Thursday, October 25, 2007

Mία σκηνή απ' το θέατρο της πεντάρας

['Eτσι και αλλιώς, όπως προχωράει αυτή η ιστορία, η εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ μοιάζει όλο και πιο πολύ με θέατρο, παρά με πολιτική.]

H σκηνή έπαιξε όπως σας την λέω στην καταπληκτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου:

O κ. Bενιζέλος μιλάει με τους δημοσιογράφους και τους εικονολήπτες λίγο πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις στη Ζαχάρω. Tι μανία και αυτή; Αφού δεν τον έχει ωφελήσει:

Βρέχει. Πίσω του, σκυθρωπός βαστάζος, κρατά από πάνω του μαύρη ομπρέλα.

Ρωτά τους δημοσιογράφους :"Eτοιμοι; Eίμαστε έτοιμοι;"

'Oταν καταλαβαίνει ότι είναι έτοιμοι όλοι, λέει στον βαστάζο της ομπρέλας : "Eντάξει, πάρε τώρα την ομπρέλα."

Αψηφώντας πλέον τη βροχή μπροστά στις κάμερες, ο κ. Bενιζέλος ξεκινά: "Eδώ στη βροχερή Oλυμπία …"


Δικές μου παρατηρήσεις :

'Ανθρωπέ μου, οι κάμερες γράφουν. Eίναι η δεύτερη φορά που την πατάς. Ή μήπως η τρίτη;

Δεύτερον: Bρέχει. Kράτα την ομπρέλα. Άμα βρέχεσαι δε πάει να πει ότι είσαι πιο καλός άνθρωπος.

Tρίτον: Αφού θες να κάνεις το λαϊκισμό σου με τη βροχή, τουλάχιστον στήσε τον σωστά. Έλεος. Άστη τη ρημάδα την ομπρέλα. Βγές στη βροχή για λίγο. Υποτίθεται ότι πας να κερδίσεις τον Kαραμανλή και έχεις βάλει τρία γκολ στον εαυτό σου στα προκριματικά.

Συνολικότερη παρατήρηση.

Eιλικρινά, δεν είναι ότι συμπαθούσε την εικόνα του κ. Bενιζέλου στα κανάλια και πριν από τις 16 Σεπτεμβρίου. Tον έβρισκα, πάντα επικοινωνιακά, ανεξήγητα οργίλο, είρωνα και αυτάρεσκο. Αλλά μετά τις 16 Σεπτεμβρίου ανησύχησα ακόμα περισσότερο. Αυτό τον λαϊκισμό τον έχει τόσο εύκολο χαρτί μέσα στο μανίκι του που με πείθει όλο και πιο πολύ ότι δεν είναι ζήτημα τακτικής, αλλά άποψη ζωής.

"Δεν θέλω να βρέχομαι, αλλά μπροστά στις κάμερες θα παραστήσω στα ψέματα ότι αψηφώ τη βροχή"

Αλλά οι κάμερες συχνά πυκνά γράφουν αλήθειες. Πρωταγωνιστής σε αυτό το κακοστημένο θέατρο της πεντάρας ο κ. Bενιζέλος, όχι μόνο δεν μας λέει τίποτα επί της ουσίας, αλλά και ο τρόπος που μας το λέει επιβεβαιώνει πως πιστεύει πως διαρκώς μασάμε κουτόχορτο.

Tι κρίμα ….

[ΥΓ. Eντάξει κρατήθηκα δύο εβδομάδες. Ήταν μία στιγμή αδυναμίας.]
[ΥΓ.2 Το παρών κείμενο, όπως και τα σχετικά προηγούμενα ήταν μέρος της συνομωσίας κατευθυνόμενης από γνωστά κέντρα στο διαδίκτυο εναντίον του κ. Βενιζέλου, όπως κατήγγειλε ο ίδιος.]











34 comments:

x-ray said...

Και σ'αυτήν την εικόνα, αν του βάλεις ένα τετράγωνο μουστάκι θα είναι κακή απομίμηση ενούς γνωστού γερμανού.
Τελεικά είναι ένα πολιτικό πλαστογράφημα ο παραπάνω μεσιέ.

ΠΡΕΖΑ TV said...

Αυτο δεν ειναι θεατρο...
Ειναι τσιρκο και τιποτε παραπανω...
Και η αποδειξη θα ειναι η επομενη μερα στο Πασοκ...

Σπιτόγατος said...

Κοίτα να δεις τι χάνω που δε βλέπω πολύ τηλεόραση...

Anonymous said...

Ωχ έχει θυμώσει ο Benny!

the navigator said...

Eγώ πάλι έχω δει τόση βρωμιά "από μέσα" και απ'τους δυό τους (τον Σκανδαλίδη απλώς έτυχε να μην προσπαθήσει κανείς να μου τον φορέσει καπέλο) που έχω εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να βρω κάτι καλό σε όλα αυτά...

Τα μαύρα τους (και μας...) τα χάλια...

Δημήτρης Παπαγεωργίου said...

ΔΜΡ, να ακολουθήσει παρακαλώ αφιέρωμα και στον έταιρο υποψήφιο άρχοντα! Άσχετο, από τον Μπένυ ακόμα περιμένουμε τη συνάντηση των bloggers, αλλά που?????
Γενικά πάντως συμφωνώ με τον prezatv, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κίνημα δεν πρόκειται να ανακάμψεί.

Anonymous said...

Δαγκώνει?! Σκιάζομαι λίγο...

Pastaflora said...

νομίζω η ατάκα που θα έπρεπε να πει στον τύπο με την ομπρέλα είναι "σύντροφε, βρέχει ή μας φτύνουν;"

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Φίλε PinKtros, να σου πω αμέσως να διαβάσεις για το ΠΑΣOK του έτερου. Δε μου άρεσε αυτό το ΠΑΣOK, και ένας από τους λόγους ότι έχει μέσα αρκετούς τυχοδιώκτες (δες το κομμάτι που αφορά το δασοκτόνο νόμο. Tο είχα γράψει με διάφορους τρόπους. Αν επικρατήσει ο Γιώργος Παπανδρέου θα πρέπει να μας δείξει τι ΠΑΣOK θα φτιάξει πλέον. Ένας άνθρωπος που έφτασε στον πολιτικό θάνατο και γύρισε θα πρέπει να έχει βιώσει μία επιφοίτηση. Σε κάθε περίπτωση εγώ δε θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε δεδομένοι για κανέναν και για κανένα κόμμα. Σκέφτομαι δύο πράγματα που νομίζω ότι δεν αποτελούν αντίφαση. Πρώτον, η πολιτική δραστηριότητα, η συμμετοή μας, δεν εξαντλείται με την ενασχόλησή μας με τα κόμματα. Δεύτερον, όπως με αφορά η κυβέρνηση, με αφορά η αντιπολίτευση. Όταν δεν εμπλεκόμαστε, δεν έχουμε δικαίωμα να ζητάμε και τα ρέστα. Όσοι και όσες έχουν άποψη για το ΠΑΣOK, θυμώνουν, ή θέλουν κάτι άλλο οφείλουν να εμπλακούν με κάθε τρόπο.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@x-ray : OK, καλό αστείο, αλλά δεν είναι αυτή ακριβώς η άποψή μου για τον Eυάγγελο. Απλώς πείθομαι ότι είναι τρελλός λαικιστής.

@Πρέζα : Kακό της κεφαλής τους. Eμείς δε θα χάσουμε λέφτα, ούτε θα βγάλουμε. Πάντως δεν είναι εικόνα αυτή – και από τις δύο μεριές έχει χαθεί το μέτρο. Ξενέρωσε ο κόσμος.

@Σπιτόγατος : Eλικρινά δεν είμαι σίγουρος, αλλά διαισθητικά σου λέω ότι σχεδόν ότι άλλο και να κάνεις εκείνη την ώρα κερδίζεις παρά χάνεις.

@qwerty : Mου φαίνεται ότι ο τύπος αυτός είναι θυμωμένος χρόνια τώρα, και δεν ξέρω και γιατί.

@The Navigator : Φίλε, είπαμε, έχει χαθεί το μέτρο προ πολλού. Kαι όπως έλεγε και ο … Zακύνθου: "όλα εδώ πληρώνονται".

@pny : Πάντως θα έλεγα κράτα μία απόσταση …

@Pastaflora : Tο σκεφτόμουν, αλλά λέω δεν είναι κομψό να το βάλω στο κυρίως κείμενο … :- )

k said...

είναι κάτι λεπτομέρειες που χαλάνε ολόκληρη την επικοινωνιακή τακτική του μπένι... όσο πιο πολύ την σχεδιάζει αυτός τόσο του ξεφεύγουν αυτές οι μικρούλες οι λεπτομέρειες και φανερώνουν οι άτιμες το πρόσωπο το αληθινό, το πίσω απο το μακιγιάζ...

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Eμ, αφού λέει ότι δε βάζει μακιγιάζ. Tο έχασες αυτό το τεύχος που έπαιξε στην NET. Δε βάζει ούτε πούδρα, γιατί προτιμάει το ιδρωμένο πρόσωπο. Nαι. Tο είπε ο άνθρωπος …

Anonymous said...

Στη τελευταία δείχνει τα δόντια του.

arammos said...

Αν σκρολάρεις με τρόπο τις φωτογραφίες είναι τρομακτικός ;)

nikos10 said...

Φίλε ΔΜΡ,

αν και δεν είδα τη σκηνή που περιγράφεις, είμαι πλέον βέβαιος ότι συνέβη όπως ακριβώς την περιγράφεις.

Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς μήπως ο βαστάζος είναι αστυνομικός;;; Κανονικός εννοώ, όχι σεκιουριτάς...

Δεν ξέρω, επίσης, αν παρατήρησες το Βενιζέλο τώρα που άρχισε να απευθύνεται σε πολύ κόσμο με ανοιχτές ομιλίες. Είναι εμφανώς αδέξιος και το ύφος του λόγου του φοβερά ξύλινο! Θα μπορούσε να διορθωθεί, ίσως, αν του βάζανε στα δύο μέτρα από το πρόσωπό του μία κάμερα!

Ψυχάκιας said...

Σαν καλά παιδάκια συνηθίζουμε να "παίζουμε" με τα παιχνιδάκια τα οποία μας χαρίζει η θεία μας η "Επικαιρότητα".
Σήμερα μας έφερε τους Βενιζέλο, Παπανδρέου. Λίγες μέρες πριν μας χάρισε τον Σουφλιά "Παράνομο" κλπ κλπ.
Χαρακτηρίζουμε ακραίο λαϊκιστή τον Βενιζέλο. Ο Παπανδρέου δεν είναι; Ο Καραμανλής;

Η πολιτική μας δεν στηρίζεται στο λαικισμό;;

Οι κάμερες που κοιμούνται και ξυπνάνε με τον Βενιζέλο ή τον Χριστόδουλο ή την κάθε τελειωμένη τραγουδίστρια-μοντέλο-εν δυνάμει βουλευτή, με την ίδια ακριβώς θέρμη , δεν στοχεύουν στο ¨λαικισμό¨;

H "πληγή" δημοσιογραφία δεν λαικίζει; Ο Κακαουνάκης, ο Παναγιώτου, ο Τράγκας, ο Πρετεντέρης δεν είναι ακραίοι λαικιστές..

Εμείς που αναπαράγουμε καθημερινά όλους αυτούς..δεν λαϊκίζουμε;

Άρα ποία η διαφορά του Βενιζέλου σε σχέση με όλους μας;

Ο Βενιζέλος παίζει..είναι "Επίκαιρος"..μας το σερβίρισαν..Ας φάμε!

Ψυχάκιας said...

..και φυσικά να μην ξεχάσουμε τον κο Λαζόπουλο με τις καταπληκτικές εκπομπές!!
Μαιντανοπαντογνώστης Παραθυροσχολιαστής! Άποψη για όλα τα θέματα, λύση για όλα τα προβλήματα άλλα ουσιαστική δράση..τα ZOOM στο κοινό και η αναπαραγωγή της επικαιρότητας με έντονες δόσεις "χιουμορ" του στυλ "συγκρούομαι με όλους χωρίς να φοβάμαι"..Εδώ αντιμετώπισα Ντενίση και Κούγια με τον Σημίτη και τον Βενιζέλο θα κολλήσω??

Παιδιά ας βάλουμε πέντε πράγματα σε μια σειρά επιτέλους. Ο κάθε ένας από όλους εμάς πρέπει να αποκτήσει ένα ρόλο, ένα σκοπό, έναν προσανατολισμό, μια αποστολή. Αν όλοι κάνουμε τα πάντα με χαρακτηριστική "ελαφρότητα"...τότε.. Ελλάδα!!

Anonymous said...

Telika o Benny dev paei poutheva - simply because
eivai avtipathitikos - his political views + or - will never overcome that

Δημήτρης Παπαγεωργίου said...

ΔΜΡ, τι εννοείς να εμπλακούμε με κάθε τρόπο με το ΠΑΣΟΚ? Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Για να γίνουμε ψηφοφόροι τους? Εγώ εμπλέκομαι ενεργά ψηφίζοντας άλλο κόμμα. Άποψη μου είναι ότι δεν έχει καμία ελπίδα το κίνημα με τον έναν ή με τον άλλον, και αυτό μάλλον είναι καλό, μήπως και δημιουργηθεί κάτι καινούριο. Πάντως σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα ξεκινάει από τον νεοέλληνα μέσα μας.

Anonymous said...

ΔΜΡ,
1.το οτι δεν τον συμπαθεις τον Βενιζελο, το εχουμε καταλαβει καιρο.
2.ο ιδιος, παντως, με την ολη συμπεριφορα του δεν καταβαλει και μεγαλη προσπαθεια προς αυτην την κατευθυνση (να τον συμπαθησει ο κοσμος).
3. (και σημαντικοτερο )
το ΠΑΣΟΚ εχει καταφερει το εξης φοβερο:
μετα το σβησιμο τον πυρκαγιων των Αυγουστο, το ΠΑΣΟΚ φωναζε για τη μικρη προεκλογικη περιοδο.Οποτε μετα τις εκλογες φροντισε να εχει (για τον εαυτο του) μια προεκλογικη περιοδο σχεδον 2 μηνών!
τα κοινα στοιχεια πολλα: και οι 2 περιοδοι ειχαν "συγκρουση" μεταξυ δυο, εκ των οποιων κανεις δε μιλουσε για πολιτικη!
4. το ασχημο με το Βενιζελο ειναι το οτι ενω φανηκε να περιμενει καιρο την ευκαιρια του για να ανεβει πιο ψηλα στο κομμα, την κρισιμη στιγμη κανει λαθος κινησεις

Anonymous said...

Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα. Δε μπόρεσε να κερδίσει το κουτσό άλογο τον ΓΑΠ ο Βαγγέλης. Γιατί θα κερδίσει τον Καραμανλή δηλαδή; Τόσες γκάφες από μόνος του, και χωρίς πίεση κιόλας. Πού είναι δηλαδή η περίφημη εξυπνάδα του που τη θέτει και στην υπηρεσία του κόμματος; Μία με το καφέ ήταν θυμωμένος, μία με τα πλάνα και τις κάμερες, μία με την ομπρέλα που γράφει ο Δεμασαμε. Δεν ακούμε για πολιτική λοιπόν, μόνο εικόνα βλέπουμε. Τι συνεισφέρει ο Ευάγγελος εκτός από θυμωμένες κουβέντες και κάτι επικοινωνιακές γλίστρες;

Anonymous said...

Αγαπητέ φίλε ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ και στους υπόλοιπους :

1. Εσένα ρε φίλε ακόμα και οι του ΓΑΠ σε θεωρούν υπόπτο... Μου είπαν να σε προσέχω και ναμην γράφω σε σένα. Για τόση ξεφτίλα γενικώς μιλάμε.

2. Έχω την αίσθηση ότι ο ΓΑΠ κερδίζει γιατί είναι τόσο κακοί οι άλλοι 2.

3. Το ΠΑΣΟΚ είναι συνολικά κουρασμένο και συμφωνώ ότι η ενάσχοληση με αυτό δεν αποτελεί και την πεμπτουσία της δράσης. Η όλη ιστορία μου μοιάζει σαν το "δεν γ...με που δεν γ...με δεν πάμε για κάνα ψάρεμα;"

4. με το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει και μια ολόκληρη πολιτική γενιά, η περίφημη του Πολυτεχνείου, θα έλεγα καλύτερα η γενιά των επαγγελματιών της πολιτικής. Και για να μην φτιαχνόμαστε όχι ότι αυτή η γενιά δεν έχει ήδη κλωνοποιηθεί στις νεώτερες.

5. Στην εκπομπή της Δρούζα όπως έδειξε και ο λαζόπουλος βγήκε ένας παπάς και μας είπε ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε. Για αυτό και έχω αρχίσει και κοιτάω περίεργα τα παιδιά στα σχολικά. Σαν τους παλιούς μπασκίνες " Βρε μπας και είναι ..."

6. με βάση το σημείο 5 τι νόημα έχει η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ και ποιός θα κυβερνάει. Αλλού παίζεται το παιχνίδι : με τον Αντίχριστο. Αν τα έχω καλά μαζί του λέτε να διορίσω το παιδί μου στο δημόσιο; Ο αντίχριστος με ποιό κόμμα θα πάει; Εγώ νομίζω με τον Καρατζαφέρη ή την Παπαρήγα...

7. Κλείνω το μακροσκελές σχόλιο με τον τρόπο που έκλεισε και ο Λαζόπουλος, τι άλλο θα δούμε; τι άλλο;

Α και επειδή με έχουν πιάσει οι μαύρες μου δες τε και ένα ωραίο τραγουδάκι στο www.sotiris-koukios.blogspot.com

Καραμούζα said...

@ anonymous ...above

Καλά τα πικρόχολα (θα ήμουν η τελευταία(-ος, -ο) που θα διαφωνούσα... Ίσως και να υπερθεμάτιζα...

Όμως, ωρέ μπίροι μου, μηπως πρέπει να δούμε και ...«Τί Να Κάνουμε», ως πολίτισσες(-ες, -άκια) και να αφήσουμε κατά μέρος τους σφαδασμούς του πρώην κινήματος των επιβατών και κάπηλων (όπως και οι νύν βεβαίως, βεβαίως) της γλυκύτατης και εξαιρετικά κερδοφόρας εξουσίας;;;

Καιρός δεν είναι;;;

Άντζελα said...

ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ...ΧΕ ΧΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ... -ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Η ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ''ΒΑΣΤΑΖΟ'' ΟΜΠΡΕΛΑΣ ,ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΙΠΕΣ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ?...

Anonymous said...

Εγώ πάντως το μουστάκι του το φόρεσα. Όσον αφορά την ομπρέλα, δεν είναι κακό για έναν πολιτικό να έχει κάποιον συνεργάτη του ή υπάλληλο να του κρατάει μια ομπρέλα. Αρκεί -- όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο ΔΜΡ -- να μην ντρέπεται ή να μην κρύβει το γεγονός.

Όπως άλλοι πολιτικοί, παλιότερα, που πριν φτάσουν στην λαοσύναξη, βγαίναν από το πίσω κάθισμα της λιμουζίνας και καθόντουσαν δίπλα στον οδηγό για να φαίνονται λαϊκοί.

Anonymous said...

Ο Βενιζέλος έχει αρχίσει και θυμίζει επικίνδυνα Καρατζαφέρη σε κάποιες πρακτικές...
Μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής.
Μ.Δ.

Anonymous said...

επ ' ευκαιρίας ας πάρουν οι 2 μονομάζοι θέση και στο θέμα της παιδείας για την ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΙΙ www.sotiris-koukios.blogspot.com

Ναπoλέων said...

@λ:ηρ

Ποιοί παλιότεροι;
Τί είν' αυτά που λές;
Εγώ έτυχε να γνωρίσω την πραχτική ενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα (που έμενε στην Αθήνα μόνιμα και πηγαινοερχόταν στην εκλογική του περιφέρεια) και όταν αυτό το έκανε με αυτοκίνητο αφηνε την μερσεντές του στο Ρίο, περνούσε απέναντι στο Αντίρριο με το καραβάκι, πεζός, κι από εκεί έπαιρνε το παλιό πεζώ που είχε αφημένο κι ερχόταν στα Γιάννενα...
Δεν ήταν (τώρα έχει πεθάνει) από τους χειρότερους ΠΑΣΟΚους, έντιμος ήταν "γενικά" αλλά η αλλαγή αυτοκινήτου, αλλαγή αυτοκινήτου...
Τα λεφτά του πάντως ΔΕΝ τά είχε φτιάξει με το ΠΑΣΟΚ, τα είχε από πριν...

Κουράγιο συμπολίτες.
Όσο ζεί ο άνθρωπος, μαθαίνει.

αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
Ναπολέων

Ναπoλέων said...

Y.Γ.
Το κακό με μένανε είναι που ξέρω (απ' την καλή και την ...ανάποδη) τον Β.Β. από το 1977. Από την «Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία», το ...1/5 της "Συμμαχίας"..., που πρωτοξεκίνησε την πολιτική του καρριέρα.
Τά 'χω γράψει αλλού. Βαριέμαι να τά επαναλάβω. Άλλωστε η πρόβλεψή μου είναι ότι δεν θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές στις 11/11, διότι θα παραιτηθεί, ("χάριν της ενότητας" βεβαίως βεβαίως) υπέρ του Γ.Π.

Anonymous said...

Μα όχι, πρέπει οπωσδήποτε να βγει ο Μπένυ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ώστε να έχουμε μια βουλή όπου οι τρεις στους πέντε αρχηγούς κομμάτων είναι υπέρβαροι λαϊκιστές με συντηρητικές πεποιθήσεις. Μιλάμε για πολυφωνία, όχι αηδίες...

Άσε που θα μπλέξουμε τους ξένους ανταποκριτές. Θα δείχνουν τον έναν και θα βάζουν το όνομα του άλλου στη λεζάντα από κάτω.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@ Σωτήρης K. Φίλε Σωτήρη, δηλαδή ύποπτο για τι πράγμα … Tα 'πε και ο Mίμης για το κάδρο … Tελικά ο μεγαλύτερος εχθρός δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά ο εαυτός μας ο ίδιος πρώτα. Eδώ είσαι πάντα καλοδεχούμενος.

@Ψυχάκιας – Φίλε δε διαφωνώ επί της ουσίας. Αν και να πω ότι σε αυτή τη φάση αν αξιολογήσω την στάση του Λαζόπουλου την βρίσκω σίγουρα θετική.

@Pinsktros – Φίλε, εννοώ να εμπλακούμε σε ότι νομίζουμε ότι πρέπει. Σε ότι νομίζουμε ότι μας αφορά. Tαιριάζει με αυτό που έγραψα σήμερα.

@Στέλιος – Ίσως η εικόνα δεν είναι πάντα η ουσία, αλλά μερικές φορές προδίδει κάτι το ουσιαστικό.

@Kωνσταντίνε E. – Eμ …

@Kαραμούζα – Πολύ σωστά.

@Angelab – Tο χειρότερο είναι η υποκρισία. Λέει πολλά για έναν άνθρωπο.

@Ληρ – Mόνος του κατέστρεψε την εικόνα του πάντως.

@Nαπολέων – Kαταπληκτικό παράδειγμα …

@Nεφέλικας – !!!

Anonymous said...

Αγαπητέ ΔΜΡ,
Είναι η πρώτη φορά που μετέχω σε ένα blog, αν και η ενασχόλησή μου με το διαδίκτυο ξεπερνά τα 10 χρόνια, και επειδή δεν γνωρίζω αν θα ξανασυμβεί συμμετέχω ως ανώνυμος.
Σε αντίθεση με τη μακροσκελή εισαγωγή μου το σχόλιό μου θα είναι σύντομο:
Είναι καλύτερο ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να είναι κακός άνθρωπος, πόσο μάλλον και έξυπνος, (ΕΒ) παρά καλός και αγαθός (ΓΑΠ) ή καλός και απαράδεκτα άσχετος και τεμπέλης (ΚΚ)

Anonymous said...

To be a adroit charitable being is to procure a philanthropic of openness to the in the seventh heaven, an skill to trust uncertain things beyond your own manage, that can front you to be shattered in hugely outermost circumstances for which you were not to blame. That says something remarkably weighty with the fettle of the honest passion: that it is based on a corporation in the fitful and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a sparkler, something fairly dainty, but whose extremely item beauty is inseparable from that fragility.

慢慢來 said...

彰化縣徵信社公司
南投徵信社公司
南投市徵信社公司
南投縣徵信社公司
雲林徵信社公司
雲林市徵信社公司
雲林縣徵信社公司
嘉義徵信社公司
嘉義市徵信社公司
嘉義縣徵信社公司
台南徵信社公司
台南市徵信社公司
台南縣徵信社公司
高雄徵信社公司
高雄市徵信社公司
高雄縣徵信社公司
屏東徵信社公司
屏東市徵信社公司
屏東縣徵信社公司
宜蘭徵信社公司
宜蘭市徵信社公司
宜蘭縣徵信社公司
花蓮徵信社公司
花蓮市徵信社公司
花蓮縣徵信社公司
台東徵信社公司