

Oι ιατρικοί σύλλογοι τι άποψη έχουν; H αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Αυτός ο ταλαίπωρος άνθρωπος, ο Αρχιεπίσκοπος, είχε δώσει άδεια να βγει το ιατρικό του ιστορικό στον αέρα, για σχολιασμό από τον κάθε άσχετο τηλε-πολυ-ξεράκια, με μόνο κίνητρο μερικούς πόντους τηλεθέασης;






[Δεν ήμουν οπαδός του Mακαριώτατου και των παρεμβάσεών του στα πολιτικά δρώμενα – κάθε άλλο. Αλλά θα χαρώ πολύ να τα καταφέρει!]

43 comments:

Άντζελα said...

ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥΛΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕ 'ΠΟΥΛΑΝΕ' ΤΑ Α Λ Λ Α ΘΕΜΑΤΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

Δημήτρης Παπαγεωργίου said...

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι απλά να μην βλέπει καθόλου τηλεόραση, και ειδικά ειδήσεις. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για τα κανάλια, και η μόνη λύση είναι να σταματήσουμε να τα παρακολουθούμε. Η κατάσταση του Χριστόδουλου είναι απλή και by the book. Τα άλλα που γράφεις ότι λένε τα κανάλια είναι ίδιου επιπέδου με όλες τις αναλύσεις που κάνουν για τα πολιτικά, κλπκλπ και είναι για κλάμματα.

Δημήτρης Παπαγεωργίου said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ομως ο κόσμος τούς έχει πάρει χαμπάρι για τα καλά..Δες εδώ για το ΜΕΓΚΑ:
www.sofistis.wordpress.com

skoukios said...

τελικά συμπίπτει όλων η σκέψη μας για το σχολιασμό της κατάστασης αυτής ....
www.sotiris-koukios.blogspot.com

enteka said...

ακριβώς - τηλεκανιβαλισμός. δεν πρόλαβα χτες τις ειδήσεις και τα captures που έχετε είναι πραγματικά σοκαριστικά, αν ήμουν πιστός θα τα έβρισκα μέχρι και ιερόσυλα.

enteka said...

η επόμενη κίνηση είναι να βγάλουν και δημοσκοπήσεις: πόσο ανέβηκε η δημοτικότητά του, είστε με τον Τζάκη ή τους άλλους κλπ...

Iωαννα Κολλινιατη said...

Συμφωνώ ότι η κατάσταση δεν παλεύεται. Ποιό ιατρικό απόρρητο, και ποιά προσωπικά δεδομένα? Λυπάμαι επίσης για όσους επιστήμονες εν προκειμένω γιατρούς, βγάζουν τηλε-διαγνώσεις χωρίς να ξέρουν καν τον φάκελλο του ασθενούς, πόσο μάλλον να τον εξέτασαν ποτέ, με περισπούδαστο μάλιστα ύφος και βεβαιότητα. Ισως ο τηλεκανιβαλισμός θα μπορούσε να αποφευχθεί αν αντί για τηλεόραση ανοίγαμε για την ενημέρωση μας το ραδιόφωνο. Ολα τα νεα, με πέντε λέξεις το καθένα. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Τέλος εύχομαι και εγώ στον Αρχιεπίσκοπο, μαζί με τόσους όλους ανώνυμους συναθρώπους μας που παλεύουν με τον ίδιο απρόσμενο επισκέπτη, να τα καταφέρουν.

k said...

Η απόλυτη τηλεξεφτίλα
Αλίμονο αν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βλέπουν τα καμώματα των "δημοσιογραφων" μας και να μην αηδιάζουν

Anonymous said...

Oi dhmosiografoi gia allh mia fora apedeiksan poso karagiozides einai. Vevaios to perimena oti kati tetoia tha ta edeixnan. AUTO POU ME EKPLHSEI EINAI OTI THYMATA TWN TRAGELAFIKWN DHMOSIOGRAFWN EINAI GIATROI KAI MALISTA KATHIGITES. DE PERIMENA APO TO VWRO (anapliroths kathigiths xeirourgikhs) NA MPEI STH DIADIKASIA THS THELOPTIKHS KSEFTYLAS. Krima pou kapoioi apo autous tous kathigitarades einai kai kathigites mou. Elpizw to ESR na tous taktopoihsei katallhla ton kathe thleoptiko karnavalo.


GIWRGOS

J. said...

Πρόσφατο σχόλιο συναδέλφου: Βρε μήπως αυτοί οι γιατροί είναι χειρότεροι από τους δημοσιογράφους;

pølsemannen said...

Πότε οι ιθαγενείς θα μάθουν να χρησιμοποιούν το μαραφέτι του τηλεκοντρόλ?

Μήπως "η σιωπηλή πλειοψηφία" τελικά επιβραβεύει τα σκουπίδια και τον τηλεκανιβαλισμό;

Μήπως έχει κάψει (τα όποια τέλος πάντων) εγκεφαλικά κύτταρα που διέθετε;

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Τηλεκανιβαλισμός καλά το χαρακτηρίσατε. Αν βγάζαν τόσους καθηγητές πχ για τα τροχαία δυστυχήματα σίγουρα θάχαμε ψυχολογικά κέρδη με κοινωνικά αποτελέσματα. Δυστυχώς για μένα που ξέρω την πιάτσα των "συναδέλφων" και συναδέλφων ξεχωρίζω αντιπαλότητα δύο στρατοπέδων ένα στον ιδιωτικό και ένα στο δημόσιο πανεπιστημιακό χώρο.Marketing just business για 3 συγκεκριμένα καθί.... που εξωπετάχθηκαν από το περιβάλλον Χριστόδουλου,συνοδοιπορούν με την σημερινή απρέπεια του Αγίου Ζακύνθου και "εχουν αναδειχθεί" από τις δημόσιες σχέσεις τους και τις υψηλές αμοιβές των πελατών τους.(τους απεικονίζεις) Σιγά μην δεν είχαν πρόσβαση στα παπαγαλάκια της μιντιοκρατίας. Συμφωνώ και επαυξάνω με την ακροτελεύτια παράγραφό σου.Ο ΙΣΑ είναι ανίκανος σήμερα να βάλει χέρι στα σκορδοστούπια και τις οζονοθεραπείες κομπογιαννιτισμού θα τάβαζε με Σκοτεινούς Αρχοντες και Νονους της ιατρικής;;;;

Σπύρος Σεραφείμ said...

μπορεί να διαφωνούμε με τις απόψεις του, αλλά είναι άνθρωπος και υποφέρει. Και σίγουρα, το ιατρικό ρεπορτάζ δεν βοηθάει καθόλου, δεν προσθέτει τίποτε στην ενημέρωση, πέραν του ότι - δημοσιογραφικώς - ασελγούν στη σάρκα του.
Και το λέω και ντρέπομαι, γιατί έζησα από πολύ κοντά την τέντα του Ωνασείου...

Hannibal ante portas said...

Τηλεκανιβαλισμός με τα ταπεινότερα κίνητρα απο χαμερπείς γιατρούς που βρωμάνε καμαρίλα και διαφθορά. Όρνια κατασπαράσσοντα ανθρώπινα κουφάρια είναι παιδική σκηνή μπροστά σε αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας. Λίγη τσίπα επιτέλους και για τους αργυρώνητους της δημοσιογραφίας που συμπεριφέρονται απο την εποχή του Ωνασείου και του Ανδρέα σαν να έχουν πάρει ειδικότητα...

Pastaflora said...

Η μητέρα μου, φανατική τηλεορασόπληκτη, παρακολουθούσε σήμερα στο "δελτίο" του Star ένα σαχλορεπορτάζ για τον Λάκη Γαβαλά. Μα, καλά της λέω, δεν θα δεις ειδήσεις; Η αφοπλιστική απάντησή της ήταν "παιδάκι μου, δεν τους αντέχω άλλο. χίλιες φορές να βλέπω αυτούς τους μαϊντανούς και να γελάω..." Τα συμπεράσματα δικά σας...

the navigator said...

Απίστευτο ρεζιλίκι...

'Η μάλλον γιατί αυταπατώμαι...???

Απολύτως πιστευτό είναι...

Με αυτά και με αυτά συμπάθησα για πρώτη φορά τον Χριστόδουλο...απλά και ανθρώπινα...

Chris said...

Μια άλλη διάσταση φίλοι μου που δεν την πιάνουν εύκολα οι μη καρκινοπαθείς. Είναι ή γλώσσα, οι λέξεις, οι εκφράσεις,οι συμβολισμοί που σου περνάνε μηνύματα στο συνειδητό ή το υποσυνείδητο και σου καταρρακώνουν ελπίδες που προσπαθείς να χτίσεις. Αυτό το "πέθανε από καρκίνο σήμερα ο ....." ή "στο νοσοκομέιο με καρκίνο ο..."
Πέρα από τον ίδιο στον οποίο αναφέρεται δείχνει έλλειψη σεβασμού και σε όλους όσους πάσχουν από την ίδια αρρώστια. Το καταλαβαίνουν αυτό ή είναι ψιλά γράμματα για τα γουρουνάκια αυτά που βγαίνουν στο γυαλί και στην αλαζονεία τους πιστεύουν ότι το κακό συμβαίνει μόνο στους άλλους?

Anonymous said...

Re seis aporw den to vlepete?
OLa ginontai yia tin konoma kai to simferon twn idiotikwn megalonosokomeiwn kai giatrwn.
Siga min noazei to mega ton antena ton alfa klp yia ton xristodoulo.
Apla o anthrwpos apofasise na paei stin ameriki yia mia elpida pou tou eipan parapanw kai xalase tin soupa tvn edw megalogiatrwn.
E twra vrikan eukairia na xtipisoun alipita!
oxi tha afisoun toso kosmaki pou upoferei na tous figei toso eukola apo ta nixia tous kai na pairnoun ta lefta apo ta tameia kai tous polites oi 3enoi!!

Katharo diaplekomeno einai lamprakis mpompolas kuriakou kai sia me apostolopoulo ygeia kai ola ta analgita megalokathikia giatrous kai nekrothaftes!!!

Aloimono apo ton xristodoulo pou upoferei o anthrwpos.

Anonymous said...

ΧΑΚΕΨΑΝ ΤΟ MEDIABLOG.GR ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 23.00

Anonymous said...

Θέμα διαδοχής του Αρχιεπισκόπου άνοιξε με δηλώσεις του ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος: «Έως τώρα δεν ήταν ηθικό να τεθεί το ζήτημα, αλλά από τη στιγμή που ο κ. Χριστόδουλος έχει μία ασθένεια μη ιάσιμη τώρα είναι καιρός να τεθεί» είπε.

Μπορεί να μας διαβεβαιώσει κανείς ή ακόμη ο ίδιος ο μητροπολίτης Ζακύνθου ότι δεν θα αποδημήσει εκείνος ή εμείς στον Κύριο νωρίτερα από τον Αρχιεπίσκοπο?

demetrat said...

ΌΛΑ γίνανε για την κονόμα.
Και το σκυλοφάγωμα για την κονόμα γίνεται.
Δέν σας έκανε εντύπωση πως σφάζονται αλύπητα μεταξύ τους, καθηγητές, και όσοι ετοιμάζονται να γίνουν καθηγητές.Τα σάλια τους τρέχουν γιά 10 λεφτά στην τηλεόραση.
Μεταμοσχευτικό κέντρο ήπατος έχει η ελλάδα ,(τουλάχιστο απο όσο ξέρω εγώ )14 χρόνια , στή θεσσαλονίκη.Και μάλιστα το μοναδικό και παρα πολυ καλο. Είδατε κανένα γιατρό - καθηγητή να τό αναφέρει;
Τώρα, ο κοσμάκης που έχει περάσει απο αυτά τα λούκια, έχει μάθει πολύ άγρια πως αυτο τό σενάριο γιά τη μεταμόσχευση ,ειναι ίσως η μεγαλύτερη μαλακία πού έχει ακουστεί ,όπως βέβαια και η καλύτερη διαφήμηση του κέντρου στο Μαιάμι και του συγκεκριμένου γιατρού.
Ποιός νοιάζεται για το άν οι αμερικάνοι(και όχι μόνο αυτοί) δέν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δώσουν ένα πολύτιμο σηκώτι σέ έναν άρρωστο που έχει καρκίνο στο παχύ έντερο, καρκίνο στο σηκώτι,διαβήτη, κίρρωση και ηπατίτιδα C
Μας δουλεύουνε χοντρά .
Τα λεφτά όμως είναι πολλά Αρη
επίσης και η ξεφτίλα.

ΥΓ Χώρια που δέν καταλαβαίνω πώς κατάντησε να φτάσει εκει που έφτασε ο κακομοίρης .Ποιός μαλάκας γιατρός τον κουράριζε πριν;
δήμητρα.

vasbouras said...

Τελικά οι Δημιοσιογράφοι έβγαλαν πάλι την απόφαση τους .Εισαγγελάτοι ,Γαρυφαλόπουλοι ,Παρτεντέρηδες,Χατζηδημητράκηδες, και όλο το υπόλοιπο σινάφι ,άσχετοι ,αγράμματοι οι πιο πολλοί τα έβαλαν με τους γιατρούς (όπως πάντα τα βάζουν με κάθε τι το επιστημονικό). Έλεος πια ,κάτι πρέπει να γίνει όσο είναι καιρός . Μπορεί να διαφωνούμε με τις απόψεις του Χριστόδουλου αλλά η απόφαση ήταν δικιά του και μακάρι να το ξεπεράσει για να βουλώσει τα στόματα των Δημιοσιογράφων

Anonymous said...

θαύμα χθες υπήρξε και κλωνοποιημένος σχολιαστής. Ο Πρόεδρος του Αρεταίειου ήταν ταυτόχρονα και σε ΑΝΤ1 και σε Άλφα. Κανείς βέβαια δεν είπε σε ποιό ήταν κονσέρβα και σε ποιό ζωντανά. μα καλά για ηλίθιους πια μας έχουν; Και η δεοντολογία; Ναι σαν το άλλο με τον Τοτό...

www.sotiris-koukios.blogspot.com

Anonymous said...

Σήμερα άρχισαν να τους κράζουν και μαζεύτηκαν οι γιατροί. Αυτοί που τους κράζουν είναι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι που τους έβγαλαν στα κανάλια. Tόσο καραγκιόζηδες όλοι τους …

Χρίστος said...
This comment has been removed by the author.
Χρίστος said...

Kalimera apo makria (eksou kai ta greeklish - sorry!)
Exeis teleiws dikio - kai stis periptwseis autes, osa kai na leme, mono me mhnhseis (gia disfimisi epaggelmatos, gia prosboli idiwtikou aporitou) h me kataggelia ston ISA auta linontai..
Apo tin alli meria skeftomoun - einai poly thlibero, enas upotothetai pneumatikos anthrwpos (pou pisteuei - kata tekmirio - ston Theo, ara kai stin metathanatia zwh) na kratietai etsi, me nixia kai me dontia stin zwh.. Einai polu duskolo na krineis kapoion se tetoies akraies sinthikes - alla mia logiki einai oti se autes akribws fainetai h alithia tou kathenos...
(Kai episis to na dinetai hpar gia metamosxeusi se anthrwpo tis ilikias tou xristodoulou me metastatiko karkino kai ipatitida einai iatrika aparadekto . O teleutaios foititis iatriki tha mporouse na pei oti h nosos tou den anikei stin endeikseis gia metamosxeusi- otan neoi antrwpoi me iasimes arrwsties perimenoun gia mosxeuma - kai o idios prwtos tha eprepe na to arnithei.. Alla fysika auta den ta leei kanenas min pareksigithei o kosmos...

KitsosMitsos said...

Μια απλή απορία: Τα ίδια δεν έκανε κι αυτός όταν ήταν η σειρά του προηγούμενου; Απλώς για να ξέρουμε τι μας γίνεται...

Anonymous said...

Αγαπητοί φίλοι,

Το πρώτο λάθος που βλέπω εγώ από τους περισσότερους είναι το εξής: ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ τι είναι σωστό (ΙΑΤΡΙΚΑ) για την περίπτωση κάποιου, χωρίς να γνωρίζουμε με ΚΑΘΕ λεπτομέρεια (πραγματική λεπτομέρεια) το γεγονός? Δεν μπορεί να λες φίλε μου Χρίστο ότι και ο τελευταίος φοιτητής ιατρικής ξέρει ότι δεν ανήκει στις ενδείξεις για μεταμόσχευση (εκτός και αν γνωρίζεις με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση)!!!
Κάθε άνθρωπος δικαιούται να κάνει ότι μπορεί για να μείνει στην ζωή! Είτε πιστεύει στον Θεό, είτε όχι! Αν ήταν όπως τα λες, τότε γιατί να τρώνε καθημερινά οι ιερωμένοι? Ας πεθάνουν από την πείνα (αφού το φαγητό είναι υλικό αγαθό) και ας πάνε στην μεταθανάτια ζωή! Ας μην τα ισωπεδώνουμε όλα (άποψή μου).
Τον Χριστόδουλο τον γνωρίζω προσωπικά... Δεν θα σας πω τι πιστεύω για τον ίδιο (δεν είναι καλό για τις ώρες που περνάει) αλλά θα πω απλά ότι με πολλά από αυτά που έλεγε και έκανε ΔΕΝ ήμουν σύμφωνος... Παρόλα αυτά όμως είναι ένας άνθρωπος, άρρωστος, και όπως όλοι σε αυτόν τον κόσμο πρέπει να έχει τον απαραίτητο σεβασμό στη κατάστασή του...
Μόνο σεβασμός... Δεν ξέρω πόσοι από εμάς ακόμα θυμόμαστε τι είναι αυτό (πολλές φορές πιάνω και τον ίδιο μου τον εαυτό να μην το κάνει αυτό)...
Ξέρετε, μπορεί να μας βοηθήσει πολύ το να δούμε τα πράγματα από την πλευρά του άλλου... ΚΑΙ δεν εύχομαι σε κανέναν να βρεθεί στην ίδια θέση...
Με τις υγείες μας λοιπόν...

Γιωργος Μανουσακης said...

Εχθές βγήκε και μιλούσε για την κατάσταση του Χριστόδουλου σε κάποιο παράθυρο (στον Παπαδάκη στον αντένα μου φαίνεται) κάποιος γιατρός-καθηγητής και είχε ως φόντο στο πλάνο το λογότυπο της κλινικής του (μετροπόλιταν αν δεν κάνω λάθος).

Pan said...

Σπάστε τις τηλεοράσεις.

Dreamkira said...

Απαράδεκτοι. Όχι μόνο εκείνοι οι ιατροί που έσπευσαν να κατηγορήσουν τον συνάδελφό τους χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς το ιστορικό του αρχιεπισκόπου. Κυρίως οι αδαείς δημοσιογράφοι που -με την γνωστή τους ιδιότητα να εκφράζονται επί παντός επιστητού- παριστάνουν τους επιστήμονες.

Όπως το πανεπιστήμιο του Berkeley παρέχει μέσω του Youtube δεκάδες παραδόσεις μαθημάτων, έτσι και εδώ ξεκίνησαν τα μαθήματα Ιατρικής μέσω τηλεόρασης. Είμαστε μπροστά σαν λαός βρε παιδί μου.

(also posted στου Παράφωνου)

Anonymous said...

Θέμα 1ο Χριστόδουλος
Εγώ έχω μια διαφορετική άποψη. Πιστεύω ότι έγινε η μεταμόσχευση στον κ.Χριστόδουλο. Αν το παραδεχόντουσαν θα υπήρχαν πολλά κοινωνικά και νομικά προβλήματα. Ας θυμηθούμε την περίπτωση της Αμαλίας.
Για τους γιατρούς ξέρουμε όλοι ότι δεν τιμούν την επιστήμη τους σε επίπεδο γνώσεων και συμπεριφοράς.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν εντοπίστηκαν οι μεταστάσεις στην Ελλάδα απο τον Βώρο κατά τη διάρκεια της επέμβασης ούτε και ότι δεν εντοπίστηκαν με κανένα είδος εξέτασης στην Αμερική. Η χημειοεμβολή θα ήταν το καλύτερο μετα μια μεταμόσχευση. Τόσες ώρες στο χειρουργείο ο Τζάκης τί εκανε;
Θέμα 2: Βενιζέλος
Το ΠΑΣΟΚ δέν έχει πρόσωπα για αρχηγούς. Ο κ. Βενιζέλος νομίζει ότι μπορεί. Αλλο όμως να το νομίζει και άλλο ότι μπορεί. Γράφει τεραστια κείμενα στο ιστολόγιο του. Μα επιτέλους δεν εχουμε χρονο να διαβάζουμε τέτοια κείμενα δικογραφίες. Η πολιτική δεν είναι δικαστήριο θέλει ευθύνη, αρετή και σύνεση για να υπάρχει δημοκρατία. Αυτοί έγιναν ρεντίκολο με όσα λένε. Φταίνε τα ΜΜΕ που προάγουν τους δικούς τους και ταίζουν βλακείες τον λαό, γιατί βλάκα λαό θέλουν. αχ τι πάθαμε

Anonymous said...

Λολ..τι είναι ετούτοι μάνα μου!
Τσακίστηκαν όλοι καθηγητάδες,παπάδες,τηλεβαμπίρ και μη να θάψουν και τον Χριστόδουλο και τους συναδέλφους τους.Μέχρι και η μάνα μου έγινε εξπερτ στον διπλό καρκίνο και τις μεταστάσεις ακούγωντας τους...έλεοςς.Εθνική καφρίλα λέγετε αυτό.

ο δείμος του πολίτη said...

Δε μασάει ρε. Δε μασάει ο τηλεκανιβαλισμός. Όσα και να λέμε, τα γαϊδούρια σε αυτή τη χώρα πάντα θα ακμάζουν και θα πουλάνε τη μάνα και την κόρη τους για ακροαματικότητα και διαφημίσεις.

Αββαδών said...

Αυτή η ιστορία έχει γίνει διαγωνισμός για τον μεγαλύτερο καραγκιόζη.

1. Ο κ. Χρ. Παρασκευαίδης αν πίστευε αυτά πού λέει η εκκλησία θα έβλεπε την διάγνωση, θα έλεγε τι 6 μήνες τι 6 χρόνια, όποτε με θέλει ο Γιαραμπής θα με πάρει κοντά του, άντε και κάνα παυσίπονο και θα κανε τον λογαριασμό του με το αφεντικό. Θέλοντας μεταμόσχευση σε αυτή την ηληκία για λίγους μήνες - η χρόνια -ακόμη εξουσίας, παρά την ψυχραιμία του ... υποχρεώσεις και εκκρεμότητες δεν έχει ... βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

2. Οι Ιατρικοί σύλλογοι θα έπρεπε να αφήσουν τις συστάσεις και να κάνουν διαγραφές. Νροπή τους. Βρωμερό συνάφι οι τηλε-γιατροί και κρίμα τους καλούς γιατρούς που αγωνίζονται και δεν φαίνονται. Γιατρός που κανει κουβέντα σε τηλεόραση για την υγεία ασθενούς είναι ΕΠΙΟΡΚΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ.

3. Οι παραθυράδες δεν με εκκπλήσουν. Σοβαρά κάθε φορά που είμαι Ελλάδα και τους βλέπω, αρχίζω και το σκέφτομαι για την αναγκαιότητα της βίας ... αλλά δεν μπορώ την βία, θα θελα να τους ρίξω ένα ξύλο ρε παιδιά, αλλα δεν θα μου βγαινε, δεν αξίζει. Σκέφτομαι κάτι σαν Big Brother με Pretty-ντέρη, Κουικ'Ν'τερτυ, Ζούγκλα, Λέτσο, Χατζηκολώπαιδο και να μετράνε τότε τα μηχανάκια. Και ξέρετε τι ? Θα πηγαίνανε οι καραγκιόζηδες !!!

4. Οι τηλεθεατές θέλουν κάνα ξεκούνημα! Ας κάνουμε και λίγο αντίσταση, όλοι έχουμε γνωστούς που τα βλέπουνε. Πρώτα ΠΑΤΆΜΕ ΤΟ ΟΦΦ στο τηλεκοντρόλ και μετά τις μπαταρίες έξω από το παράθυρο. Και μετα τους εξηγούμε το γιατί και κερνάμε μπύρες στην κουβέντα !!!

Ψυχάκιας said...

Η μεγαλύτερη πληγή της χώρας είναι τα ΜΜΕ. Η δευτερη μεγαλύτερη εμείς. Έτσι κάθε φορά αναπαράγουμε όλοι τα ίδια και τα ίδια και με αυτά φυτοζωούμε.

Οι ίδιοι δεν ήταν που έδωσαν ρεσιτάλ υποκρισίας και εμπορευματοποίησης πόνου την περίοδο των πυρκαγιών?

Οι ίδιοι δεν είναι που ακόμα ψάχνουν τον μικρό Άλεξ κάτω από τη ντουλάπα και κυνηγάνε τη μάνα του για ένα δάκρυ?

Οι ίδιοι δεν είναι που αναλύουν τα γεμίσματα των στρωμάτων?

Οι ίδιοι δεν είναι που βάζουν υποψηφιότητες για βουλευτές?

Οι ίδιοι δεν είναι που μιλάνε στο κινητό τους LIVE με πεντάγωνο και μεταδίδουν επί τόπου πληροφορίες για το "GREECE UNDER ATTACK"?

Οι ίδιοι δεν είναι που χτυπάνε τα ROLEX στο τραπέζι φωνάζοντας για το μεροκάματο στα ναυπηγία?

Οι ίδιοι δεν είναι που τα παίρνουν από τα "κώματα" για να κάνουν τους εκπροσώπους τύπου?

Οι ίδιοι δεν είναι που γκαρίζουν με κάθε καλάθι μιας τυχερής αλλά προβληματικής ομάδας και ειρωνεύονται τους καλύτερους αλλά άτυχους αντιπάλους?

Οι ίδιοι δεν είναι αυτοί που κυνήγαγαν τον Χριστόδουλο και τον "Υπόπαπαδάκι" του για κάποιες κασέτες υποκλοπών?

........

Οι ίδιοι δεν είμαστε εμείς που κάθε φορά τα λέμε και τα λέμε και τα λέμε......

Οι ίδιοι δεν είμαστε εμείς που γυρνάμε σπίτι μας από τις μίζερες δουλειές μας, γεμίζουμε ένα πιάτο με σαβούρες και τους παρακολουθούμε για να έχουμε μετά να λέμε.....

Οι ίδιοι και οι ίδιοι!

Anonymous said...

Οι γιατροί και οι δημοσιογράφοι δεν είναι παρά μικρογραφίες της μίζερης και καταθληπτικής νεοελληνικής κοινωνικής πραγματικότητας.Προς τι η έκπληξη?

Unknown said...

Αν πάντως εγώ χρειασθεί να κάνω μελλοντικά μεταμόσχευση ήπατος (κούφια να είναι η ώρα!)θα απευθυνθώ στην κλινική ALTER και θα ζητήσω να την κάνει ο κ. Παυλοπουλος. Με έπεισε περισσότερο και από τον κ. Τζάκη.

Niemandsrose said...

Κοίτα, το να σε ενοχλεί αισθητικά, ηθικά και πολιτικά όλο αυτό το καραγκιόζ μπερντέ γύρω από την αρρώστια είναι ένα θέμα. Το να το σχολιάζεις δημόσια είναι ένα άλλο θέμα. Το να το σχολιάζεις αναπαράγοντας εικόνες από το καραγκιόζ μπερντέ είναι ένα τρίτο θέμα.
Καμιά φορά γινόμαστε ίδιοι με αυτούς που στηλιτεύουμε. Ειδικά όταν χρησιμοποιούμε τα μέσα τους, πχ την εικόνα. Εδώ είναι το πανηγύρι του γραπτού λόγου. Τα screenshots δε καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν.
Φιλικώς ομιλώ.

Anonymous said...

Οι ΜΚΟ ξανάρχονται sto www.sotiris-koukios.blogspot.com

piece de resistance said...

poli skoupidi, den masame indeed giati mas eprixan me afti tin efteìleia periexomenou kala ou yparxete kai eseis kai ypenthymizete poso skoupidia vriskontai sto mikro kouti pou exei eisvallei sto spiti

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Χρωστάω και εδώ μία συνέχεια. Αλλά αύριο. Το πιο σοκαριστικό για όλους είναι πόσο ωμά αποκαλύπτεται ότι η εκκλησία με μικρό ε μπροστά είναι απλώς ένας πόλος εξουσίας και αρκετοί από τους άθλιους που παριστάνουν τους ιεράρχες δεν έχουν πίστη στο Θεό αλλά στο χρήμα και την εξουσία. Αν δεν υπάρχει Θεός θα είναι τυχεροί, γιατί αν ισχύσει αυτό που είπε για τους Φαρισαίους και υποκριτές ...