Wednesday, February 21, 2007

Λάλα Δρούζα

Χθες βράδυ ο κ. Θέμος Αναστασιάδης στην εκπομπή του εκπομπή OΛΑ7 φιλοξένησε τον κ. Θανάση Λάλα.

[Για όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές και δεν γνωρίζουν ένα ή περισσότερα πρόσωπα τα οποία αναφέρω ένα σας λέω: μπράβο σας, είναι δείγμα υγείας. Eίναι ανεξήγητο γιατί οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι αντί να αναφέρουν την είδηση γίνονται είδηση οι ίδιοι.]

Eίναι πρόσφατη η περίοδος, όταν ο κ. Λάλας, όντας ακόμα διευθυντής των περιοδικών του Δημοσιογραφικού Oργανισμού Λαμπράκη αποτελούσε σίγουρο πελάτη των παραπολιτικών της εφημερίδας “Tο Θέμα” και αντικείμενο της ειρωνείας του κ. Αναστασιάδη.

Σήμερα στο “BHMΑ” ο κ. Λάλας είναι ανίσχυρος, αλλά η φιλία του με τον κ. Αναστασιάδη γνωρίζει μία νέα άνθιση. Tο κίνητρο μου είναι άγνωστο και προς το παρών αδιάφορο. Αλλά η στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών φαίνεται και από την θερμή ανταπόκριση του κ. Αναστασιάδη στην έκκληση του κ. Λάλα να προσπαθήσουν να διασώσουν το χαμένο κύρος της κ. Άννας Δρούζα.



Η εκπομπή της κ. Δρούζα σε στιγμές υψηλής ποιότητας. Τότε που ήταν ακόμα στο στόχαστρο του κ. Αναστασιάδη.

Η μάταιη απόπειρα ξεκίνησε με την αρθογραφία στο Kυριακάτικο Θέμα και συνεχίστηκε χθές βράδυ στη τηλεόραση του Antenna. Αμφιβάλω αν η κ. Δρούζα διασώζει έτσι την χαμένη στα UFO και φραπελιές σοβαρότητά της αλλά είναι απολύτως σίγουρο ότι στη πορεία ο κ. Αναστασιάδης χάνει τη δική του. Και μαζί και το χιούμορ του.

Eντάξει, αναγνωρίζω την υποχρέωση του κ. Λάλα απέναντι στην αγαπημένη του, αλλά εντυπωσιάζομαι κάθε φορά που άνθρωποι υποτίθεται ξύπνιοι θεωρούν τους υπόλοιπους τόσο ανόητους.

Και είναι τέτοιο το θράσος που έφτασαν στο σημείο να πουν ότι την ιστορία με τη “φραπελιά” την ξεκίνησε ο καθηγητής κ. Kρεμαστινός.

Tι και αν ο καθηγητής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή για να υποστηρίξει το ακριβώς αντίθετο. Eδώ και ο κ. Λάλας ισχυρίστηκε ότι δεν βλέπει την εκπομπή. Mε την τηλεθέαση της στα μονά ψηφία το πιθανότερο είναι ότι και οι περισσότεροι τηλεθεατές του “OΛΑ” δε την είδαν επίσης. Οπότε πιστεύει ότι μπορεί να πει και κανένα ψέμα.

Ή και δύο.

Διότι το άλλο ψέμα είναι ότι δε βλέπει τάχα την εκπομπή. H “πιάτσα” στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή και είναι γνωστό – έχει γραφτεί σε εφημερίδες και blogs - πως ο κ. Λάλας όχι απλώς τη βλέπει, αλλά λειτουργεί και ως άτυπος σύμβουλός της.



Και άλλη μία στιγμή υψηλής ποιότητας στη δημόσια τηλεόραση. Ευτυχώς που πληρώνουμε φόρους ώστε να υπάρχει κάτι διαφορετικό από την ιδιωτική. Πάλι από παλαιότερη εκπομπή του κ. Αναστασιάδη.

Στο μεταξύ η κ. Δρούζα απάντησε επιτέλους στις κατηγορίες εναντίον της. Mε εξώδικα που πιθανόν να οδηγήσουν σε αγωγές.

Γιατί δεν ακολουθεί τουλάχιστον τις συμβουλές του άτυπου συμβούλου της;

“Tης είπα”, είπε γελώντας χθες βράδυ ο κ. Λάλας, “τι ασχολείσαι; Eδώ με τον δηλητήριο του γαλάζιου σκορπιού που υποτίθεται ότι θεράπευε τον καρκίνο έγινε τέτοιος χαμός. Έπαθα κανείς τίποτα;”

‘Eχει δίκιο ,,,

ΥΓ. O πρόεδρος της EΡT κ. Παναγόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Xουλιάρας παραμένουν άφωνοι. Ακόμα και μετά το άδειασμα που τους έκανε η κ. Δρούζα σε συνέντευξή της στο “Eθνος της Kυριακής” πριν δύο εβδομάδες λέγοντας ότι ήταν πάντα ενήμερος για το περιεχόμενο των εκπομπών της.

10 comments:

Anonymous said...

Γιατρέ μου, δεν νοιώθω καλά, πιάσε μια φραπελιά να πάνε τα φαρμάκια κάτω...

Εξώδικον (με μιαν απόχρωση, στον επιλογό του, που μάλλον προοιωνίζεται -τι άλλον;- αγωγή) έλαβε η εφημερίδα, η εκλεκτή συνάδελφος κυρία Μαρίνα Πετρούτσου και η αφεντιά μου (με αποτέλεσμα να με κλείσει έξω απ' το σπίτι η θεία Φωτούλα) από την

κυρία Δρούζα, ήτις θεώρησεν εαυτήν θιγείσα από τον «ναυτίλο» (26.Ι.2007) κι όσα έγραφε για τις εκπομπές της περί τα UFO και τις φραπελιές.

Λέει η κυρία Δρούζα στο εξώδικό της: «Ο δε τέταρτος από εσάς (σ.σ.: ο «ναυτίλος») αφού εξυφαίνει σενάριο απαγωγής μου από UFO αναφέρει: "Διότι

η ανεξάντλητη βλακεία της παρουσιάστριας των UFO μπορεί και να φθάνει και να διακτινίζεται ώς το UFO που την προσέλαβε, η αναλγησία όμως

στον ανθρώπινο πόνο που προκαλεί η πιο βασανιστική ασθένεια της εποχής μπορεί να εμπορευματοποιηθεί; (...) Πόσο λείον εγκέφαλο και πόσον άδεια ψυχή πρέπει να 'χει κάποιος για να παίζει με τον πόνο του καρκίνου; (...) Η αστρικών διαστάσεων βλακεία δεν απαλλάσσει τα UFO που την φέρουν, όταν η ανηθικότητά τους την υπερβαίνει".

Το ανωτέρω δημοσίευμα είναι μια πρωτοφανής και απίστευτου μένους επίθεση προς το πρόσωπό μου, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς», καταλήγει η κυρία Δρούζα και ζητά όπως εντός 24 ωρών ανακαλέσουμε τους «συκοφαντικούς ισχυρισμούς και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς».

Πωωωω ζημιάάά!

Ποιος μούργος απ' το πλήρωμα του «ναυτίλου» στενοχώρησε την κυρία Δρούζα; Κατ' αρχήν η κυρία Δρούζα πληρώνεται απ' τους φόρους που καταβάλλω εγώ προσωπικώς ως φορολογούμενος πολίτης, οπότε αποκλείεται να κάνει αηδίες στη δημόσια τηλεόραση - αντιθέτως, μάλλον πάσχει για το καλό σας.

Συνεπώς, αν κάτι την προσέβαλε, προσβάλλει περισσότερον εμάς που είμαστε εργοδότες της και πρέπει να επανορθώσουμε αμέσως! -μη μας πούνε και ότι βγάζουμε σκάρτα προϊόντα στην πιάτσα! Ολα κι όλα

οι εκπομπές της κυρίας Δρούζα για τον καρκίνο δεν έπαιξαν με τον πόνο του κόσμου, ούτε ήταν ανήθικες, ούτε βλακώδεις - αν κάτι τέτοιο κατάλαβε από τα λεγόμενά μας η κυρία Δρούζα και δεν το κατάλαβε απ' τις εκπομπές της, τότε έχει απόλυτο δίκιο και για τα UFO! Υπάρχουν!

.......................................................

Μάλιστα, για να αρθεί τελείως κάθε παρεξήγηση και να μπορέσει η κυρία Δρούζα να μας κάνει την αγωγή της με καθαρή συνείδηση, εμείς δεν θεωρήσαμε ποτέ UFO την ίδια, αλλά τον κ. Χρήστο Παναγόπουλο που την προσέλαβε. Μάλιστα UFO κβαντικών διαστάσεων, πράγμα που εξηγεί την ασάφεια στίγματος στην Ερτονέτ περί τα προσωπικά δεδομένα αργόμισθων, πολυθεσιτών και παπαγάλων - τους

οποίους παρ' ότι απασχολώ εγώ ο ίδιος πληρώνοντάς τους με τους φόρους μου, δεν γνωρίζω ούτε τι εργασία προσφέρουν, ούτε ποιοι είναι, ούτε πόσοι είναι, τόσο UFO είμαι!

Τώρα λοιπόν που ήρθησαν οι παρεξηγήσεις για το ποιοι είναι τα πραγματικά UFO, θα ήθελα, αγαπητή μου κυρία Δρούζα, μεταξύ τυρού και φραπελιάς να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στα υπόλοιπα (και πραγματικά αυτήν τη φορά) UFO

που, κατ' αντίθεσιν με τους αργόμισθους και τα παπαγαλάκια, εργάζονται εκεί στη ΝΕΤ με τρεις κι εξήντα έκαστον, βάζοντας σε αυτό που κάνουν την ψυχή και το μεράκι τους. Και χωρίς να παίρνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για όσα βλέπουν τα ματάκια τους να γίνονται γύρω τους.

.......................................................

Κατά τα άλλα μπορείτε στο εξής να κάνετε εκπομπές για τη θεραπεία του καρκίνου με διαφημιστικά μηνύματα -με μετρήσεις της AGB- με φλούδια από μύγες -με τα μάτια σας μόνο- με τσόκαρα που βελάζουν -με όποια, τέλος πάντων, θεραπευτική μέθοδο μπορείτε να προτείνετε ως προσφορότερη με βάση τη μεγάλη σας μόρφωση, το εξαιρετικό σας ήθος και την ασύγκριτη ευφυΐα σας!

Τρομοκρατημένη η στήλη από το ενδεχόμενο η κριτική της να σας έχει «προκαλέσει ζημίες», δεν πρόκειται να ξαναβγάλει κιχ! Μα τον ΦΠΑ! -μείον 20% οι κρατήσεις...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 16.ΙΙ.2007 stathis@enet.gr

Anonymous said...

Εξώδικο από την Αννα Δρούζα


Ρεπορτάζ: Μ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ - Σ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ


Εξώδικη δήλωση-πρόσκληση-διαμαρτυρία μάς κοινοποίησε η Αννα Δρούζα θεωρώντας «υβριστικούς, ψευδείς και συκοφαντικούς» χαρακτηρισμούς που αφορούν την εκπομπή της «Η ζωή είναι παιχνίδι» στη ΝΕΤ και ζητεί να μην το επαναλάβουμε, διαφορετικά θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.


Στο εξώδικό της η κ. Δρούζα κάνει αναφορά σε δημοσιεύματα της «Ε» στις τηλεοπτικές στήλες «ΖΑΠ-ΖΑΠ» και «9+1 Ανθη» που, όπως σημειώνει, έχουν κοινό παρονομαστή την αναφορά στο «πρόσωπό μου με το προσωνύμιο "Αννα Μπορώ και Κονομάω Δρούζα"». Παράλληλα, λέει, υπάρχουν και οι εξής αναφορές: «Οσο σκέφτομαι ότι εμείς οι πολίτες πληρώνουμε περίπου 15.000 ευρώ την ημέρα για την εκπομπή τής Αννας Μπορώ και Κονομάω Δρούζα για να μας σερβίρει φραπελιές, μου 'ρχεται να διασταυρωθώ με εξωγήινους. Επίσης αγαπημένο θέμα της κυρίας. ΖΑΠ Η Αννα Μπορώ και Κονομάω Δρούζα φταίει; Οχι βέβαια, την κονόμα της κάνει. Η αποκλειστική ευθύνη είναι του Κούλη ανταγωνιστικούλη και της παρέας του που θέλουν να κάνουν την ΕΡΤ ανταγωνιστική. Αμα μπερδεύεις τα σώβρακα και τις γραβάτες...OFF».

«ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΤ: Γιατί ο Κούλης ανταγωνιστικούλης και η παρέα του αφήνουν την Αννα Μπορώ και Κονομάω Δρούζα κυριολεκτικά να οργιάζει εκθέτοντας ανεπανόρθωτα το κύρος της δημόσιας τηλεόρασης; Διότι το ζητούμενό τους είναι μόνο τα νούμερα. Νούμερα τηλεθέασης και νούμερα γενικώς». Αλλη μια αναφορά γίνεται σε σχόλιο σχετικά με τις παρατηρήσεις του προέδρου της ΕΡΤ προς την κ. Αννα Δρούζα: «ΖΑΠ Καλά τα νούμερα αλλά εδώ γίναμε ρόμπες ξεκούμπωτες καπιτονέ, της είπαν σε ελεύθερη μετάφραση».

Η κ. Δρούζα ισχυρίζεται στο εξώδικό της ότι τα παραπάνω δημοσιεύματα «είναι μια πρωτοφανής και απίστευτου μένους επίθεση προς το πρόσωπό μου με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Οπως είναι προφανές από το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων, οι χαρακτηρισμοί που περιέχονται σε αυτά δεν αφορούν την ουσία της κριτικής για την εκπομπή που παρουσιάζω, αλλά έχουν ως στόχο την προσβολή της προσωπικότητάς μου. Η παράθεση απόψεων και κρίσεων για το περιεχόμενο των εκπομπών τις οποίες παρουσιάζω, καθώς και εν γένει για την επαγγελματική μου πορεία είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη εκ μέρους μου, θεωρώ όμως ηθικά και δεοντολογικά απαράδεκτη την επιχείρηση σπίλωσης του προσώπου μου διά συκοφαντικών ισχυρισμών και υβριστικών χαρακτηρισμών, διά της προσβολής της προσωπικής και επαγγελματικής μου τιμής με απίστευτο μένος και εμπάθεια». Τονίζει, επίσης, ότι τα παραπάνω είναι ποινικά κολάσιμα και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Απάντηση

Τα σχόλια, στις στήλες «ΖΑΠ ΖΑΠ» και «9+1 Ανθη», στοχεύουν στη διοίκηση της ΕΡΤ και τις επιλογές της για το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης την οποία πληρώνουμε όλοι οι Ελληνες. Είναι απορίας άξιον γιατί, αντί να αντιδρά ο πρόεδρος της ΕΡΤ, θίγεται η κ. Αννα Δρούζα, την εκπομπή της οποίας πληρώνουμε καθημερινά όλοι με ποσό που, αν συμπεριληφθεί και ο ΦΠΑ, ξεπερνά τις 15.000 ευρώ. Η σύμβαση μάλιστα περιέχει, όπως λέγεται, και άλλους ουσιώδεις όρους και παρά το ότι επανειλημμένως έχει ζητηθεί να δημοσιοποιηθεί, μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί.

Η εκπομπή της θεωρείται από εμάς άνευ περιεχομένου και δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του προγράμματος που οφείλει να εκπέμπει η δημόσια τηλεόραση. Η ίδια, βέβαια, κάνει τη δουλειά της. Αυτό αναφέρουμε σχολιάζοντας τις επιλογές της διοίκησης της ΕΡΤ. Είναι εύλογο να απορούμε γιατί μια τέτοιου τύπου εκπομπή με ούφο, φραπελιές, θαύματα, θέματα διατροφής, υγείας, μαγειρικής και πάει λέγοντας και κλαίγοντας πρέπει να την πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά. Εκτος κι αν κάποιοι μας θεωρούν ούφο!

Η προσφιλής προσφυγή ορισμένων στην περιβόητη «βιομηχανία αγωγών» εναντίον δημοσιογράφων μόνο ως απειλή φίμωσης μπορεί να εκληφθεί και ένδοια επιχειρημάτων. Μόνο που αυτή η εφημερίδα έχει αποδείξει ότι δεν τη φοβίζουν οι απειλές.

Μ.Πετ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/02/2007

Anonymous said...

Εδώ τίποτα εξώδικα; Ειρωνεύεσαι την Άννα ή μου φαίνεται;

Unknown said...

Ακου αδερφέ δικαιολογίες αντί να δουν τα χάλια τους και να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος.

Είπε ο Λάλας ότι ξεκίνησε η ιστορία με την φραπελιά επείδη είπε κάτι ο Κρεμαστινός κάτι ο ένας κάτι ο άλλος.

Μετά είπε ότ το πήραν άλλες εκπομπές επειδή ήθελαν να κάνουν θεαματικότητες επομένως αυτές μεγαλοποίησαν το θέμα.

Δικαιολογίσε την Δρούζα λέγοντας να δούμε τι έγινε με τον Μπλε Σκορπιό και την κατάντια στην υπόθεση Βαρθολομαίου. Αντί δηλαδή να μάθουν από τα λάθη τους προβάλει ως επιχείρημα τα προηγούμενα λάθη και κατάντιες άλλων άρα η Δρούζα είναι λιγότερο γελεία.

Τρομερά επιχειρήματα από έξυπνο άνθρωπο. Το πιο απλό ίσως δεν το σκέφτηκε, να βγει δηλαδή και να πει δημόσια ότι έκανε λάθος που έδωσε τόση έκταση στην φραπελιά. Τι πιο έντιμο? Τι πιο σωστό? Αντι αυτού στέλνει εξώδικα από πάνω? Έλεος

Μα καλά, σε αυτή την χώρα όλοι αλάθητοι είναι????

Γιωργος Μανουσακης said...

Είναι εμφανές ότι η Δρούζα στην ερτ είναι σαν την μύγα μες στο γάλα.

Γενικά η ΝΕΤ είναι το ποιο ποιοτικό κανάλι. Κρίμα!

ioannisk said...

Λίγους συχαίνομαι πιο πολύ από τον Αναστασιάδη. Είναι ο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της λύγδας που πλουτίζει και κυβερνάει μέσω της TV των περιοδικών. Ελλεινός κλικαδόρος κλπ καλύτερα να μην συνεχίσω.

Όσον αφορά την ΝΕΤ πίσω από το προσωπείο της σοβαραφάνειας ποιοτικά είναι ένα κανάλι όπως τα άλλα αποτυγχάνει στο marketing.

Helix Nebulae said...

Σκοταδισμός μασκαρεμένος σε "εναλλακτική" ενημέρωση. Η Αννίτα Πάνια τουλάχιστον είναι έντιμη με τα ψώνια που βγάζει στο γυαλί και τα σαρκάζει ασύστολα κι απροκάλυπτα. Ο (πρώην "σοβαρός") δημοσιογράφος Χαρδαβέλλας όμως που κάνει εκπομπή για τα σατανιστικά μηνύματα που προκύπτουν έτσι και παίξεις δίσκους ελληνικού ροκ ανάποδα; Ή η Δρούζα που πλουτίζει ανερυθρίαστα εκμεταλλευόμενη ακόμα και την απόγνωση των ανθρώπων απέναντι στον καρκίνο; Κάνεις ζάπινγκ πια και έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε trash TV και ακόμα πιο trash TV...

Υ.Γ. Μήπως έχεις βρει βιντεάκι από την αποτυχημένη απόπειρα πυροβασίας της Δρούζα που την έστειλε στο νοσοκομείο; Δεν το 'χω δει δυστυχώς.

avissos said...

α, δε συμφωνώ..έχει κ αυτή τη θέση της στο ελληνικό στερέωμα..θα πρέπει να υπάρχει πολυφωνία βλακείας κ στα 'κρατικοκομματικά' μέσα ενημέρωσης..διότι είναι κ αυτή μία πραγματικότητα."Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο" :)

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

@Anon - Εδώ τα έστειλα στην ΕΡΤ και στην ίδια τα κείμενα, με cc στο e-mail του ΕΣΡ. Καμμία συγκίνηση ...

@gh-x – Αυτό που λες φίλε βρίσκεται στις πρώτες δέκα σελίδες ενός εγχειριδίου διαχείρισης κρίσεων. Δεν χρειάζεται φυσικά να έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο για αυτό. Στοιχειώδης εξυπνάδα και ευγένεια αρκεί …

@g-man – Αυτό που φοβάμαι Γιώργο είναι ότι στην EΡT υπάρχουν και άλλες μύγες, και μερικές πίσω από τις κάμερες είναι και παχιές-παχιές … (βλέπε εταιρείες παραγωγής και μεγάλα συμβόλαια …)

@Ioann-K – Δε θα πρεπε όμως να είναι έτσι η EΡT. H λογική της δημόσιας τηλεόρασης, υπερ της οποίας είμαι, είναι να υπάρχει ένα κανάλι μη εμπορικό το περιεχόμενου του οποίου να μην ορίζεται απαραίτητα από τις μετρήσεις, αλλά από την ποιότητα. Που ταιριάζει σε αυτή τη λογιή η ρη-αλητικο-εκπομπή της κ. Δρούζα;

@Helix – Δυστυχώς δεν το έχω το βίντεο αυτής της ασύληπτα βλακώδους πράξης. Tουλάχιστον εκεί κάηκε μόνο αυτή. Αυτό με την Πάνια είναι μία άλλη μεγάλη κουβέντα. H γυναίκα εκμεταλεύεται στην κυριολεξία διανοητικά καθυστερημένους τους οποίους καθιστά περίγελο για την ψυχαγωγία μας. Mου λένε κάποιοι φίλοι “μα μηπως περνάνε καλά εκεί”; Eίναι δυνατόν το δείλημα για αυτούς τους ανθρώπους να είναι το κοινωνικό περιθώριο ή περιφορά τους σαν ζώα τσίρκου; Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να λειτουργήσει αυτό το περίφημο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο;

@Ανι–Nα υπάρχει, αλλά να χρηματοδοτείται από τα λεφτά άλλων – και να έχει και ένα ειδικό σήμα επάνω, κάτι σαν ακατάληλο για όσους έχουν IQ πάνω από τη θερμοκρασία του δωματίου. Nα, προτείνω το σηματάκι του funnel για αυτό το βραβείο.

Anonymous said...

ειναι πραγματι απιστευτο τι ειναι διατεθειμενοι να κανουν οι "τηλεσταρ"μηπως και τσιμπησουν κανα νουμερακι παραπανω...Λεξεις οπως δεοντολογια,ηθος,κοινωνικη ευθυνη,τσιπα ρε παιδια,εχουν εξοβελιστει απτον φιλοχρηματο εγκεφαλο τους και τις ανασυρουν μονο οταν τους συμφερει για τι καποιος τους "τα σερνει".Να αγιασει το πενακι του Σταθη και της Μαρ.Πετρουτσου!Οποτε εχω τυχει κι εχω παρει φευγαλεα ματια απο τετοιου ειδους εκπομπες εχω μια ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ παρορμηση να σπασω την συσκευη,η οποια βεβαια δε φταιει τιποτε!
για αυτο τοχω κοψει το σπορ(ακους AGB?)και χαλαρωνω σερφαροντας σε επιλεγμενα μπλογκς ή με καμια ταινια στο dvd.TV μονο για αθλητικους αγωνες!

τσεκαρε και δικο μου ποστ για τη "φραπελια"αν θελεις.-)