Wednesday, February 07, 2007

Tραγουδούν οι Xειρουργοί στο Xειρουργείο;

Δε ξέρουμε αν η κ. Nατάσα Παζαϊτη-Καραμανλή ξέρει να χειρουργεί. Mετά τη Κυριακάτικη εκπομπή του κ. Tριανταφυλόπουλου ξέρουμε τουλάχιστον ότι ξέρει να τραγουδάει.

Ίσως είναι να είναι μία καινούργια τεχνική στην χειρουργική. Ο γιατρός τραγουδάει για να ηρεμήσει τον ασθενή. Εγώ να πω την αλήθεια δε το έχω ξανακούσει, ούτε ξαναδεί, ούτε καν σε τηλεοπτικές σειρές όπως το ER. Ακόμα και εκεί οι γιατροί είναι συγκεντρωμένοι και σκυθρωποί και όπως είπε και τηλεφωνικά ένας καθηγητής της ιατρικής στον κ. Τριανταφυλλόπουλο, στο χειρουργείο συμβαίνουν "δραματικά" πράγματα.

O κ. Tριανταφυλόπουλος όμως σφύριζε αδιάφορα.

Kαταναλώθηκε στο να εξηγεί πώς διέρρευσε το περίφημο video στην εκπομπή του και κουβέντα δε μας είπε για το περίφημο διδακτορικό της κ. Kαραμανλή η οποία το 1988 τελείωσε νηπιαγωγός και το 2002 βρέθηκε να είναι διδάκτωρ ιατρικής.

Tο διδακτορικό («διδακτορικό») της κ. Kαραμανλή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τριτοβάθμιας παιδείας στην Eλλάδα.

ΥΓ. Αναλυτικότερη συζήτηση για το θέμα θα βρείτε στο blog Greek University Reform

Με το θέμα καταπιάνεται και το Hellas TV&Radio News.


9 comments:

Rebel@Work said...

Αααα... Το διδακτορικό-μαϊμού της Νατάσας. Δεν ήταν ούτε το πρώτο, ούτε θα είναι το τελευταίο που απονέμεται από ελληνικό "πανεπιστήμιο", ίσως το πιο high profile.

Η κοινωνία μας έχει πλέον εθιστεί σε διαφθορά σε όλα τα επίπεδα και την ασσορτί σωρεία σκανδάλων. Τα πιο ανησυχητικά φαινόμενα δεν είναι τέτοιου είδους γεγονότα και η συχνότητα με την οποία παρουσιάζονται, αλλά το ότι, αφενός, η ελληνική κοινωνία δεν σοκάρεται, ούτε καν πλέον εκπλήσσεται, και, αφετέρου - το πιο σημαντικό- ότι το αυτί των διαπλεκόμενων σε αυτά διόλου δεν ιδρώνει από αποκαλύψεις και κριτική, που είτε την αγνοούν, είτε τη χλευάζουν και συνεχίζουν απρόσκοπτοι.

μαραμένα σύκα said...

Όπως τα λέει ο ρέμπελ..
Έχουμε εθιστεί τόσο στην αδικία που δεν μας κάνει εντύπωση τίποτα πια.
Έχουν εθιστεί τόσο πολύ στην απάτη που ούτε καν κοκκινίζουν όταν βγαίνουν στην φόρα τα σκάνδαλά τους.

Anonymous said...

Δηλαδή δε τραγούδαγε καλά;

g.manoussakis said...

:-)

έχω εργαστεί 2 χρόνια ως νοσηλευτής χειτρουργείου (εργαλειοδότης) και στις εύκολες επεμβάσεις ρουτίνας, όταν πλέον έχει περάσει το κρίσιμο στάδιο της εγχείρησης, είναι πολύ συνηθισμένο οι γιατροί να ακούν μουσική ή να τραγουδούν, ή ακόμα να λένε ανέκδοτα. Αυτό δεν είναι κάτι κακό, ούτε επικίνδυνο.

Επίσης η Νατάσσα, κατά πάσα πιθανότητα συμμετείχε στην επέμβαση ως βοηθός, κάτι που σημαίνει ότι ο ο ρόλος της δεν ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος. Συνήθως οι ειδικευόμενοι γιατροί στα τελευταία στάδια της εγχείρησης είναι πολύ χαλαροί.

parazod said...

Το είχα χάσει ή καλύτερα προσπεράσει το θέμα. Να είσαι καλά.

Switch_off said...

Καλά που το λες... λέω κι εγώ να πάω να κάνω ένα διδακτορικό στην χειρουργική... αφού το κάνει και το διετές των νηπιαγωγών, γιατί να μην το κάνω κι εγώ..
Τέτοια ξεφτίλα...

慢慢來 said...

追蹤
監聽
跟蹤
拍照
調查
錄音
針孔
偷拍
錄影
竊聽
定位
監控
跟監
跟人
行蹤
追蹤
租車
gsm
汽車
機車
怪手
偷拍
針孔
跟監

慢慢來 said...

agps
追蹤器
防詐騙
追跡機
反針孔
反偷拍
反監聽
反監控
反跟蹤
監聽器
追蹤器
錄影筆
監聽器
竊聽器
出租車
中古車
挖土機
反竊聽
針孔筆
反針孔
gsm定位
gps定位
gps追蹤
失竊汽車
追蹤定位
外遇追蹤慢慢來 said...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社